Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: Arsenal
Prema Daily Expressu interesujemo se za Dzagoeva
Strašno bi nam pomogao u veznom redu kad bi došao, on i Wilshere bi prekucali Premiership u tandemu.

- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/football/news ... n-to-start" onclick="window.open(this.href);return false;
OXLADE U PRVOJ!
Ima da teroriše bekove Francuske 
OXLADE U PRVOJ!

-
- Kontakt:
Ne svidja mi se ovo guranje Oxladea u prvu postavu, mentalno ce ga slomiti ne bude li dobro odigrao. Zato ga Wenger nije forsirao u prvoj iako je po kvalitetu i formi konkurenata u Arsenalu njegovo objektivno mjesto bilo medju startnih 11.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
http://goonertalk.com/2012/06/11/arsena ... lier-boss/" onclick="window.open(this.href);return false;
Što sam osvaj'o trofeje osvaj'o sam.

Sam si se zayeb'o drugar.Giroud je napisao/la:http://goonertalk.com/2012/06/11/arsena ... lier-boss/
@Oxygen: Hvala što si me se sjetio. Dabome ću biti presretan čim svane na arsenal.com
@Vedo: Čitam ja, al' šta da pišem? Kako je ne tako davno Lucio prešao u Inter, Elber u Lyon, a o sudbini Schweinsteigera se svake godine nagadja.
Ako nam dodje Giroud, pristajem na prodaju Robina, tek da se zna!

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ako dodje Dzagoev i Wenger uspije u tom cilju da ga dovede od mene ima kredite do kraja 2013.
Strasan igrac,za par godina najbolji na svijetu.

Strasan igrac,za par godina najbolji na svijetu.

Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Našao sam Wengeru zamjenu za Sagnu.
To je ovaj momak:

Zove se Sebastien Corchia. Rodjen je 1.11.1990., dakle ima 21 godinu.
Mislim da bi ga Wenger trebao na vrijeme uzeti, iako malo sam gled'o, čini mi se kako Wenger računa na pravilan razvoj Bellerina, koji igra uzduž cijele linije po desnoj strani. A ako zayebe tu je još uvijek mali Nicco Yennaris, a ako ništa onda kupovina.
No, vratimo se mi junaku. Mali Seba ima za mene lično zadiviljujuću tehniku, iako je jako brz i ima dosta solidan centaršut, ipak mene je njegova tehnika osvojila. Takodje, jedan je od onih koji su skloni ići prema naprijed. Drago mi je kad vidim da bek radi takvo što.
Valjda ne bi bio skup, a Wenger me mora poslušati. Ne treba da dozvoli kao kod Jetra Wilemsa (navijači Utd-a sjećate se kad sam vam za njeg govorio?) koji je debitov'o za Holandiju ili kao kod Adama Mahera, koga danas žele svi veći klubovi. Bez čekanja Wengeru, dovedi ovog klinca!

To je ovaj momak:

Zove se Sebastien Corchia. Rodjen je 1.11.1990., dakle ima 21 godinu.

Mislim da bi ga Wenger trebao na vrijeme uzeti, iako malo sam gled'o, čini mi se kako Wenger računa na pravilan razvoj Bellerina, koji igra uzduž cijele linije po desnoj strani. A ako zayebe tu je još uvijek mali Nicco Yennaris, a ako ništa onda kupovina.

No, vratimo se mi junaku. Mali Seba ima za mene lično zadiviljujuću tehniku, iako je jako brz i ima dosta solidan centaršut, ipak mene je njegova tehnika osvojila. Takodje, jedan je od onih koji su skloni ići prema naprijed. Drago mi je kad vidim da bek radi takvo što.
Valjda ne bi bio skup, a Wenger me mora poslušati. Ne treba da dozvoli kao kod Jetra Wilemsa (navijači Utd-a sjećate se kad sam vam za njeg govorio?) koji je debitov'o za Holandiju ili kao kod Adama Mahera, koga danas žele svi veći klubovi. Bez čekanja Wengeru, dovedi ovog klinca!

