FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Nail for Real
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Nail for Real » 18 sep 2009, 14:24

CRNI_SA je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:Nije bitno koliko dademo golova kad imamo 80 pobjeda vise nego vi,i i vise smo vas pobjedili na NOU CAMPU nego vi nas na Bernabeuo u to nema sumnje mislim da je u tome razlika neki 20 pobjeda jos..a i dali smo vam i vise golova i manje smo primila sto je logicno to sve imas u EL CLASICO arhivi da ti postavim zelis li..a vidi se da gledas na fudbal od prosle sezone,pa mi smo vam pri 2 godn dali 4 gola a mogli smo vam dati i i vise al nisu htjeli,vec smo bjezali 20 bodova.ebiga sada KAKA-RONALDO su BOGOVI ne sviraci jarane :lol: :lol: :lol: nemores se pomiriti sa tim sto imamo ono sto se broji 31-19 o 9-3...jos ouno rada dok stignete do 31 titule o :arrow: 9titule u LP :lol: :lol: ako dozivis

papak nemate 80 pobjeda vise nego pisljivih 8 ;) na camp nou niste slavili cini mi se do 2005 ,dakle 20 godina .mi vas na bernabeu redovno deremo sjeti se ronaldinha i aplauza , pa 2001 kada vas je sudija spasio od rivalda sjecas se ?? :lol: .ja real postujem zato sto je veliki klub pa koji glupson ne postuje real ?? ali zar je tesko priznati da je barca u zadnjih 20 godina bolji klub ?? pa malo vidi kako se pravi relovci izrazavaju za barcu ,raul i casillas sa puno respekta a ne ko odavde neki balavci :lol:
Nije pobijedio od 2005???A sigurno se ne secas onog gola Baptiste 2007 :roll: a to za respekt,RESPEKT tebi...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 18 sep 2009, 14:39

Nail for Real je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:Nije bitno koliko dademo golova kad imamo 80 pobjeda vise nego vi,i i vise smo vas pobjedili na NOU CAMPU nego vi nas na Bernabeuo u to nema sumnje mislim da je u tome razlika neki 20 pobjeda jos..a i dali smo vam i vise golova i manje smo primila sto je logicno to sve imas u EL CLASICO arhivi da ti postavim zelis li..a vidi se da gledas na fudbal od prosle sezone,pa mi smo vam pri 2 godn dali 4 gola a mogli smo vam dati i i vise al nisu htjeli,vec smo bjezali 20 bodova.ebiga sada KAKA-RONALDO su BOGOVI ne sviraci jarane :lol: :lol: :lol: nemores se pomiriti sa tim sto imamo ono sto se broji 31-19 o 9-3...jos ouno rada dok stignete do 31 titule o :arrow: 9titule u LP :lol: :lol: ako dozivis

papak nemate 80 pobjeda vise nego pisljivih 8 ;) na camp nou niste slavili cini mi se do 2005 ,dakle 20 godina .mi vas na bernabeu redovno deremo sjeti se ronaldinha i aplauza , pa 2001 kada vas je sudija spasio od rivalda sjecas se ?? :lol: .ja real postujem zato sto je veliki klub pa koji glupson ne postuje real ?? ali zar je tesko priznati da je barca u zadnjih 20 godina bolji klub ?? pa malo vidi kako se pravi relovci izrazavaju za barcu ,raul i casillas sa puno respekta a ne ko odavde neki balavci :lol:
Nije pobijedio od 2005???A sigurno se ne secas onog gola Baptiste 2007 :roll: a to za respekt,RESPEKT tebi...
nauci se čitat pa onda komentarisi :!:

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 14:44

CRNI_SA je napisao/la:

PA ZAR NIJE BAPTISTA PRIJE 2 GODINE donio pobjedu REALU OD 0-1. :lol: :lol: TO JE 2005 JELI :?: MA NAJJACI SMO PAPCI STE VI UVJEK CE TE NAM GLEDATI IZA LEDJA :lol: :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 sep 2009, 14:46

casillas sa puno respekta a ne ko odavde neki balavci :lol:[/quote]

