Povratak gostujućih navijača na stadione
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Povratak gostujućih navijača na stadione
Vjerovatno ce pocetkom nove sezone odobriti dolazak gostujucih navijaca, bi bi red. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Boli vas qrc idete gdje želite odvoje vas i onda navijate, kao što je rečeno vi ste bogovi ovo je samo za grupe van sarajeva (j e b o šabane).Elegant je napisao/la:Vjerovatno ce pocetkom nove sezone odobriti dolazak gostujucih navijaca, bi bi red.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Znate onu : Ni zakoni ni zabrane neče spriječiti Hordanje 

- SkyWallker
Vas se to više ne tičeVolimTz je napisao/la:Boli vas qrc idete gdje želite odvoje vas i onda navijate, kao što je rečeno vi ste bogovi ovo je samo za grupe van sarajeva (j e b o šabane).Elegant je napisao/la:Vjerovatno ce pocetkom nove sezone odobriti dolazak gostujucih navijaca, bi bi red.

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
SkyWallker je napisao/la:Vas se to više ne tičeVolimTz je napisao/la:Boli vas qrc idete gdje želite odvoje vas i onda navijate, kao što je rečeno vi ste bogovi ovo je samo za grupe van sarajeva (j e b o šabane).Elegant je napisao/la:Vjerovatno ce pocetkom nove sezone odobriti dolazak gostujucih navijaca, bi bi red.vi sad njive druge lige obilazite, lole s lolama
Eto tice nas se, brinemo se za zivote navijaca iz "glavnog grada " !!!!

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Pa evo i ovako su pred kraj sezone dolazili navijači, sjetimo se Vrapčića, Otoke, itd, samo bez obilježja
Da hoće pooštriti mjere za izgrede na stadionima, volio bih ne znate koliko
I da se svi stave u istu kapu što se tiče kazni za navijače, zadnji primjer su kazne za Sarajevo i Široki
Da hoće pooštriti mjere za izgrede na stadionima, volio bih ne znate koliko
I da se svi stave u istu kapu što se tiče kazni za navijače, zadnji primjer su kazne za Sarajevo i Široki
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Niste ni vi ništa bolji 

Kod: Označi sve
Navijači Slobode u Banja Luci skandirali Srbiji
Nesvakidašnji događaj u Premijer ligi obilježio je današnju utakmicu između banjalučkog Borca i tuzlanske Slobode u kojoj je domaći tim slavio pobjedu rezultatom 2-0.
Ono što će se osim rezultata današnje utakmice biti upamćeno je ne baš uobičajeno navijanje navijača iz Tuzle koji su u Banja Luku došli podržati svoj tim.
Naime, kako prenosi xxxx, tuzlanski navijači su u 60. minuti započeli sa skandiranjem "Srbija, Srbija", a u nastavku su pjevali i Borčeve pjesme.
DRUG NEBI TI PUNCA
SkyWallker, VolimTz, Tuzla950SkyWallker je napisao/la:Vas se to više ne tičeVolimTz je napisao/la:Boli vas qrc idete gdje želite odvoje vas i onda navijate, kao što je rečeno vi ste bogovi ovo je samo za grupe van sarajeva (j e b o šabane).Elegant je napisao/la:Vjerovatno ce pocetkom nove sezone odobriti dolazak gostujucih navijaca, bi bi red.vi sad njive druge lige obilazite, lole s lolama
ja mislim da ste vi pogriješili forum.
pauza 7 dana, ako ne skontaš zašto, onda ćeš vjerovatno trajno diskutovati na banovićkim njivama.
evo sa skupštine koja se održava danas:
Uskoro ćemo ukinuti odluku o zabrani prisustva gostujućih navijača na utakmicama Premijer lige BiH, istakao je Dino Begić, član Komiteta za normalizaciju N/FS BiH, te na sjednici Skupštine naglasio kako se nada da će veliki broj sastanaka po ovom gorućem pitanju uroditi plodom.
hilmo je napisao/la:evo sa skupštine koja se održava danas:
Uskoro ćemo ukinuti odluku o zabrani prisustva gostujućih navijača na utakmicama Premijer lige BiH, istakao je Dino Begić, član Komiteta za normalizaciju N/FS BiH, te na sjednici Skupštine naglasio kako se nada da će veliki broj sastanaka po ovom gorućem pitanju uroditi plodom.
Valja , valja

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ma valja klinac.
Sve do prvih kamenovanja ili ganjanja igarca po terenu.
Bilo bi im pametnije da uvedu zakon robije i dobre novcane kazne za izgrednike kao i klubove.
Ako ne osiguraju te tekme.
Sve do prvih kamenovanja ili ganjanja igarca po terenu.
Bilo bi im pametnije da uvedu zakon robije i dobre novcane kazne za izgrednike kao i klubove.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Onda bi trebali prvo zelji ukinuti prijateljske, da ne bi nakon Dinama, Hajduka, ove godine zvali Crvenu Zvezdu ili možda Partizan.harishp je napisao/la: Bilo bi im pametnije da uvedu zakon robije i dobre novcane kazne za izgrednike kao i klubove.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Još uvijek boli druga liga?VolimTz je napisao/la:Onda bi trebali prvo zelji ukinuti prijateljske, da ne bi nakon Dinama, Hajduka, ove godine zvali Crvenu Zvezdu ili možda Partizan.harishp je napisao/la: Bilo bi im pametnije da uvedu zakon robije i dobre novcane kazne za izgrednike kao i klubove.
Pojasni mi vezu između mog posta i bilo čega što ima vezu sa drugom ligom !? Stvarno me interesuje moć tvog izlaganja i rasprave.Semper je napisao/la:Još uvijek boli druga liga?VolimTz je napisao/la: Onda bi trebali prvo zelji ukinuti prijateljske, da ne bi nakon Dinama, Hajduka, ove godine zvali Crvenu Zvezdu ili možda Partizan.
Kažeš da bi Želji trebali zabraniti prijateljske utakmice.
A ovaj prije tebe kaže da bi NS trebao izricati kazne zatvora za huligane a svako normalan zna da je to u nadležnosti suda.

Ma ne, trebaju zvati ove godine Delije u goste, oba dijela Grobara. Ili napraviti neki turnir četiri velikana. Pa onda opet nek' budu krivi navijači iz cijele BiH za ono što se dešava. Dobro znaš na šta mislim.Semper je napisao/la:Kažeš da bi Želji trebali zabraniti prijateljske utakmice.![]()
Ti tvrdiš da su navijači Želji krivi za zabranu gostujućim navijačima. Incident na Grbavici je samo bila kap koja je prelila čašu.
I ko je bio kriv za tu kap !? Možda Robijaši, možda Fukare, a da nije možda onaj ko je organizovao tu utakmicu !? Daj mi svoje cijenjeno mišljenje o tome !Semper je napisao/la:Ti tvrdiš da su navijači Želji krivi za zabranu gostujućim navijačima. Incident na Grbavici je samo bila kap koja je prelila čašu.
Isključivo policija mupa Kantona Sarajevo.
Pa čija je kap onda prelila čiju čašu, njihova njihovu vlastitu !?Semper je napisao/la:Isključivo policija mupa Kantona Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.