FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BolanBolan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BolanBolan » 12 jun 2012, 09:02

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 12 jun 2012, 09:21

BolanBolan je napisao/la:slika
350 milja eura, taman za Adil bega :) sad treba razmišljati o njegovoj zamjeni.
Volim te Zeljo!!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 12 jun 2012, 09:35

zlatandr je napisao/la:
BolanBolan je napisao/la:slika
350 milja eura, taman za Adil bega :) sad treba razmišljati o njegovoj zamjeni.
Bas bi volio da ga prodamo za ovu cifru jer toliko ima dusmana da je to za nevjerovat u svakom slucaju Adilu zelim sve najbolje jer je dobar momak uvijek je u izjavama bio korektan a kad je igrao borio se svih 90 minuta

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 12 jun 2012, 10:07

Koliko Čeliku ide od ovih 350 000 eura? Bravo Amare!!!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 jun 2012, 10:12

Kako ce se tek sada trebice privlaciti sa ovom platom..:)
I onda kaze nemoj u Ukrajinu, rusku 2, azerbejdzan i sl. Tih 500.000 KM u Zelji, a pogotovo kod malenih komsinica, bi zaradio za cca 10 godina (kod pitara jedno 20), i onda raja kaze pizda ispao igrac, Skoro supak, i sl.
Ovo je dobra cifra, mada sam ja mozda i evise malo ocekivao, jer ne znaju ostali onoliko koliko mi znamo, al hajde 700.000 KM nije lose normala.. sada kad zavrsi evropsko Dzeko ode aBd i bice puni djepovi za neka pojacanja... FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 12 jun 2012, 10:13

exbabilon je napisao/la:Koliko Čeliku ide od ovih 350 000 eura? Bravo Amare!!!
Ne znam da njima ista ide :? znaci definitivno nam idu, od ovih igraca iz prve postave, za sada Adil i Nijema. Za Nijemu kao zamjenu imamo Zolu a za Adila dovedemo neku kvalitetnu zamjenu i to je to.
Volim te Zeljo!!!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 12 jun 2012, 10:24

Ovo za Adila ako se ostvari pa to je ljudi pljačka. Njemu milion najmanje za dvije sezone i nama 7 stoja. Boli nas ra.cku što će oni nakon par tekmi skontati da su zaj.eba.li. Treba samo lovu uzeti unaprijed da ne bude k'o s Turcima. Odakle ovom svijetu tolike pare za bacanje stvarno nekad ne ide u glavu. Ovo ako Adilu upali, domaći igrači će u Želju navaliti tamam da igraju bez plate. Amar je fakat genije za uzimanje levata.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 12 jun 2012, 10:28

350 000 je jako lijepa cifra i max iznos koji smo mogli izvuc(naravno ako nije suplja)..neka mu je sa srecom a zelji pohvale jer ga je utrpao za te novce iako ne vrijedi bas toliko
Zadnja izmjena: kloc86, dana/u 12 jun 2012, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 12 jun 2012, 10:30

čamac je napisao/la:Ovo za Adila ako se ostvari pa to je ljudi pljačka. Njemu milion najmanje za dvije sezone i nama 7 stoja. Boli nas ra.cku što će oni nakon par tekmi skontati da su zaj.eba.li. Treba samo lovu uzeti unaprijed da ne bude k'o s Turcima. Odakle ovom svijetu tolike pare za bacanje stvarno nekad ne ide u glavu. Ovo ako Adilu upali, domaći igrači će u Želju navaliti tamam da igraju bez plate. Amar je fakat genije za uzimanje levata.
Pa kad bogalji iz srbijanske i hrvatske lige idu za milionske cifre,zašto mi za najboljeg strijelca nebi uzeli ovu lovu.
Izgleda da ima nešta i za Svraku :D
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 jun 2012, 10:34

čamac je napisao/la:Ovo za Adila ako se ostvari pa to je ljudi pljačka. Njemu milion najmanje za dvije sezone i nama 7 stoja. Boli nas ra.cku što će oni nakon par tekmi skontati da su zaj.eba.li. Treba samo lovu uzeti unaprijed da ne bude k'o s Turcima. Odakle ovom svijetu tolike pare za bacanje stvarno nekad ne ide u glavu. Ovo ako Adilu upali, domaći igrači će u Želju navaliti tamam da igraju bez plate. Amar je fakat genije za uzimanje levata.
+1
Za zivot cijeli!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 12 jun 2012, 10:34

Ne valja to jbg prodasmo sve :D
Volim te Zeljo!!!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 12 jun 2012, 10:34

Ma slažem se brate nego nešto kontam zamisli da Amar ima na raspolaganju da pljune haman dva miliona na jednog igrača. Zora pljunu dvicu k'o da je ceh u kafani.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 12 jun 2012, 10:38

Idealno rješenje za Grbavicu bi bila izgradnja zapada sa svim pratećim stvarima i produživanje Juga ili dizanje Istoka, ali nema ništa od toga...

