Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Ja neznam da li je iko to primjetio ali ja jesam. Mi u reprezentaciji imama klapu op 5-6 igraca predvodjenu Spahicom i Dzekom koja je iznad drugih igraca pa i iznad selektora, i dok se to ne sredi nema nama niakavog uspjeha. Jer oni po mojim saznanjima ucjenjuju selektora da poziva odredjene igrace!
Jeste Avdo Avdic...Bože sacuvaj ,pa ne bi me cudilo da Džeko zbog ovakvih napusti reprezentaciju, sreca pa nema puno Avda, a ni "vendeta87"vendeta87 je napisao/la:Ja neznam da li je iko to primjetio ali ja jesam. Mi u reprezentaciji imama klapu op 5-6 igraca predvodjenu Spahicom i Dzekom koja je iznad drugih igraca pa i iznad selektora, i dok se to ne sredi nema nama niakavog uspjeha. Jer oni po mojim saznanjima ucjenjuju selektora da poziva odredjene igrace!
Ja samo pisem ono u sto sam 100% siguran, i sto su mi potvrdili mnogi koji imaju kontakta sa reprezentativcima pa i sami neki igraci koje licno poznajem.ZOI84 je napisao/la:Jeste Avdo Avdic...Bože sacuvaj ,pa ne bi me cudilo da Džeko zbog ovakvih napusti reprezentaciju, sreca pa nema puno Avda, a ni "vendeta87"vendeta87 je napisao/la:Ja neznam da li je iko to primjetio ali ja jesam. Mi u reprezentaciji imama klapu op 5-6 igraca predvodjenu Spahicom i Dzekom koja je iznad drugih igraca pa i iznad selektora, i dok se to ne sredi nema nama niakavog uspjeha. Jer oni po mojim saznanjima ucjenjuju selektora da poziva odredjene igrace!
I sta to meni kaze ???vendeta87 je napisao/la:Ja samo pisem ono u sto sam 100% siguran, i sto su mi potvrdili mnogi koji imaju kontakta sa reprezentativcima pa i sami neki igraci koje licno poznajem.ZOI84 je napisao/la:Jeste Avdo Avdic...Bože sacuvaj ,pa ne bi me cudilo da Džeko zbog ovakvih napusti reprezentaciju, sreca pa nema puno Avda, a ni "vendeta87"vendeta87 je napisao/la:Ja neznam da li je iko to primjetio ali ja jesam. Mi u reprezentaciji imama klapu op 5-6 igraca predvodjenu Spahicom i Dzekom koja je iznad drugih igraca pa i iznad selektora, i dok se to ne sredi nema nama niakavog uspjeha. Jer oni po mojim saznanjima ucjenjuju selektora da poziva odredjene igrace!
To meni kaze, da Susic nema kredibilität a niti autoriteta !
Pogledaj slucaj Ballack. Znamo sta je on znacio Elf-i, pa jopet ga trener u suru dovede.
Emir ima sigurno svojih gresaka, to bez daljnog.
Ali covjeka krivit sto nismo otisli na evropsko, jeste zato glupo sto se upravo igralo vise utekmica a ne ta jedna da bi se otislo direktno na evropsko.
A vezano za ovo pitanje sta je to uradio Emir za repku ???
Pa evo vidi, jel sad falio protiv Irske i Meksika... Valjda je to dovoljno, da sam skontas ostatak rijecenice.
Kad si tako siguran de molim prosvijetli nas na koji nacin to Džeko i Emie ucjenjuju selektora?vendeta87 je napisao/la:Ja samo pisem ono u sto sam 100% siguran, i sto su mi potvrdili mnogi koji imaju kontakta sa reprezentativcima pa i sami neki igraci koje licno poznajem.ZOI84 je napisao/la:Jeste Avdo Avdic...Bože sacuvaj ,pa ne bi me cudilo da Džeko zbog ovakvih napusti reprezentaciju, sreca pa nema puno Avda, a ni "vendeta87"vendeta87 je napisao/la:Ja neznam da li je iko to primjetio ali ja jesam. Mi u reprezentaciji imama klapu op 5-6 igraca predvodjenu Spahicom i Dzekom koja je iznad drugih igraca pa i iznad selektora, i dok se to ne sredi nema nama niakavog uspjeha. Jer oni po mojim saznanjima ucjenjuju selektora da poziva odredjene igrace!
