Mogo bi ti posjetiti doktora možda si stomak zatrovo nečim pa stalno ideš u wcLBJ MVP je napisao/la:Dvaput sam imao veliku nuždu danas
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
DRUG NEBI TI PUNCA
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Haha jesam li ja rek'o gdje sam išao na izletKonfucije je napisao/la:Jako bitna,boli nas racku ba gdje si ti isao na izlet.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pa kad vidim šta se sve piše ovdje, ovo je jedna sasvim normalna informacija...ne
Ocekivao si to da te neko pita gdje si bio ali raju boli racku za tebe i takve kao sto si ti,djecu kojoj forum predstavlja sve.Izadji malo vani,ganjaj curice a pusti normalnu raju da procita sta pametno na forumuUnica_Liverpool_ je napisao/la:Haha jesam li ja rek'o gdje sam išao na izletKonfucije je napisao/la:Jako bitna,boli nas racku ba gdje si ti isao na izlet.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pa kad vidim šta se sve piše ovdje, ovo je jedna sasvim normalna informacija...ne
![]()
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Imao sam smajli izabagrcavi je napisao/la:Mogo bi ti posjetiti doktora možda si stomak zatrovo nečim pa stalno ideš u wcLBJ MVP je napisao/la:Dvaput sam imao veliku nuždu danas
Slatkaalacious je napisao/la:E ljudi,u kakva sam ja go*na up'o
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
K*rac slatka,ne znam sta da radim majke mi..LBJ MVP je napisao/la:Slatkaalacious je napisao/la:E ljudi,u kakva sam ja go*na up'o
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Opusti se jarane, ovo je tema "Chat" nije striktna diskusija o financijskoj krizi ili o gorućim problemima u svijetu...Konfucije je napisao/la:Ocekivao si to da te neko pita gdje si bio ali raju boli racku za tebe i takve kao sto si ti,djecu kojoj forum predstavlja sve.Izadji malo vani,ganjaj curice a pusti normalnu raju da procita sta pametno na forumu
LBJ MVP je napisao/la:Imao sam smajli izabagrcavi je napisao/la:Mogo bi ti posjetiti doktora možda si stomak zatrovo nečim pa stalno ideš u wcLBJ MVP je napisao/la:Dvaput sam imao veliku nuždu danas![]()
@Konfucije što si ba agresivan, nemoj djecu dirati
DRUG NEBI TI PUNCA
Konfucije je napisao/la:Ocekivao si to da te neko pita gdje si bio ali raju boli racku za tebe i takve kao sto si ti,djecu kojoj forum predstavlja sve.Izadji malo vani,ganjaj curice a pusti normalnu raju da procita sta pametno na forumu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
@alacious burazeru najbolje da ti nama kazes situaciju, a ne da mi ovdje pogadjamo
sto vazis beze
nime_tm87 je napisao/la:@alacious burazeru najbolje da ti nama kazes situaciju, a ne da mi ovdje pogadjamosto vazis beze
Ma ne mogu,nije bas za iznosenje u javnost
Uglavnom,poceo sam na izvlacenju,i nadam se da ce sutra bit' sve ok
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
jel to majketi zbog one dvi sta si sa jednom hodo pa prekino a danas prohodo sa drugomalacious je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:@alacious burazeru najbolje da ti nama kazes situaciju, a ne da mi ovdje pogadjamosto vazis beze
Ma ne mogu,nije bas za iznosenje u javnost![]()
Uglavnom,poceo sam na izvlacenju,i nadam se da ce sutra bit' sve ok
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Senaide,nisam prohod'o,al' ima neke veze s tim,al' ne bas velike xD
Bagrcavi,nema zoga kod mene,k'o sto Harry kaze,svega se odricem za MASIVNOST

Bagrcavi,nema zoga kod mene,k'o sto Harry kaze,svega se odricem za MASIVNOST
Ja sam uvijek znao da si ti dobar momak, još od onih davnih vremena kad si se naukom bavio, i kad si pravio one izume.
Nije valjda da i ti počinješ ko i Harrys sa onom teretanom ?
Au sve neki bilderi.
Nije valjda da i ti počinješ ko i Harrys sa onom teretanom ?
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Oj dobre utakmice, a vi spamajte i dalje
Momci ovako ćete od sad.
Onaj forumaš GaziHusref kad naiđe, nemoj da ga niko primjećuje, ignorišite ga, to je momak koji nije vrijedan pažnje, prešao je jednu granicu koja se ne smije preći i molim lijepo pravite se koda on ne postoji
Imal onog Girouda evo mene, šta mu trebam i biću opet iza jedan ovdje
Momci ovako ćete od sad.
Onaj forumaš GaziHusref kad naiđe, nemoj da ga niko primjećuje, ignorišite ga, to je momak koji nije vrijedan pažnje, prešao je jednu granicu koja se ne smije preći i molim lijepo pravite se koda on ne postoji
Imal onog Girouda evo mene, šta mu trebam i biću opet iza jedan ovdje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Joj brate nisam srao od petka a onda danas isro **** dužine pa minimalno 70 cm i poprečnog presjeka 6-7LBJ MVP je napisao/la:Dvaput sam imao veliku nuždu danas![]()
Još o ovom niste počeli pisat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Heller je napisao/la:Joj brate nisam srao od petka a onda danas isro **** dužine pa minimalno 70 cm i poprečnog presjeka 6-7LBJ MVP je napisao/la:Dvaput sam imao veliku nuždu danas![]()
Još o ovom niste počeli pisatjbt
- harebianconero
- Kontakt:
Uh kume nije to ništa kad ja začepim, pa počne da izlijeće kad vodu pustim.Heller je napisao/la:Joj brate nisam srao od petka a onda danas isro **** dužine pa minimalno 70 cm i poprečnog presjeka 6-7LBJ MVP je napisao/la:Dvaput sam imao veliku nuždu danas![]()
Još o ovom niste počeli pisatjbt
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- spielführer_21
- Kontakt:
U redu, harambašo!legenda reala je napisao/la: Momci ovako ćete od sad.
Onaj forumaš GaziHusref kad naiđe, nemoj da ga niko primjećuje, ignorišite ga,
nego, šta je taj nitković počinio, ako smijem da pitam?to je momak koji nije vrijedan pažnje, prešao je jednu granicu koja se ne smije preći i molim lijepo pravite se koda on ne postoji
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.