M4kaveli je napisao/la:
Busquets je igrac bez viska poteza i vise razmislja od Yaye !
Eto, prva pametna i od tebe.
Naravno da je bez viska poteza, igra u vrhunskom klubu gdje je njegova glavna uloga da se sto prije rijesi lopte i doda je najblizem igracu. Zato je i upitno kolike su stvarne kvalitete istog i da li bi se snasao u nekoj drugoj ligi, odnosno klubu, npr Italiji.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Bulkin je napisao/la:Buskets je dobar za Barce i (Spanije) zbog mira u repki.. cisto sumnjam da bi igrao u 1 postavi Milana, Rome, Intera, Napolija o Juventusu da ne pisem..
njegov kvalitet je poznat ali po..
cuj zbog mira u repki igra pa nije mirotvorac, vec igrac
A za bold grohotom se smijem. Jao kako se brukate sa ovakvim izjavama.
Da zbog mira u repki..doslo bi do pobune, klan Cavi, Pike, Injeste, Cesk, Vilja..ovako Del Boske ga drzi u prvom timu i prica price.. Mali Javi Martinez je 10klasa ali ne igra...zasto zato sto nema iza ledja Cavija i Injestu.
Cuj mali Javi Martinez a covjek istih godina kao i Bus, cak i krupniji od njega
Dobro je care, odmori sad . Za danas si se dovoljno isprovaljivao, pa ostavi šta i za sutra.
Šta veli idol, klanovi i leđa Xavia i Inieste su presudili da ga pozovu a nikako fudbalsko znanje Sergia.
Zadnja izmjena: camp, dana/u 13 jun 2012, 00:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Heller je napisao/la:Busquets ako ode iz Barcelone sljedeća stanica mu je Las Palmas ili neka takva pripizdina, on nema kvalitetu nego je jednostavno uigran
zaboravio si napisati da sergio nikad nebi bio reprezentativac da je npr. talijan
Kako će se od tebe više isprovaljivati, nadobudnost barceloninih navijača/simpatizera na ovom forumu se može mjeriti samo sa bayernovim navijačima na istom.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
M4kaveli je napisao/la:
Naravno da je bez viska poteza, igra u vrhunskom klubu gdje je njegova glavna uloga da se sto prije rijesi lopte i doda je najblizem igracu. Zato je i upitno kolike su stvarne kvalitete istog i da li bi se snasao u nekoj drugoj ligi, odnosno klubu, npr Italiji.
Eno ga ..
Nemoj mi samo tih prica kako se ne bi snasao ili sta vec .. sta ti znas kako bi se on snasao ?
.. ja cak mislim da bi u klubovima izvan Barse mogao postati i glavni igrac, jer je tesko pored Xavija, Inieste, Messija i ostalih biti glavni.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
M4kaveli je napisao/la:
Eno ga ..
Nemoj mi samo tih prica kako se ne bi snasao ili sta vec .. sta ti znas kako bi se on snasao ?
.. ja cak mislim da bi u klubovima izvan Barse mogao postati i glavni igrac, jer je tesko pored Xavija, Inieste, Messija i ostalih biti glavni.
Pa čuj, kao što rekoh, impossible is nothing...
U tebi ne leži čovjeko koji je za normalan razgovor sa argumentima već prevelika ljubav prema jednom klubu i igraču iz koje proizlazi prevelika subjektivnost a samim tim i nebuloze.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
camp je napisao/la:Cuj mali Javi Martinez a covjek istih godina kao i Bus, cak i krupniji od njega
Dobro je care, odmori sad . Za danas si se dovoljno isprovaljivao, pa ostavi šta i za sutra.
Šta veli idol, klanovi i leđa Xavia i Inieste su presudili da ga pozocu a nikako fudbalsko znanje Sergia.
To sto sam napisao mali, ne znaci da je mali.. pojam za tebe.
