Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 jun 2012, 22:54

Virtu4l je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:?Jel to trebao on biti provjeravan u ovim prijateljskim mecevima?
:roll: Džeko je trebao?
Ej, ne izvlaci mi recenice iz konteksta...Ko prica sad o Dzeki?Naravno da je trebao,ali da je imao povredu,pa i brak pred sobom,zasto ga ne osloboditi obaveze?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2012, 23:07

Otjeran iz Lokomotive, otjeran iz Marseillea, otjeran iz Seville... treba li se ovdje crtati, možda i obojiti?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 jun 2012, 23:08

Virtu4l je napisao/la:Otjeran iz Lokomotive, otjeran iz Marseillea, otjeran iz Seville... treba li se ovdje crtati, možda i obojiti?
momak ti pojma nemas,nije ni igrao u marseju nego u monpeljeu !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2012, 23:09

Ma gledam neku emisiju ovamo, pa žurim, ali to je sasvim nebitno... svako normalan zna šta sam mislio.
Voli te tvoje Sarajevo.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 12 jun 2012, 23:10

Virtu4l je napisao/la:Otjeran iz Lokomotive, otjeran iz Marseillea, otjeran iz Seville... treba li se ovdje crtati, možda i obojiti?
Ni prvi ni zadnji igrac koji cesto mjenja klubove, ništata nama ne trebaš crtati, nego priložiti neki konkretan dokaz kako bismo se uvjerili u tvije tvrdnje. Ne možemo ti na rijec vjerovati

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 jun 2012, 23:11

Spahic nije zasluzio da se pljuje po njemu jer nije zasluzio,jer svaku utakmicu se bori za repku !
Bio je covjek i ostao je !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 jun 2012, 23:15

1.Tri godine je Spahic igrao za Locomotiv kao igrac prve postave.Dugo je pokusavao da ode izjavljujuci da se zeli iskusati negdje izvan Rusije,i ti kazes da je on otjeran iz Locomotive :oops:

2.Nikada nije igrao za Marseille,prepostavljam da si mislio Montepliere,e pa tamo je takode bio standardan igrac prve postave i jedan od najplacenijih igraca kluba,i onda oni ga po tvome otjerali a Sevilla dovodi otjerane igrace Montepliera :lol:

3.Jos uvjek je clan Seville.

Znao si kriviti njega za penal protiv Francuske,gdje si bio kada je tvoj miljenik Ibisevic opucao 5 metara iznad gola 1 na 1 golmanom Portugala u Zenici,nije te tada bilo nigdje,Spahic igra uvjek vrhunski za reprezentaciju,cak i vise od realnih mogucnosti za razliku od Ibisevica koji i kada je razvaljivao u Hoffenhaimu jedino sto je uradio za reprezentaciju su golovi Slovencima u prijateljskoj utakmici,evo i sada kada igra odlicno u Stutgartu ponovno nikakve vajde od njega u reprezentaciji,35 nastupa za reprezentaciju 9 golova,hajmo malo pricati o njemu a ne o Spahicu?

Navijaci su rekli svoje,nekome se uvjek skandira a nekoga se izvizdi kada bude zamjenjen(BiH-Francuska 0:2 ;) ).
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 12 jun 2012, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2012, 23:16

ZOI84 je napisao/la:
Ni prvi ni zadnji igrac koji cesto mjenja klubove, ništata nama ne trebaš crtati, nego priložiti neki konkretan dokaz kako bismo se uvjerili u tvije tvrdnje. Ne možemo ti na rijec vjerovati
http://www.transfermarkt.co.uk/en/emir- ... 25812.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Samo odeš na dno stranice. Pametan će skontati.
Voli te tvoje Sarajevo.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 jun 2012, 23:16

LBJ MVP je napisao/la:
1.Tri godine je Spahic igrao za Locomotiv kao igrac prve postave.Dugo je pokusavao da ode izjavljujuci da se zeli iskusati negdje izvan Rusije,i ti kazes da je on otjeran iz Locomotive :oops:

2.Nikada nije igrao za Marseille,prepostavljam da si mislio Montepliere,e pa tamo je takode bio standardan igrac prve postave i jedan od najplacenijih igraca kluba,i onda oni ga po tvome otjerali a Sevilla dovodi otjerane igrace Montepliera :lol:

3.Jos uvjek je clan Seville.

