Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la LBJ MVP » 13 jun 2012, 01:18

aleksandar_veliki je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ma samo radite ko i ja,slozite se s njima,eto,priznajem,Spahic je "krkan,namjesta utakmice,ucjenjuje selektora koga ce pozvati,kostao nas je je eura"...
Zanimljivo da tako o njemu pisu isti oni koji nece nikada reci da je Lulic ispao pravi krkan u Portugalu,sudija mu dao zuti zbog prigovora on ne zatvara usta i dalje,dobi crveni,brane ga,mogu misliti da je to Spahic uradio,zatim Ibisevic covjek koji je dao manje golova za reprezentaciju BiH nego Van Buyten za Belgiju,o njegovim silnim promasajima u dresu reprezentacije ti isti sute..

Samo nastavite,svalite sve na Spahu ;)
Ja kad vidim ovaj post, pogotovo ovaj dio oko Lulica, odmah se sjetim Grcke na Bilinom (cini mi se Grcka, a mozda je i Mađarska, ostarilo se).

Dobro, hajde da probamo ovako, cime nas je Spahic zaduzio vise od recimo Hibica ili Seje Halilovica. Zasto je svaki forumas pakas ako kaze nesto kontra kapitena. Da li sam ja pakas ako kazem da smo jadni i bijedni, mislim kao tim, kada nam je prosjecan stoper daleko najbolji defanzivac, da li sam pakas ako smatram da lik kojeg godinama prate skandali, ne moze biti kapiten nacionalnog tima.
Ne,pakas si ako kontatno spominjes i ubacujes stvari za koje je on bio optuzen,pakas si ako kazes da nas je on kostao eura zbog penala u Francuskoj jer time otvaras pandorinu kutiju gdje mogu i ja npr tako za Lulica tvrditi da nas je kostao eura,pakas si ako kazes da je on otjeran iz Locomotive a covjek 3 godine igrao u prvoj postavi tog tima,bio zamjenik kapitena,jel se takvi igraci "otjeruju"?,pakas si ako tvrdis da bi nam bilo bolje bez njega u ekipi a odbrana nam bez njega suplja od Andorine,sa njim to izgleda barem donekle pristojno...

Mogao bi ovako jos dugo.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 jun 2012, 01:18

LBJ MVP je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Jesi ti popio nesto ljuto, mjenjas misljenje svake minute :D
Svaki put kada podrzim atake na Spahica kiselo se smijem i mislim,eto jeste li sada zadovoljni,ubijedili ste me da je Spahic kamen spoticanja BiH reprezentacije :lol:
aha skonto sam. malo si me na trenutak zbunio :D

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 jun 2012, 01:19

aleksandar_veliki je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ma samo radite ko i ja,slozite se s njima,eto,priznajem,Spahic je "krkan,namjesta utakmice,ucjenjuje selektora koga ce pozvati,kostao nas je je eura"...
Zanimljivo da tako o njemu pisu isti oni koji nece nikada reci da je Lulic ispao pravi krkan u Portugalu,sudija mu dao zuti zbog prigovora on ne zatvara usta i dalje,dobi crveni,brane ga,mogu misliti da je to Spahic uradio,zatim Ibisevic covjek koji je dao manje golova za reprezentaciju BiH nego Van Buyten za Belgiju,o njegovim silnim promasajima u dresu reprezentacije ti isti sute..

Samo nastavite,svalite sve na Spahu ;)
Ja kad vidim ovaj post, pogotovo ovaj dio oko Lulica, odmah se sjetim Grcke na Bilinom (cini mi se Grcka, a mozda je i Mađarska, ostarilo se).

Dobro, hajde da probamo ovako, cime nas je Spahic zaduzio vise od recimo Hibica ili Seje Halilovica. Zasto je svaki forumas pakas ako kaze nesto kontra kapitena. Da li sam ja pakas ako kazem da smo jadni i bijedni, mislim kao tim, kada nam je prosjecan stoper daleko najbolji defanzivac, da li sam pakas ako smatram da lik kojeg godinama prate skandali, ne moze biti kapiten nacionalnog tima.
Stani,ne razumijemo se ti i ja,jer dijelom i ciljas na moje postove....Ja sam apsolutno za pozitvnu kritiku svakog,pa i Spahe,ali ne moze on biti jedini krivac kad nesto ne ide i ne funkcionise...To je moje poenta....On jedini ima autoritet i snagu motivacije za kapitena u trenutnoj reprezentaciji...Ko je to sad bolji od njega u ulozi kapitena,realno?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 jun 2012, 01:22

Ma ja, odoh ja spavati...u svojoj novoj Spahic fan posteljini. :D

slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jun 2012, 01:25

Principatus je napisao/la:Ma ja, odoh ja spavati...u svojoj novoj Spahic fan posteljini. :D

slika
Ako nam ovo bude stoperski tandem, uzimamo prvo mjesto u grupi. Inace...

