AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Warrick
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Warrick » 12 jun 2012, 00:42

Oxygen je napisao/la:Juve je bio zainteresovan za ovog Dedea, htjeli su ga dovesti, ali za neku cifru oko 10M, Vasco traži 15-20M te su se povukli, tako da ako milan bude htio ovoga morat će potrošiti, bolje dovesti nekoga iz Serie A.
Tako reče i novinar sportitalie Pedula, isto tako, kaže da Dede još nije kalibar velikih klubova iz Italije.
Kako god, ne može se više ni iz Brazila dovesti igrač kako treba, naučili su da sada mogu izmusti timove iz Evrope maksimalno.
Pa kad skontas eto samo Milan je Kaku doveo za 8,Silvu za nekih 10 ak miliona a vidi za koliko ih je prodao,a i plus jos drugi mali miliona primjera,naucili se i oni pameti majke im ga :mrgreen:
S druge strane bila je velika rasparava na sky 24 oko Silve i navodno izvori bliski klubu da Galliani i Berlusconi nisu bili za prodaju Silve ali da je ovo prevelika svota za odbrambenog igraca koji uskoro puni 28 godina,i da ce 65 miliona eura biti ulozeno u ekipu,sad sta ce biti kako ce biti uglavnom vrelo je pocelo ovo ljeto,to je sigurno.....

- I soldi dell'eventuale cessione di Thiago Silva interamente reinvestiti nel mercato. Il Milan non aveva alcuna intenzione di cedere il giocatore, ci starebbe pensando solo perchè la cifra è irrinunciabile, per questo è molto probabile che l'eventuale ricavato dalla partenza del brasiliano verrebbe riutilizzato per rinforzare la squadra e renderla competitiva. (Skysport)

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 12 jun 2012, 02:00

Kad skontaš da Milanu treba najmanje 6 igrača, 2 u odbranu (štoper i bek), 3 vezna (valja nadomjestiti Gattusa, Van Bommela i Seedorfa) i jedan napač jer su otišli Inzaghi i Maxi Lopez, tih 65 miliona su male pare.

Nemojte očekivati neko zvučno pojačanje ako je istina da će se samo ovoliko uložiti. Ne kažem da je 65 miliona malo, ali s obzirom na to koliko igrača treba Milanu da bi kompletirao roster za sljedeću sezonu, to vala i nisu neke pare.

No hard feelings! :P :D
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 12 jun 2012, 09:27

Pa to znaci da ce otprilike imamo 15 mil za transfere. Bolje dodat jos 20 i kupit Gansa, a probat sa Emanuelsonom lijevo. Napravice najvecu glupost, prodati WC igraca da bi doveli par polovnjaka.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 jun 2012, 10:35

BRAIDA: "STATE TRANQUILLI,THIAGO SILVA NON LO VENDIAMO. " :!:

Barbara također zatražila da NE PRODAJU T.Silvu !

Mexes očajan nazvao T.Silvu i ubjeđivao ga da ne ide !
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 12 jun 2012, 10:39

Ja ne znam je li toliko i do Sileve koliko ovi hoce da ga prodaju ne bi li napunili kasu Milana :roll:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 12 jun 2012, 10:40

Kod vas barbara glavna za transfere :lol: :lol:

Sve se ona pita haman.....kakav Silvio i Celo 8-)

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 12 jun 2012, 10:50

IlPrincipe je napisao/la:@Mecong molim te ko Boga poštedi nas više tih besmislenih postova :!:
Postedio sam vas.

Hahahahahaha....................

Galliani rek'o ....................., Siva rek'o.................Ibra rek'o................Kome su rekli? Mozda tebi?

Hahahahahaha.................... Smijem se nekima od vas vec polovinom juna a kako cu se tek smijati krajem avgusta.
Per aspera ad astra!

