GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi D?

Ukrajina
11
8%
Švedska
19
13%
Francuska
45
31%
Engleska
70
48%

Ukupno glasova: 145

spielführer_21
Kontakt:

Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska

Post Postao/la spielführer_21 » 11 jun 2012, 23:09

Komentar utakmice: jedan je Andriy Shevchenko :!: Zbog njega Ukrajina kotira visoko na listi mojih favorita.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 11 jun 2012, 23:11

maximusdecimus je napisao/la:
LarryDavid je napisao/la:
Danske je 92' izvela mozda i veci poduhvat, osvojili su, iako se nisu uspjeli ni kvalifikovati :mrgreen: tj upali su na EURO nakon sto je Yuga izbacena sa EURA zbogh politickih sankcija, a oni su bili 2. u kvalifikacionoj grupi
što je najgore,mi da smo igrali (mislim na Jugoslaviju) ispali bi u grupnoj fazi vjerovatno
hehe slazem se....80% uspjeha je mentalitet, 20% skil
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 jun 2012, 23:11

BIHfan je napisao/la:Vratnica, vrata, kutak. Boris Bilic. :roll: :roll:

Trol od komentatora.
momak uopste ne prica tako. Rodjen i odrastao u Sarajevu. To ga tjeraju klipani sa FTV-a :twisted: Momak je rega. Inace iz Svrakinog :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 11 jun 2012, 23:12

Odlična predstava Ukrajinaca i Ševčenka, njihova ključna utakmica je sljedeća protiv Francuza gdje ne smiju izgubiti ako žele proći u drugi krug. Bit će im teško u zadnjoj utakmici protiv Engleza s Rooneyem
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 jun 2012, 23:24

Utakmica Francuska-Engleska prava uspavanka, a ova utakmica Ukrajina-Švedska poslastica. Fantastično je bilo gledat Ukrajince onako rastrčane, srčane, baš napaljene koji su odličali odlično i zasluženo pobijedili. Rekao sam ja da će on par bodova uzet u ovoj grupi sigurno, a nekako mislim da imaju jako dobre šanse za prolaz dalje. Ova će ih pobjeda još više ponijeti. A Shevchenko, fenomenalan, fantastičan, majstor nad majstorima, čovjek nekomplikovano zabije golove, zabije ih u velikom stilu i uvijek je bio čovjek za one bitne golove. Mogu se neki napadači glorificirat koliko god hoćeš, ali Sheva je primjer jednostavnog napadača, koji je efektivan i odradi posao kako napadač treba odradit.
Ukrajinci samo malo odbranu moraju popravit, tu imaju šupljina, ali igraju jako dopadljiv fudbal i jako ih je zanimljivo gledat.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 11 jun 2012, 23:28

Shevchenko 2-1Ibrahimović :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 11 jun 2012, 23:31

slika
8-) 8-)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 11 jun 2012, 23:47

Ševa kao vino, što stariji to bolji
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 12 jun 2012, 00:06

1.Francuska
2.Ukrajina
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 12 jun 2012, 00:09

Da je Sheva par godina mladji ja bi ga odmah vratio u Milan da s Ibrom hara po Europi i Italiji :D .
Kao sto je i receno .. Ukrajina Svedska prava poslastica sa puno sansi ,, dok je Francuska i Engleska bila poprilicno dosadna utakmica iako se od nje puno vise ocekivalo.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 jun 2012, 00:11

Odrzase Ukrainci Svedima lekciju iz fudbala. Opet brzina radi svoje, rastrcani, brzi organizaovani. Mali sitni brzi na lijevom krilu fantastican , Voronjin, Seva, Celo u sredini i jos par momaka. Usli su prepadnuti u tekmu i sa previse respekta a mogli su odma u prvom ovo rijesiti. Al imam osjecaj da im je golman velika rupa !!!

Svedjani nista niscim, tanki po bokovima , sporu Kallstrom se nije vidio sredina terena 0 bodova. I opet i takvi su mogli izvuci pozitivna rezultat da nije Elmander pauzirao toliko dugo i onako se ispromasivao ...

