GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

Titova-Juga
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la Titova-Juga » 13 jun 2012, 00:52

M4kaveli je napisao/la: Busquets je igrac bez viska poteza i vise razmislja od Yaye !
Eto, prva pametna i od tebe.
Naravno da je bez viska poteza, igra u vrhunskom klubu gdje je njegova glavna uloga da se sto prije rijesi lopte i doda je najblizem igracu. Zato je i upitno kolike su stvarne kvalitete istog i da li bi se snasao u nekoj drugoj ligi, odnosno klubu, npr Italiji.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 13 jun 2012, 00:53

camp je napisao/la:
Bulkin je napisao/la:Buskets je dobar za Barce i (Spanije) zbog mira u repki.. cisto sumnjam da bi igrao u 1 postavi Milana, Rome, Intera, Napolija o Juventusu da ne pisem..

slika njegov kvalitet je poznat ali po..
:lol: :lol: cuj zbog mira u repki igra :mrgreen: pa nije mirotvorac, vec igrac :D

A za bold :mrgreen: :lol: grohotom se smijem. Jao kako se brukate sa ovakvim izjavama.
Da zbog mira u repki..doslo bi do pobune, klan Cavi, Pike, Injeste, Cesk, Vilja..ovako Del Boske ga drzi u prvom timu i prica price.. Mali Javi Martinez je 10klasa ali ne igra...zasto zato sto nema iza ledja Cavija i Injestu.
FORZA NAPOLI

camp
Kontakt:

Post Postao/la camp » 13 jun 2012, 00:56

Cuj mali Javi Martinez :lol: :lol: a covjek istih godina kao i Bus, cak i krupniji od njega :mrgreen:
Dobro je care, odmori sad ;) :D . Za danas si se dovoljno isprovaljivao, pa ostavi šta i za sutra.

Šta veli idol, klanovi i leđa Xavia i Inieste su presudili da ga pozovu :shock: :o a nikako fudbalsko znanje Sergia.
Zadnja izmjena: camp, dana/u 13 jun 2012, 00:58, ukupno mijenjano 2 puta.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 13 jun 2012, 00:57

Heller je napisao/la:Busquets ako ode iz Barcelone sljedeća stanica mu je Las Palmas ili neka takva pripizdina, on nema kvalitetu nego je jednostavno uigran ;)
zaboravio si napisati da sergio nikad nebi bio reprezentativac da je npr. talijan :lol: :lol:
.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 13 jun 2012, 00:58

Kako će se od tebe više isprovaljivati, nadobudnost barceloninih navijača/simpatizera na ovom forumu se može mjeriti samo sa bayernovim navijačima na istom.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 jun 2012, 01:00

Titova-Juga je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la: Busquets je igrac bez viska poteza i vise razmislja od Yaye !
Naravno da je bez viska poteza, igra u vrhunskom klubu gdje je njegova glavna uloga da se sto prije rijesi lopte i doda je najblizem igracu. Zato je i upitno kolike su stvarne kvalitete istog i da li bi se snasao u nekoj drugoj ligi, odnosno klubu, npr Italiji.

Eno ga .. :mrgreen:
Nemoj mi samo tih prica kako se ne bi snasao ili sta vec .. sta ti znas kako bi se on snasao ?
.. ja cak mislim da bi u klubovima izvan Barse mogao postati i glavni igrac, jer je tesko pored Xavija, Inieste, Messija i ostalih biti glavni.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 13 jun 2012, 01:01

Po broju stranica, jasan dokaz da su najvece svadjalice i spameri na forumu navijaci klubova iz Italije i Spanije :lol:

FORZA AZZURRI :mrgreen:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 jun 2012, 01:02

M4kaveli je napisao/la:

Eno ga .. :mrgreen:
Nemoj mi samo tih prica kako se ne bi snasao ili sta vec .. sta ti znas kako bi se on snasao ?
.. ja cak mislim da bi u klubovima izvan Barse mogao postati i glavni igrac, jer je tesko pored Xavija, Inieste, Messija i ostalih biti glavni.
Pa čuj, kao što rekoh, impossible is nothing...
U tebi ne leži čovjeko koji je za normalan razgovor sa argumentima već prevelika ljubav prema jednom klubu i igraču iz koje proizlazi prevelika subjektivnost a samim tim i nebuloze.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 13 jun 2012, 01:03

camp je napisao/la:Cuj mali Javi Martinez :lol: :lol: a covjek istih godina kao i Bus, cak i krupniji od njega :mrgreen:
Dobro je care, odmori sad ;) :D . Za danas si se dovoljno isprovaljivao, pa ostavi šta i za sutra.

Šta veli idol, klanovi i leđa Xavia i Inieste su presudili da ga pozocu :shock: :o a nikako fudbalsko znanje Sergia.
To sto sam napisao mali, ne znaci da je mali.. pojam za tebe.

Buskets se i u mladoj repki pojavio zna se kad i forsira se A repki samo iz jednog razloga, dok je Javi zah. svom kvalitetu prosao i U17, U19, U21..
Buskets
2008–2009 Spain U21 3

Javi Martinez
2005 Spain U17 5 utk.
2006–2007 Spain U19 5 utk.
2007–2011 Spain U21 24 utk.
FORZA NAPOLI

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 13 jun 2012, 01:08

Italija dosta solidna u duelu sa Spancima. Mislim da bi mogli otici dosta daleko ukoliko ih sreca posluzi a to se od njih svakako i ocekuje ;)
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 jun 2012, 01:14

Pa ja cak i ne navijam za Barsu, nego ih jednostavno volim gledat .. uzivancija prava, pokusaj i ti nekad :D
Busquets po utakmici ima mozda 3 pogresna dodavanja i covjek unosi toliku sigurnost da jednostavno nema nikakve panike kod ostalih igraca.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 jun 2012, 01:16

M4kaveli je napisao/la:Pa ja cak i ne navijam za Barsu, nego ih jednostavno volim gledat .. uzivancija prava, pokusaj i ti nekad :D
Busquets po utakmici ima mozda 3 pogresna dodavanja i covjek unosi toliku sigurnost da jednostavno nema nikakve panike kod ostalih igraca.

