GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Kerzhakov 11 udaraca na turniru, niti jedan u okvir gola 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Rusi su toliko pali da stopiraju kad Poljaci prolaze pored njih...
Poljska gas naprijed

Poljska gas naprijed

Ma youtube igrac,u stvarnosti klocPuma je napisao/la:Kerzhakov 11 udaraca na turniru, niti jedan u okvir gola

[youtube][/youtube]
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Arshavin opasno prijeti Robbenu.
Utakmica za deset. Da su Poljaci ovako igrali protiv Grka, vjerujem da bi zabilježili pobjedu. Ovako će morati pobijediti Čehe u posljednjem susretu kako bi ugledali svjetla četvrtfinala (ukoliko ne zabiju gol u ovih 5-6 minuta sa sudijskom nadoknadom).
Dzagoev?
Bravo mali 

Utakmica za deset. Da su Poljaci ovako igrali protiv Grka, vjerujem da bi zabilježili pobjedu. Ovako će morati pobijediti Čehe u posljednjem susretu kako bi ugledali svjetla četvrtfinala (ukoliko ne zabiju gol u ovih 5-6 minuta sa sudijskom nadoknadom).

Dzagoev?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Najbolja grupa na prvenstvu, najbolji fudbal.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa neće da je doda Arshavin i Bog!
Dobra, odlična utakmica.. 

najbolja utakmica dosad i podjela bodova je najrealnija.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Grcka - Ceska
Nije nesto utakmica , bila al eto po meni zasluzena pobjeda Cehe , kakav peh Cecha
, al eto izdrzali su .
Poljska - Rusija
Ocekivao sam pobjedu Rusa , al Poljaci su bili strasno nabrijani najrealniji ishod podjele bodova, Rusi u najboljoj situaciji i njih vidim vec u drugom krugu , a ostalog putnika cemo vidjeti u zadnjem kolu
Nije nesto utakmica , bila al eto po meni zasluzena pobjeda Cehe , kakav peh Cecha

Poljska - Rusija
Ocekivao sam pobjedu Rusa , al Poljaci su bili strasno nabrijani najrealniji ishod podjele bodova, Rusi u najboljoj situaciji i njih vidim vec u drugom krugu , a ostalog putnika cemo vidjeti u zadnjem kolu

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Govoreci naravno o najvecim dometima,nisam optimista sto se tice ruskog tima.
Vezni red sa Zyranovom je prespor i preslab,prva jaca ekipa ce ih izbaciti.
Vezni red sa Zyranovom je prespor i preslab,prva jaca ekipa ce ih izbaciti.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- LarryDavid
- Kontakt:
Rusi ako izgube od Grka mogu se pozdraviti sa EUROm,ANTIFA ! je napisao/la:Grcka - Ceska
Nije nesto utakmica , bila al eto po meni zasluzena pobjeda Cehe , kakav peh Cecha, al eto izdrzali su .
Poljska - Rusija
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
-
- Kontakt:
Ne vjerujem da će Rusi ispasti s Eura, teško će ih dobiti Grci
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
-
- Kontakt:
oj konjine ovog Glavasa,treci put govori kako je Lewandovski prvi strijelac njemacke lige..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
L-Train je napisao/la:najbolja utakmica dosad i podjela bodova je najrealnija.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Rusi se u drugom pol povukli, a Poljaci odigrali odlicno drugo poluvrijeme i zasluzili mozda i sva tri boda 
Puno tempa, trke, ginulo se za svaku loptu, prava ratnicka tekma u kojoj se vidio onaj pravi rivalitet, i na terenu, a i izvan njega
Opet je Dortmundska veza savrseno funkcionirala u PoLskoj, a Kuba je zabio mozda i najljepsi pogodak
dosadasnjeg dijela turnira
Ostaje sve otvoreno do zadnjeg kola u ovoj grupi, sto je i najbolje za nas kraj malih ekrana, iako ce Zbornaja u susretu sa GrKima imati malo laksi posao jer im i bod pase, a PoLaKi koji igraju opet pravi komsijski derbi sa CeHima i tu je zagarantovana jos jedna odlicna tekma i borba do posljednjeg atoma snage

