FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VanBasten » 11 jun 2012, 17:01

papir je napisao/la:Možda bude najbolji igrač lige, ali smiješne su mi laži. Odmah svi pišu, došao iz Žiline. Ustvari Žilina ga samo posuđuje klubovima već neko vrijeme. Zanimljivo da je u posljednjih godinu samo par puta je bio na terenu u zvaničnoj utakmici, iako je bio igrač Druge lige Slovačke. Znači ne Žiline, nego kluba iz Žiline.

Evo dokaza:
Jesi pegla u **** materinu. Pod ugovorom je s Žilinom bio i njihov igrač od 2009. A posuđen ej bio u Češku ligu, u Zlin. Žilina ej u Slovačkoj, Zlin u Češkoj. Dvije države, dva različita grada.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jun 2012, 17:43

Nadam se da ovo dovodjenje ljevaka znaci stavljanje Trebinjca u treci plan(raskid ugovora,posudba,tribine) gdje mu je i mjesto...

Moram reci da mi je drago sto niko veze nema s kim pregovaramo(mada je dosadno jel nema one mahalske :mrgreen: ),drago mi je takodjer sto baza igraca nije samo ova nasa liga,..jel sigurno je imalo i tu materijala ali evo dosli s igraci koji nikada nisu igrali nasu ligu,novi momci,ne imena koja se non stop vrte i to mi je jako drago,ocekujem jos bar 4 nova igraca

P.S. sa Srbima nikad ne fulamo,sve i jedan se dobro pokazao pa ce valjda i ovaj :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jun 2012, 18:00

Nemanja Zlatković: Sarajevo je veliki klub

Novo pojačanje FK Sarajevo Nemanja Zlatković je, u prvoj izjavi za bh. medije, za naš portal rekao da se raduje nastupima u bordo dresu i da očekuje borbu za titulu prvaka u narednoj sezoni Premijer lige BiH.

Nekadašnja velika nada Crvene zvezde rekao je da mu je prelazak u FK Sarajevo predložio njegov menadžer Edo Kurtagić, a da mu se poziv učinio vrlo zanimljivim pa se odlučio na potpis jednogodišnjeg ugovora.

"Sarajevo poznajem kao veliki klub sa odličnim navijačima i sa zadovoljstvom očekujem nastupe. Nadam se da ćemo se naredne sezone boriti za titulu prvaka", rekao je Zlatković za naš portal.

Prvu utakmicu u novom klubu Zlatković bi mogao odigrati u pretkolu Evropske lige. On već ima iskustvo igranja evropskih utakmica. Sa Žilinom je igrao, između ostalih, protiv Hajduka i Partizana.

"Imam iskustvo igranja utakmica Evropske lige, ali je još rano govoriti o tome, jer još nije poznat protivnik Sarajeva. Kada budemo znali s kim igramo moći ćemo detaljnije govoriti o tome", rekao je novi vezni igrač tima sa Koševa.

Zlatković je zajedno sa Ivanom Tatomirovićem nastupao u juniorima Crvene zvezde, a ostale saigrače upoznat će na večerašnjem treningu.

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 11 jun 2012, 18:02

ja samo vjerujem kakav je igrač,kad ga vidim u bašći to je najbolje mjerilo pusti mi klipove kojekakve,šteta je samo što ga vratite u formu izreklamirate i godina je malo istekne ugovor i ćao. :)

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 11 jun 2012, 19:04

Igrač koji nije igrao dvije tekme u zadnje dvije godine potpisao ugovor na godinu ,garant je čuo za program mršavljenja u F:K:Sarajevo pa došao da skine koju kilicu ,možda za koju godinu promijenite ime u aerobik klub Sarajevo :lol: :lol: :lol: :lol:

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 11 jun 2012, 19:14

nidi je napisao/la:Igrač koji nije igrao dvije tekme u zadnje dvije godine potpisao ugovor na godinu ,garant je čuo za program mršavljenja u F:K:Sarajevo pa došao da skine koju kilicu ,možda za koju godinu promijenite ime u aerobik klub Sarajevo :lol: :lol: :lol: :lol:
Koji si ti padobranac i onda se ja cudim kad neki uleti na Zeljinu temu.
Komsije ako jedan od ova dva - tri "pojacanja" bude valjao dobro ste uboli, moje misljenje.
Jedina steta je trajanje ugovora, al to moze bit i pozitivno ako budu kakve tarabe jer realno niko pojma nema kakvi su igraci. U svakom slucaju od mene puno srece s ovim nepoznatim likovima ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

-HAR3-
Kontakt:

Post Postao/la -HAR3- » 11 jun 2012, 19:15

[youtube][/youtube]

Ovo je inace Zlin iz druge ceske lige :roll: Covjek je bio u Zilini 2-3 sezone. Uostalom da je bio u Realu , teren je jedino mjerilo. ;)
FORZA JUVE !!!