PS: Ovi dresovi su nam najbolji bili.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 jun 2012, 01:26

Mi prvo mjesto nemozemo uzeti ni na pes-u a kamoli u stvarnosti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jun 2012, 01:27

majestic24 je napisao/la:Mi prvo mjesto nemozemo uzeti ni na pes-u a kamoli u stvarnosti.
Jesi gledao ti ovu Grcku, jarane? I na papiru i na terenu smo bolji i od njih i Slovacke. Eh sad je problem jedino selektor.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 jun 2012, 01:29

Da je samo do stoperskog tandema to hoćemo li ili nećemo uzeti prvo mjesto napokon u nekim kvalifikacijama.
Problem je mnogo dublje prirode a jedan od njih se zove i ispodprosječan izbornik reprezentacije.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 jun 2012, 01:29

aleksandar_veliki je napisao/la:LBJ MVP, na brzinu sam procitao, pa cu samo reci da on jeste otjeran iz Lokomotiva, i ti to znas, ali to je nas kapiten lavljeg srca. Ako sam radi toga pakas, onda jesam. Pakas sam ako kazem da je frajer napravio nevidjenu glupost protiv Francuza, koja nas je kostala Eura, pakas sam ali to je istina druze, da nije napravio onaku glupost Pijetlovi ga ne bi ucerali do Bajrama.
Ne,ne znam da je bio otjeran.
Znam da je bio standardan igrac prve postave Locomotive,da je bio zamjenik kapitena,da je dugo izjavljivao u medijima da se zeli isprobati negdje izvan Rusije,Locomotiva ga nije pustala,mozda je na kraju zaista poceo svjesno igrati losije pa su oni isli onom starom da nije dobro imati nezadovoljnog igraca u svlacionicu i ostavili mu otvorena vrata za odlazak,neki su to shvatili da je Spahic namjestao utakmice i da ga je uprava otjerala.Jesu ga i otjerali,u Francusku ligu,bas su ga zafrkali.Pa sjecam se da je Spahic jos kao clan Locomotive igrao odlicno protiv tada super jake Seville u Uefa kupu,mozda su ga cak i tada zapamtili po dobrome pa je par godina kasnije ponovno bio otjeran,sada iz Monpeljea.Direktno u Sevillu.Bas ga zajebu' s tim otjerivanjima.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jun 2012, 01:30

Titova-Juga je napisao/la:Da je samo do stoperskog tandema to hoćemo li ili nećemo uzeti prvo mjesto napokon u nekim kvalifikacijama.
Problem je mnogo dublje prirode a jedan od njih se zove i ispodprosječan izbornik reprezentacije.
Da se prebacimo na temu Susica? Nesto je previse mirno tamo u zadnje vrijeme. :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 jun 2012, 01:31

Cartman je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Da je samo do stoperskog tandema to hoćemo li ili nećemo uzeti prvo mjesto napokon u nekim kvalifikacijama.
Da se prebacimo na temu Susica? Nesto je previse mirno tamo u zadnje vrijeme. :D
:lol: Nakon ovog SpaHHanja ovdje, ne bih hvala, glava je istrosena.
Ali s obzirom da znam da si bio sarkastican, samo cu vas sviju lijepo pozdraviti sa ove teme i poruciti da se kanite corava posla : D
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 jun 2012, 01:32

Cartman je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Mi prvo mjesto nemozemo uzeti ni na pes-u a kamoli u stvarnosti.
Jesi gledao ti ovu Grcku, jarane? I na papiru i na terenu smo bolji i od njih i Slovacke. Eh sad je problem jedino selektor.

Mi na terenu nismo bolji ni od zimbabvea a kamoli grcke.