Puno tempa, trke, ginulo se za svaku loptu, prava ratnicka tekma u kojoj se vidio onaj pravi rivalitet, i na terenu, a i izvan njega

Opet je Dortmundska veza savrseno funkcionirala u PoLskoj, a Kuba je zabio mozda i najljepsi pogodak

Ostaje sve otvoreno do zadnjeg kola u ovoj grupi, sto je i najbolje za nas kraj malih ekrana, iako ce Zbornaja u susretu sa GrKima imati malo laksi posao jer im i bod pase, a PoLaKi koji igraju opet pravi komsijski derbi sa CeHima i tu je zagarantovana jos jedna odlicna tekma i borba do posljednjeg atoma snage

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- LarryDavid
- Kontakt:
Grci uvijek tesko dobijaju, poljaci su ih zamalo dobili...ko zna, ako i grci dobro odigraju protiv njih sve je moguce...u svakom slucaju bice zanimljivoSirAlexFerguson je napisao/la:Ne vjerujem da će Rusi ispasti s Eura, teško će ih dobiti Grci
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ko je igrač tekme? Igrao sam da ce biti Blazokovski obradujte me 

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
kakva je ljudi ovo grupa to je strasno da mi je neko rekao prije pocetka da cu jedva cekati zadnje kolo ovo grupe....
ljudi ne odpisujte grke,vidite koje je ludnica u ovoj grupi,zasto nebi grci dobili,cesi remizirali i idu dalje rusi i grci...ma svasta tu jos moze da bude,a razlog je jer su ekipe dosta izjednacene sve je tu u 5-10 deka,jedino rusija odskace ali nista previse
Mislim ipak da ce na kraju rusi i cesi proci iz razloga sto imaju po pobjedu koja je jako vazna u ovoj grupi gdje ima puno nerijesenih

ljudi ne odpisujte grke,vidite koje je ludnica u ovoj grupi,zasto nebi grci dobili,cesi remizirali i idu dalje rusi i grci...ma svasta tu jos moze da bude,a razlog je jer su ekipe dosta izjednacene sve je tu u 5-10 deka,jedino rusija odskace ali nista previse

Mislim ipak da ce na kraju rusi i cesi proci iz razloga sto imaju po pobjedu koja je jako vazna u ovoj grupi gdje ima puno nerijesenih
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- legenda reala
- Kontakt:
Najbolja utakmica na prvenstvu do sad, svaka čast za obje ekipe, ovi Poljaci da imaju i na ovoj drugoj strani jedno krilo da ponekad probije, mogli bi svakom napraviti problema, ovako protiv jačih ekipa se pate, sve ide na isti fazon.
Al su danas trebali pobjediti, jbg treba mi igro sam ih da će biti prvi u grupi
Idemo zadnje kolo mlatnuti Čehe, a Grci će uraditi ostali dio posla
Al su danas trebali pobjediti, jbg treba mi igro sam ih da će biti prvi u grupi

Idemo zadnje kolo mlatnuti Čehe, a Grci će uraditi ostali dio posla

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Utakmica večeras odlična i super gol Kube, slažem se gore s nekima koji kažu da je možda i najljepši do sad. Rusi su u prvom poluvremenu držali Poljake nekako pod kontrolom, nisu im dali da se razmašu, imali su dosta snage da te napade već razbiju u sredini. A Poljaci onda puno bolji u drugom poluvremenu. Na kraju remi realan, a utakmica zaista super. Poslastica. Ova grupa inače zaista pruža velika uzbuđenja. A mislim da će dalje proći Poljaci i Rusi. Nekako su mislim najviše i zaslužili. Iako žestok će sudar biti između Čeha i Poljaka. Za Poljake sam vjerovao da mogu puno, ali Čehe sam nekako bio otpisao nakon prvog kola, al et vratili su se.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Donnie Darko
- Kontakt:
Prema ocekivanjima najzanimljivija grupa
Koliko se samo bolji fudbal igra nego na zadnjem svjetskom prvenstvu

Koliko se samo bolji fudbal igra nego na zadnjem svjetskom prvenstvu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.