Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
U kakvoj ? Jel da navijači orgijaju ? Recimo i da nisu, al u tom trenutku na Koševu je mogao bilo ko da bude kapiten, i misliš da bi ga poslušali ?
Meni se čini da veoma slabo poznaješ mentalitet ljudi s naših prostora
Meni se čini da veoma slabo poznaješ mentalitet ljudi s naših prostora
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Taj tekst je star godinu dana, ne znam šta je ovom sad naumpalo da ga postavljaTitova-Juga je napisao/la:Hahaha, ono je najlažovskiji i debilniji tekst što sam ikada pročitao.
Jbt, kako samo piše čovjek, k'oda je nogama sastavljo slova.
Nešto se sad zapitam, imaju li ova silna NEOPRAVDANA (većinom) žuganja na kapitena nešto sa tim što je isti rodom iz Dubrovnika.
P.S
I ja bih bacio mikrofon kada ova zemlja ima toliko DEBILA da im se ništa ne da objasniti bilo na fin ili ružan način !
- Titova-Juga
- Kontakt:
ZOI84 je napisao/la:Taj tekst je star godinu dana, ne znam šta je ovom sad naumpalo da ga postavljaTitova-Juga je napisao/la:Hahaha, ono je najlažovskiji i debilniji tekst što sam ikada pročitao.
Jbt, kako samo piše čovjek, k'oda je nogama sastavljo slova.
Nešto se sad zapitam, imaju li ova silna NEOPRAVDANA (većinom) žuganja na kapitena nešto sa tim što je isti rodom iz Dubrovnika.
P.S
I ja bih bacio mikrofon kada ova zemlja ima toliko DEBILA da im se ništa ne da objasniti bilo na fin ili ružan način !
Prvi put ga sada čitam i želim svojih minut ipo loše potrošenih života nazad !!!!

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Spahic je nula od covjeka, to je davno pokazao!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ako ode na pocetku sezone igrati na kladari da ce Sevilla barem do Lige prvaka
Dovoljno je baciti jedan pogled na tabelu i zakljuciti da je odbrana u Sevilli bila jedna od boljih u prvenstvu. Samo je 5 ekipa primilo manje golova od njih. Znaci za los plasman ne mogu nikako biti krivi Spahic i njegove kolege iz odbrane.
npr. kada ?igman je napisao/la:Spahic je nula od covjeka, to je davno pokazao!
Evo opet propagande
kada nestane argumenata, slijedi propaganda 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Npr. kada je zbog njega Salihamidzic napustio reprezentaciju, nas najbolji poslijeratni igrac koji je mnogo dao nasoj drzavi, pogotovo kad niko za nas nije znao!ZOI84 je napisao/la:npr. kada ?igman je napisao/la:Spahic je nula od covjeka, to je davno pokazao!
Spahic nit' je covjek, nit' je igrac, za ovo drugo imas net, pa se sam uvjeri!
Sezona pljuvanja je počela.Na tapetu je bio Pandža, Begović, Pjanić, Džeko, evo sad je Spahić na redu.Baš me zanima ko je sljedeći.
Al' počinje mi se sviđati ova tema, kakvih gluposti se može pričitati to je strašno

Al' počinje mi se sviđati ova tema, kakvih gluposti se može pričitati to je strašno

DRUG NEBI TI PUNCA
Cijeli dan cekam da mi neko od pljuvaca da konkretan dokaz, argument, a oni jedno te isto. Postavljaju klipove, prastare clanke koji opet ništa ne dokazuju, sem da emir ima dosta kartona i mjenja klubove, ali to radi dosta igraca u svijetu fudbala, tako da mi to ništa ne dokazujezizu1991 je napisao/la:Evo opet propagandekada nestane argumenata, slijedi propaganda
- Titova-Juga
- Kontakt:
igman je napisao/la:Npr. kada je zbog njega Salihamidzic napustio reprezentaciju, nas najbolji poslijeratni igrac koji je mnogo dao nasoj drzavi, pogotovo kad niko za nas nije znao!ZOI84 je napisao/la:npr. kada ?igman je napisao/la:Spahic je nula od covjeka, to je davno pokazao!
Isti onaj Hasan koji bi se na nekoliko prijateljskih dvoboja BiH reprezentacije tek tako najednom ozlijeđivao u Bayernu i otkazivao nastupe repki ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- calcio
- Kontakt:
Evo vidite kako su ljudi vec povjerovali ono sto je Avdo Avdic napisao.igman je napisao/la:Npr. kada je zbog njega Salihamidzic napustio reprezentaciju, nas najbolji poslijeratni igrac koji je mnogo dao nasoj drzavi, pogotovo kad niko za nas nije znao!ZOI84 je napisao/la:npr. kada ?igman je napisao/la:Spahic je nula od covjeka, to je davno pokazao!
iako su i Hasan i Emir odmah demantovali, ali koje koristi... ionako ljudi kod nas ne citaju mnogo, mozda pogledaju naslov i na osnovu toga zakljuce o cemu se radi.

