AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Warrick
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Warrick » 12 jun 2012, 23:41

AC Milan DiavoloNews ‏@MilanDiavolo

LIVE: According to latest reports, PSG would've offered 47 millions for Thiago Silva, but it wouldn't be enough for Galliani.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 12 jun 2012, 23:41

muha milanez je napisao/la:Ma nek kupe sve u pm vise, kad ode Ibra pitanje je ko je sljedeci? stvarno uzasssss :( :(
ne mogu da vjerujem da smo ovo docekali. najvjerovatnije ce i Cassano otic,negdje sam procitao to danas :oops:
sam Cassano izjavio da će nakon Eura vidjeti šta mu je činiti... ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 12 jun 2012, 23:42

Joj i vama je prpa ovih dana. :mrgreen:

Ovako je nama juventinima bilo 2006. Znam kako vam je, svaki dan strepite ko će otići i za koliko.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 12 jun 2012, 23:44

IlPrincipino je napisao/la:
muha milanez je napisao/la:Ma nek kupe sve u pm vise, kad ode Ibra pitanje je ko je sljedeci? stvarno uzasssss :( :(
ne mogu da vjerujem da smo ovo docekali. najvjerovatnije ce i Cassano otic,negdje sam procitao to danas :oops:
sam Cassano izjavio da će nakon Eura vidjeti šta mu je činiti... ;)
Pa sta mu drugo preostaje, ako ode i Ibra jer Pato ce najvjerovatnije bit povrijedjen kao i obicno.. nikad u zivotu nisam bio ovako skeptican sto se Milana tice.. :(
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 12 jun 2012, 23:47

GaziHusrevbeg je napisao/la:Joj i vama je prpa ovih dana. :mrgreen:

Ovako je nama juventinima bilo 2006. Znam kako vam je, svaki dan strepite ko će otići i za koliko.
Al' realno skroz su 2 različite situacije. Tada ste igrali u B i normalno je da svi igrači hoće da idu, da traže napredak, da uspiju i ostali su samo oni najvjerniji kojima Juve nešto znači. Dok je situacija sa Milanom drugačija, ima mjesta za dokazivanjem na velikoj sceni, za osvajanjem Scudetta, borba u LP i slično. Uz solidnu platu i pozitivnu atmosferu u svlačionici ne vidim niti jedan zdrav razlog zašto bi neko želio da napusti Milan.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 jun 2012, 23:47

Kao sto je rekao @MaGica mi smo sad klub drugug razreda,to je sve "tonulu" polako a sad je definitino dno.
-RIVALDO-

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 12 jun 2012, 23:51

However, Thiago Silva is to defending what Lionel Messi is to attacking, the kind of absolute excellence that is simply not within the reach of any other player in the game.

I sad ce on dovesti nekog i reci on je apsolutnni sampion i dostojno ce zamjeniti Silvu. Il ce reci imamo Mexesa i we are good as we are.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 12 jun 2012, 23:55

evo sad navodi sky da ibra nece nigdje i da smo blizu postpisa ogbonne i da smo skoro dogovorili za dede a ,LIVE: According to latest reports, PSG would've offered 47 millions for Thiago Silva, but it wouldn't be enough for Galliani.
i takoder sky navodi da gallani zeli 52 mil odmah za silvu nista manje.

At the show "Calciomercato" at Sky, they said that Milan would replace Nesta and Thiago Silva with Dede and Ogbonna.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 12 jun 2012, 23:57

Haman PSG zeli to na rate da isplati a Galliani to odbija. Puno je mens se cini i za njih 50 mil kesirat.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 13 jun 2012, 00:01

ih...pa to i ne bi bilo loše...čitam danas Serginho izjavio da je Dede dobar igrač ali da još nije spreman za Milan...ostaje da se vidi... ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 13 jun 2012, 00:10

http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?a ... tmw=359776" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda da smo kupili nekog Rumuna koji ima 22 godine i kao on je novi Popescu.
According to Pedulla (Sportitalia) Milan has already found an agreement with Steaua Bucarest for Vlad Chiricheș (21 years old, CB)
LIVE: Pedulla (Sportitalia) reported that Milan will pay 4m to Steau Bucarest for Vlad Chiricheș.

