Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Zenichanin
- Kontakt:
Re: Chat
Normalno da nijeSenaid L.F.C je napisao/la:angelina joj nije ni do koljena Allaha miZenichanin je napisao/la:Angelinu bi prije zbarioSenaid L.F.C je napisao/la:De ljudi nek napise ko sta lijepo da recem curi,hodamo vec 9 dana a bario sam je cak 4 i po mjeseca![]()
![]()
![]()
![]()

'Ta ce Angelina balavica jedna

a reci joj da ima pogled Lorimbekov

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Euro je rinaka, sve ono što sam pripremio da popijem danas na tekmi Francuska - Engleska popio sam nakon tekme uz ovo.legenda reala je napisao/la:Šta to vi ne gledate Euro![]()
![]()
![]()

[youtube][/youtube]
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Senaid L.F.C je napisao/la:De ljudi nek napise ko sta lijepo da recem curi,hodamo vec 9 dana a bario sam je cak 4 i po mjeseca![]()

ja ugledam neku finu trebu, javim joj se na fb i odma je pitam oce li ista bit (mislim na vezu, a ne hoce li mi dati), da znam na cemu sam ha ya

cuj 4 i po mjeseca

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
e ja sam ja ti si tiPapastathopoulos je napisao/la:Senaid L.F.C je napisao/la:De ljudi nek napise ko sta lijepo da recem curi,hodamo vec 9 dana a bario sam je cak 4 i po mjeseca![]()
![]()
SubhanAllah
![]()
![]()
ja ugledam neku finu trebu, javim joj se na fb i odma je pitam oce li ista bit (mislim na vezu, a ne hoce li mi dati), da znam na cemu sam ha yaneka cura ce odbit, neka nece, a za ta tvoja 4 i po mjeseca ja sam pola grada pitao da podjemo
![]()
![]()
cuj 4 i po mjesecaal et, barem nek ti se isplatio taj mukotrpan trud
@zenichanin ne lazem kad kazem da je najljepsa na USK
@bagrcavi ne kletem se cesto samo kad je nesto veliko il istina 100%
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
gdje ćeš vjerovati Ćemi Papastathopoulosu
boli te briga nek si je pokupio

boli te briga nek si je pokupio

DRUG NEBI TI PUNCA
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
aj ne seriPapastathopoulos je napisao/la:Senaid L.F.C je napisao/la:De ljudi nek napise ko sta lijepo da recem curi,hodamo vec 9 dana a bario sam je cak 4 i po mjeseca![]()
![]()
SubhanAllah
![]()
![]()
ja ugledam neku finu trebu, javim joj se na fb i odma je pitam oce li ista bit (mislim na vezu, a ne hoce li mi dati), da znam na cemu sam ha yaneka cura ce odbit, neka nece, a za ta tvoja 4 i po mjeseca ja sam pola grada pitao da podjemo
![]()
![]()

Ma tko još gleda Euro kad je fino vrijeme vani..legenda reala je napisao/la:Šta to vi ne gledate Euro![]()
![]()
![]()
Di ste spameri, šta se radi?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- legenda reala
- Kontakt:
Bagrcavi
Da,da!!!
Ćema aka Papstophulos aj ne laži djecu ovdje, ti kupiš sve redom i držiš se one rupa ko rupa ili one bolje mu je svugdje nego u gaćama
Možeš ti pitati, al su odgovori negativni većinom
Pa ne može ništa biti preće od EP ili SP, kako god da je vrijeme
Da,da!!!

Ćema aka Papstophulos aj ne laži djecu ovdje, ti kupiš sve redom i držiš se one rupa ko rupa ili one bolje mu je svugdje nego u gaćama

Možeš ti pitati, al su odgovori negativni većinom

Pa ne može ništa biti preće od EP ili SP, kako god da je vrijeme

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Evo i ja sam ove 3 noći proveo u kući zbog Eura iako se vrijeme ubilo za hodanja.
@Legenda
Ma mrsko mi, dosadno mi čekati da šta naleti, nisam ja kao ti.

@Legenda

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ja ću vala provesti svaku, nema toga što bi zamjenio za EP,SP,OI, Finale nekog GS itd.GaziHusrevbeg je napisao/la:Evo i ja sam ove 3 noći proveo u kući zbog Eura iako se vrijeme ubilo za hodanja.![]()
@Legenda

Joj kaku sam Holanđanku vidio, hej avion ,a bila je ko od majke rođena

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pa jbt Legendo kakvu korist imaš od tih sa chata ?
izađi malo po Goraždu, čuo sam da ima ribe mašala

DRUG NEBI TI PUNCA
Jasam čuo da je izvjesni legenda ovdje veliki **** pa nek mi se javi na pp da mi dadne par savjeta, hocu da smotam curu i mislim da bi mi njegovo iskustvo tu pomoglo.
dobar je kakav sam jaPapastathopoulos je napisao/la:Senaid L.F.C je napisao/la:De ljudi nek napise ko sta lijepo da recem curi,hodamo vec 9 dana a bario sam je cak 4 i po mjeseca![]()
![]()
SubhanAllah
![]()
![]()
![]()
![]()

cema odmah u kost ide

- legenda reala
- Kontakt:
Pa nikaku, jbo to babagrcavi je napisao/la:pa jbt Legendo kakvu korist imaš od tih sa chata ?izađi malo po Goraždu, čuo sam da ima ribe mašala
![]()

Ma jbo te ribe, šta će ti to

Slabo se fata ovih dana, neće nešta da grize

Giroud je napisao/la:Jasam čuo da je izvjesni legenda ovdje veliki **** pa nek mi se javi na pp da mi dadne par savjeta, hocu da smotam curu i mislim da bi mi njegovo iskustvo tu pomoglo.

ako si iz Sarajeva, haj ti u Omer Maslić kod doktora za uho, grlo, nos, čuj Legenda je.bač neko te zaj.ebo

E moj Legendo izađi u grad izvidi situaciju, pa da naletim sljedeće sedmice malo do Goražda

DRUG NEBI TI PUNCA
Džaba je, ja sam tako čuo.bagrcavi je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako si iz Sarajeva, haj ti u Omer Maslić kod doktora za uho, grlo, nos, čuj Legenda je.bač neko te zaj.ebo![]()
E moj Legendo izađi u grad izvidi situaciju, pa da naletim sljedeće sedmice malo do Goražda

- raul-zakon
- Kontakt:
Radio pismenu danas, samo me 2 dana dijele od dobijanja rezultata i završetka školovanja ! 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
aka doktor za ljubavlegenda reala je napisao/la:
Ćema aka Papstophulos

Procurila slika legende kako bari strankinje preko chatrouleta

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.