Čuj ne može?legenda reala je napisao/la:
Pa ne može ništa biti preće od EP ili SP, kako god da je vrijeme
Ih, kolko sam puta propustio i jedno i drugo bilo zbog društva ili nekih drugih stvari u gradu..
pa i zbog vremena na kraju krajeva

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Čuj ne može?legenda reala je napisao/la:
Pa ne može ništa biti preće od EP ili SP, kako god da je vrijeme
Eurotripbagrcavi je napisao/la:Ima li neko od vas je.bača da mi preporuči neku dobru komediju da se malo smijem pred spavanje ?
@legendo, pomozi čojku ako boga znaeš...Giroud je napisao/la:Džaba je, ja sam tako čuo.bagrcavi je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako si iz Sarajeva, haj ti u Omer Maslić kod doktora za uho, grlo, nos, čuj Legenda je.bač neko te zaj.ebo![]()
E moj Legendo izađi u grad izvidi situaciju, pa da naletim sljedeće sedmice malo do GoraždaA još mi se nije javio na pp, izgleda ništa od mene i moje hanume jer legenda neće da mi pomogne.
koja je bolja od te 2 ?Giroud je napisao/la:Eurotripbagrcavi je napisao/la:Ima li neko od vas je.bača da mi preporuči neku dobru komediju da se malo smijem pred spavanje ?
Hot Fuzz
Moje dvije najdraže komedije.Samo me **** to što nisam yebač pa ne znam hoces li uvazit moju preporuku.
pa đes' masivniharry_90 je napisao/la:Pozz za bagrcavog i Emira iz Zenicee od masivnog
Onom paksu legendi ne zelim da pozdravim jer zeli da me prebije
Pozz harissee_99, neću te više dirati, imam drugih obavezaharry_90 je napisao/la:Pozz za bagrcavog i Emira iz Zenicee od masivnog![]()
Onom paksu legendi ne zelim da pozdravim jer zeli da me prebije
Sad ja gledo,Duško je najjači, kaže bio zaljubljen u Jelenu kad je bio maliZenichanin je napisao/la:Prati li neko ovu ublehu od Karleuse na PINK-u
ne serem, ja sam takav jednostavnoHZ_ilidzaa je napisao/la:aj ne seriPapastathopoulos je napisao/la:Senaid L.F.C je napisao/la:De ljudi nek napise ko sta lijepo da recem curi,hodamo vec 9 dana a bario sam je cak 4 i po mjeseca![]()
![]()
SubhanAllah
![]()
![]()
ja ugledam neku finu trebu, javim joj se na fb i odma je pitam oce li ista bit (mislim na vezu, a ne hoce li mi dati), da znam na cemu sam ha yaneka cura ce odbit, neka nece, a za ta tvoja 4 i po mjeseca ja sam pola grada pitao da podjemo
![]()
![]()
cuj 4 i po mjesecaal et, barem nek ti se isplatio taj mukotrpan trud
Ćema aka Papstophulos aj ne laži djecu ovdje, ti kupiš sve redom i držiš se one rupa ko rupa ili one bolje mu je svugdje nego u gaćama![]()
Možeš ti pitati, al su odgovori negativni većinom![]()
![]()
![]()
Ja se pridržavam one, bolje ništa nego svaštaPapastathopoulos je napisao/la:![]()
![]()
pa ja sam cuo za onu "bolje ista nego nista" i pridrzavam se iste
![]()
a odgovora bude svakakvih, necemo o tome
nije ono nenormalno pokusavat lagano s nekom trebom pola godine, al ja nemam zivaca za to i ako me odbije, dje mi prodje pola godine, iskoristila me nezreloglegenda reala je napisao/la:Ja se pridržavam one, bolje ništa nego svaštaPapastathopoulos je napisao/la:![]()
![]()
pa ja sam cuo za onu "bolje ista nego nista" i pridrzavam se iste
![]()
a odgovora bude svakakvih, necemo o tome![]()
Znam koji su najčešći![]()
![]()
Šta fali bariti 4 mjeseca, ma i 4 godine ako je baš dobra![]()
Ne postoji ne osvojiva tvrdjava, postoje samo losi osvajaciPapastathopoulos je napisao/la: ne serem, ja sam takav jednostavnoodbila me il ne odbila, meni svejedno
al et, ako je vama bolje barit trebu pola godine taman da je razija mujanovic, vasa stvar
![]()
Tako je i Murat I govorioHZ_ilidzaa je napisao/la:Ne postoji ne osvojiva tvrdjava, postoje samo losi osvajaciPapastathopoulos je napisao/la: ne serem, ja sam takav jednostavnoodbila me il ne odbila, meni svejedno
al et, ako je vama bolje barit trebu pola godine taman da je razija mujanovic, vasa stvar
![]()
Jest , al je Selim II zajeboHeller je napisao/la:Tako je i Murat I govorioHZ_ilidzaa je napisao/la:Ne postoji ne osvojiva tvrdjava, postoje samo losi osvajaciPapastathopoulos je napisao/la: ne serem, ja sam takav jednostavnoodbila me il ne odbila, meni svejedno
![]()
Trenutno korisnika/ca: JackW, nerkolfc, Quartararo i 45 gostiju.