Tu se slazemo, zato je potreban selektor sa petljom koji je spreman i takve igrace da kazni.edoA je napisao/la:I sta to meni kaze ???vendeta87 je napisao/la:Ja samo pisem ono u sto sam 100% siguran, i sto su mi potvrdili mnogi koji imaju kontakta sa reprezentativcima pa i sami neki igraci koje licno poznajem.ZOI84 je napisao/la: Jeste Avdo Avdic...Bože sacuvaj ,pa ne bi me cudilo da Džeko zbog ovakvih napusti reprezentaciju, sreca pa nema puno Avda, a ni "vendeta87"
To meni kaze, da Susic nema kredibilität a niti autoriteta !
Pogledaj slucaj Ballack. Znamo sta je on znacio Elf-i, pa jopet ga trener u suru dovede.
Emir ima sigurno svojih gresaka, to bez daljnog.
Ali covjeka krivit sto nismo otisli na evropsko, jeste zato glupo sto se upravo igralo vise utekmica a ne ta jedna da bi se otislo direktno na evropsko.
A vezano za ovo pitanje sta je to uradio Emir za repku ???
Pa evo vidi, jel sad falio protiv Irske i Meksika... Valjda je to dovoljno, da sam skontas ostatak rijecenice.
Pa Ibricic koji u Lokomtivi sjedni na tibinama, stalno dobiva poziv zato sto je dobar sa Spahom i Dzekom, isto vazi i za Hasagica.ZOI84 je napisao/la:Kad si tako siguran de molim prosvijetli nas na koji nacin to Džeko i Emie ucjenjuju selektora?vendeta87 je napisao/la:Ja samo pisem ono u sto sam 100% siguran, i sto su mi potvrdili mnogi koji imaju kontakta sa reprezentativcima pa i sami neki igraci koje licno poznajem.ZOI84 je napisao/la: Jeste Avdo Avdic...Bože sacuvaj ,pa ne bi me cudilo da Džeko zbog ovakvih napusti reprezentaciju, sreca pa nema puno Avda, a ni "vendeta87"
Ko je pratio repku zadnjih godina, vidio je ovo sto Vendeta govori. Standardna ekipa.vendeta87 je napisao/la:Pa Ibricic koji u Lokomtivi sjedni na tibinama, stalno dobiva poziv zato sto je dobar sa Spahom i Dzekom, isto vazi i za Hasagica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- maximusdecimus
- Kontakt:
ovi su mi najboljivendeta87 je napisao/la: Ja samo pisem ono u sto sam 100% siguran, i sto su mi potvrdili mnogi koji imaju kontakta sa reprezentativcima pa i sami neki igraci koje licno poznajem.

sto je tolika frka da nam kazes imena tih igraca koji ti daju "100% provjerene" informacije?
Ni Ibricic, a ni Hasagic nisu jedini koji ne igraju, a dobivaju pozive. Hasagic kad je zdrav jako dobro brani, a i nismo jedno vrijeme imali koga drugog zvati, jer su nekima bile prazne baterije.Opet nikakav dokaz nisi ponudio kao ni Avdo Avdic koji je prvi poceo sa ovim pricama. Ovo su ozbiljne optužbe i sve dok neki dokaz,pa i najmanji ne bude, ne vjerujem u to. To sto se oni druže i uvijek su skupa, treba biti kao neka zavjera? Kad budete imali konkretne dokaze sa svoje tvrdnje, javite sebhsport je napisao/la:Ko je pratio repku zadnjih godina, vidio je ovo sto Vendeta govori. Standardna ekipa.vendeta87 je napisao/la:Pa Ibricic koji u Lokomtivi sjedni na tibinama, stalno dobiva poziv zato sto je dobar sa Spahom i Dzekom, isto vazi i za Hasagica.
