ma napraviće do augusta. nek uzmu iz kafića stolice

kajl je napisao/la: nek uzmu iz kafića stolice
kajl je napisao/la:čuj bilino polje, pa mogli su nešto bliže. ako ništa sarajevo
Dasta iz kafana,mozda bi se tad napunio stadion,kajl je napisao/la:čuj bilino polje, pa mogli su nešto bliže. ako ništa sarajevo
Jbg bolje da igramo tamo ko bi ti doso pod bijeli brijeg ko bi osto od onih tamo...AlemC85 je napisao/la:evo upravo stigao iz Mostara, bio na dženazi, u Podgoranima. Ima li dole veležovih navijača?
Čuj Bilino Polje? sramota da VELEŽ mora igrati utakmicce u zenici, a ne na BB, gdje je igrao prije rata. to samo kod nas ima........![]()
Malonogometni stadionZel je napisao/la:Ili sam slusao ili citao negdje za neki koncert cini mi se, koji se odrzava u Mostaru i kaze: na stadionu Sjeverni logor. Zar ima tamo neki stadion, je li to gdje Univerzitet Dzemal Bijedic?
ok! ali da li se isplati igrati u dalekoj zenici? i naravno da li bi raja htjela ići u zenicu gledati veleža?vm22 je napisao/la:Jbg bolje da igramo tamo ko bi ti doso pod bijeli brijeg ko bi osto od onih tamo...AlemC85 je napisao/la:evo upravo stigao iz Mostara, bio na dženazi, u Podgoranima. Ima li dole veležovih navijača?
Čuj Bilino Polje? sramota da VELEŽ mora igrati utakmicce u zenici, a ne na BB, gdje je igrao prije rata. to samo kod nas ima........![]()
Stadion BB je politicko pitanje,AlemC85 je napisao/la:ok! ali da li se isplati igrati u dalekoj zenici? i naravno da li bi raja htjela ići u zenicu gledati veleža?vm22 je napisao/la:Jbg bolje da igramo tamo ko bi ti doso pod bijeli brijeg ko bi osto od onih tamo...AlemC85 je napisao/la:evo upravo stigao iz Mostara, bio na dženazi, u Podgoranima. Ima li dole veležovih navijača?
ja iskreno mislim da će ova naša uprava kakva je god, pod pritiskom saveza ovo uraditi, jer oni i ne znaju drugačije nego samo pod pritiskom da rade. možda bi trebali cijelu sezonu biti pod patronatom, onda bi smo i osvojili nešto..
Tanoviću ti si na potezu......![]()
Taman, akcija "jedan navijac jedna stolica" pa cemo nas 400 sto dolazimo na utakmice imati gdje i da se naslonimo. Drama.AlemC85 je napisao/la:P.S. Koliko će nam trebati love da kupimo tih 400 stolica s naslonjačima:
1. 10 KM x 400= 4000 KM ili
2. 20 KM x 400= 8000 KM ili
3. 50 KM x 400= 20.000 KM.
imamo obje licence ali eto fali nam još tih famoznih 400 stolicaMont0 je napisao/la:Pa kakoooo, zar mi nemamo licencu za evropske utakmice?![]()
Taman, akcija "jedan navijac jedna stolica" pa cemo nas 400 sto dolazimo na utakmice imati gdje i da se naslonimo. Drama.AlemC85 je napisao/la:P.S. Koliko će nam trebati love da kupimo tih 400 stolica s naslonjačima:
Ja cu svoju od kuce ponijetiAlemC85 je napisao/la:imamo obje licence ali eto fali nam još tih famoznih 400 stolicaMont0 je napisao/la:Pa kakoooo, zar mi nemamo licencu za evropske utakmice?![]()
Ja bih volio znati koliko je to sponzorstvo BAM-ova godisnje....MostaracVelezovac je napisao/la:Hepok - Generalni Sponzor za sezonu.
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
S obzirom da bhtelecom daje 50 000 godisnje, a da se ovdje radi o generalnom sponzoru, trebalo bi biti vise od 50 000. Bosnalijek je koliko sam upoznat davao 60 000 ili 80 000 godisnje. Nisam siguran.Borg je napisao/la:Ja bih volio znati koliko je to sponzorstvo BAM-ova godisnje....MostaracVelezovac je napisao/la:Hepok - Generalni Sponzor za sezonu.
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Je li to sta konkretno u parama ili ko sto je to znalo biti u nekim proizvodima i-ili uslugama.
Ako to sponzorstvo znaci da ce imati neogranicene kolicine sole mio sokova- zaje.bi pricu...
I da zasute ovi sto price pricaju da je neko pare uzeo i sl- transparentno do kraja...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 28 gostiju.