inace,nisam navijac gradine,slucajno sam dosao na ovu temu da ljudima pozelim dobrodoslicu.
navijam za borac.
Moderator/ica: GracanicaAA
Onda brzo vraćaj sveti grbArmageddon2012 je napisao/la:ako si takva u prirodi kao na avataru,onda bih mogao i ja jos jedan krug navijanja za zelju!!
Volio bih i ja da je tako. Ali realnost je grčevita borba za opstanak.. sad Ne znam da li 4 ekipe ispadaju od ove sezone!? ako je tako biti će prilično teško da ne kažem ne moguće, ako dovedemo pojačanja .NekoNebitan je napisao/la: Ma koliko to cudno zvucalo Gradina ce se odrzavati u PL sezonama... (gradnja tribine, ovo ono pa borit ce se ko lavovi ginut ce na terenu valja opravdati ulozeni novac... Mislim pogledajte malo Zvijezdu... Svaka im cast)
I naredne sezone ispadaju 2 kluba. Razgovori o skraćenju lige su još u povojima, i ako se dogovori skraćenje, morat' će se najaviti dvije sezone unaprijed koliko će klubova ispadati.Benjo_AFC86 je napisao/la:Hvala na čestitkamaSamo da ova tema postane malo aktivnija, i da se Srebreničani uključe.
Volio bih i ja da je tako. Ali realnost je grčevita borba za opstanak.. sad Ne znam da li 4 ekipe ispadaju od ove sezone!? ako je tako biti će prilično teško da ne kažem ne moguće, ako dovedemo pojačanja .NekoNebitan je napisao/la: Ma koliko to cudno zvucalo Gradina ce se odrzavati u PL sezonama... (gradnja tribine, ovo ono pa borit ce se ko lavovi ginut ce na terenu valja opravdati ulozeni novac... Mislim pogledajte malo Zvijezdu... Svaka im cast)
.. Koliko para toliko muzike.
Složio bih se stobom u većini togaLuka je napisao/la:kralju vi bi svi bili zadovoljni u bosn ida gledate derbi gradina -zvijezda na tv,da vidite kakva ce atmosfera biti...evo vam jedan video u sezoni 2006/2007 kada je zvijezda ulazila a gradini nije trebala nista ,a vidite kakva je atmosfera bila...A TEK STA CE SAD DA BUDE KAD BUDU DOLAZILE TIMOVI U SREBRENIK A POGOTOVO DERBI SA ZVIJEZDOM..
" onclick="window.open(this.href);return false;
NekoNebitan je napisao/la: Ma koliko to cudno zvucalo Gradina ce se odrzavati u PL sezonama... (gradnja tribine, ovo ono pa borit ce se ko lavovi ginut ce na terenu valja opravdati ulozeni novac... Mislim pogledajte malo Zvijezdu... Svaka im cast)
to je sigurno da ce dosta ljudi doci na vasu utakmicu ako bude atraktivan protivnik, nemoj te se cudit i ako budu dolazili u srebrenik (naravno da kolo zvijezda igra u gostima) ...Benjo_AFC86 je napisao/la:Složio bih se stobom u većini togaLuka je napisao/la:kralju vi bi svi bili zadovoljni u bosn ida gledate derbi gradina -zvijezda na tv,da vidite kakva ce atmosfera biti...evo vam jedan video u sezoni 2006/2007 kada je zvijezda ulazila a gradini nije trebala nista ,a vidite kakva je atmosfera bila...A TEK STA CE SAD DA BUDE KAD BUDU DOLAZILE TIMOVI U SREBRENIK A POGOTOVO DERBI SA ZVIJEZDOM..
" onclick="window.open(this.href);return false;Samo jedna ispravka, ova utakmica je bila kad je Travnik ušao, a naredne godine će Zvijezda ući a mi nažalost ispasti.
Samo Boga molim da nam dođe dobar raspored utakmica. A pod tim mislim da prve tekme kući ne igramo protiv Želje, Sarajeva , Borca, Zvijezde.. jer se neće igrati u Srebrenikuto bi prava šteta bila. Priželjkujem GOŠK, Leotar, Travnik, Radnik, Rudar Prijedor , pa i Slaviju i Olimpic ta prva kola
. Nadam se da ćemo biti te sreće
Ali mislim da bi i Banja Ilidžu dosta ispunili gledateljiI Gradačačane bi privukla ta utakmica
Pa necemo se cuditi a nemojte ni vi jer trebamo se pomagat...emir_dj je napisao/la:to je sigurno da ce dosta ljudi doci na vasu utakmicu ako bude atraktivan protivnik, nemoj te se cudit i ako budu dolazili u srebrenik (naravno da kolo zvijezda igra u gostima) ...Benjo_AFC86 je napisao/la:Složio bih se stobom u većini togaLuka je napisao/la:kralju vi bi svi bili zadovoljni u bosn ida gledate derbi gradina -zvijezda na tv,da vidite kakva ce atmosfera biti...evo vam jedan video u sezoni 2006/2007 kada je zvijezda ulazila a gradini nije trebala nista ,a vidite kakva je atmosfera bila...A TEK STA CE SAD DA BUDE KAD BUDU DOLAZILE TIMOVI U SREBRENIK A POGOTOVO DERBI SA ZVIJEZDOM..
" onclick="window.open(this.href);return false;Samo jedna ispravka, ova utakmica je bila kad je Travnik ušao, a naredne godine će Zvijezda ući a mi nažalost ispasti.
Samo Boga molim da nam dođe dobar raspored utakmica. A pod tim mislim da prve tekme kući ne igramo protiv Želje, Sarajeva , Borca, Zvijezde.. jer se neće igrati u Srebrenikuto bi prava šteta bila. Priželjkujem GOŠK, Leotar, Travnik, Radnik, Rudar Prijedor , pa i Slaviju i Olimpic ta prva kola
. Nadam se da ćemo biti te sreće
Ali mislim da bi i Banja Ilidžu dosta ispunili gledateljiI Gradačačane bi privukla ta utakmica
slažem se.. A mislim da bi ove sezone moglo biti tako .. samo sportsko rivalitetstvo, bez neki tuča i sl i psovki na terenu sa obje strane , AFC RD .emir_dj je napisao/la:ja bi bio najsretniji da mi imamo normalne odnose i da ima tu postoji samo sportski rivaliteti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.