@ il principino
Pa i ja mislim da ne bi bilo lose,Ogbonna je jedan od najtalentovanijih igraca odlicna kupovina bi bila,a ovog Dede-a i nisam gledao toliko cesto,ali ako sergi kaze da nije spreman onda ne znam.......

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 13 jun 2012, 00:57

slika
:mrgreen:

A valjda se ona izjava Cassana i ta medijska hajka neće negativno odraziti na njega i njegove igre, kao i uostalom igre cijele repke.
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 jun 2012, 09:31

Acerbi pred potpisom ovih dana.
Za Dedea smo ponudili 12m + bonusi, a Vasco De Gama traži 15m
PSG ponudio 80m za Ibru i T.Silvu zajedno.

Tužan sam :( je'ble ih pare
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 13 jun 2012, 09:35

IlPrincipe je napisao/la:Acerbi pred potpisom ovih dana.
Za Dedea smo ponudili 12m + bonusi, a Vasco De Gama traži 15m
PSG ponudio 80m za Ibru i T.Silvu zajedno.

Tužan sam :( je'ble ih pare
Otkud sada ovo za Ibru? :shock:
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 jun 2012, 09:36

Ako je istina ovo za Ibru i Silvu (80 miliona), ja bih to objeručke prihvatio. Ili bih se malo nećkao i pokušao ih navući na brojku od 90. :mrgreen:
Ibra ne postaje mlađi, a sigurno da bi u tom slučaju Milan imao dovoljno novaca da dovede neko pošteno pojačanje (recimo Džeko), koji bi nastavio tamo gdje je Ibra stao. Naravno, Edin ne bi bio toliko skup (mogao bi ćelo to odraditi za 25), tako da bi ostalo još novaca za pojačavanje sredine terena i zamjene za Silvu, a da opet ostane casha za raskalašene zabave u Berluschonijevoj vili. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 13 jun 2012, 09:40

Nadam se da ce celi prekipjet i da ce ih poslat u kura.c krasni radi ovog sto uvlace Ibru u transfer. Pa daj im odma i Pata, Robinha, Boatenga, Robinha, Abatea :evil: .

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 jun 2012, 09:46

ahmad_tz je napisao/la:Nadam se da ce celi prekipjet i da ce ih poslat u kura.c krasni radi ovog sto uvlace Ibru u transfer. Pa daj im odma i Pata, Robinha, Boatenga, Robinha, Abatea :evil: .
jest da ih hoce psg uopste, nisu ljudi toliko ludi da kupuju te igrace kad imaju vec bolje na tim pozicijama, a ludi su mora se priznati ako daju 80 miliona za dva sjajna igraca ali koji su vec poprilicno u godinama, narocito ibra

ako je to zaista istina, uprava milana bi trebala prihvatiti ponudu i za te pare bi mogli dovesti 6-7 igraca, sto sjajnih sto perspektivnih, neki novi bolji milan se moze napraviti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 13 jun 2012, 09:50

Ove pare za Ibru i Silvu bi uzeo kao od sale, pa nisu u pitanju Sheva I Nesta, koliko god Ibra i Silva bili dobri.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 jun 2012, 09:56

monolog spomenu dzeku, nije sto je nas, al mislim da bi milanu u interesu bilo kad bi ibru zamijenio za dzeku samo, a kamoli ovako kad bi jos ostalo i nekih 15 miliona. ibra je vec u godinama kad slijedi silazna putanja u formi, pored toga ima astronomsku platu, heben karakter zbog kojeg zna zahebati neke utakmice i biti pod suspenzijama, dok je dzeko puno mladji, pismeniji i kulturniji momak, nije ibrina klasa al nije ni puno slabiji, tako ako je istina da je ta ponuda od 40 miliona, u milanu su ludi ako to ne prihvate
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 13 jun 2012, 09:57

Cuj bolje na istim pozicijama, pa da imaju bolje ne bi Montpelier osvojio titulu :lol: . Pato i Robinho su za klasu bolji od svih njihovih napadaca, dok je Pastore priznajem bolji od Boe. Abate sa svim svojim manama je svemirski brod za njihovu odbranu.

Pa uzeo bi mozda, ali kad shvatis da bi od tih para maksimalo dosao recimo Axel Witssel i jedan od Dzeko/Tevez/Balo onda i nebi uzeo.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.