Evo npr. zasto Ognjen Vranjes ne dobiva poziv u repku od tekme sa Slovackom iako se u toj tekmi dokazao a i u svom klubu je standardan, zato sto se zamjerio sa jedin iz ove klape. Zasto Cocalica nema na spisku iz istog razloga (sa nekim sa vec zakacio u U21 repci dok je Ibro bio selektor). Zasto Salihovic nema vecu ulogu u repci (kao sto ima u Hoffenheimu) iz istih razloga jer nije dobar sa ovima iz Spahine ekipe. To su samo neki primjeri a ima ih jos samo mi se neda nabrajati.maximusdecimus je napisao/la:ovi su mi najboljivendeta87 je napisao/la: Ja samo pisem ono u sto sam 100% siguran, i sto su mi potvrdili mnogi koji imaju kontakta sa reprezentativcima pa i sami neki igraci koje licno poznajem.![]()
sto je tolika frka da nam kazes imena tih igraca koji ti daju "100% provjerene" informacije?
Pa druze ni jedna igrac nece izaci sa tim u javnost, Safet je to poceo govoriti na onoj preskonferenciji nakon Rumunije al nije doveo to do kraja. Vidio si kako se samo ti igraci ponasaju i na proslavama nakonpobjede sa navijacima, npr. Ibricic komanduje Misimovicu i Mujdzi ili nakon poraza protiv Portugala kada Dzeko otovoreno napade Lulica.ZOI84 je napisao/la:Ni Ibricic, a ni Hasagic nisu jedini koji ne igraju, a dobivaju pozive. Hasagic kad je zdrav jako dobro brani, a i nismo jedno vrijeme imali koga drugog zvati, jer su nekima bile prazne baterije.Opet nikakav dokaz nisi ponudio kao ni Avdo Avdic koji je prvi poceo sa ovim pricama. Ovo su ozbiljne optužbe i sve dok neki dokaz,pa i najmanji ne bude, ne vjerujem u to. To sto se oni druže i uvijek su skupa, treba biti kao neka zavjera? Kad budete imali konkretne dokaze sa svoje tvrdnje, javite sebhsport je napisao/la:Ko je pratio repku zadnjih godina, vidio je ovo sto Vendeta govori. Standardna ekipa.vendeta87 je napisao/la:Pa Ibricic koji u Lokomtivi sjedni na tibinama, stalno dobiva poziv zato sto je dobar sa Spahom i Dzekom, isto vazi i za Hasagica.
Nego objasni ti nama na koji nacin ovi sve to ucjenjuju selektora, sta, kažu mi necemo igrati ako ove pozoveš?vendeta87 je napisao/la:Evo npr. zasto Ognjen Vranjes ne dobiva poziv u repku od tekme sa Slovackom iako se u toj tekmi dokazao a i u svom klubu je standardan, zato sto se zamjerio sa jedin iz ove klape. Zasto Cocalica nema na spisku iz istog razloga (sa nekim sa vec zakacio u U21 repci dok je Ibro bio selektor). Zasto Salihovic nema vecu ulogu u repci (kao sto ima u Hoffenheimu) iz istih razloga jer nije dobar sa ovima iz Spahine ekipe. To su samo neki primjeri a ima ih jos samo mi se neda nabrajati.maximusdecimus je napisao/la:ovi su mi najboljivendeta87 je napisao/la: Ja samo pisem ono u sto sam 100% siguran, i sto su mi potvrdili mnogi koji imaju kontakta sa reprezentativcima pa i sami neki igraci koje licno poznajem.![]()
- maximusdecimus
- Kontakt:
bolan, ove si zakljucke mogao izvuci i sam,ovo što si napisao opet nije dokaz za tvoje tvrdnje.npr.nisi nam napisao zasto se Vranješ zamjerio nekom iz ekipe i kome(valjda to ti tvoji igrači znaju),zasto se Cocalic zakacio , kakvu si ti to ulogu ocekivao od Salihovica u reprezentaciji(covjek uvijek igra,valjda ti ocekujes da bude kapiten)? ti si samo napisao ono što je vec milion puta napisano na ovom forumu,nikakav ti to dokaz nije.trosis vrijeme bezzevendeta87 je napisao/la: Evo npr. zasto Ognjen Vranjes ne dobiva poziv u repku od tekme sa Slovackom iako se u toj tekmi dokazao a i u svom klubu je standardan, zato sto se zamjerio sa jedin iz ove klape. Zasto Cocalica nema na spisku iz istog razloga (sa nekim sa vec zakacio u U21 repci dok je Ibro bio selektor). Zasto Salihovic nema vecu ulogu u repci (kao sto ima u Hoffenheimu) iz istih razloga jer nije dobar sa ovima iz Spahine ekipe. To su samo neki primjeri a ima ih jos samo mi se neda nabrajati.