Ja obozavam Barcu ali nerealni navijaci i simpatizeri pojedinih igraca kao sto si recimo ti mi nece pokvariti zelju da ih i dalje gledam i bodrim osim kada igraju protiv Milana.

Kao sto rekoh, Barca igra takav stil kratkih dodavanja, Busquets dodaje najblizem igracu i od trojca u tom veznom redu najmanje ima loptu u nogama.

Smrt nacionalizmu !!

camp
Kontakt:

Post Postao/la camp » 13 jun 2012, 01:16

"If I was a footballer, I would like to be like Busquets". Spain coach, Vicente del Bosque

Slicno je govorio i Pep, treneri obožavaju igrace kakav je Busquets, ali forumski strucnjaci sa SS.ba znaju bolje :lol:

Ali nije ni to, vec zbog klana Xavia i Inieste a i zbog uspostavljanja nekakvog mira, ga Brko zove :mrgreen: :lol:

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 13 jun 2012, 01:20

camp je napisao/la:"If I was a footballer, I would like to be like Busquets". Spain coach, Vicente del Bosque

Slicno je govorio i Pep, treneri obožavaju igrace kakave je Busquetsa, ali forumski strucnjaci sa SS.ba znaju bolje :lol:

Ali nije ni to, vec klan Xavia i Inieste a i zbog uspostavljanja mira ga Brko zove :mrgreen: :lol:
O tome sam vec pisao.. uostalom neka brko forsira Busketa i bez 9, bolje za Italiju i ostale repke :mrgreen: a prije ce i kuci, pa ce simpatizeri "La Roje" da pricaju price kako je doslo do zasićenja kod rep. Spanije.
Zadnja izmjena: Bulkin, dana/u 13 jun 2012, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA NAPOLI

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 jun 2012, 01:20

Većeg stručnjaka od tebe nema. Je li tebe Vicente pitao za taktiku protiv Italije u prvoj utakmici ?

Smrt nacionalizmu !!

camp
Kontakt:

Post Postao/la camp » 13 jun 2012, 01:22

Titova-Juga je napisao/la:Većeg stručnjaka od tebe nema. Je li tebe Vicente pitao za taktiku protiv Španjolske u prvoj utakmici ?
Dobro je titov pioniru, mani se fudbala i ćorava posla. Nije to za tebe. Prifati se štafete mladosti.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 jun 2012, 01:23

camp je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Većeg stručnjaka od tebe nema. Je li tebe Vicente pitao za taktiku protiv Španjolske u prvoj utakmici ?
Dobro je titov pioniru, mani se fudbala i ćorava posla. Nije to za tebe. Prifati se štafete mladosti.

Ja ipak predlažem nekoliko stotina cd-ova utakmica kada se za tvoju informaciju također igrao nogomet,
a ne samo zadnjih nekoliko godina.

Smrt nacionalizmu !!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 jun 2012, 01:25

M4kaveli je napisao/la:Pa ja cak i ne navijam za Barsu, nego ih jednostavno volim gledat .. uzivancija prava, pokusaj i ti nekad :D

Ja obozavam Barcu ali nerealni navijaci i simpatizeri pojedinih igraca kao sto si recimo ti mi nece pokvariti zelju da ih i dalje gledam i bodrim osim kada igraju protiv Milana.

Kao sto rekoh, Barca igra takav stil kratkih dodavanja, Busquets dodaje najblizem igracu i od trojca u tom veznom redu najmanje ima loptu u nogama.
Kao prvo, lik nije jednom zapoceo akciju, kao drugo, i da nije, jel ima potrebe da bas ON to radi pored Inieste, Xavija, Fabregasa i Messija ?
Kao trece, Barsa ne igra na duge lopte, pa radi usporedbe sa Alonsom .. Busquets nema tu slobodu da salje duge lopte nego jednostavno zadrzava sto vise i bolje i stvara slobodan prostor.
Cetvrto: Zaboravio si da on ''ponekad'' obavi i koji defanzivni zadatak i da igra ''najprljaviju'' poziciju.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 jun 2012, 01:27

M4kaveli je napisao/la:

Kao prvo, lik nije jednom zapoceo akciju, kao drugo, i da nije, jel ima potrebe da bas ON to radi pored Inieste, Xavija, Fabregasa i Messija ?
Kao trece, Barsa ne igra na duge lopte, pa radi usporedbe sa Alonsom .. Busquets nema tu slobodu da salje duge lopte nego jednostavno zadrzava sto vise i bolje i stvara slobodan prostor.
Cetvrto: Zaboravio si da on ''ponekad'' obavi i koji defanzivni zadatak i da igra ''najprljaviju'' poziciju.
Sve to stoji, i ja nigdje nisam naveo da je Sergio los igrac, ali kad ga se pocelo usporedjivati i velicati iznad Gattusa, eh takve nebuloze nisam zelio presutiti. Sergio je po meni igrac malo iznad prosjeka gdje njegove mane ne dolaze do izrazaja toliko upravo iz razloga sto igra u tako jakom klubu kao sto je to Barcelona trenutno.

Smrt nacionalizmu !!

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 13 jun 2012, 01:28

da igra ''najprljaviju'' poziciju.
[youtube][/youtube]

Jedan od komentara : la vergüenza de españa
FORZA NAPOLI

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.