Halo covjece!!Lik ima 32 god,koliko bi ti trazio za njega???Virtu4l je napisao/la:Šta se tu ima dokazivati. Klubovi ga puštaju za smiješne cifre. Zamisli, najboljeg igrača prodaš za milion i pol. Ko je ovdje lud?Titova-Juga je napisao/la: Hoće li mi neko crno-na-bijelo dati dokaz o svemu u čemu je Spaha navodno negativnom sudjelovao a da to nisu snimci nekakvih laktova i šamara zbog vrijeđanja, ipak nisu svi gospoda kao Maldini.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
- Titova-Juga
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Šta se tu ima dokazivati. Klubovi ga puštaju za smiješne cifre. Zamisli, najboljeg igrača prodaš za milion i pol. Ko je ovdje lud?Titova-Juga je napisao/la: Hoće li mi neko crno-na-bijelo dati dokaz o svemu u čemu je Spaha navodno negativnom sudjelovao a da to nisu snimci nekakvih laktova i šamara zbog vrijeđanja, ipak nisu svi gospoda kao Maldini.
To ništa ne dokazuje.
A i cifre nisu smiješne, Spaha ima već godina, odbrambeni igrači su duplo jeftiniji od veznjaka i napadača, a mi u BiH baš i nemamo neki izbor pozadi. Spaha je i dalje za Pandžu, Jahića i ostale izmislio loptu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Koliko je imao prije 2-3 godine?NEZALAGANJE je napisao/la:Halo covjece!!Lik ima 32 god,koliko bi ti trazio za njega???Virtu4l je napisao/la:Šta se tu ima dokazivati. Klubovi ga puštaju za smiješne cifre. Zamisli, najboljeg igrača prodaš za milion i pol. Ko je ovdje lud?Titova-Juga je napisao/la: Hoće li mi neko crno-na-bijelo dati dokaz o svemu u čemu je Spaha navodno negativnom sudjelovao a da to nisu snimci nekakvih laktova i šamara zbog vrijeđanja, ipak nisu svi gospoda kao Maldini.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Titova-Juga
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:A sad je i Hasan veci patriota od Spahe?Lik koji nije odigrao 2 tekme kako treba za nas,a niti se zalagao...Mozda se ti i ne sjecas koliko se on proklinjao kako igra u Bayrenu,a kod nas kad dodje cuva nogice i poskakuje ko zecic!!??Kos Spahe je obrnuto,onako kako i treba biti,da se gine na terenu za svaku loptu...igman je napisao/la:O sukobu Spahica i Hasana otvoreno je pricao Elvir Bolic koji je stao u odbranu Hasana kad su ga pojedini poceli pljuvati.
Bravo za post. Isti taj Braco za kojeg se ne sjecam da je ikada dao 120% u utakmicama za repku

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koliko je imao prije 2-3 godine?[/quote]Virtu4l je napisao/la:Halo covjece!!Lik ima 32 god,koliko bi ti trazio za njega???NEZALAGANJE je napisao/la:Šta se tu ima dokazivati. Klubovi ga puštaju za smiješne cifre. Zamisli, najboljeg igrača prodaš za milion i pol. Ko je ovdje lud?Virtu4l je napisao/la: Hoće li mi neko crno-na-bijelo dati dokaz o svemu u čemu je Spaha navodno negativnom sudjelovao a da to nisu snimci nekakvih laktova i šamara zbog vrijeđanja, ipak nisu svi gospoda kao Maldini.
Opet previse da bi se trazila velika cifra za njega,plus je odbrambeni igrac,a oni su manje na cijeni...
Znači ovi u Hajduku znaju šta im je činitialeksandar_veliki je napisao/la:calcio, pokusava porediti neuporedivo. Gdje je god bio onaj kojeg spominjes dolazili su i trofeji, a ovaj drugi odakle god ode, tu dolaze trofeji. Velika razlika, moras priznati

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Haha koji argumenti. Prije nego sto je Spahic dosao su igrali u drugoj ligi. Sa njim su igrali u prvoj.majestic24 je napisao/la:calcio je napisao/la:I opet vi o "atmosferi" u Monpeljeu, kao Emir im je bio problematican pa su ga se rijesili i odmah osvojili ligu. Hahaha.
pa njihov predsjednik je najproblematicniji lik. Zamislite lika koji je nesto izmedju Mamica i Dodika po ponasanju, a ima 300 kila i milijarde eura na bankovnom racunu. I njemu takvom je Emir bio kao "problematican" jer je udario nekog tipa laktom na utakmici i dobio kaznu. Hahaha, i opet hahahhaha
S Emirom je bio 14-ti,a bez njega prvi na kraju sezone

