AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: AC Milan
Upravo i ja to čitam, nek mu je sa srećom. Dede je fenomenalan ima 24 godine i trenutno je sa Vascom prvi na tabeli u Brazilskoj Serie A.
FORZA MILAN FINO ALLA MORTE !
Evo kako je POJEO Neymara u avgustu prošle sezone.
[youtube][/youtube]
FORZA MILAN FINO ALLA MORTE !
Evo kako je POJEO Neymara u avgustu prošle sezone.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 11 jun 2012, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
http://www.ansa.it/web/notizie/rubriche ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
Barbara navodno trazi finansijsku podrsku od Silvia da se zadrze Silva i Ibra....
Barbara navodno trazi finansijsku podrsku od Silvia da se zadrze Silva i Ibra....
ma ljudi i ja bi ga prodao za 50 miliona pa za stopera dobiti toliku love je vrhh, samo da se onda ulozi u ekipu, a svi smo skepticni sto se toga tice, eto nek dovedu ovog deda, acerbi, strotmana i trampa robinho - ganso ja bi bio presretan...ko zna mozda i kaku na kraju vratimo ovo je tek pocetak, al milan je milan igraci ce igrati i mjenjati se al milan ostaje milan INSTITUCIJA....
Tako je!!!ronaldo99 je napisao/la:ma ljudi i ja bi ga prodao za 50 miliona pa za stopera dobiti toliku love je vrhh, samo da se onda ulozi u ekipu, a svi smo skepticni sto se toga tice, eto nek dovedu ovog deda, acerbi, strotmana i trampa robinho - ganso ja bi bio presretan...ko zna mozda i kaku na kraju vratimo ovo je tek pocetak, al milan je milan igraci ce igrati i mjenjati se al milan ostaje milan INSTITUCIJA....
pa normala, prodali smo shevu pa smo uzeli LP, otisao je Kaka' pa smo uzeli scudetto, otice Silva pa cemo uzeti i LP i scudetto
FORZA MILAN!!!
FORZA MILAN!!!
Ma jarane ja cu bodriti Milan tamam i giovani tedesco se vratio iz penzije i zauzeo mjesto u veznom redu,nego treba Gallianiju podhitno oduzeti pravo da daje ugovore igracima,moze pregovarati o dolascima i tako to al ugovore ima da sastavlja neko drugi,nabio nas je u **** krasni u zadnjih par godina!!!ronaldo99 je napisao/la:pa normala, prodali smo shevu pa smo uzeli LP, otisao je Kaka' pa smo uzeli scudetto, otice Silva pa cemo uzeti i LP i scudetto
FORZA MILAN!!!
ma dobar je celo uzme igrace za sicu i opet sa njima osvojimo trofeje dok drugi moraju ulagati ogromne novce na igrace i opet nista ne osvoje....i da sto se Ibre tice on ostaje sigurno.... samo ce promjeniti broj na dresi 10-ka je njegova 

Burazere dovlaci igrace za sicu zato sto na plate potrosi kamaru kesha,zato mora za sicu igrace kupovati da je malo razmisljao i da nije davao ugovore pojedinicima puno bi nam bolje bilo,zato nek odstupi od od tog dijela posla.ronaldo99 je napisao/la:ma dobar je celo uzme igrace za sicu i opet sa njima osvojimo trofeje dok drugi moraju ulagati ogromne novce na igrace i opet nista ne osvoje....i da sto se Ibre tice on ostaje sigurno.... samo ce promjeniti broj na dresi 10-ka je njegova
- SoloJuve26
- Kontakt:
Zar vam to zbilja ode Silva.. ako vam ode tesko ce te tu rupu pokriti..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipe
- Kontakt:
NAVODNO NESTA ĆE PRODUŽITI JOŠ JEDNU SEZONU SAMO DA UVJERI SILVU DA OSTANE
TO JE PRAVA LEGENDA ! I DA SILVA NE OSTANE HVALA MINISTRU ODBRANE ŠTO MU SE PONUDIO.
GRAZIE SANDRO !
Navodno Vasco de Gama traži 18m za Dedea

TO JE PRAVA LEGENDA ! I DA SILVA NE OSTANE HVALA MINISTRU ODBRANE ŠTO MU SE PONUDIO.
GRAZIE SANDRO !

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Nema se tu sta Silva uvjeravati,coek reko 9218307983712 puta da nece da ide,ovi ce ga sloziti i to je to ha ya.IlPrincipe je napisao/la:NAVODNO NESTA ĆE PRODUŽITI JOŠ JEDNU SEZONU SAMO DA UVJERI SILVU DA OSTANE![]()
GRAZIE SANDRO !![]()
I sto je najgore mogli su prodati neke druge igrace tipa Pato i Robinho i opet uzeti 40 miliona,a ne stub odbrane!!!
Zadnja izmjena: Warrick, dana/u 11 jun 2012, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Zavrseno, nekih 50-ak miliona uz bonuse
veliki udarac za Milan
veliki udarac za Milan

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
A u medjuvremenu Sheva i Ibra luduju u Kijevu.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sheva - Zlatan 2:1
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ne trebaju uzimat tog deda-a sta cemo koji kur.ac pravit nekome igrace pa ih prodavat. bolje nek nam igraju bonera i antonini vjecni sampioni pa da se ne nadamo nicemu osim karin.i. Nema smisla prodati nekog igraca, znaci glavnog igraca najzasluznijeg za skudetto, stopera sa jednim zutim u 30 i kusur utakmica, da bi se dovelo par igraca. Bolje imat jednog kako treba nego 5 polovnjaka. A i zabole me kura.c to sto ne dovodimo mlade igrace, pogledajmo Arsenal, kad su sta osvojili sa ovim mladim timom. Nek bude balzareti mister y ove sezone samo nek ostave Thiaga.
Evo sad se sjeti maloprije, kako je i Pato presao gotov u PSG pa ne bi nista. Jest da je njega spasila pi.cka al eto ne znam
. Procita kao da Barbara trazi intervenciju od Silvia da ostane TS.
Evo sad se sjeti maloprije, kako je i Pato presao gotov u PSG pa ne bi nista. Jest da je njega spasila pi.cka al eto ne znam

GRANDE SHEVA!!! KRALJ ISTOKA 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
@ahmad
Sumnjam da ce nesto takvo da se ponovi.Ovo je za mene rijesena stvar,nazalost...
Sumnjam da ce nesto takvo da se ponovi.Ovo je za mene rijesena stvar,nazalost...
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- raul-zakon
- Kontakt:
Ima li šta u vezi onog šeika ??? 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Juve je bio zainteresovan za ovog Dedea, htjeli su ga dovesti, ali za neku cifru oko 10M, Vasco traži 15-20M te su se povukli, tako da ako milan bude htio ovoga morat će potrošiti, bolje dovesti nekoga iz Serie A.
Tako reče i novinar sportitalie Pedula, isto tako, kaže da Dede još nije kalibar velikih klubova iz Italije.
Kako god, ne može se više ni iz Brazila dovesti igrač kako treba, naučili su da sada mogu izmusti timove iz Evrope maksimalno.
Tako reče i novinar sportitalie Pedula, isto tako, kaže da Dede još nije kalibar velikih klubova iz Italije.
Kako god, ne može se više ni iz Brazila dovesti igrač kako treba, naučili su da sada mogu izmusti timove iz Evrope maksimalno.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Slivi je najvise godilo to sto je igrao s nestom u tandemu i imao je od koga da nauci, tesko ce MIlan naci zamjenu imamo Boenru koji je igrao s maldinijem i Nestom i ostao kloc nad klocevima 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.