HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

acovic1
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic1 » 07 jun 2012, 21:51

bekicamir je napisao/la:Taj isti Eronet sponzorira sarajevski film festival sa pet puta vecom cifrom nego sto daje Zrinjskom godisnje,takodjer vise dobiva novca i selo iznad mostara i njihov klubcic!
Je.bi.ga ,stvar je u onom koje na vlasti.Oni postavljaju upravne odbore i ravnatelje firmi a ovi odlučuju o sponzorstvima.Možda se i to uskoro promjeni,nešto se iza brda valja.Treba se okrenuti nekim novim izvorima finansiranja , zato i jeste jako bitna skupština koja slijedi i izbor čelnih ljudi.Bit će dobro ako bog da,treba biti optimista.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 07 jun 2012, 22:57

Dolaze bolji dani to je sigurno jer gore od ovih u zadnje dvije sezone nismo imali niti cemo imat nadam se ! Cekaju se pojacanja i naravno predsjednik.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 07 jun 2012, 23:52

bezze je napisao/la:Dolaze bolji dani to je sigurno jer gore od ovih u zadnje dvije sezone nismo imali niti cemo imat nadam se ! Cekaju se pojacanja i naravno predsjednik.
Evo na stadionu je već bolje ;) ;) ;) !Upravo došao kući kad ono vidim s prozora gori na stadionu.Thompson i Mate Bulić pjevaju "LIjepa li si" a bengalke gore na sve strane :D :D :D :D.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 09 jun 2012, 16:10

skupstina 26,06 tek :o
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 09 jun 2012, 16:15

Rosas7 je napisao/la:skupstina 26,06 tek :o
Otkud ti to , ma nisu valjda toliko ludi da tad krecu sa svim ''akcijama'' , mislim da vec znaju sve kako sta gdje.

ULTRAS MOSTAR 94

Post Postao/la ULTRAS MOSTAR 94 » 09 jun 2012, 17:41

bezze je napisao/la:
Otkud ti to , ma nisu valjda toliko ludi da tad krecu sa svim ''akcijama'' , mislim da vec znaju sve kako sta gdje.
a eno pise ti svugdje da je tek 26.6..budale!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 09 jun 2012, 21:48

ULTRAS MOSTAR 94 je napisao/la:
bezze je napisao/la:
a eno pise ti svugdje da je tek 26.6..budale!

ma idioti bas me zanima kakva ce biti prozivka
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 11 jun 2012, 14:51

HŠK Zrinjski: Cilj je popraviti ozračje oko kluba

Predsjednik Kriznog povjerenstva HŠK Zrinjski Mile Puljić već je započeo s potezima za pripremu izborne skupštine. Njega i njegovu radnu skupinu očekuje nimalo lagan posao, da do 26. lipnja, kada je zakazana izborna skupština, kvalitetno pripremi njeno održavanje.

Skupština u Kosači

- Ideja je da se skupština održi u Kosači i to pred što je moguće većim brojem sudionika, dobrih ljudi koji mogu i žele pomoći rad HŠK Zrinjskog. Realno novi predsjednik kluba, kojeg moramo izabrati, mora biti osoba koja obožava ovaj klub, ali i osoba koja ima jače materijalne mogućnosti, ili utjecaj koji može pomoći našem klubu. Isti je slučaj i s ostalim novim članovima Upravnog odbora koje moramo izabrati. Ovo povjerenstvo ima obvezu na što bolji način pripremiti nadolazeću skupštinu, kazao nam je Mile Puljić, dugogodišnji član uprave Zrinjskog i predsjednik Kriznog povjerenstva.

Povjerenstvo za zadaću ima obići veliki broj poslovnih subjekata, javnih institucija, potencijalnih novih sponzora, kako bi se stekao što bolji uvid u to na kakvu pomoć Zrinjski može računati u budućem razdoblju.

- Imamo dosta posla. Moramo prvenstveno popraviti ozračje koje vlada oko kluba. Otvoriti se što je više moguće prema donatorima i sponzorima kako bi s njima našli neki zajednički interes. Moramo razgovarati s našim navijačima, uopće moramo popraviti komunikaciju s lokalnom sredinom. Razumljivo je svima nama u klubu da je materijalno stanje u našem gradu izrazito teško. Ipak, Zrinjski je nacionalni projekt i žao mi je što ga neki ne percipiraju takvim. Po našem mišljenju ovaj klub ima značajan društveni značaj. Ipak, mnogi direktori javnih poduzeća, veliki gospodarstvenici koji u Mostaru dobro rade, uopće ne znaju put do našeg stadiona, dodao je Puljić. Puljić se nada kako će bez obzira na to tko bude u vodstvu, momčad početi pripreme 24. lipnja.

Apel

- Imamo dovoljno vremena do Skupštine da se kvalitetno pripremimo. Nadam se kako će naše apele za pomoć dobri ljudi znati prepoznati, zaključio je Puljić.

Ako bogda Mile,ako bogda! :D :D :D

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 12 jun 2012, 23:12

Mai li ista novo..?

ULTRAS MOSTAR 94

Post Postao/la ULTRAS MOSTAR 94 » 13 jun 2012, 08:24

bezze je napisao/la:Mai li ista novo..?
mane!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 jun 2012, 13:54

mane!

tmurno brate,cekamo 26,06

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 13 jun 2012, 14:07

Rosas7 je napisao/la:
mane!

tmurno brate,cekamo 26,06
Imate na herce.govina info intervju sa Vidačkom.Nije loše pogledati i poslušati.Malo me je iznenadio jer ovo što je govorio je dosta realno i većina ovoga je istina i to znam osobno.E sada dalje .....