Nije pobijedio od 2005???A sigurno se ne secas onog gola Baptiste 2007 :roll: a to za respekt,RESPEKT tebi...[/quo
nauci se čitat pa onda komentarisi :!:[/quote]
Kakav si ti ***** :roll: :roll:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 14:49

Navijaci REAL su RONALDINJA nagradili sa aplazuom jer je zasluzio,dok jedan velikan ZIDANE sto zabija na NOU CAMPU i asistira dobva zvizuke i gacaju ga :lol: :lol: eto vam **** pubilke,mi smo ga nagradili jer je samo on zasluzio ,a ne tim BARCE,ako nisi razumijo poentu tog aplauza,kao sto je bilo sa DEL PIEROM ,a ne da je JUVE dobio aplauz nego igrac.nisam vidio jos da ikog navijaci BARCE dali aplauz,a bilo je igraca koji su ravno na NOU CAMPU postigli po het trick,npr FORLAN kad je bio u Villarealu,pa je dobio zvidzduke kad je izlazio sa terena :lol: :lol:,al bezobzira uvjek nam gledate u ledja 31-19 o 9-3

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 14:52

Nail for Real je napisao/la:casillas sa puno respekta a ne ko odavde neki balavci :lol:
Nije pobijedio od 2005???A sigurno se ne secas onog gola Baptiste 2007 :roll: a to za respekt,RESPEKT tebi...[/quo
nauci se čitat pa onda komentarisi :!:[/quote]
Kakav si ti ***** :roll: :roll:[/quote]
pa sta ce se citati kad prva informacija od 2005,sta se tu ima citati posle :lol: :lol: samo pubanje i neke krvate i sudije nemas pojma :lol: :lol: REAL osvajao LP a vi ste osvajali kup sajemskih gradova :lol: :lol: zar nije tako :?: Mi smo za vas VELIKI molim 31-19 , 9-3 zar nesto negovore titule :roll:

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 14:56

A to sto kazes da je BARCA bolja od REALA u zadnji 20 godina,izbroj sve pa ces vidjeti da smo imali vise :lol: :lol: titula naravno,i nismo jednu sezonu igrali kao vi da se borimo za INTERTO KUP[/size a to je bilo prije 6 godina. :lol: :lol: a to sa RIVALDOM pa to je bio ofd.i tacka davno se je to raspravilo u SPANSKOJ LIGI,nako je te godine REAL bio prvak

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 18 sep 2009, 14:58

dajte moderatori molim vas banujte don Ciru sa teme o Barceloni. zauzvrat banujte mene sa teme o real madridu. ovaj Ciro samo truje ovu temu, iz dana u dan.

Mes_Que_Un_Club
Kontakt:

Post Postao/la Mes_Que_Un_Club » 18 sep 2009, 15:10

ma nema potrebe decki da ga banuju, neka cire ovdje ba, ne bi bilo zanimljivo na ovoj temi da njega nema, ha ya
a ono sa Rivaldom nije bio offside ciro lawe moj...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 18 sep 2009, 15:22

barca u zadnjih 20 godina
9 -la liga
4 kupa kralja
2 kup kupova
3 lige sampiona

real madrid u zadnjih 20 godina
7 - la liga
3 lige prvaka
2 kupa kralja
ko je vise osvajao ???? a raul napisao sam niste pobjedili do 2005 cini mi se ili 2004 uglavnom podosta !
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 18 sep 2009, 15:28

messi produzuje do 2016 a klauzula ako ga neko zeli je 300 miliona pa bujrum :lol: :lol:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 15:49

CRNI_SA je napisao/la:barca u zadnjih 20 godina
9 -la liga
4 kupa kralja
2 kup kupova
3 lige sampiona

7 - la liga
3 lige prvaka
2 kupa kralja
ko je vise osvajao ???? a raul napisao sam niste pobjedili do 2005 cini mi se ili 2004 uglavnom podosta !
a gdje su REALOV kup kupova,pa INTERNACIONALNA 2 titule iz 98 i 2002.. :lol: :lol: decembar.2007 Baptista,a do 2004 smo redovno pobjedivali na NOU CAMPU ,samo LP kad se sjetim kako smo vas izbacili

