Sad meni je drag i Luka i Sneider e sad koji ce doci kod nas to cemo vidjeti..Gusar1995 je napisao/la:da hoce doc, al opet se ne zna ...valjda nije ko hazard

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Sad meni je drag i Luka i Sneider e sad koji ce doci kod nas to cemo vidjeti..Gusar1995 je napisao/la:da hoce doc, al opet se ne zna ...valjda nije ko hazard
ruudminator je napisao/la:Ja mislim sto se tice modrica da nisi tu upravu.....po meni on je prenapuhan igrac i po igrama prosle sezone u epl gledajuci puno boljih igraca ima od njega,on je dobar za nekih 15 ak mil,al sve preko 25 je sramotno puno za igraca koji svaku trecu utakmicu igra na nekom pristojnom nivou....
M4kaveli je napisao/la:ruudminator je napisao/la:Ja mislim sto se tice modrica da nisi tu upravu.....po meni on je prenapuhan igrac i po igrama prosle sezone u epl gledajuci puno boljih igraca ima od njega,on je dobar za nekih 15 ak mil,al sve preko 25 je sramotno puno za igraca koji svaku trecu utakmicu igra na nekom pristojnom nivou....
20-25 milki max. , sve ostalo je pretjerivanje .
.. a za ostalo se slazem u potpunosti
Pricalo se i spominjalo, prosle godine u ova dobaCartman je napisao/la:Cini mi se da se nije ovdje spominjalo, a i ja tek vidim, Angelo Henriques izgleda dolazi u United. 18-godisnjak iz Cilea. Inace napadac. Navodno je sve dogovoreno, samo sto nece jos objavit.
Nisam siguran da je jeftinija opcija, mislis da ga mozes dovest ispod 25 mil, cisto sumnjam a kad na to dodas jos 100 ooo funti vecu platu sedmicno dobijes da je mnogo mnogo skuplji Snajder.majestic24 je napisao/la:Sneider je bolja opcija od Modrica. Jeftiniji sigurno,a i dokazao je X puta svoju kvalitetu.
A i lakse cemo ga dovesti od Modrica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.