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 jun 2012, 14:09

acovic1 je napisao/la:
Imate na herce.govina info intervju sa Vidačkom.Nije loše pogledati i poslušati.Malo me je iznenadio jer ovo što je govorio je dosta realno i većina ovoga je istina i to znam osobno.E sada dalje .....
jbga uvijek ce biti zapisano da je vidacak preuzeo klub,onoga dana kad smo bili prvaci,a ostavio ga bez icega nakon tri godine

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 13 jun 2012, 14:29

Rosas7 je napisao/la:
acovic1 je napisao/la:
jbga uvijek ce biti zapisano da je vidacak preuzeo klub,onoga dana kad smo bili prvaci,a ostavio ga bez icega nakon tri godine
To si u pravu ali realno govoreći tada je i počela ova financijska kriza i smanjila su se davanja klubu od strane sponzora.U pravu je što se tiče ovih banki ,tržnih centara itd koji ništa ne vraćaju lokalnoj sredini a isisavaju ogromnu lovu.Nije u pitanju samo HŠK Zrinjski nego i ostali klubovi.Da ne bi ispalo da opravdavam Vidačka,daleko od toga, napravio je dosta grešaka i to krupnih ali on je bar nešto pokušavao i imam osjećaj da se dosta financijski jakih ljudi jednostavno sakrilo i ne žele preuzeti odgovornost.Uskoro će skupština pa ćemo vidjeti one koji samo kritiziraju hoće li se pojaviti i dati kakav prijedlog ili konkretan doprinos Zrinjskom.
Malo sam razmišljao i kada bolje sagledam situaciju mi smo u dosta povoljnijoj situaciji od nekih klubova koji su naizgled jači od nas.Zašto to kažem?Kao prvo mi nismo u milionskim dugovima prema državi,igračima itd ( čini mi se oko 140 000 KM koji se obročno otplaćuju) ,imamo odličnu omladinsku školu i uvijek su nam ili kadeti ili juniori u vrhu,pomoćno igralište je izvrsno odrađeno i ono je veliko olakšanje i prvom timu i omladinskom pogonu i na kraju što se finansija tiče imamo mogućnost napredovanja na tom polju jer kao što sam prije napisao imamo dosta osiguravajućih tvrtki,banaka, tržnih centara,privatnih obrta koje treba malo više animirati i mislim da to Puljić i povjerenstvo upravo rade.Nadam se da nisam prevelik optimista i mislim da je ovo realnost.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 13 jun 2012, 23:49

Ante Vidačak gostovao u emisji Hercegovina danas na HTV Oscar C

U emisiji je u okviru priloga "Gost dana" gospodin Vidačak objasnio razloge zašto odlazi sa mjesta predsjednika HŠK Zrinjski, a puno se pričalo i o ukupnom poslavanju jednog velikog kluba kao što je HŠK Zrinjski. Na samom uvodu u emisiju Vidačak je rekao da nije dao ostavku na mjesto predsjedinka Zrinjskog, nego da mu je završio mandat, a bit će na čelu kluba dok se ne izabere njegov nasljednik. Za funkcioniranje jakog kluba kao što je Zrinjski godišnje treba oko 2. 000.000 km, a danas je to teško pronaći, istakao je Vidačak i dodao: Osiguravajuće kuće, banke i tržni centri koji egzistiraju u Mostaru ne pomažu klubu i to se treba promijeniti.

U emisiji se govorilo i o Dioničkom društvu Zrinjski, a razgovaralo se i o visokoj cijeni ulaznica koje su otjerale navijače sa stadiona.

Emisija je zanimljiva za sve navijače Zrinjskog, ali i za sve sportske djelatnike sa ovih prostora.

U video prilogu pogledajte cijeli prilog sa Antom Vidačkom.

" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 16 jun 2012, 18:53

Rade li ovi nasi ista u klubu,evo Kresimir Kordic bez ugovora,ako ga punac ne dovede sada kada je u vrhu Zrinjskog i ako ode na selo iznad Mostara to ce biti jedna velika sramota za HSK Zrinjski i njegovo rukovodstvo!

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 16 jun 2012, 19:00

Oni ako sad neznaju koga ce dovest ili predstavit tog 26. ja neznam onda sta dalje i kako..sramota velika

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 jun 2012, 11:19

bezze je napisao/la:Oni ako sad neznaju koga ce dovest ili predstavit tog 26. ja neznam onda sta dalje i kako..sramota velika

samo nek kresu vrate :D

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 17 jun 2012, 11:37

Rosas7 je napisao/la:
bezze je napisao/la:Oni ako sad neznaju koga ce dovest ili predstavit tog 26. ja neznam onda sta dalje i kako..sramota velika

Kreso mozda dodje ako punac (cit-Mile) bude u vrhu Zrinjskog!
Sacekajmo sjednicu u kosaci,kazu neki da ce biti kao u Paoka-a atmosfera kada Coric i kompanija podivljaju! :lol:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 jun 2012, 11:39

bekicamir je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

Kreso mozda dodje ako punac (cit-Mile) bude u vrhu Zrinjskog!
Sacekajmo sjednicu u kosaci,kazu neki da ce biti kao u Paoka-a atmosfera kada Coric i kompanije podivljaju! :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: borba :lol:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.