Ja vidim u ocekekujem Francuska , Ukraina iz ove grupe da idu dalje mada je Englezima super zdrijeb ... sledecu tekmu sa Svedima ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 12 jun 2012, 00:23

Iznenadili su me ukrajinci, pogotovo Konoplja :) Ševa ko u starim danima, hop to i gol... Lezi dole goldzija
Svedjani nekako na silu idu, spora tranzicija igre.. Vidjet cemo kako ce se svari odvijati.. Ja se i dalje nadam da ce Ukrajinci i Svedjani ici dalje jer su mi Francuzi i Englezi, van nekih igraca koje postujem, jedni od najmrzih repki

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 jun 2012, 00:42

slika

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 jun 2012, 00:43

joj engleza parmaka na kvadrat, sta li oni igraju to samo ptice znaju :roll: capelo shvatio da ni pomocu filmskih trikova sa njima ne može primirisati eventualnom uspjehu pa se lagano ispario
nema potpisa

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 12 jun 2012, 01:21

Koji je racku ovaj Hodgson od trenera.Mali Ox najblji danas.Bice yebeno do kraja ali ocekujem prolaz Engleza.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 jun 2012, 08:36

Ibra sinoć nije imao s kime da igra... da im nije njega postali bi obični prosjek.
Kako onu pred kraj ostavi Elmanderu :o ... a parmak ne zna prisloniti...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 12 jun 2012, 08:42

Ibra je 90% reprezentacije Švedske...i u toj konstalaciji odnosa šveđani nemaju šansi ni protiv koga.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 12 jun 2012, 09:54

Admir_Sa je napisao/la:joj engleza parmaka na kvadrat, sta li oni igraju to samo ptice znaju :roll: capelo shvatio da ni pomocu filmskih trikova sa njima ne može primirisati eventualnom uspjehu pa se lagano ispario
samo su jednom u toku cijele utakmice odigrali 5+ pasova, ja ne znam koga oni lažu da su neki igrači, smiješno, najsmiješni od svih je bio A. Cole, onaj mali Debuši ga pravio levatom u svakom napadu...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

camp
Kontakt:

Post Postao/la camp » 12 jun 2012, 10:13

Englezi su smiješni, totalno netalentovana fudbalska nacija. Cast Rooneyu, Hartu i donekle Gerrardu (mada je i on na zalasku karijere), ovo ostalo da Bog mili sacuva.
Walcott i onaj drugi crni decko iz Arsenala dugog prezimena, nemaju osnovno znanje o tehnici i kontroli lopte. Pa ono je smiješno kako oni trce te kontre i u trku kobajagi kontrolišu loptu. Onome se lopta zapetlja u nogama i onda nekako petom dodade loptu francuzima :lol: :lol:
Sredina koja je svakako potpuno NEkreativna, luta bez ideje i sva igra zavisi od Gerrarda ako on izmisli neki dugi pas preko pola terena za napadaca.
Tek se sad vidi koliko su englezi netalentovana igraci kad ostanu sami bez ovih stranaca koji igraju u njihovim klubovima.
O njihovim "strucnjacima" tipa Roy Hodgson je bespotrebno govoriti. Ipak, ta ubleha od trenera je najmanje kriva što nema pristojnu ekipu ali nije mi jasno da ko fol "koljevka fudbala" nije u stanju odškolovati i napraviti barem jednog pristojnog strucnjaka (ne mora biti neki trener svjetske klase) koji bi vodio engleze, vec moraju dovoditi šveđane i talijane :o :shock:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 12 jun 2012, 10:38

camp je napisao/la:Englezi su smiješni, totalno netalentovana fudbalska nacija. Cast Rooneyu, Hartu i donekle Gerrardu (mada je i on na zalasku karijere), ovo ostalo da Bog mili sacuva.
Walcott i onaj drugi crni decko iz Arsenala dugog prezimena, nemaju osnovno znanje o tehnici i kontroli lopte. Pa ono je smiješno kako oni trce te kontre i u trku kobajagi kontrolišu loptu. Onome se lopta zapetlja u nogama i onda nekako petom dodade loptu francuzima :lol: :lol:
Sredina koja je svakako potpuno NEkreativna, luta bez ideje i sva igra zavisi od Gerrarda ako on izmisli neki dugi pas preko pola terena za napadaca.
Tek se sad vidi koliko su englezi netalentovana igraci kad ostanu sami bez ovih stranaca koji igraju u njihovim klubovima.
O njihovim "strucnjacima" tipa Roy Hodgson je bespotrebno govoriti. Ipak, ta ubleha od trenera je najmanje kriva što nema pristojnu ekipu ali nije mi jasno da ko fol "koljevka fudbala" nije u stanju odškolovati i napraviti barem jednog pristojnog strucnjaka (ne mora biti neki trener svjetske klase) koji bi vodio engleze, vec moraju dovoditi šveđane i talijane :o :shock:
Nemoj tako njihovi stručnjaci donose inovacije u nogomet, najbolji stručnjaci na svijetu :mrgreen: :mrgreen:

S ovim panjevima Capelo nebi mogo ništa, pa šta onda očekivato od woya...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.