Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
iz jablaniceHass je napisao/la:Odakle si ti???.. Ma ja sam ljetos bio uzeo taj broj,al poenta je u tome,da ga ne aktiviras..Jesu li i tebi slikali licnu???
On nije vrijedan pažnje, zato ti nemam potrebe govoriti ko jeHass je napisao/la: P.S. Ko je taj Husrefbeg,i sto ga ignorisete???
Pa gdje si Husrefe bjelančevino pitaru kralju?GaziHusrevbeg je napisao/la:Pokupio mu babarogu.![]()
![]()
Šta ovaj od slijedeće sezone drugoligaš priča?Ovaj post je postao/la legenda reala, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
Nemoj me oslovljavati tako, matere ti.LjumanM95 je napisao/la:Pa gdje si Husrefe bjelančevino pitaru kralju?GaziHusrevbeg je napisao/la:Pokupio mu babarogu.![]()
![]()
![]()
Šta ovaj od slijedeće sezone drugoligaš priča?Ovaj post je postao/la legenda reala, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
![]()
a jarane, da je bila malo veca lova u igri, nema te trebe zbog koje bi ja potpisao nesto, a nemam pojma sta uzimamlegenda reala je napisao/la: E moj Ćema koji si ti papučar, kako te lahko ženske obenđijaju, pa jbt ti bi i milion prokocko za sekundu zbog kake dobre ženske![]()
GaziHusrevbeg je napisao/la:Ma šta ćeš kad su mu raja djeca u dobi od 12 do 15 godina, oni ti svi sad spavaju, pa nema ko da ga podrži.![]()
On ti sad visi na Chatroulettu, a njima baca šuplje kako je bario ženske po gradu.
Neću više da ga spominjem, ne zanima me, ponaša se isto neko dijete. Ide mi na listu ignoriranih isto kao tebi.LjumanM95 je napisao/la:GaziHusrevbeg je napisao/la:Ma šta ćeš kad su mu raja djeca u dobi od 12 do 15 godina, oni ti svi sad spavaju, pa nema ko da ga podrži.![]()
On ti sad visi na Chatroulettu, a njima baca šuplje kako je bario ženske po gradu.![]()
Ma eto kud ćeš dalje njegova desna ruka Zole ga izdao, nema dalje...![]()
Joj ja ušao tamo sve kuronje jbt, od njih 50, 46 kiturinu izvadilo![]()
Bjelančevino nek se i ja jednom s tobom slažemGaziHusrevbeg je napisao/la:Neću više da ga spominjem, ne zanima me, ponaša se isto neko dijete. Ide mi na listu ignoriranih isto kao tebi.LjumanM95 je napisao/la:GaziHusrevbeg je napisao/la:Ma šta ćeš kad su mu raja djeca u dobi od 12 do 15 godina, oni ti svi sad spavaju, pa nema ko da ga podrži.![]()
On ti sad visi na Chatroulettu, a njima baca šuplje kako je bario ženske po gradu.![]()
Ma eto kud ćeš dalje njegova desna ruka Zole ga izdao, nema dalje...![]()
Joj ja ušao tamo sve kuronje jbt, od njih 50, 46 kiturinu izvadilo![]()
Ja bio jednu večeras, ostvario kontakt s nekom Mirjanom iz Švedske, uđem sljedeću večer, desi mi se isto kao tebi, evo ova 2,3 dana nisam ušao. Ono je čisto gubljenje vremena.
ovakoHass je napisao/la:Eh vako ces: L ;:;:U toj kutiji koju si dobio ces naci broj njihovog helpcentra..Sutra,tj danas ih nazovi i reci im,kao,fol,da ti je lupam,buraz il rodjak poklonio broj,il da ti je stari uzeo jedan,a ti nisi znao,i da zelis da ga storniras,tj ponistis..Uslov je,da nisi njihov broj raspakovao,i ubacivao u mob,jer onda je yebada
..Ako ovo ne uradis,slobodno ti mogu rec,da neces dobro proc da ce da te ogule,ko curana..Zam z prmemog jarana,koji im i sad placa mjesecno po tridesku,a ne koristi njihov broj,al bg,ugovorom se vezao
..Ako ti sta nije jasno,slobodno pitaj,tu sam
aj vidicu sutra ima li tog broja na pozadini, mrsko mi sad pogledatHass je napisao/la:Na toj kartici odakle iscupasbroj,imas msm,na pozadini broj help centra,il mozda cak i na samom broju,ne sjecam se..Zovni ih reci im kako sam ti objasnio,i ja msm,da je to- to..Reci mi,jesu li ti rekli da ce te zvat za par dana,radi provjere podataka,i kad si uzeo broj,msm,kojeg datuma???
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 4 gosta.