Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
baresi#6
-
Kontakt:
što je nekom krivo
ne radi se tu o silvi radi se o upravi koja želi izmusti što više keša. psg nudi više.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
Romariooo
-
Kontakt:
ma kakvi krivo, meni je veoma drago kad se pokaze necije pravo lice, ako ce covjek tako letiti za parama daleko mu kuca od kamp nou, mada mozda je tu ipak kljucna bila zelja vase uprave da uzmu sto vise kesa, mada i silva je mogao insistirati da nece u psg da mu se nije islo
bio je slucaj isti prosle sezone kad je udineze htio uvaliti sancheza citiju za puno vise para nego sto je nudila barca, al igrac sam je dao ultimatum da ne zeli u city i morao ga klub prodati
mogao je mozda i silva insistirati da ostane tako u milanu ili da ide u englesku ili spansku ligu, al ko ce ga znat kakve su muljaze u pitanju
u svakom slucaju ekonomski to je dobar potez za milan jer je najveci transfer odbrambenog igraca u istoriji koji nije nesto ni mlad, pitanje je samo kako ce uprava s tim parama, al gledajuci sportski aspekt za navijace je to ponizavajuce da tako veliki klub i dalje nastavlja s prodajama najboljih igraca, i dovodjenjem polovnjaka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
Deskpro
-
Kontakt:
Romariooo je napisao/la:iskreno iznenadjen sam s ovim da silva ide psg, mislio sam da je dobar momak kome su bitni sportski aspekti, ali i kod njega izgleda pare na prvom mjestu, iako je imao mocnu platu i u milanu i imao bi i u barci, ili nekom trenutno renomiranijem klubu od pariza
steta sto nije presao kod nas ili ostao kod vas, al eto, opet se pokazuje da uprava milana sistematski razhebava i ponizava veliki klub, sad ce vam pricati price kako cete dovesti mocna pojacanja, pregovori s ovim s onim, a dovest ce samo neke igrace koje protjeraju drugi klubovi, jeftine ili besplatne polovnajake i do zadnjeg dana obecavat ce neke mistere x a dovest ce rinake
primite moje sucesce jer sudbina milana je izgleda sve crnja i crnja
Sto se tice silve ne bi on sam od sebe otisao nikada... ali sto se tice berlua i cele e sad to je komplikovano. cim izleti neka suma od koje boli glava oni su spremni prodati sve ha ja.... a sto se tice toga sto bi sila isao u PSG a ne Barcelonu zasto da ne. msm u dugovima ste do jaja i vi i real.... samo je pitanje vremena kada ce to poceti da potrazuju ljudi. pa da vam naprave pizdaruju boli glava, pretpostavlja se da ce za dvije godine propasti gotovo svi spanski premijerligasi osim malage jer je drzi onaj bogatas. i atlatic.bilbaoa jer ne dovode nikada skupa pojacanja a uzimaju dobre pare posle za te igrace..i vi bi za silvu dali 45-50 M al tudjih para.... alo pa dokle vise tako, ne moze. oce momak u klub koji gleda naprijed i koji nema finansijskih problema. a vi ce t ih itekako imati upamti dobro..... a Milan je bio i prije silve. bio je i za vrijeme silve i bice ga i posle. ma kakav god bio. uvijek je tu u nasim srcima. i uvijek je tu u vrhu evrope. tamam i kad bi bulend biscevic igrao za Milance

:D ugodno popodne...
Some of us only see in red and black Forza Milan
-
Romariooo
-
Kontakt:
Deskpro je napisao/la:Romariooo je napisao/la:iskreno iznenadjen sam s ovim da silva ide psg, mislio sam da je dobar momak kome su bitni sportski aspekti, ali i kod njega izgleda pare na prvom mjestu, iako je imao mocnu platu i u milanu i imao bi i u barci, ili nekom trenutno renomiranijem klubu od pariza
steta sto nije presao kod nas ili ostao kod vas, al eto, opet se pokazuje da uprava milana sistematski razhebava i ponizava veliki klub, sad ce vam pricati price kako cete dovesti mocna pojacanja, pregovori s ovim s onim, a dovest ce samo neke igrace koje protjeraju drugi klubovi, jeftine ili besplatne polovnajake i do zadnjeg dana obecavat ce neke mistere x a dovest ce rinake
Sto se tice silve ne bi on sam od sebe otisao nikada... ali sto se tice berlua i cele e sad to je komplikovano. cim izleti neka suma od koje boli glava oni su spremni prodati sve ha ja.... a sto se tice toga sto bi sila isao u PSG a ne Barcelonu zasto da ne. msm u dugovima ste do jaja i vi i real.... samo je pitanje vremena kada ce to poceti da potrazuju ljudi. pa da vam naprave pizdaruju boli glava, pretpostavlja se da ce za dvije godine propasti gotovo svi spanski premijerligasi osim malage jer je drzi onaj bogatas. i atlatic.bilbaoa jer ne dovode nikada skupa pojacanja a uzimaju dobre pare posle za te igrace..i vi bi za silvu dali 45-50 M al tudjih para.... alo pa dokle vise tako, ne moze. oce momak u klub koji gleda naprijed i koji nema finansijskih problema. a vi ce t ih itekako imati upamti dobro..... a Milan je bio i prije silve. bio je i za vrijeme silve i bice ga i posle. ma kakav god bio. uvijek je tu u nasim srcima. i uvijek je tu u vrhu evrope. tamam i kad bi bulend biscevic igrao za Milance