Ali ako bas hocete...
cini mi se da su se dobro drzali i bili pri vrhu tabele na poluseozni, a onda je Spahic dobio onu veliku kaznu i tada su pali..
Mnogi faktori se uzimaju u obzir prilikom transfera.Prije 2 godine Spaha je imao 30.To baš i nije mlad igrač.A što se tiče cifre, Dirk Kuyt je prešao sad iz Liverpoola u Fenerbahce za 1 milion eura, Barzagli iz Wolfsburga u Juventus za 300 000 eura.Priča vam nema smisla dragi moji.
DRUG NEBI TI PUNCA
E'o upravo se pitam dal' je on ikad dao 30% za repku, a kamoli nešt' više... ne pamtim da je potrč'o, dok je u Bayernu dominir'o, tam' ona desna strana uzorana bila, samo da mu je bilo još plugove zakačit'.Titova-Juga je napisao/la:
Bravo za post. Isti taj Braco za kojeg se ne sjecam da je ikada dao 120% u utakmicama za repku
'''''
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 13 jun 2012, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E vala nikako ne mozes dokazati da je do Spahe,pa se smij koliko hoces....Jos uvijek je fudbal ekipni sport...aleksandar_veliki je napisao/la:calcio, pokusava porediti neuporedivo. Gdje je god bio onaj kojeg spominjes dolazili su i trofeji, a ovaj drugi odakle god ode, tu dolaze trofeji. Velika razlika, moras priznati
Znači, milion-dva je njegova realna vrijednost?NEZALAGANJE je napisao/la: Opet previse da bi se trazila velika cifra za njega,plus je odbrambeni igrac,a oni su manje na cijeni...
Problem je u tome što su Barzagli i Kuyt nekad vrijedili po 15 miliona, a Spahić je promijenio 4-5 klubova i na njega je potrošeno ukupno 5-6 miliona.bagrcavi je napisao/la:Mnogi faktori se uzimaju u obzir prilikom transfera.Prije 2 godine Spaha je imao 30.To baš i nije mlad igrač.A što se tiče cifre, Dirk Kuyt je prešao sad iz Liverpoola u Fenerbahce za 1 milion eura, Barzagli iz Wolfsburga u Juventus za 300 000 eura.Priča vam nema smisla dragi moji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Titova-Juga
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:E'o upravo se pitam dal' je on ikad dao 30% za repku, a kamoli nešt' više... ne pamtim da je potrč'o, dok je u Bayernu dominir'o, tam' ona desna strana uzorana bila, samo da mu je bilo još plugove zakačit'.Titova-Juga je napisao/la:
Upravo tako. Dovoljno sam STAR da se prisjetim koliko je taj isti VELIKI Braco izbjegavao duele i znojio svoj dres dok je nastupao za repku. Razlika izmedju njega u repci i u Bayernu je bila ogromna, i onda mi neko ovdje dodje njega sa Spahicem usporedjivati, a bilo ih je cak sto su ga stavljali u isti kos sa Barbom

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa jel nas zanima ovdje kakva je on licnost ili kao igra za nasu zemlju,majka mu stara?LBJ MVP je napisao/la:Objašnjava sve oko Emiraboli me sto je jedan takav lik, koji se ne moze nazvati sportistom, kapiten mog nacionalnog tima. O igrackoj kvaliteti necu, svako ima svoje misljenje, moje se zna, prosjek cisti, ali brate nije sportista, nije...
Ne znam kako iko normalan sto je gledao ove utakmice protiv Meksika i Irske moze govorit da Spahic ne treba dobit poziv. Pa jeste vi normalni? Pogledajte ostale stopere. Sve je to jadno, uz to Susic nece da pozove Cocalica i Zukanovica. Spahic je stub odbrane, i njegova povreda je gora nego povreda Dzeke ili Misketa. Jer za njih imamo zamjene, ali za Spahu nemamo.
O njemu kao covjeku smo diskutovali 100 puta. Neko voli takve tipove u ekipi, neko ne. Ja mislim da nam takav treba trenutno, jer je jedan od rijetkih u ekipi koji ima muda.
O njemu kao covjeku smo diskutovali 100 puta. Neko voli takve tipove u ekipi, neko ne. Ja mislim da nam takav treba trenutno, jer je jedan od rijetkih u ekipi koji ima muda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
coek vam sve objasnio bezze prdite uprazno Spaha je JEDAN a ove ostale pisham sa ashlameammimr je napisao/la:U normalnim državama igrači koji igraju za svoju državu su njeni reprezentativci, kod nas su patriote dok valjaju jer čim kola pođu nizbrdo tražimo krivce,urote(ova mi je najdraža jer ih nigdje nisam čuo ko u BiH)itd. te oni postanu kolateralna šteta.Kad je sve ok zna se ko je zaslužan a kad nije heh traži se i nađe krivac.Možda su ovdje svi u pravu,i glede kontra i za Spahića ,ali zar nam do sada nije uvijek bio kriv savez.Sad savez ok mi iz utakmice u utakmicu bar na forumima pljujemo ljude koji su ipak za ovu državu,kakva je daje naša je,uradili puno više nego svi forumaši zajedno(jer i loša reklama je reklama npr.).Dajte malo spustite loptu na zemlju i probajte argumentovano komunicirati kako dolikuje civilizovanom svijetu.Nikom od nas se ne dopada činjenica da nismo na EP ali da tu tražimo pojedince kao isključive krivce nije ni lijepo ni ljudski.Ja sebe ubrajam u ljudski rod i nisam mjerodavan da nekom sudim.pozdrav svim forumašima

