Nego, sta je ovo gore, iznad tribine sto se dize, jel to za krov nesto ili sta ?
To je krov, al on ce bit skroz mali, mozda nekih 2 metra. Ja mislim da je to cisto radi prostora ispod tribine, da tako zastite ovaj zid i da im se voda ne slijeva na vrata i prozore.romeo je napisao/la:Bravo Banjaluka !![]()
Nego, sta je ovo gore, iznad tribine sto se dize, jel to za krov nesto ili sta ?
i ja msm tako da ce bitiJack777Pott je napisao/la:To je krov, al on ce bit skroz mali, mozda nekih 2 metra. Ja mislim da je to cisto radi prostora ispod tribine, da tako zastite ovaj zid i da im se voda ne slijeva na vrata i prozore.romeo je napisao/la:Bravo Banjaluka !![]()
Bio bi to vjerovatno jedini stadion u svijetu sa VIP lozom iza goladelko je napisao/la:i ja msm tako da ce bitiJack777Pott je napisao/la:To je krov, al on ce bit skroz mali, mozda nekih 2 metra. Ja mislim da je to cisto radi prostora ispod tribine, da tako zastite ovaj zid i da im se voda ne slijeva na vrata i prozore.romeo je napisao/la:Bravo Banjaluka !![]()
p.s. dok jos nisu zavrsili radovi ja cu da mastam da je to VIP loza
Leverkusen, ostakljeni dio iza gola. Nisam siguran je li to ostalo i nakon renoviranja, jer nisam otad uopće vidio stadion iznutra.Jack777Pott je napisao/la:Bio bi to vjerovatno jedini stadion u svijetu sa VIP lozom iza gola![]()
Al dobar si, ja sam ocekivao da ce netko pomislit da grade drugi nivo tribine
sramota je to za jedan klub,amar zna prodati igraca za dobre pare a nezna uloziti 100000 km u svlacionice.on krivce trazi u kantonu sarajevo oni to trebaju financirati.pa da zvijezdi drzava daje kao sto mnogim nasim klubovima mi bi do sada imali jedan od najboljih stadionaHigh je napisao/la:Ništa lično.
UEFA zabranila igranje svih utakmica na Grbavici!
Na ovaj potez u Nionu su se odlučili nakon što ih je delegat susreta mladih reprezentacija BiH – Bjelorusija (3:0) obavijestio da je stadion i više nego neuslovan.
Evropska fudbalska federacija (UEFA) zabranila je igranje svih međunarodnih utakmica na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu, saznaje ****.ba.
Na ovaj potez u Nionu su se odlučili nakon što ih je delegat nedavno odigranog susreta mladih reprezentacija BiH – Bjelorusija (3:0) obavijestio da je stadion i više nego neuslovan, a posebne primjedbe imao je na svlačionice, odnosno službene prostorije, kao i zapadnu, drvenu tribinu.
„Da, tačno je da se na Grbavici do daljnjeg neće moći igrati međunarodne utakmice, pa čak ni u ženskoj, odnosno kadetskoj konkurenciji. To je tako i odluka će biti na snazi sve dok stadion ne pretrpi totalnu rekonstrukciju“, rekao je Nihad Hodžić, ekspert za infrastrukturu Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH.
Odluka UEFA-e ne važi za utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine, što znači da će aktuelni šampion i osvajač Kupa BiH i naredne sezone u domaćem šampionatu svoje mečeve moći igrati na popularno zvanoj „dolini ćupova“.
astra1922 je napisao/la:sramota je to za jedan klub,amar zna prodati igraca za dobre pare a nezna uloziti 100000 km u svlacionice.on krivce trazi u kantonu sarajevo oni to trebaju financirati.pa da zvijezdi drzava daje kao sto mnogim nasim klubovima mi bi do sada imali jedan od najboljih stadionaHigh je napisao/la:Ništa lično.
UEFA zabranila igranje svih utakmica na Grbavici!
Na ovaj potez u Nionu su se odlučili nakon što ih je delegat susreta mladih reprezentacija BiH – Bjelorusija (3:0) obavijestio da je stadion i više nego neuslovan.
Evropska fudbalska federacija (UEFA) zabranila je igranje svih međunarodnih utakmica na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu, saznaje ****.ba.
Na ovaj potez u Nionu su se odlučili nakon što ih je delegat nedavno odigranog susreta mladih reprezentacija BiH – Bjelorusija (3:0) obavijestio da je stadion i više nego neuslovan, a posebne primjedbe imao je na svlačionice, odnosno službene prostorije, kao i zapadnu, drvenu tribinu.
„Da, tačno je da se na Grbavici do daljnjeg neće moći igrati međunarodne utakmice, pa čak ni u ženskoj, odnosno kadetskoj konkurenciji. To je tako i odluka će biti na snazi sve dok stadion ne pretrpi totalnu rekonstrukciju“, rekao je Nihad Hodžić, ekspert za infrastrukturu Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH.
Odluka UEFA-e ne važi za utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine, što znači da će aktuelni šampion i osvajač Kupa BiH i naredne sezone u domaćem šampionatu svoje mečeve moći igrati na popularno zvanoj „dolini ćupova“.
Zato postoje funkcije u klubu, u normalnim klubovima postoji funckija 'direktor stadiona', valjda jedan takav postoji i u Zelji i taj bi trebao da brine o stadionu i izvjestava nadredjene, odnosno direktora kluba o stanju stadiona i potrebnim ulaganjima u isti.astra1922 je napisao/la:nema trener direktno to si upravu ali imaju previse ljudi koji se qrce uspjesima a hoce da im neko drugi pravi stadion
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.