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 11 jun 2012, 22:55

astra1922 je napisao/la:stari moj nisam vjerovao da ce vas jovic uspjeti izmanipulisati za tako kratko vrijeme,ono pravo tek dolazi.cuj boris gujic jel iko cuo za tog igraca osim mozda njegovog menadzera koji je jovicu uletio lijepu paru da ovaj potpise...bice bas zanimljivo dokle ce te trpiti jovica ja mu dajem ane do 5.kola maksimalno ako ne i poslije evrope
[youtube][/youtube]
1:44
Mi nikada odustati necemo...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 jun 2012, 23:21

sta je bilo skoro neko dirao ha ;) nesto si zapeo na mene nemas razloga ba eto jovic vas pravo pojacava :roll: :roll:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 11 jun 2012, 23:41

astra, od tebe i tvog pominjana jovića za kojim izgleda patiš mi se povraća, al baš
U novi boj...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 jun 2012, 00:06

Šećerović i Hidić oduševili u Sarajevu

Rečeno nam je da riješimo školske obaveze, te da narednu školsku godinu pohađamo u glavnom gradu, kažu nam Šećerović i Hidić...

Dvojica talentovanih dječaka kadetske selekcije NK Slavena iz Živinica, Amer Šećerović i Bego Hidić, danas su stigli u Sarajevo, u istoimenu fudbalsku školu, gdje su oduševili već nakon prvih treninga.

Naime, Amer Šećerović (15), koji igra kao centralni vezni igrač, odnosno golman Bego Hidić (16), zadovoljili su ukuse trenera kadetske selekcije Sarajeva, Abdulaha Oruća, odnosno šefa Omladinskog pogona, Almira Hurtića.

Već nakon prvog dana u Sarajevu, izgleda da su stvorili sliku o nama. Rečeno nam je da riješimo školske obaveze, te da narednu školsku godinu pohađamo u glavnom gradu, kazali su nam Šećerović i Hidić.

Šećerovićeve glavne karakteristike su kreativnost, brzina te šut. Dok je Hidić impresionirao visinom, s obzirom da sa samo 16 godina ima 1,93 centimetra, što je izuzetno primamljivo za klubove.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 12 jun 2012, 00:19

VanBasten je napisao/la:
Šećerović i Hidić oduševili u Sarajevu

Rečeno nam je da riješimo školske obaveze, te da narednu školsku godinu pohađamo u glavnom gradu, kažu nam Šećerović i Hidić...

Dvojica talentovanih dječaka kadetske selekcije NK Slavena iz Živinica, Amer Šećerović i Bego Hidić, danas su stigli u Sarajevo, u istoimenu fudbalsku školu, gdje su oduševili već nakon prvih treninga.

Naime, Amer Šećerović (15), koji igra kao centralni vezni igrač, odnosno golman Bego Hidić (16), zadovoljili su ukuse trenera kadetske selekcije Sarajeva, Abdulaha Oruća, odnosno šefa Omladinskog pogona, Almira Hurtića.

Već nakon prvog dana u Sarajevu, izgleda da su stvorili sliku o nama. Rečeno nam je da riješimo školske obaveze, te da narednu školsku godinu pohađamo u glavnom gradu, kazali su nam Šećerović i Hidić.

Šećerovićeve glavne karakteristike su kreativnost, brzina te šut. Dok je Hidić impresionirao visinom, s obzirom da sa samo 16 godina ima 1,93 centimetra, što je izuzetno primamljivo za klubove.
Ovo me je vise obradovalo nego bilo sta drugo svaka cast konacno da se i ovo pocne radit da se "kupe" talenti sirom nase BiH i nadam da se ce bit jos ovakvih primjera jer mi smo mala drzava i klub u odnosu na evropu gdje jedino mozemo prezivljat od proizvodnje talenata i njihovim prodajama ;) 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 12 jun 2012, 02:24

powerplay je napisao/la:astra, od tebe i tvog pominjana jovića za kojim izgleda patiš mi se povraća, al baš
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 12 jun 2012, 08:17

teren je jedino mjerilo. dakle vidječemo kakvi su u europa ligi i u prevenstu i kupu. tek tada možemo reći neke stvari sada samo se možemo nadati da su dovoljno dobri.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 12 jun 2012, 08:33

Jebote da je neko nas iz Uprave lupio i dao ovaku izjavu novinama kao sto je to uradio Zuljo ( u LP cemo igrati na Poljudu valjda se naljutio zbog neuslovni svlacionica), i jos par bisera sto je davao tipa da ce dovesti (MIlan,Real ,pravljenje Arena itd ) mi bi ga zbog ovake sprdancija sa klubom razapeli...Jutros na kafici njegove izjave su glavna šprdancija u gradu :lol: ,ali eto njima je covjek dobar,pa makar se njegovim izjavama sprdalo pola drzave.Kod nas bi odmah na lomacu.