Znao si kriviti njega za penal protiv Francuske,gdje si bio kada je tvoj miljenik Ibisevic opucao 5 metara iznad gola 1 na 1 golmanom Portugala u Zenici,nije te tada bilo nigdje,Spahic igra uvjek vrhunski za reprezentaciju,cak i vise od realnih mogucnosti za razliku od Ibisevica koji i kada je razvaljivao u Hoffenhaimu jedino sto je uradio za reprezentaciju su golovi Slovencima u prijateljskoj utakmici,evo i sada kada igra odlicno u Stutgartu ponovno nikakve vajde od njega u reprezentaciji,35 nastupa za reprezentaciju 9 golova,hajmo malo pricati o njemu a ne o Spahicu?
POTPIS !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 jun 2012, 23:17

Ne mogu da vjerujem koliko pljuvanja po Emiru :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 jun 2012, 23:20

Titova-Juga je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko pljuvanja po Emiru :roll:
ma pusti, to mogu samo oni koji mrze ovu reprezentaciju !

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 12 jun 2012, 23:25

Kapetan nogometne reprezentacije BiH Emir Spahić na udaru je optužbi za namještanje utakmice od strane ruskih medija, kao i suigrača iz Lokomotive.

'Mnogi kažu kako je Spahić prodao utakmicu protiv Khimkija. Odgovorio sam na svoj način. Prestao sam ga pozdravljati. Nisam ga primjećivao u svlačionici i na treningu. Spahić bi treba doći i objasniti djeci što se dogodilo. Ostao sam pomalo zbunjen kada sam vidio kakve je Spahić pravio greške. Nakon utakmice sjedio sam u svlačionici i pomislio: Kakvog ima smisla trening i utakmice, kada nam se ovo događa. U duši sam osjetio prazninu,' izjavio je Sergej Gurenko za 'Sport ekspres', koji je sa Spahićem igrao u zadnjoj liniji na ovoj utakmici.

Samo cisto da se ne zaboravi.Takodjer slazem s ovim tekstom gore.Spahic je dobar igrac.
Nikoga ne vrijedja totalno nego smo svi ljuti.Dokle vise.Mislim da vecina misli da neki trebaju da napuste reprezentaciju ako ne mogu da za nju daju sve.Raji je dosta Spahe blesavog.Rahimica starog.Hasagica kada je otisao procvjetalo na golu.Uskoro nek ide i Misimovic...On ce sam otici eto vidjecete..SMijena generacije nemojte da se bojite imamo mi boljih igraca..Ali ako treba nek svi ostanu SAMO ti PAPE ODLAZI VISE !!!! JA kada vidim sta god je vodio ispalo iz lige stid me ko je selektor :oops:
Da se vratimo na Spahica.Nije vise sto je nekada bio i pitanje je da li je ikako bio nesto.Fazon je sto je to najbolji stoper u konkurenciji prije bio.Sada vec ima novih igraca.
Samo da mi idemo na SP.Kakva god je grupa ja i dalje ne vjerujem.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 jun 2012, 23:26

@Virtu4l, da ti nisi ova Drita?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 jun 2012, 23:29

vecaveca je napisao/la:Kapetan nogometne reprezentacije BiH Emir Spahić na udaru je optužbi za namještanje utakmice od strane ruskih medija, kao i suigrača iz Lokomotive.

'Mnogi kažu kako je Spahić prodao utakmicu protiv Khimkija. Odgovorio sam na svoj način. Prestao sam ga pozdravljati. Nisam ga primjećivao u svlačionici i na treningu. Spahić bi treba doći i objasniti djeci što se dogodilo. Ostao sam pomalo zbunjen kada sam vidio kakve je Spahić pravio greške. Nakon utakmice sjedio sam u svlačionici i pomislio: Kakvog ima smisla trening i utakmice, kada nam se ovo događa. U duši sam osjetio prazninu,' izjavio je Sergej Gurenko za 'Sport ekspres', koji je sa Spahićem igrao u zadnjoj liniji na ovoj utakmici.

Samo cisto da se ne zaboravi.
Takodjer slazem s ovim tekstom gore.Spahic je dobar igrac.
Nikoga ne vrijedja totalno nego smo svi ljuti.Dokle vise.Mislim da vecina misli da neki trebaju da napuste reprezentaciju ako ne mogu da za nju daju sve.Raji je dosta Spahe blesavog.Rahimica starog.Hasagica kada je otisao procvjetalo na golu.Uskoro nek ide i Misimovic...On ce sam otici eto vidjecete..SMijena generacije nemojte da se bojite imamo mi boljih igraca..Ali ako treba nek svi ostanu SAMO ti PAPE ODLAZI VISE !!!! JA kada vidim sta god je vodio ispalo iz lige stid me ko je selektor :oops:
Da se vratimo na Spahica.Nije vise sto je nekada bio i pitanje je da li je ikako bio nesto.Fazon je sto je to najbolji stoper u konkurenciji prije bio.Sada vec ima novih igraca.
Samo da mi idemo na SP.Kakva god je grupa ja i dalje ne vjerujem.
Kod tebe nema one "svaki optuzeni je nevin dok se ne dokaze krivica",nista to aa?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2012, 23:30