Što se tiče transfera, dobra je lova za Adila, ako ode sretno mu i hvala mu na radosti koju je donio a nadam se da ćemo mi ako ništa naći dostojnu zamjenu, da ne kažem pojačanje.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jun 2012, 10:38

Pričajte vi šta hoćete, ali Adilović je najbolji strijelac naše lige.Nije toliko jednostavno zabiti 20 golova, bez obzira što iza sebe ima Zebu, Bekrića, itd...Ali ako najbolji strijelac lige ode za 350 000 eura, teško da ćemo mi u skorije vrijeme prodati nekog igrača za milionsku cifru.
DRUG NEBI TI PUNCA

CARSON

Post Postao/la CARSON » 12 jun 2012, 10:44

Oprahnoge je napisao/la:
Pa kad bogalji iz srbijanske i hrvatske lige idu za milionske cifre,zašto mi za najboljeg strijelca nebi uzeli ovu lovu.
Izgleda da ima nešta i za Svraku :D
Amar je rekao da ako proda Adilovica da nece Svraku tako da sad ne znam mozda se i predomisli

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jun 2012, 10:44

kloc86 je napisao/la:350 000 je jako lijepa cifra i max iznos koji smo mogli izvuc(naravno ako nije suplja)..neka mu je sa srecom a zelji pohvale jer ga je utrpao za te novce iako ne vrijedi bas toliko
Kako bolan ne vrijedi, kako ? Pa jel znas nekog igraca u nasoj ligi da je dao vise golova, jel se sjecas kada je zadnji put napadac Zelje bio prvi strijelac lige? Mozda mi sami podcjenjujemo svoje a onda ocekujemo da neko drugi to isto vise cijeni i to u svijetu kada je nogomet cisti biznis.
Meni je onaj Gomez malo napradenija varijanta Adilovica pa ljudi ga u zvijezde ukivaju a meni strasno lice na terenu, naravno ovaj je u jacoj ligi ali me po jako puno stvari podsjecaju jedan na drugoga.Cinjenica je da bi Adilovica bilo najlakse zamjeniti u ekipi i to je upitno ali da je najslabi nije sigurno...Momak je posteno odigrao sezonu, trudio se maximalno kao je odrastao u Zeljinom dresu red bi bio da pocenmo postovati svoje isto tako je i Amar podigao ljestvicu postovanja prema igracima kada je odbio 200 000 eura za Adilovica a u svim drugim klubovima u nasoj ligi bi ga poslali put Ukrajine jos davno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 12 jun 2012, 10:45

bagrcavi je napisao/la:Pričajte vi šta hoćete, ali Adilović je najbolji strijelac naše lige.Nije toliko jednostavno zabiti 20 golova, bez obzira što iza sebe ima Zebu, Bekrića, itd...Ali ako najbolji strijelac lige ode za 350 000 eura, teško da ćemo mi u skorije vrijeme prodati nekog igrača za milionsku cifru.
Slazem se.ali bar smo dosli u situaciju da mozemo neku ponudu i odbiti ako nas ne zadovoljava.I to je nesto za sada.Korak po korak i ici ce to u nesto bolje.Igracima se dize cijena kroz igre u evropskim takmicenjima i ako je neko u reprezentaciji.Nasi mladi reprezentativci ce imati vecu cijenu vec sada.Cijena se podize i ako bi mi sada uspjeli da prodjemo neko pretkolo.Da bise dobilo na cijeni nije dovoljno biti prvi u nasoj ligi i biti dominantan.Zato se moraju desiti neki evropski pomaci da bi mogli ozbiljno i da prodajemo igrace.U ovom trenutku ove su cifre koje mi dobijamo za igrace su nesto sto nijedan klub u ovoj ligi osim nas ne moze dokuciti.Dobro je da smo dosli u takvu situaciju.I sada naravno treba napredovati.No moramo biti malo ozbiljniji u evropi da bi ostvarivali milionske transfere.Za Adila je ovo sada dobra cifra,a da smo ga prodavali prije par godina,uzeli bi 50 milja i jos bi se lupali nogama u guzicu od srece,kao sto to rade svi ostali klubovi ako prodaju nekog igraca.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 12 jun 2012, 10:47

Ma ne treba biti nezadovoljan, odlična je ovo lova. Fala njemu za sve, korektan je momak, a to što je zabio 20 komada, zabila bi većina Željinih igrača i više da igraju na njegovom mjestu. Kerla prvi bi zabio 25 komada na silu. To što je on prvi strijelac naše lige govori samo o nekvalitetu lige, a ne o njegovom kvalitetu. Amar je alhemičar, materijal je nebitan. U Želji napadača nakon Laze i Adila može igrati bilo ko.

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 12 jun 2012, 10:47

Amar je rekao da ako proda Adilovica da nece Svraku tako da sad ne znam mozda se i predomisli[/quote]

U pravu si,al za cifru što se spominje prodao bi ga + Jamaka gratis 8-)
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jun 2012, 10:49

Oprahnoge je napisao/la:Amar je rekao da ako proda Adilovica da nece Svraku tako da sad ne znam mozda se i predomisli

U pravu si,al za cifru što se spominje prodao bi ga + Jamaka gratis 8-)[/quote]
A cifra je ???
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921, svemalim1, TefalTava i 31 gost.