Deskpro
Kontakt:

Post Postao/la Deskpro » 12 jun 2012, 11:16

Juce citav dan cekam kakav demant ali sve je nesto cudno tu. silva Potpisao pa nije pa jest. mislim sta reci. zao mi je ako ode jer mi je jedan od najdrazi igraca, a u drugu ruku i ako ode mozda nece ni biti toliko lose kao sto se nadamo. dobiti oko 50M za defanzivca i napraviti najveci transfer u historiji tog tipa nije toliki bad. mogla bi se dovesti 2-3 mlada igraca i da ostane celavim jos koja i banka. evo sad citam mozda nece ni biti od toga nista

A.C. Milan Serbia
NAJNOVIJA VEST: 10:33h Braida: "Ostanite mirni, Thiago Silva neće biti prodat." ... MEĐUTIM izvori iz Italije i Francuske i dalje sugerišu da je Thiago Silva jako blizu potpisa za PSG, čak mnogi mediji navode da će Silva uskoro početi detaljne medicinske preglede u Parizu.
Some of us only see in red and black Forza Milan

Deskpro
Kontakt:

Post Postao/la Deskpro » 12 jun 2012, 11:20

Aquilani ostaje na "San Siru"

Alberto Aquilani će najverovatnije ostati u Milanu gde je trenutno na pozajmici iz Liverpoola.

Alberto Aquilani odigrao je prethodnu sezonu na "San Siru" kao pozajmljeni igrač engleskog Liverpoola.

Iako je Brendan Rodgers rekao da planira da zadrži Italijana na "Anfieldu", italijanski mediji prenose da će Aquilani ostati na "San Siru".

Navodno će Milanisti platiti 3 miliona evra kako bi otkupili italijanskog fudbalera.

Aquilani nije blistao u redovima Liverpoola gde je stigao za 20 miliona evra iz Rome.

ja bi radije dao 3 Miliona Liverpolu i poslo im Aquilania nazad a usput i Mesbaha i Boneru, a zauzvrat ne bi trazio nista :lol: :lol: :lol:

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 12 jun 2012, 11:30

Nije valjda glupan da govori kako ce ostat a da ga prodaju :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jun 2012, 12:11

slika

Deskpro
Kontakt:

Post Postao/la Deskpro » 12 jun 2012, 12:27

Zatišje u Parizu, uskoro stiže i Galliani
12.06.2012.

Povodom pregovora Milana sa PSG-om za Thiga Silvu, oglasio se i Silvin menadžer, koji je pričao za "Tuttomercatoweb".
"Pregovori su još uvek u toku, ne nazire se kraj. Ukoliko transfer bude realizovan biće to ove nedelje. Milanu bi prodaja Silve donela značajnu sumu, a transfer bi bio hit leta", navodi menadžer Thiaga Silve.

-11:00: Galliani je krenuo avionom u Pariz, sa Milanskog aerodroma...

-Posle samo nekoliko minuta, SkySport je potvrdio da je Galliani poleteo za Pariz.

-Adriano Galliani sleteće na aerodrom De Gaulle, oko 12:55, nakon čega će se sastati sa čelnicima PSG-a...

Dakle danas još uvek nema konkretnih vesti, pitanje je da li je ovo tišina koja nagoveštava kraj priče i odlazak Silve u PSG. Svakako da ćemo uskoro saznati konačni ishod pregovora, koji su ušli u ozbiljnu fazu...

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 12 jun 2012, 12:39

A i onaj Leonardo je bas uomo di merda. Pa koji debilac jbt, umjesto da za 50 mil dovede npr Dedea tog, Girouda, Belhandu, Moussa Sissoka i pritom oslabi konkurenciju a pojaca se u svim dijelovima on dovodi strane igrace davajuci im enormne plate. Opet ce im neki bezveze klub uzet titulu.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 12 jun 2012, 14:07

T. Silva's agent: "There are ongoing negotiations between Milan and PSG, but I don't know if Milan will sell him."
to je to. znači silva ide 100% još samo da ćelo izmuze tih 50 milki.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Deskpro
Kontakt:

Post Postao/la Deskpro » 12 jun 2012, 14:18

baresi#6 je napisao/la:
T. Silva's agent: "There are ongoing negotiations between Milan and PSG, but I don't know if Milan will sell him."
to je to. znači silva ide 100% još samo da ćelo izmuze tih 50 milki.

tako je izgleda da je sve gotovo :(
samo nije celavi uzeo ni 50 M za Silvu. bem mu sve zensko u rodbini

Cijenjeni francuski list "L'Equipe" objavio je danas da je carlo Ancelotti ipak uspio dovesti pojačanje iz Milana u PSG.