LBJ MVP je napisao/la: 1.Tri godine je Spahic igrao za Locomotiv kao igrac prve postave.Dugo je pokusavao da ode izjavljujuci da se zeli iskusati negdje izvan Rusije,i ti kazes da je on otjeran iz Locomotive :oops:
Saigrač ga optužio za namještanje. Nakon toga nikad više nije zaigrao za Lokomotivu.
LBJ MVP je napisao/la:2.Nikada nije igrao za Marseille,prepostavljam da si mislio Montepliere,e pa tamo je takode bio standardan igrac prve postave i jedan od najplacenijih igraca kluba,i onda oni ga po tvome otjerali a Sevilla dovodi otjerane igrace Montepliera :lol:
U Montpellier je došao kao slobodan igrač, bez obeštećenja. Crveni kartoni, suspenzije, udaranje igrača, itd... sve to je dovelo do toga da je predsjednik kluba izjavio ovo:
Pun mi je više k... ovog Spahića. Popeo mi se na vrh glave, pun mi je više k... njegovih ispada. Možda je bolje da više ništa ne govorim jer će Disciplinska komisija strožije kazniti i mene i njega
LBJ MVP je napisao/la:3.Jos uvjek je clan Seville.
Da, član je Seville, na papiru. Samo renomirani Španski listovi ne misle tako. U Sevilli su ga čak i navijači napali.
LBJ MVP je napisao/la:Znao si kriviti njega za penal protiv Francuske,gdje si bio kada je tvoj miljenik Ibisevic opucao 5 metara iznad gola 1 na 1 golmanom Portugala u Zenici,nije te tada bilo nigdje,Spahic igra uvjek vrhunski za reprezentaciju,cak i vise od realnih mogucnosti za razliku od Ibisevica koji i kada je razvaljivao u Hoffenhaimu jedino sto je uradio za reprezentaciju su golovi Slovencima u prijateljskoj utakmici,evo i sada kada igra odlicno u Stutgartu ponovno nikakve vajde od njega u reprezentaciji,35 nastupa za reprezentaciju 9 golova,hajmo malo pricati o njemu a ne o Spahicu?

Navijaci su rekli svoje,nekome se uvjek skandira a nekoga se izvizdi kada bude zamjenjen(BiH-Francuska 0:2 ;) ).
O Ibiševiću ćemo na njegovoj temi, ali samo ću reći da je veći igrač i čovjek od Spahića, sa akcentom na ovo ČOVJEK.

Međutim ovo boldirano mi je zanimljivo. Zar taj Spahić nije bio izviždan od navijača na tekmi protiv Francuske? Kad je bacio mikrofon?
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 12 jun 2012, 23:35

Ne moze ba Spahic nikada biti toliko dobar igrac koliko Ibisevic zna fulati zicera. Dzabe vam ta diskusija...
Spahic je stub odbrane Bosne i Hercegovine vec nekoliko godina, to kome nije jasno, nije za fudbala...
Najbolji je odbrambeni igrac BH trenutno barem tri levela ispred svih ostalih Pandzi, Mravaca, Jahica i potencijalnih Cocalila, Zukanovica itd...

Kriv za penal u Francuskoj ali jos odgovorniji za sprecivanje hiljadu 100postotnih prilika. Snjim smo dosli do vrata EP-a a bez njega nebi ni protiv Malte bili na sigurnom, kao ni protiv Irske, dje smo mogli primiti i 4 gola komotno.

On je kapiten reprezentacije i sve dok uspjesno igra za repku njemu se nema sta prigovarati. A sve sto mu se pribacuje tipa rekla kazala, bez adekvatnih dokaza je za rubriku cirkus. Znate, u normalnim, konstrktivnim diskusijama, prvo se optuzbe dokazu pa se onda one mogu polemizirati, ovo ovako nista drugo nije nego cirkus.

Mi cemo biti tek na nekom velikom takmicenju kada budemo nase najvece adute cjenili i prestali pljuvati.
Kako bi bilo ljepo cuti rijeci tipa, hvala kapitenu sto nas je doveo do vrata EP-a umjesto, on je kriv sto nismo otisli na EP.

Ima sigurno nesto u onome, znas ti nas, ebo ti nas...
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 12 jun 2012, 23:37

Pravo lice bh. reprezentacije
Emir Spahić je apsolutni vladar Nogometnog saveza

Ja više u Zenicu neću ići. Ni na Koševu mu više neće biti. Nek neko drugi sjedne na moje mjesto i gleda Emira Spahića kako na terenu udara ćuške našim reprezantativcima (pogledajte snimak utakmice Njemačka- BiH, Pjanić). Neka neko drugi ustaje i aplaudira „našem kapitenu“ kada „požrtvovano ukliže“ protivničkom igraču u noge. Neka neko drugi vjeruje u njegovu priču da je „hrabro srce“.

