plavi su samo zeljo i siroki,a to su dobre ekipe,ne smijete kvarit prosjek...

Moderator/ica: GracanicaAA
Da te ispravim, ovo nisu dresoviArmageddon2012 je napisao/la:ako je suditi po dresovima,bicete dobri![]()
a GOŠK ?Armageddon2012 je napisao/la:ako je suditi po dresovima,bicete dobri![]()
u potpunosti se slazem stobom , u kakanj nije dosla losija ekipa (mada ni mi nismo nesto)...Blagoje Bratić je napisao/la:Ako se ne pojačate ništa gledao sam Vas u subotu protiv Famosa ako vam je ono glavna ekipa onda je ono što sam vidio slabo,iako su već na odmoru i u slavlju ekipa koja ispada iz Fl u drugu ligu onako da vas nadigra je u najmanju ruku čudno i vrlo diskutabilno ono otišao sam da vidim kako izgledate i niste me impresionirali.
Premijer liga je puna ekipa koje su plave ili plavo-bijeleanonimni je napisao/la:a GOŠK ?Armageddon2012 je napisao/la:ako je suditi po dresovima,bicete dobri![]()
A tako ti je to, morate se privikavati.Brcko87 je napisao/la:sto nam poce rast broj postova kako nas stavise u pl forum
i ovdje nas nadjose ovi iz federalne lige..Gusar1995 je napisao/la:u potpunosti se slazem stobom , u kakanj nije dosla losija ekipa (mada ni mi nismo nesto)...Blagoje Bratić je napisao/la:Ako se ne pojačate ništa gledao sam Vas u subotu protiv Famosa ako vam je ono glavna ekipa onda je ono što sam vidio slabo,iako su već na odmoru i u slavlju ekipa koja ispada iz Fl u drugu ligu onako da vas nadigra je u najmanju ruku čudno i vrlo diskutabilno ono otišao sam da vidim kako izgledate i niste me impresionirali.![]()
![]()
![]()
ja sam kazem sta sam vidio... aa ulazak ne osporavam ...al vratit ce te se vi ekpresno , ne brinem ja za vasBrcko87 je napisao/la:i ovdje nas nadjose ovi iz federalne lige..Gusar1995 je napisao/la:u potpunosti se slazem stobom , u kakanj nije dosla losija ekipa (mada ni mi nismo nesto)...Blagoje Bratić je napisao/la:Ako se ne pojačate ništa gledao sam Vas u subotu protiv Famosa ako vam je ono glavna ekipa onda je ono što sam vidio slabo,iako su već na odmoru i u slavlju ekipa koja ispada iz Fl u drugu ligu onako da vas nadigra je u najmanju ruku čudno i vrlo diskutabilno ono otišao sam da vidim kako izgledate i niste me impresionirali.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kolko smo losa ekipa da smo tri kola prije kraja teoretski izborili ulazak..cijeli polusezonu nismo imali poraza..
![]()
aa protiv famosa nije igrala prva ekipa..
Svako kad ulazi iz nižeg ranga takmičenja u viši se pojača, pa tako i gradina, ali to da su losi, to ne, ne bi bili prvi da nisu dobri..Koliko ja znam samo Velež osim Gradine ima 15 utakmica bez poraza...Gusar1995 je napisao/la:L'Imperator
ja sam iznio svoje misljenje , nezz sto me napadate ..ako mislite da ste najjaci i da sa onakvom ekipom mozete igrati premijer ligu onda nezzz...
Pa naravno da ce se pojacati. Samo im je napad za Premijer lige, a na svim ostalim pozicijama ce morati dovesti po jednog kvalitetnog igraca ako se zele zadrzati u PL.Gusar1995 je napisao/la:L'Imperator
ja sam iznio svoje misljenje , nezz sto me napadate ..ako mislite da ste najjaci i da sa onakvom ekipom mozete igrati premijer ligu onda nezzz...
Hvala..Buu je napisao/la:Sretno vam bilo.
Jos da vam braca indijanci iz Lukavca udju u PL- BiH, i dosta iz Tz kantona.
Ma koliko to cudno zvucalo Gradina ce se odrzavati u PL sezonama... (gradnja tribine, ovo ono pa borit ce se ko lavovi ginut ce na terenu valja opravdati ulozeni novac... Mislim pogledajte malo Zvijezdu... Svaka im cast)L' Imperator je napisao/la:Pa naravno da ce se pojacati. Samo im je napad za Premijer lige, a na svim ostalim pozicijama ce morati dovesti po jednog kvalitetnog igraca ako se zele zadrzati u PL.Gusar1995 je napisao/la:L'Imperator
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.