ne sikiraj se jaro za nas, kod nas kad se stedi potrosi se samo 50 miliona na pojacanja, ti dugovi uredno se otplacuju jer su i prihodi ogromni i nikad necemo propasti jer mi smo udruzenje gradjana ljubitelja kluba, nemamo nekog magnata za vlasnika pa da zavisimo od toga kako se njemu neka stvarka digne i kako on posluje i koliko ce ulagati u klub
zao mi je stvarno sto milan sve vise tone jer svakom normalnom navijacu bilo kojeg kluba je u interesu da je i milan jak i da se gledaju stari dobri derbiji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
Deskpro
-
Kontakt:
Thiago Silva-PSG nove vesti
12.06.2012.
Sutra će u Francuskoj izaći intervju sa Silvom koji je urađen juče... Silva je između ostalog rekao da ukoliko pređe u PSG, da to neće biti zbog novca.. Brazilac je rekao i kako je pobožan i veliki vernik, kao i cela njegova porodica.
-U hotelu "Bristol" gde je odseo Galliani biće obavljen poslednji krug pregovora između potpredsednika Milana i Leonarda.
-Prema Italijanskom listu "Gazzeta dello Sport", pregovori za Silvu biće završeni danas, jer je poznato da se Galliani vraća u Milano zbog obaveza koje ga večeras čekaju..
-
Deskpro
-
Kontakt:
Romariooo je napisao/la:Deskpro je napisao/la:Romariooo je napisao/la:iskreno iznenadjen sam s ovim da silva ide psg, mislio sam da je dobar momak kome su bitni sportski aspekti, ali i kod njega izgleda pare na prvom mjestu, iako je imao mocnu platu i u milanu i imao bi i u barci, ili nekom trenutno renomiranijem klubu od pariza

ne sikiraj se jaro za nas, kod nas kad se stedi potrosi se samo 50 miliona na pojacanja, ti dugovi uredno se otplacuju jer su i prihodi ogromni i nikad necemo propasti jer mi smo udruzenje gradjana ljubitelja kluba, nemamo nekog magnata za vlasnika pa da zavisimo od toga kako se njemu neka stvarka digne i kako on posluje i koliko ce ulagati u klub
zao mi je stvarno sto milan sve vise tone jer svakom normalnom navijacu bilo kojeg kluba je u interesu da je i milan jak i da se gledaju stari dobri derbiji
ma sve je to ok. sacuvati oko 50-ak miliona godisnje uredu. ali cifra da real i barca duguvu vise od milijardu dolara nije obecavajuca. ko ce to i kako vratiti ostaje da se vidi. ni jedan sponzor ne moze toliki dug pokriti niti ce htjeti. tamam da mu messi zet postane hehe
-
delpiero20
-
Kontakt:
Postao/la delpiero20 » 12 jun 2012, 16:29
Samo da vam kazem da je ovo odlican posao...
Zasto? Jer ne postoji stoper na svijetu koji vrijedi 50 mil.
Moze ko sta hoce pricati ali ne postoji, tesko da postoji i 3-4 napadaca koji vrijede 50 mil, a da se sve to sto ulozis na njih isplati.
-
ronaldo99
-
Kontakt:
steta sto je Humels produzio sa BVB-om mogli smo njega dovesti kao zamjenu ja bih bio presretan