Taj Corchia se prije dobrih 2 godine povezivao sa dosta evropskih velikana.No to je utihnilo,cini se kao da si ga izvukao iz podruma,sumnjivo mi je to sto se o njemu s vremenom pricalo i pisalo sve manje i manje
Znam da je ispao iz lige kao clan Le Mansa pa je presao u Sochoux koji takode ima losu sezonu iza sebe.
Btw,dobrodosao nazad,nije te bilo neko vrijeme

Znam da je ispao iz lige kao clan Le Mansa pa je presao u Sochoux koji takode ima losu sezonu iza sebe.
Btw,dobrodosao nazad,nije te bilo neko vrijeme

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne znam, Arsenal se sa njim nikad nije poveziv'o i ove sezone sam prvi put čuo za ovog momka, konkretno na utakmici protiv Lyona.
Ima finu statistiku od 4 asistencije, što za beka nije loše. Al' mene je oduševila njegova tehnika i tek sad, pošto sam iz nekih razloga, sastavlj'o ekipu ispod 21 godine, al' da su malo nepoznatiji igrači se podsjetih na njega (ps. nije fm
).
Kad smo kod Lyona, Grenier mi se takodje svidja.
Ima finu statistiku od 4 asistencije, što za beka nije loše. Al' mene je oduševila njegova tehnika i tek sad, pošto sam iz nekih razloga, sastavlj'o ekipu ispod 21 godine, al' da su malo nepoznatiji igrači se podsjetih na njega (ps. nije fm

Kad smo kod Lyona, Grenier mi se takodje svidja.
Joooj ako dodze Giroud i ostane van Persie , pa ima da .. xD
Gledao sam ga nekoliko puta lik , znaci , razvaljuje . Prima lopte ama k'o Drogba .
Jos da je nekako onog Dzagoeva , uh kako bi on dobro dosao u tandemu sa Wilsherom ...
Gledao sam ga nekoliko puta lik , znaci , razvaljuje . Prima lopte ama k'o Drogba .
Jos da je nekako onog Dzagoeva , uh kako bi on dobro dosao u tandemu sa Wilsherom ...
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Dobra vijest
Olivier Giroud nije zamjena za Robina van Persija 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
A losa je da je Podolski zamjena za Persijavedofeelgood je napisao/la:Dobra vijestOlivier Giroud nije zamjena za Robina van Persija

Rođen s tobom da budem
- frankqqqqq
- Kontakt:
Arnele tema nije bila ista otkad tebe ne bi
dobrodošao nazad.
Evo, i sky potvrdio što znači da je istina http://www1.skysports.com/football/news ... roud-chase" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo, i sky potvrdio što znači da je istina http://www1.skysports.com/football/news ... roud-chase" onclick="window.open(this.href);return false;

Bit će dobro ako dođe, to će značit da RVP ima prste u ovim transferima, i da će još njih doći
Iskreno, nadam se da će doći koji dobar defanzivac kao i jedno extra pojačanje ( tipa Kaka, npr. nije on al taj level
)

Iskreno, nadam se da će doći koji dobar defanzivac kao i jedno extra pojačanje ( tipa Kaka, npr. nije on al taj level

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
a bilo bi fino kad bi nam ko i došo, a ne samo povezivanje . pa ko se već ne povezuje sa Arsenalom 

Vođa zna.
Joj dao bih guza da dovedemo ovog Dzagoeva.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
- BluesForever
- Kontakt:
Imali ste Arshavina kao i mi Zhirkova,pa se nisu vidjeli u EPL.Konfucije je napisao/la:Joj dao bih guza da dovedemo ovog Dzagoeva.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ja bih prije Pilara iz Ceske,pljunuti ArshavinKonfucije je napisao/la:Joj dao bih guza da dovedemo ovog Dzagoeva.

Rođen s tobom da budem
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa sad sto se SHave tice nije istina, Shava je odlicno igrao ono sto je htio igrati, radio sta je htio postizao golove imao asistencije, medjutim sto zbog pogresne pozicije sto zbog ljenosti nije uspio.BluesForever je napisao/la:Imali ste Arshavina kao i mi Zhirkova,pa se nisu vidjeli u EPL.Konfucije je napisao/la:Joj dao bih guza da dovedemo ovog Dzagoeva.
Celik!3,2,2.
Ma ja bi ostavio ovog Rusa što imamo,još bi mu dao kapitensku traku jer kad ima istu na ruci mnogo ozbiljnije igra 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.