M4kaveli je napisao/la:Ronaldo je zeljan uspjeha i slave i mislim da nije taj tip igraca koji bi otisao za parama

Ma jok, gdje će on to

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
M4kaveli je napisao/la:Ronaldo je zeljan uspjeha i slave i mislim da nije taj tip igraca koji bi otisao za parama
Šta je pisac želio reći?mandraX je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Ronaldo je zeljan uspjeha i slave i mislim da nije taj tip igraca koji bi otisao za parama![]()
![]()
Ma jok, gdje će on to
Pepe je do prije godinu dana imao nesto manje od 2 mill, sad nesto veca primanja.Raul_64 je napisao/la:No.Bulkin je napisao/la:Bila je prica da je Real spremio novi ugovor po kojem bi Ronaldo dobivao 16 mill po sezoni, valjda ga je i potpisao
a jbt i 16 miliona
a Angel,Ozil,Benzema,Khedira i jos neko ne bi zaradjivali zajedno toliko.
13 miliona i vise nego dovoljno.
Vruće bilo danas.LBJ MVP je napisao/la:Šta je pisac želio reći?mandraX je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Ronaldo je zeljan uspjeha i slave i mislim da nije taj tip igraca koji bi otisao za parama![]()
![]()
Ma jok, gdje će on to
Brzo si naučio. Sviđa mi se ovaj makaveli.M4kaveli je napisao/la:Ma pretjeruju .. po meni bi najvecu platu u Realu trebali imati Casillas i Xabi.
P.S. uz Arbelou naravno.
Vjerovatno nije, al' barem nije poletio za lovom kao portugalska balerina.madridist je napisao/la:@mandrax to samaritanac Mesi igra za slamu na kojoj spava u Barceloni
ma eto nek ti znaš šta pišeš i nek nam nisi derpe pa sve u qrac.mandraX je napisao/la:Ne znaš ti o čemu pričaš, malo ćeš o Ronaldu, pa malo o Figu, pa malo o Messiju...odluči se, jel' tema razgovora Ronaldo ili...?
Ne volim nit' Ronalda, nit' Messija, a Bogami ni Džeku, razlog: nisam derpe, za razliku od...hmmm
HvalaanonymousHD je napisao/la:24/07 Maghreb Tétouan - Real Madrid (Tanger, Marocco)
27/07 Benfica - Real Madrid (Lisabon, Portugal)
02/08 Los Angeles Galaxy - Real Madrid (Los Angeles, SAD)
05/08 Juventus - Real Madrid (Las Vegas, SAD)
08/08 Real Madrid - Milan (New York, SAD)
11/08 Real Madrid - Celtic (Philadelphia SAD)
Nije promašio, odbranio mu. Ima razlike.nemampojma je napisao/la:Ronaldo je ovo odlično promašio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.