Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Chat
ne dirajte mi bazena, bombu cu vam u dzep stavit 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
pa zar ti je njemački toliko težak ? meni uvijek iš'o od rukebazeni je napisao/la:a ne brinem se toliko sad za četvrorku,ali za tricu već...
A uz to njemački je u pitanju

hajd' je dobaci do Sarajeva da te vidimPapastathopoulos je napisao/la:ne dirajte mi bazena, bombu cu vam u dzep stavit

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
pa nije težak,nego sam sad ugrozio zaključnu peticu,imam sad 5,5,5,5,4,3 

- legenda reala
- Kontakt:
Šta to vi ne gledate Euro

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@bazeni, imat' ćeš peticu, ne brini se

poluvrijeme (bar sad)legenda reala je napisao/la:Šta to vi ne gledate Euro![]()
![]()
![]()

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ljudi,treba mi hitno pomoc a kad ne treba
Ovako,prekino s curom prije 4 dana,al' na "normalan" nacin,bez svadje...e sad ja vec mogu prohodat s drugom,al' sad mi malo ofirno 4 dana nakon ove...ispadne k'o da sam s njom bio samo dok ne nadjem novu...ne znam sta da radim

Ovako,prekino s curom prije 4 dana,al' na "normalan" nacin,bez svadje...e sad ja vec mogu prohodat s drugom,al' sad mi malo ofirno 4 dana nakon ove...ispadne k'o da sam s njom bio samo dok ne nadjem novu...ne znam sta da radim

- legenda reala
- Kontakt:
Pa kad ti je žao cure nakon raskida i ne ulazi u veze, ha ja

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A pomoć ti je potrebna oko...?alacious je napisao/la:Ljudi,treba mi hitno pomoc a kad ne treba![]()
Ovako,prekino s curom prije 4 dana,al' na "normalan" nacin,bez svadje...e sad ja vec mogu prohodat s drugom,al' sad mi malo ofirno 4 dana nakon ove...ispadne k'o da sam s njom bio samo dok ne nadjem novu...ne znam sta da radim![]()

I, yebat prekid ako je na normalan način.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
@alicious
Prohodaj odmah, bez razmišljanja, tebi je 16 ili 17 godina, najljepše životno doba, zato iskoristi to i uživaj.

Prohodaj odmah, bez razmišljanja, tebi je 16 ili 17 godina, najljepše životno doba, zato iskoristi to i uživaj.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- legenda reala
- Kontakt:
Gazi ih Husrefeeeeee
Kaku sam sad Holanđanku vidio da vidiš sise, one Hrvatice ne mogu ni primirisati

Kaku sam sad Holanđanku vidio da vidiš sise, one Hrvatice ne mogu ni primirisati

Legendo,zar ti nisi rekao da nikada al bas nikada neces skloniti Raula sa avatara 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
hahahahha,dobro momci..onda bi sutra mogla past' nova 

- legenda reala
- Kontakt:
Stani bolan nebio, vratiću ja kralja, stavio sam koji dan Sarah, da je malo promovišem, sad učim Njemački a poslije Eura idem da je tražimLBJ MVP je napisao/la:Legendo,zar ti nisi rekao da nikada al bas nikada neces skloniti Raula sa avatara

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
De ljudi nek napise ko sta lijepo da recem curi,hodamo vec 9 dana a bario sam je cak 4 i po mjeseca

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Zenichanin
- Kontakt:
Angelinu bi prije zbarioSenaid L.F.C je napisao/la:De ljudi nek napise ko sta lijepo da recem curi,hodamo vec 9 dana a bario sam je cak 4 i po mjeseca![]()

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pa pošto su oni očigledno bili jarani, samo ovaj varešanin može ubrzo očekivati priznanje poput "nisam bila sa jaranicama neki dan, neg me tvoj drug tuk'o, al ne bukvalno tuk'o"Monolog je napisao/la:A pomoć ti je potrebna oko...?alacious je napisao/la:Ljudi,treba mi hitno pomoc a kad ne treba![]()
Ovako,prekino s curom prije 4 dana,al' na "normalan" nacin,bez svadje...e sad ja vec mogu prohodat s drugom,al' sad mi malo ofirno 4 dana nakon ove...ispadne k'o da sam s njom bio samo dok ne nadjem novu...ne znam sta da radim![]()
![]()
I, yebat prekid ako je na normalan način.Kad nema psovanja, priznanja poput "da ti usput kažem da prije 3 sedmice nisam gled'o utakmicu, već udar'o tvoju drugaricu", te klasičnih "crkni gade", onda ste vi bili samo prijatelji.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
ova se tema pretvori u savjetovalište za zaljubljene
Legendo jel to još uvijek visiš na onom chatu ?

Legendo jel to još uvijek visiš na onom chatu ?

DRUG NEBI TI PUNCA
- Zenichanin
- Kontakt:
Ibrahimovic 1:1 Shevchenko
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
angelina joj nije ni do koljena Allaha miZenichanin je napisao/la:Angelinu bi prije zbarioSenaid L.F.C je napisao/la:De ljudi nek napise ko sta lijepo da recem curi,hodamo vec 9 dana a bario sam je cak 4 i po mjeseca![]()
![]()

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you