Ucjenjuju ga svojim losim igrama to si vidio protiv Rumunije kad Dzeko, Spaha i Pjanic u potpunosti podbace mi smo gotovi. kad dodas tu jops dva tri kloca koji su stvarno losi mi nemamo sanse. A i Pape se sad tu uklopio jer poziva igrace kojima je njegov brat nemadzer i tako je i sebe tu ugradio i oni par igraca kojima je stvarno stalo do repke puse.ZOI84 je napisao/la:Nego objasni ti nama na koji nacin ovi sve to ucjenjuju selektora, sta, kažu mi necemo igrati ako ove pozoveš?vendeta87 je napisao/la: Evo npr. zasto Ognjen Vranjes ne dobiva poziv u repku od tekme sa Slovackom iako se u toj tekmi dokazao a i u svom klubu je standardan, zato sto se zamjerio sa jedin iz ove klape. Zasto Cocalica nema na spisku iz istog razloga (sa nekim sa vec zakacio u U21 repci dok je Ibro bio selektor). Zasto Salihovic nema vecu ulogu u repci (kao sto ima u Hoffenheimu) iz istih razloga jer nije dobar sa ovima iz Spahine ekipe. To su samo neki primjeri a ima ih jos samo mi se neda nabrajati.
Ucjenjuju ga svojim lošim igrama? Nakon ovog tvog dokaza, shvatam da opšte ne trebam diskutovati s tobom
Nazalost.Idi gdje ti je mjesto.Idi stimaj utakmice.Spahica i Susica ne bi pozelio najgorem dusmanu.
Spaha dobar si bio,ali vrijeme je tvoje proslo.Sanjam kako nogu zavrces i guras izmedju nogu Nasrija.Amaterski si na povalio ko bekane.Taj faul.Nisi ti za evropskog fudbala.Previse izvikan.Nemoj ko da mu gura u djepove.Nek ti je sa srecom! Da te prati dalje zdravlje i sreca! Hvala za sve
Spaha dobar si bio,ali vrijeme je tvoje proslo.Sanjam kako nogu zavrces i guras izmedju nogu Nasrija.Amaterski si na povalio ko bekane.Taj faul.Nisi ti za evropskog fudbala.Previse izvikan.Nemoj ko da mu gura u djepove.Nek ti je sa srecom! Da te prati dalje zdravlje i sreca! Hvala za sve

To što je on ostao sam " na Nasriju " dovoljno govori o našoj timskoj organizovanosti, i budala zna da se ondje dupla igrač ;
No, bilo pa prošlo, ni moje, a ni vaše mišljenje neće otjerati, ili zadržati Spahića i Sušića
No, bilo pa prošlo, ni moje, a ni vaše mišljenje neće otjerati, ili zadržati Spahića i Sušića
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Cekaj, stani, sto da se dupla igrac, lopta je bila u nasem posjedu, a kapiten je trebao zagraditi i izbiti u p.m, medjutim on se igra, Nasri ga uzima lopatom ko da je kantonalna liga, a kapiten zatim pravi faul, koji sudac pretvara u penal.zizu1991 je napisao/la:To što je on ostao sam " na Nasriju " dovoljno govori o našoj timskoj organizovanosti, i budala zna da se ondje dupla igrač ;
Ako si gledo tekmu, vidio bi da je to bila Mujdzina strana koji je povrijedjen otisao i gdje je dosao ofanzivac Maletic da krpi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Nema tu duplanja kad je on bio u posjedu lopte. U takvoj situaciji lopta ide u zadnji red tribina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, antisisoja1919, Direktorcic, HariTz, hurem, invincible1921, Normus90, sagitarius i 41 gost.