Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Sto je za facepalm kad je u svakoj zemlji na svijetu Šelstrom samo je kod Kalstrom jer mi ne znamo buraz...hodža je napisao/la:Šalstrom
![]()
![]()
Evo, moradoh provjeriti u Švedskoj (s nekim našim) i momak reče da je ispravno sa Ć.delpiero20 je napisao/la:Ja sam cuo od komentatora sa HRT-a nekada Ćelstrem
Svega mi Šelsrem tako ga i u Svedskoj zovu a i u vecini zemalja...delpiero20 je napisao/la:Ja sam cuo od komentatora sa HRT-a nekada Ćelstrem
Ovo je 100% tačno!delpiero20 je napisao/la:Ja sam cuo od komentatora sa HRT-a nekada Ćelstrem
ja majko slomi me lik i onako tekma nije nesto, jos on... ja koji nemam dana iskustva u ovom poslu bolje bi prenosio utakmicu...IlPrincipe je napisao/la:Gledam na FTV jer me zeza nešto slika na HTR-u, al je Boris Bilić na mute.
Kako je lik gl'up. Nije svjestan svoje nesvjesnosti.![]()
Ibra
Nije bas Ć, ali eto to je najblize. Nema taj zvuk u bosanskom. I nije e na kraju nego ö kao u Özil.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Ovo je 100% tačno!delpiero20 je napisao/la:Ja sam cuo od komentatora sa HRT-a nekada Ćelstrem
I ti vala čekaš da mi ovdje raspravljamo, umjesto da prvi otkloniš sumnjeCartman je napisao/la: Nije bas Ć, ali eto to je najblize. Nema taj zvuk u bosanskom. I nije e na kraju nego ö kao u Özil.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.