„Begović nas je izdao“, vrišti Spahić sa naslovnice jednih novina.

Nekad bih, možda, povjerovao u ovo. Nekada, kada nisam znao ko je Emir Spahić.

Imao sam priliku biti sa reprezentacijom dva puta. Imao sam priliku vidjeti atmosferu u avionu. Imao sam priliku vidjeti treninge. I vidjeti razgovore sa menadžerima.

Emir Spahić je apsolutni vladar Nogometnog saveza BiH. I niko mu se ne smije suprostaviti. Ni novinari, niti igrači. Emir Spahić ima pravo da tuče, da pljuje, da prijeti. Da ucjenjuje. Znam, mislite da pretjerujem.

Nikad ni Munib Ušanović neće potvrditi da ga je Spahić ucjenjivao. Nikad neće potvrditi ni da mu je u avionu za Portugal rekao – „Munja, ja ti čuvam glavu!“

Ni Safet Sušić neće potvrditi da ga kapiten ucjenjuje. Nikad neće priznati da je kaznio Asmira Begovića samo zato što je to od njega tražio – Emir Spahić. Pa, zaboga, zašto je Begović izdajica, a Edin Džeko nije? Zašto, ako je o Asmir igrao važnu ligašku utakmicu kao što je igrao i Edin? E, pa zato, što je Džeko najbolji kapitenov drug.

Ili, recimo, zašto je „Begović izdao kolege“, a to isto nije učinio Senijad Ibričić? Asmir je, rekosmo, igrao ligašku utakmicu, a političar Ibro je igrao revijalnu. I opet je Asmir izdajica? Zašto? E, zato što Asmir nije kapitenov drug, kao što je to Ibro. Koji je, čudna li čuda, potpisao za moskovski Lokomotiv. Da, da, to je onaj klub u kojem je igrao kapiten Emir Spahić sve dok nije bio optužen za namještanje utakmica.

I nije ovo sve. Asmir je izdajica naroda svoga zato što je konkurencija kapitenovom drugu Kenanu Hasagiću. I zato Kenu niko ne smije da dira. On je uvijek prvi golman. Bez obzira na to što brani u izvjesnom Istanbul BB klubu. Bez obzira na to što brani u lošijoj, mnogo lošijoj ligi od one u kojoj brani Begović Asmir. Nelogično? Ali možda ove nelogičnosti opravdava jedna logičnost. I Hasagić je, kao i Spahić, bio optužen za namještanje utakmica.

E, sada, da ne bude zabune, ne šefuje Spahić samo Papetu Sušiću. I za Ćirina vakta Emir je bio „selektor, sekretar, kapiten, predsjednik, izvršni direktor, menadžer...“

Sjetiti ćete se kako je Miralem Pjanić morao grijati klupu dok je kapitenov drug Ibro uvijek igrao? Sjetit ćete se kako je Nadarević uvijek bio šikaniran, kako Emir Spahić slučajno ne bi bio rezerva. Sjetit ćete se kako je i Nemanja Supić, tadašnji drugi golman Javora iz Ivanjice, imao prednost na golu u odnosu na „izdajicu Begovića“. Sjetit ćete se da je Supićev menadžer bio Miro Blažević, sin Ćirin.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 jun 2012, 23:38

U potpunosti se slazem s @Virtu4l-om.

Emirova poganost nije izasla na vidjelo jednom ili dva puta,vec barem 10 puta.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 jun 2012, 23:40

Virtu4l je napisao/la:
Zar taj Spahić nije bio izviždan od navijača na tekmi protiv Francuske? Kad je bacio mikrofon?
Normalno da će baciti mikrofon :evil: , došli seljaci na utakmicu, dok dobro ide : Volim te Bosno, čim krene naopako počnu sa bakljama i povicima, i svim ostalim pozitivnim karakteristikama
Evo u ovim kvalifikacijama nakon Koševa su počeli pokazivati kulturu, a dokle će, to je pitanje :?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2012, 23:41

majestic24 je napisao/la:U potpunosti se slazem s @Virtu4l-om.

Emirova poganost nije izasla na vidjelo jednom ili dva puta,vec barem 10 puta.
Baš tako, prava riječ - poganost. Solidan je on igrač, ali njegova karijera je protkana skandaloznim ponašanjem. Ne može on biti kapiten i primjer jednom Pjaniću, Stevanoviću ili Kvesiću.
zizu1991 je napisao/la:Normalno da će baciti mikrofon :evil: , došli seljaci na utakmicu, dok dobro ide : Volim te Bosno, čim krene naopako počnu sa bakljama i povicima, i svim ostalim pozitivnim karakteristikama
Kad pravi autoritet uzme mikorofon, stadion stoji mirno.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, greenwood i 32 gosta.