Virtu4l je napisao/la:Problem je u tome što su Barzagli i Kuyt nekad vrijedili po 15 miliona, a Spahić je promijenio 4-5 klubova i na njega je potrošeno ukupno 5-6 miliona.bagrcavi je napisao/la:Mnogi faktori se uzimaju u obzir prilikom transfera.Prije 2 godine Spaha je imao 30.To baš i nije mlad igrač.A što se tiče cifre, Dirk Kuyt je prešao sad iz Liverpoola u Fenerbahce za 1 milion eura, Barzagli iz Wolfsburga u Juventus za 300 000 eura.Priča vam nema smisla dragi moji.
gdje piše da su oni vrijedili po 15 miliona ? Nije valjda da o kvalitetu nekog igrača govori to koliko je novca na njega potrošeno.Nemoj molim te, nemaš nikakve, ali apsolutno nikakve dokaze za stvari koje pišeš,i zato ohani malo

DRUG NEBI TI PUNCA
Gdje su Ibisevicu medalje? Gdje su Barbarezu, Konjicu? Jesu li nas odveli na prvenstvo?aleksandar_veliki je napisao/la:Slazem se, samo neke se stvari oko Spahe precesto poklapaju. Nego, osvojili sta taj Spaha u karijeri (izuzmemo li Zagreb, u kojem je bio vise klupa), napravi li sta s nasom repkom. Medalje, gdje su mu medalje, prizanje neko pojediniacno, bilo sta.NEZALAGANJE je napisao/la:E vala nikako ne mozes dokazati da je do Spahe,pa se smij koliko hoces....Jos uvijek je fudbal ekipni sport...aleksandar_veliki je napisao/la:calcio, pokusava porediti neuporedivo. Gdje je god bio onaj kojeg spominjes dolazili su i trofeji, a ovaj drugi odakle god ode, tu dolaze trofeji. Velika razlika, moras priznati
Da izbacimo sve bez trofeja iz reprezentacije, tu bi ostali Dzeko, Miske, Rahimic i jos par njih. Ostali bi letili.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 13 jun 2012, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I ja sam dovoljno star pa se sjecam kako su mnogi od Brace previse ocekivali. Kao bek ili krilo je uvijek dobro odigrao i bio jako siguran ali je problem bio sto su mnogi nakon poraza trazili krivca a on je kao tada najveca zvijezda bio najpogodniji. Ne sjecam se da se cuvao ili stedio. Nista vise od ostalih.Titova-Juga je napisao/la:mandraX je napisao/la:E'o upravo se pitam dal' je on ikad dao 30% za repku, a kamoli nešt' više... ne pamtim da je potrč'o, dok je u Bayernu dominir'o, tam' ona desna strana uzorana bila, samo da mu je bilo još plugove zakačit'.Titova-Juga je napisao/la:
Upravo tako. Dovoljno sam STAR da se prisjetim koliko je taj isti VELIKI Braco izbjegavao duele i znojio svoj dres dok je nastupao za repku. Razlika izmedju njega u repci i u Bayernu je bila ogromna, i onda mi neko ovdje dodje njega sa Spahicem usporedjivati, a bilo ih je cak sto su ga stavljali u isti kos sa Barbom
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 13 jun 2012, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
e moj crni aleksandrealeksandar_veliki je napisao/la:Slazem se, samo neke se stvari oko Spahe precesto poklapaju. Nego, osvoji li sta taj Spaha u karijeri (izuzmemo li Zagreb, u kojem je bio vise klupa), napravi li sta s nasom repkom. Medalje, gdje su mu medalje, prizanje neko pojediniacno, bilo sta.NEZALAGANJE je napisao/la:E vala nikako ne mozes dokazati da je do Spahe,pa se smij koliko hoces....Jos uvijek je fudbal ekipni sport...aleksandar_veliki je napisao/la:calcio, pokusava porediti neuporedivo. Gdje je god bio onaj kojeg spominjes dolazili su i trofeji, a ovaj drugi odakle god ode, tu dolaze trofeji. Velika razlika, moras priznati

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], nebeskasila i 20 gostiju.