Buskets se i u mladoj repki pojavio zna se kad i forsira se A repki samo iz jednog razloga, dok je Javi zah. svom kvalitetu prosao i U17, U19, U21.. Buskets
2008–2009 Spain U21 3
Pa ja cak i ne navijam za Barsu, nego ih jednostavno volim gledat .. uzivancija prava, pokusaj i ti nekad
Busquets po utakmici ima mozda 3 pogresna dodavanja i covjek unosi toliku sigurnost da jednostavno nema nikakve panike kod ostalih igraca.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
M4kaveli je napisao/la:Pa ja cak i ne navijam za Barsu, nego ih jednostavno volim gledat .. uzivancija prava, pokusaj i ti nekad
Busquets po utakmici ima mozda 3 pogresna dodavanja i covjek unosi toliku sigurnost da jednostavno nema nikakve panike kod ostalih igraca.
Ja obozavam Barcu ali nerealni navijaci i simpatizeri pojedinih igraca kao sto si recimo ti mi nece pokvariti zelju da ih i dalje gledam i bodrim osim kada igraju protiv Milana.
Kao sto rekoh, Barca igra takav stil kratkih dodavanja, Busquets dodaje najblizem igracu i od trojca u tom veznom redu najmanje ima loptu u nogama.
camp je napisao/la:"If I was a footballer, I would like to be like Busquets". Spain coach, Vicente del Bosque
Slicno je govorio i Pep, treneri obožavaju igrace kakave je Busquetsa, ali forumski strucnjaci sa SS.ba znaju bolje
Ali nije ni to, vec klan Xavia i Inieste a i zbog uspostavljanja mira ga Brko zove
O tome sam vec pisao.. uostalom neka brko forsira Busketa i bez 9, bolje za Italiju i ostale repke a prije ce i kuci, pa ce simpatizeri "La Roje" da pricaju price kako je doslo do zasićenja kod rep. Spanije.
Zadnja izmjena: Bulkin, dana/u 13 jun 2012, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
M4kaveli je napisao/la:Pa ja cak i ne navijam za Barsu, nego ih jednostavno volim gledat .. uzivancija prava, pokusaj i ti nekad
Ja obozavam Barcu ali nerealni navijaci i simpatizeri pojedinih igraca kao sto si recimo ti mi nece pokvariti zelju da ih i dalje gledam i bodrim osim kada igraju protiv Milana.
Kao sto rekoh, Barca igra takav stil kratkih dodavanja, Busquets dodaje najblizem igracu i od trojca u tom veznom redu najmanje ima loptu u nogama.
Kao prvo, lik nije jednom zapoceo akciju, kao drugo, i da nije, jel ima potrebe da bas ON to radi pored Inieste, Xavija, Fabregasa i Messija ?
Kao trece, Barsa ne igra na duge lopte, pa radi usporedbe sa Alonsom .. Busquets nema tu slobodu da salje duge lopte nego jednostavno zadrzava sto vise i bolje i stvara slobodan prostor.
Cetvrto: Zaboravio si da on ''ponekad'' obavi i koji defanzivni zadatak i da igra ''najprljaviju'' poziciju.
Kao prvo, lik nije jednom zapoceo akciju, kao drugo, i da nije, jel ima potrebe da bas ON to radi pored Inieste, Xavija, Fabregasa i Messija ?
Kao trece, Barsa ne igra na duge lopte, pa radi usporedbe sa Alonsom .. Busquets nema tu slobodu da salje duge lopte nego jednostavno zadrzava sto vise i bolje i stvara slobodan prostor.
Cetvrto: Zaboravio si da on ''ponekad'' obavi i koji defanzivni zadatak i da igra ''najprljaviju'' poziciju.
Sve to stoji, i ja nigdje nisam naveo da je Sergio los igrac, ali kad ga se pocelo usporedjivati i velicati iznad Gattusa, eh takve nebuloze nisam zelio presutiti. Sergio je po meni igrac malo iznad prosjeka gdje njegove mane ne dolaze do izrazaja toliko upravo iz razloga sto igra u tako jakom klubu kao sto je to Barcelona trenutno.