Ipak, ne radi se o transferu Zlatana Ibrahimovića, o kojemu se najviše pričalo nego o Thiagu Silvi, odbrambenom igraču "rosonera" i reprezentativcu Brazila.

Kako piše francuski list sve je već dogovoreno, a PSG će Milanu platiti 40 miliona eura.

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 12 jun 2012, 14:26

Vratiti shevchenka u AC :)
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 12 jun 2012, 14:29

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 12 jun 2012, 14:31

vidjet ćemo još za odštetu. mediji u italiji izvještavaju da će milan dati silvu ako ta cifra bude 50 ili barem približno 50m. ćelo će ih izlevatiti nema leonardo šanse ovdje. ako su zagrizli za brazilca vala tih 5-10m za šeike je p****n dim. ako su dali 40m za pastorea onda mogu i 50 za silvu. navodno žele to francuzi što prije riješiti kako bi zajedno oficijelno predstavili silvu i lavezzija. također se priča kako je silva već odabrao mjesto gdje će živjeti a to je u ulici u kojoj će i argentinac stanovati. ukoliko se ovaj novac bude investirao u mlade i perspektivne igrače i još na taj iznos dodala neka cifra milan će moći dovesti igrače tipa erikssen/ganso, armero, dede, acerbi, strootman itd. onda mi neće biti krivo. iako će izostanak najboljeg stopera na svijetu itekako uticati na igru i postavku allegria. ipak silva ima 28g. i za par sezona bit će već preko 30g i cijena će mu drastično opasti. on se oslanja najviše na svoju brzinu a to godinama najviše opada. nije on ipak nesta ili maldini.
međutim ukoliko se ne dovedu adekvatna pojačanja ubijeđen sam da će uprava milana biti žestoko ali zaista žestoko kritikovana i ne sumnjam da će navijači milana raditi nerede prije svega CS ispred milanella kao što su to već radili. ukoliko se desi da i ibra ode onda nema sumnje da će milan dogodine veoma teško do trofeja čak i da dovedu mnoga pojačanja jer će trebati vremena da se to sve uigra. kako god ovaj mercato će biti odlučujući i pokazati će gdje se milan trenutno nalazi i čemu se nadati narednih par sezona. ipak su silva i ibrahimović top klasa. najbolji igrači na svojim pozicijama i ako odu milan će izgubiti ono nešto što ih je izdvajalo od ostalih klubova u italiji.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Deskpro
Kontakt:

Post Postao/la Deskpro » 12 jun 2012, 15:49

najnovije vijesti stizu iz Pariza.

Jos nista nije gotovo, Silva se izgleda vraca u Brazil. sad je pitanje da li ce doci ikako do dogovora..... ima jos nade za silvu :D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 jun 2012, 15:59

iskreno iznenadjen sam s ovim da silva ide psg, mislio sam da je dobar momak kome su bitni sportski aspekti, ali i kod njega izgleda pare na prvom mjestu, iako je imao mocnu platu i u milanu i imao bi i u barci, ili nekom trenutno renomiranijem klubu od pariza

steta sto nije presao kod nas ili ostao kod vas, al eto, opet se pokazuje da uprava milana sistematski razhebava i ponizava veliki klub, sad ce vam pricati price kako cete dovesti mocna pojacanja, pregovori s ovim s onim, a dovest ce samo neke igrace koje protjeraju drugi klubovi, jeftine ili besplatne polovnajake i do zadnjeg dana obecavat ce neke mistere x a dovest ce rinake

primite moje sucesce jer sudbina milana je izgleda sve crnja i crnja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.