-
Romariooo
-
Kontakt:
odlican posao naravno, ali ako se dovedu prava pojacanja, i ako poslije toga milan bude jaca ekipa a ne slabija, a moze se to izvesti pametni kupovinama, jer bolje tri igraca dobra nego jedan genijalan, pogotovo ako je stoper, tako da ne mora ovo biti nesto negativno za milan, ali opet kazem samo ako uprava sad pametno investira ta novac, a to je veliko pitanje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
baresi#6
-
Kontakt:
evo i prve reakcije o (eventualnoj) prodaji silve i to fantonia...
između ostalog da ne kopiram na engleskom kaže da bez silve milan može max do lige prvaka i da će se veoma teško milan boriti za scudetto i ligu prvaka. bez silve milan je slabiji 50% i nezamjenjenljiv je igrač. navodi kako nije pričao sa ibrom o ovoj tematici ali da ukoliko se ibra naljuti da će dijeliti njegovo mišljenje. da se njega pita nikad ne bi prodao silvu. i ono što me se najviše dojmilo jeste da fantonio ima muda da kaže da uprava milana mora biti iskrena i poštena prema igračima o ciljevima koje imaju ukoliko prodaju silvu. također uprava će prema cassanu morati priznati igračima da se neće moći boriti za scudetto i ligu prvaka ukoliko brazilac ode...
apsolutno dijelim mišljenje fantonia.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
ahmad_tz
-
Kontakt:
Braida govori kako je sve laz, a Galliani ne govori nista za sad. Kome vjerovati

. Onaj ludjak komentator Tiziano mens cini rekao kako je to izdaja od strane uprave i rekao da ce navijat za Milan pa makar u Serie D !
-
muha milanez
-
Kontakt:
Postao/la muha milanez » 12 jun 2012, 19:34
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
meskalin
-
Kontakt:
Cemu ocajavati, za te pare se mogu dovesti fantastican veznjak i odlican odbrambeni, ali svi znamo sto ce biti s tim parama

-
rastafarian
-
Kontakt:
Postao/la rastafarian » 12 jun 2012, 20:46
Jedina pozitivna stvar u vezi kluba zadnjih dana su ultrasi sa Južne tribine.
"I want to stay forever in Milan, becoming CAPTAIN and I want the number 33 is removed as they removed the 6 of BARESI and MALDINI's 3"
Kad neko daje ovakvu izjavu, treba ga poštovati i omogućiti mu san kad već ima predispozicije za to. Po meni je on trenutno najbolji na svijetu bez premca. Ali to Silviju izgleda ne znači ništa. Vjerovatno bi on prodao i Boatenga za siću iako je čovjek istetovirao Milanov 18-ti Scudetto i ljubi grb..
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
-
senad_flamin
-
Kontakt:
Postao/la senad_flamin » 12 jun 2012, 21:36
Bit će para za Berlusconia ,siguran sam da će ove godine biti prodan i Boateng,dok će Ibra i Cassano zatrazit transfere
"Cassano izjavio da ne zna da li ostaje u Milanu! "
-RIVALDO-
-
baresi#6
-
Kontakt:
“Ever since Kaka, the best players leave A.C. Milan. It’s a very clear message, unfortunately: the club hasn’t got ambitions anymore. I think that the President should be reminded of who he once was and what A.C. Milan once was. Thiago Silva is a phenomenon and an absolute champion, three spans above any other defender. It’s not okay letting him go.”
— Zvone Boban
objasnio čovjek. ovo možete komotno u signature postaviti.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
Warrick
-
Kontakt:
baresi#6 je napisao/la:“Ever since Kaka, the best players leave A.C. Milan. It’s a very clear message, unfortunately: the club hasn’t got ambitions anymore. I think that the President should be reminded of who he once was and what A.C. Milan once was. Thiago Silva is a phenomenon and an absolute champion, three spans above any other defender. It’s not okay letting him go.”
— Zvone Boban
objasnio čovjek. ovo možete komotno u signature postaviti.
Eeeeeee da nam je sad Zvone u veznom redu ili neko slican njemu

ma na mjestu mu je svaka.
BTW:Ufficiale: Cé un accordo tra Milan é PSG, 20 milion euro e Sakho....
-
Maestro^^
-
Kontakt:
Kakav je taj Sakho ?

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
Warrick
-
Kontakt:
Maestro^^ je napisao/la:Kakav je taj Sakho ?

Vrlo dobar mogu ti reci mlad je jako a dobar mislim da ima negdje 22 godine....mada mislim da je ovo sve suplja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.