Iole ozbiljan klub ne zeli takvog igraca u svojim redovima, koji narusava atmosferu u timu, za sta je gore navedeni ekspert!
Npr. to nikad nije dokazano, bile su samo price, ne mogu vjerovati u to bez nekog dokazaigman je napisao/la:Npr. kada je zbog njega Salihamidzic napustio reprezentaciju, nas najbolji poslijeratni igrac koji je mnogo dao nasoj drzavi, pogotovo kad niko za nas nije znao!ZOI84 je napisao/la:npr. kada ?igman je napisao/la:Spahic je nula od covjeka, to je davno pokazao!
Kako si zaboravio legendarnog Vranješa ?majestic24 je napisao/la: Ako je Spahic tako dobar igrac kao sto kazete zasto ga onda ove sezone prosjecna Sevilla tjera i zasto on ide u prosjecni ruski klub?
A to da je djubre to znamo svi..samo je sad do toga da li se nekom to svidja ili ne. Meni se ne svidja jer on nije neko ko ima pravo da naredjuje drugima i da sefuje po reprezentaciji...
O tome u kakvoj formi igra i kakve je sve incidente imao na terenu nema se sta pricati...katastrofalna forma
Znas,trebas stvari gledati iz nasega ugla.
Spahic je "tako dobar igrac" za nas nivo,u konkurenciji Radeljica,Jahica,Nadarevica,Pandze(premda on ne zasluzuje da bude u istoj recenici s ovima),Mravca i ostalih pokemona on je Vidic licno.Dakle,igrac "prosjecne Seville" je za nas nesto fenomenalno,da nam svi reprezentativci igraju u tako "prosjecnim Sevilama" mi ne bi imali nikakvih problema.
- calcio
- Kontakt:
pa samo kazem da ako zele u ligu prvaka moraju se pojacati u napadu, imaju vec sada dobru odbranu, jednu od boljih u Spaniji.aleksandar_veliki je napisao/la:Ma nemoj mi reci, ili pak me zelis ubijediti da pricamo o individualnom ,a ne kolektivnom sportu. Svako je kriv, pa i novinar kada napise ono sto svi znamo, samo kapiten lavljeg srca nije nikad kriv. A, u krajnjem slucaju zato ga i tjeraju iz Seville posto se pokazao kao igracina.calcio je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Ako ode na pocetku sezone igrati na kladari da ce Sevilla barem do Lige prvaka
Dovoljno je baciti jedan pogled na tabelu i zakljuciti da je odbrana u Sevilli bila jedna od boljih u prvenstvu. Samo je 5 ekipa primilo manje golova od njih. Znaci za los plasman ne mogu nikako biti krivi Spahic i njegove kolege iz odbrane.

- majestic24
- Kontakt:
Sto se tice ovih stvari oko reprezentacije,to mozemo samo natucati i govoriti samo "cuo od ovog ili onog". Dok god neko od igraca javno neprogovori o tome,necemo znati pravu istinu. No medjutim,kako se ono kaze "gdje ima dima,ima i vatre".
Treba stvari sagledati realno. Emir ima autoritet...u reprezentaciji sigurno i previse. To moze biti dobro,ali i lose.
Ovdje ima istine,a sad u kojoj mjeri...
A sto se tice njegove prgavosti...vec sam rekao...u jednoj sezoni 13 utakmica suspenzije+udaranje Marina,Pjanica i par direktnih crvenih. Mislim da je pametnom dosta
Treba stvari sagledati realno. Emir ima autoritet...u reprezentaciji sigurno i previse. To moze biti dobro,ali i lose.
Ovdje ima istine,a sad u kojoj mjeri...
A sto se tice njegove prgavosti...vec sam rekao...u jednoj sezoni 13 utakmica suspenzije+udaranje Marina,Pjanica i par direktnih crvenih. Mislim da je pametnom dosta
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Što je najkriminalnije, Montpellier je sad prvak Francuske. Briljantna sezona, bez ijedne mrlje. Ipak je ta famozna atmosfera u timu mnogo bitna.
Mene samo čudi zašto je svaki klub olako pustio takvog igrača, zašto je njegov najveći transfer iznosio dva i pol miliona. Vjerujem da je do klubova, naše hrabro srce nema ništa s' tim.
Mene samo čudi zašto je svaki klub olako pustio takvog igrača, zašto je njegov najveći transfer iznosio dva i pol miliona. Vjerujem da je do klubova, naše hrabro srce nema ništa s' tim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
O sukobu Spahica i Hasana otvoreno je pricao Elvir Bolic koji je stao u odbranu Hasana kad su ga pojedini poceli pljuvati.
U normalnim državama igrači koji igraju za svoju državu su njeni reprezentativci, kod nas su patriote dok valjaju jer čim kola pođu nizbrdo tražimo krivce,urote(ova mi je najdraža jer ih nigdje nisam čuo ko u BiH)itd. te oni postanu kolateralna šteta.Kad je sve ok zna se ko je zaslužan a kad nije heh traži se i nađe krivac.Možda su ovdje svi u pravu,i glede kontra i za Spahića ,ali zar nam do sada nije uvijek bio kriv savez.Sad savez ok mi iz utakmice u utakmicu bar na forumima pljujemo ljude koji su ipak za ovu državu,kakva je daje naša je,uradili puno više nego svi forumaši zajedno(jer i loša reklama je reklama npr.).Dajte malo spustite loptu na zemlju i probajte argumentovano komunicirati kako dolikuje civilizovanom svijetu.Nikom od nas se ne dopada činjenica da nismo na EP ali da tu tražimo pojedince kao isključive krivce nije ni lijepo ni ljudski.Ja sebe ubrajam u ljudski rod i nisam mjerodavan da nekom sudim.pozdrav svim forumašima
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Amazon [Bot], Baci13, CAGarfia, denza, kakarut, perun, Sheyi, signalidunapark i 74 gosta.