Ne,pakas si ako kontatno spominjes i ubacujes stvari za koje je on bio optuzen,pakas si ako kazes da nas je on kostao eura zbog penala u Francuskoj jer time otvaras pandorinu kutiju gdje mogu i ja npr tako za Lulica tvrditi da nas je kostao eura,pakas si ako kazes da je on otjeran iz Locomotive a covjek 3 godine igrao u prvoj postavi tog tima,bio zamjenik kapitena,jel se takvi igraci "otjeruju"?,pakas si ako tvrdis da bi nam bilo bolje bez njega u ekipi a odbrana nam bez njega suplja od Andorine,sa njim to izgleda barem donekle pristojno...aleksandar_veliki je napisao/la:Ja kad vidim ovaj post, pogotovo ovaj dio oko Lulica, odmah se sjetim Grcke na Bilinom (cini mi se Grcka, a mozda je i Mađarska, ostarilo se).LBJ MVP je napisao/la:Ma samo radite ko i ja,slozite se s njima,eto,priznajem,Spahic je "krkan,namjesta utakmice,ucjenjuje selektora koga ce pozvati,kostao nas je je eura"...
Zanimljivo da tako o njemu pisu isti oni koji nece nikada reci da je Lulic ispao pravi krkan u Portugalu,sudija mu dao zuti zbog prigovora on ne zatvara usta i dalje,dobi crveni,brane ga,mogu misliti da je to Spahic uradio,zatim Ibisevic covjek koji je dao manje golova za reprezentaciju BiH nego Van Buyten za Belgiju,o njegovim silnim promasajima u dresu reprezentacije ti isti sute..
Samo nastavite,svalite sve na Spahu
Dobro, hajde da probamo ovako, cime nas je Spahic zaduzio vise od recimo Hibica ili Seje Halilovica. Zasto je svaki forumas pakas ako kaze nesto kontra kapitena. Da li sam ja pakas ako kazem da smo jadni i bijedni, mislim kao tim, kada nam je prosjecan stoper daleko najbolji defanzivac, da li sam pakas ako smatram da lik kojeg godinama prate skandali, ne moze biti kapiten nacionalnog tima.
Mogao bi ovako jos dugo.