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 15:53

Mes_Que_Un_Club je napisao/la:ma nema potrebe decki da ga banuju, neka cire ovdje ba, ne bi bilo zanimljivo na ovoj temi da njega nema, ha ya
pa ofsd, je bio.jer je igrac smetao casiilasu koji je bio,bezobzira sto nije dirao loptu uticao je na golmana,razumjes :?:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 18 sep 2009, 16:01

don Ciro je napisao/la:
9 -la liga
4 kupa kralja
2 kup kupova
3 lige sampiona

7 - la liga
3 lige prvaka
2 kupa kralja
a gdje su REALOV kup kupova,pa INTERNACIONALNA 2 titule iz 98 i 2002.. :lol: :lol: decembar.2007 Baptista,a do 2004 smo redovno pobjedivali na NOU CAMPU ,samo LP kad se sjetim kako smo vas izbacili
fakat nemas blage real nije nikada osvajao kup kupova u zadnjih 20 i kusur godina pobjedili ste na kamp nou kada je zidan zabio i mcmanaman ,drugi put 2004 bilo je 1-2 i baptista 0-1 znaci to sve poslije 20 i kusur godina ;)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 18 sep 2009, 16:15

don Ciro je napisao/la:
Mes_Que_Un_Club je napisao/la:ma nema potrebe decki da ga banuju, neka cire ovdje ba, ne bi bilo zanimljivo na ovoj temi da njega nema, ha ya
pa ofsd, je bio.jer je igrac smetao casiilasu koji je bio,bezobzira sto nije dirao loptu uticao je na golmana,razumjes :?:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kakvo je to novo pravilo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

poceli ste i pravilima nekim da se branite...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 sep 2009, 16:21

Ova tema je podivljala..moderatori bi trebali ovo sasječi u korijen..ni oni što odgovaraju na provokacije nisu puno bolji...ovdje se treba pričati o Atletico a ne o dječijim glupostima...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 18 sep 2009, 16:39

Ovo je da se naježiš!!!Vamos Barca
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 16:52

CRNI_SA je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:
9 -la liga
4 kupa kralja
2 kup kupova
3 lige sampiona

7 - la liga
3 lige prvaka
2 kupa kralja
fakat nemas blage real nije nikada osvajao kup kupova u zadnjih 20 i kusur godina pobjedili ste na kamp nou kada je zidan zabio i mcmanaman ,drugi put 2004 bilo je 1-2 i baptista 0-1 znaci to sve poslije 20 i kusur godina ;)
:lol: :lol: koliko ste vi zadnji 20 godina pobjedili na Bernabeu prosle godine i kad je Ronaldinjo dobio aplauz,a kup kupova nismo ni igrali,, :lol: :lol: milseo sam na super kup europe protiv Feynorda,i Galatasaraya

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 18 sep 2009, 17:00

[:lol: :lol: koliko ste vi zadnji 20 godina pobjedili na Bernabeu prosle godine i kad je Ronaldinjo dobio aplauz,a kup kupova nismo ni igrali,, :lol: :lol: milseo sam na super kup europe protiv Feynorda,i Galatasaraya[/quote] e moj sine posto vidim da si instant navijac odnosno od kadasu c ronaldo i kaka dosli u real :lol: u zadnjih 20 godina barca je slavila 5 puta u primeri na bernabeu a real na camp nou samo 2 puta jel ti sada jasnija situacija =? a kup kupova ste igrali ali izgubili 2 puta u finalu ;) kakav super cup pa imamo isti broj ali to nije vazno !!
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 18 sep 2009, 17:31

ljudi, ako ima onih koji vole da igraju online menager, neka kopiraju ovaj link http://www.fudbalskimenadzer.com/league.asp i neka nadju spanish chanpionship, ligu, ja sam moderator te lige, volio bi da imam dobru konkurenciju, hvala onima kojin se prikljuce.
...rob do bagro...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.