Pasha je napisao/la:znao sam ja da ćeš se ti javiti, a nisi upitan(nije uvredljivo. nego sam, hajd' da kažem slutio, da ćeš se ti prvi javiti) . ma uopće nije bitno da li neko hoće ili neće, staviti grb BiH. ovdje je korisnik koji se osvrnuo na moj post htio da potencira nešto drugo...
Mora netko, ocito.
Pa nebitno, opet kazem, gdje stoji da je netko duzan staviti grb ili sta vec na dres?
Nije duzna ni KK Bosna ni tko vec, pa stavlja, pa sta, stavlja zato sto zeli i sto smatra da ima razlog istaknuti, jel im netko to brani, jel nekome ovdje to smeta ili nesto deseto?
Ako pak netko ne zeli, ne mora, ne vidim po cemu to utjece na cinjenice neke obicne i sta kome imaju dokazivati, ta imaju i vlastite simbole i identifikacije. Bitno je da se radi i da se ima rezultata, a to hoce li biti i ciji grb na dresu je nebitno, taman kao da to neku tezinu ima ili nesto znaci. Evo ja bi pokrenuo inicijativu da se mi okanemo ispunjavanja svojih obveza prema drzavi, placanja poreza i svega ostalog, a da zauzvrat stavimo grb kad je to vec moderno i vaznije za dokazivanje pripadnosti. Jel posteno?

...Život za Široki...