Nije pobijedio od 2005???A sigurno se ne secas onog gola Baptiste 2007CRNI_SA je napisao/la:don Ciro je napisao/la:Nije bitno koliko dademo golova kad imamo 80 pobjeda vise nego vi,i i vise smo vas pobjedili na NOU CAMPU nego vi nas na Bernabeuo u to nema sumnje mislim da je u tome razlika neki 20 pobjeda jos..a i dali smo vam i vise golova i manje smo primila sto je logicno to sve imas u EL CLASICO arhivi da ti postavim zelis li..a vidi se da gledas na fudbal od prosle sezone,pa mi smo vam pri 2 godn dali 4 gola a mogli smo vam dati i i vise al nisu htjeli,vec smo bjezali 20 bodova.ebiga sada KAKA-RONALDO su BOGOVI ne sviraci jarane![]()
![]()
nemores se pomiriti sa tim sto imamo ono sto se broji 31-19 o 9-3...jos ouno rada dok stignete do 31 titule o
9titule u LP
![]()
ako dozivis
papak nemate 80 pobjeda vise nego pisljivih 8na camp nou niste slavili cini mi se do 2005 ,dakle 20 godina .mi vas na bernabeu redovno deremo sjeti se ronaldinha i aplauza , pa 2001 kada vas je sudija spasio od rivalda sjecas se ??
.ja real postujem zato sto je veliki klub pa koji glupson ne postuje real ?? ali zar je tesko priznati da je barca u zadnjih 20 godina bolji klub ?? pa malo vidi kako se pravi relovci izrazavaju za barcu ,raul i casillas sa puno respekta a ne ko odavde neki balavci