Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ozbiljno od petka a bio na nekom roštilju pojeo boga oca u nedjelju i danas se istresem imam šta vidjet
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
mnogo toga...jedna od losih stvari je ta da meni taj broj, ta pretplata i ti mobiteli nisu bili uopste potrebni, a potpisao sam da to uzmem radi te trebe...znali su oni koga ce slati da raju oberlati...druga od losih stvari je ta sto ja uopste ne mislim da ce to biti ovako kako su oni naveli...ako bude, nema veze, ne moram ni ukidat ovaj ugovor...al ce to vjerovatno biti: umjesto 9 KM placati cu jedno 20-25 KM bez da sam ikoga nazvao i umjesto nekog dobrog telefona za marku ce mi dati neku krntiju...ja sam kriv, yebaji ga...al et, ja cu ipak otici i pokusati raskinut taj ugovor...spielführer_21 je napisao/la:pa šta ima toliko loše u tom ugovoru?Papastathopoulos je napisao/la:koji sam ja debil, u pm se vratio odakle sam i izasao...danas na kafici s jaranom, kad doleti nekad treba i neki zvaljo...ja se odma zaljubio...kad mi podje neku pricu o eronetu i nekim tarifama, mobitelima od marku itd itd...i posto sam ja vise gledao u nju, neg sto sam je slusao, ja potpisem taj ugovor...nesto kao 9 KM mjesecno, imas 50 poruka dzaba, imas potrosit min tih 9 KM razgovora, za sedmicu dana dobijes neki glupi telefon koji je dual sim (mozes koristiti dvije kartice istovremeno i na obje si dostupan), a nakon 3 mjeseca mozes izabrati koji hoces telefon za marku, a to su sve ovi dobri telefoni...ugovor je na 2 godine....i ja i jaran potpisali pod dejstvom te trebe, jebla se u mater...citao sam da se ovaj ugovor moze ponistiti ako nisi aktivirao eronet broj koji sam dobio pri potpisivanju ugovora...a ako aktiviram broj, mogu ponistiti ugovor, ali moram platiti preostale 23 rate...tako da, za 3 dana aBd, odma u konjic u najblizi eronet centar da to ponistim...nadam se da ce moci...a ako ne mogne, moracu pucat k'o mevlid jbg...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
bagrcavi je napisao/la:Ja sam uvijek znao da si ti dobar momak, još od onih davnih vremena kad si se naukom bavio, i kad si pravio one izume.![]()
Nije valjda da i ti počinješ ko i Harrys sa onom teretanom ?![]()
![]()
Au sve neki bilderi.
Ma kakav ja i teretana,ja samo fubal i zenske ganjam

- legenda reala
- Kontakt:
Uvrijedio je kralja i to se ne praštaspielführer_21 je napisao/la: nego, šta je taj nitković počinio, ako smijem da pitam?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- spielführer_21
- Kontakt:
Prvo se raspitaj dobro, ako je tako kao u ugovoru onda ga prihvati (mislim na ugovorPapastathopoulos je napisao/la:mnogo toga...jedna od losih stvari je ta da meni taj broj, ta pretplata i ti mobiteli nisu bili uopste potrebni, a potpisao sam da to uzmem radi te trebe...znali su oni koga ce slati da raju oberlati...druga od losih stvari je ta sto ja uopste ne mislim da ce to biti ovako kako su oni naveli...ako bude, nema veze, ne moram ni ukidat ovaj ugovor...al ce to vjerovatno biti: umjesto 9 KM placati cu jedno 20-25 KM bez da sam ikoga nazvao i umjesto nekog dobrog telefona za marku ce mi dati neku krntiju...ja sam kriv, yebaji ga...al et, ja cu ipak otici i pokusati raskinut taj ugovor...spielführer_21 je napisao/la: pa šta ima toliko loše u tom ugovoru?

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
@konfucije predstavi se
@heller uzmi milkos mlijeko 0.9 m.m. proljev od njega zagarantovan

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
šta je to reko o Šabanu Šauliću ?legenda reala je napisao/la:
Uvrijedio je kralja i to se ne prašta
DRUG NEBI TI PUNCA
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Vidi fakat se uvrijedio.
Ne mogu da vjerujem.

Ne mogu da vjerujem.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Prije će bit da je uvrijedio Ziskabagrcavi je napisao/la:šta je to reko o Šabanu Šauliću ?legenda reala je napisao/la:
Uvrijedio je kralja i to se ne prašta

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Šta si uradio,je li to ono na temi EURO 2012 ?
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pokupio mu babarogu.

Željezničar ale!
Koji je ovo kralj
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
i zalijem rasolom isro bi jednjak a kamoli ostale organeLBJ MVP je napisao/la:@konfucije predstavi se![]()

Nullius in verba
Koja bi to sraćka bilaHeller je napisao/la:i zalijem rasolom isro bi jednjak a kamoli ostale organeLBJ MVP je napisao/la:@konfucije predstavi se![]()
@heller uzmi milkos mlijeko 0.9 m.m. proljev od njega zagarantovan![]()
![]()

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re:
zanima me sveHass je napisao/la:Dje ste raja@Papastathopulos,brate,sta te zanima u vezi ovog ugovora, i mene su bili izlevatili,al ja se izvukoh

jos si ti iz konjica, trebace mi i to, ako isao u taj vas eronet centar, da me uputis dje je

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ljudi, je li ono "hang out" na engleskom "izaći (s nekim)"
- legenda reala
- Kontakt:
Tako je momci, to se traži ignorišite Gazi Husrefa, niko ga nije ni primjetio, a kamoli da je citirao, aferim 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Odakle si ti???
.. Ma ja sam ljetos bio uzeo taj broj,al poenta je u tome,da ga ne aktiviras..Jesu li i tebi slikali licnu???

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.