Slovenija je 20 x losija od nas pa su igrali na SP. Nikad mi sa ovi selektorom i ovim mentalitetom necemo na neko takmicenje.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 jun 2012, 01:34

majestic24 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Slovenija je 20 x losija od nas pa su igrali na SP. Nikad mi sa ovi selektorom i ovim mentalitetom necemo na neko takmicenje.
Vidi kako znas razloge kad hoces....Kako onda mozes kriviti pojedinca koji nam je medju 5 najboljih igraca?Gdje je tu logika jbt? :roll:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jun 2012, 01:37

Cartman je napisao/la:

Vjerujem da cak i sa Susicem mozemo bit ispred Grcke (Samaras u prvoj postavi, meni dovoljno) i Slovacke (bili iza Armenije u proslim kvalifikacijama). Naravno, da imamo normalnog trenera bio bi 100% siguran. Ne treba ove utakmice u maju i junu previse ozbiljno shvatat, svi znamo kako nasi igraci igraju u tim terminima.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 13 jun 2012, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 jun 2012, 01:38

NEZALAGANJE je napisao/la:
Vidi kako znas razloge kad hoces....Kako onda mozes kriviti pojedinca koji nam je medju 5 najboljih igraca?Gdje je tu logika jbt? :roll:
jos jedna nelogicnost: krivi gubitnicki mentalitet a konstantno kritikuje jednog od rijetkih igraca koji pokaze muda i ne da na sebe.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 jun 2012, 01:40

@aco E ako budemo ovisili od pojedinca,ma kako se on zvao,tako ce nam uvijek biti....

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 jun 2012, 01:44

aleksandar_veliki je napisao/la:Za laku noc, pokusajte biti realni, ekipa u kojoj je Spahic nosioc igre u defanzivi, ekipa u cijem veznom redu konstantno zajedno igraju sporaci (Rahimic, Zahirovic, Pjanic, Misimovic, Medunjanin - jedan nekad ne igra) ne moze se plasirati nigdje, uz to dodaj selektora asa i sve ti se samo kaze. Dao Bog da grijesim, ali...
Vidis kako mozemo podijeliti misljenje,ali nemojmo kriviti Spahu i kad jeste i kad nije krivac....Previse je elemenata tu...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 jun 2012, 01:45

aleksandar_veliki je napisao/la:Za laku noc, pokusajte biti realni, ekipa u kojoj je Spahic nosioc igre u defanzivi, ekipa u cijem veznom redu konstantno zajedno igraju sporaci (Rahimic, Zahirovic, Pjanic, Misimovic, Medunjanin - jedan nekad ne igra) ne moze se plasirati nigdje, uz to dodaj selektora asa i sve ti se samo kaze. Dao Bog da grijesim, ali...
U potpunosti se slazem :mrgreen:

Samo,to sto je Spahic nas najbolji defanzivac(nemoj sad i to poreci) govori puno vise o nasoj reprezentaciji nego o njemu.On takav-kakav je,ipak boljeg od njeg nemamo.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 jun 2012, 01:45

Jedino sto se mogu s tobom sloziti jeste da nam treba malo svjeze krvi na sredini, na poziciji zadnjeg veznog. Treba nam neko ko grize, kao Rahimic sto je bio prije 5-6 godina. Mozda onaj Hodzic iz Austrije, treba mu srediti papire do pocetka kvalifikacija.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jun 2012, 01:48

Imamo mi svojih problema, ali hvala Bogu pa imaju i nasi protivnici u grupi. Ne trebamo sad gledat na nasu repku kao neku rupu samo zato sto smo izgubili od Meksika i Irske. Ipak smo na kraju bili jedan bod iza Francuske, dva puta za redom u barazu, bili ispred Turske, Belgije i Rumunije u zadnja dva ciklusa i tako dalje. Imamo Dzeku, Pjanica, Begovica, Misimovica, SPAHICA i tako dalje. Mozemo do prvog mjesta, sta ste potonuli.

Meni uvijek govore da sam pesimista ovdje, a ja sad najveci optimista. I to Pape jos selektor. :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, AdinTR, Blackwargreymon, BOSNAAAMOJAAA, CAGarfia, DeeWa, eleGancy, Google Adsense [Bot], Jegres, MostarNeretva, Mostarska, NazorUso, nebeskasila, Proximic, Zglavkar i 158 gostiju.