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 12 jun 2012, 08:43

senci-071 je napisao/la:Jebote da je neko nas iz Uprave lupio i dao ovaku izjavu novinama kao sto je to uradio Zuljo ( u LP cemo igrati na Poljudu valjda se naljutio zbog neuslovni svlacionica), i jos par bisera sto je davao tipa da ce dovesti (MIlan,Real ,pravljenje Arena itd ) mi bi ga zbog ovake sprdancija sa klubom razapeli...Jutros na kafici njegove izjave su glavna šprdancija u gradu :lol: ,ali eto njima je covjek dobar,pa makar se njegovim izjavama sprdalo pola drzave.Kod nas bi odmah na lomacu.
Slazem tako se i Bleka Zveka polozio na lomacu nakon sto je ko zna sta vise obecao...
I da se razumijemo realnije su Zujine suplje da ce dovesti Real i napraviti stadion nego vase da cete osvojiti titulu ili eto barem Kup....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 12 jun 2012, 08:47

Da, realnije.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 12 jun 2012, 09:08

TomaZdravkovic je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:Jebote da je neko nas iz Uprave lupio i dao ovaku izjavu novinama kao sto je to uradio Zuljo ( u LP cemo igrati na Poljudu valjda se naljutio zbog neuslovni svlacionica), i jos par bisera sto je davao tipa da ce dovesti (MIlan,Real ,pravljenje Arena itd ) mi bi ga zbog ovake sprdancija sa klubom razapeli...Jutros na kafici njegove izjave su glavna šprdancija u gradu :lol: ,ali eto njima je covjek dobar,pa makar se njegovim izjavama sprdalo pola drzave.Kod nas bi odmah na lomacu.
Slazem tako se i Bleka Zveka polozio na lomacu nakon sto je ko zna sta vise obecao...
I da se razumijemo realnije su Zujine suplje da ce dovesti Real i napraviti stadion nego vase da cete osvojiti titulu ili eto barem Kup....

Da slazem se i ja ,ali kad bi Vam Plisek ponovo odveo par igraca u Cesku,a onda prodao u Njemacku.Ovako ce Vam Zuljine zelje biti samo sanak pusti.Sto se tice Sarajeva i tu se slazemo ne osvojiti u ovoj ligi ni jedan trofej u zadnji par godina je sramota,ali dobro evo kako vidimo u Evropi nas nekako vise cijene (predstavljamo BiH u reg.za Istocnu Evropu )bolje stojimo na toj Evropskoj tablici.U Premijer ligi to malo teze ide,treba se ugurati u rezim koji vladu svim segmentima drzave,a mi smo tu losi (Zeljo-familija,Borac-R.S Vlada,Siroki-tajkuni) uspjeh za titulu i kup. ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 jun 2012, 09:13

Gdje su "NASI" dezurni negativci..nema ih ,niti ce ih biti do prve losije vijesti,il do prvog odlaska nekog od nAse familija karinaske djece (Comor,Trebinjac,Handzici.)ili neki od propalih Sask igraca (Bajraktarevic)..ili neki od igraca s dobrim platama koji su cesto povrijedzenii koji su u godinama i strasnom padu forme(Vucina..).. ;)
al bice nesto lose pa ce se "NASI" vratiti.. :D ,il mozda oni koji su dosli kao zvucna pojacanja i kojima je data dobra plata i koji tu platu nisu zasluzili(Husic)...cao cao vozdrica cickovo ulje kosica.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 12 jun 2012, 09:47

Ne bi sad da se prepucavamo,ja nisam sam procjenio ,vec je neko ispred UEFE, FK Sarajevo postavio da ispred klubova Premijer lige predstavlja nase klubove za Reg.Istocne Evrope.Cinjenice jesu trofeji,ali je i cinjenica da F.K.Sarajevo bolje stoji na Evropskoj jestvici.I trece koliko ste trofeja osvojili kako ti pises,da neupucen covjek,koji bi citao tvoje komentare ,bi pomislio da je zeljo nesto sto je Dinamo u Hrvatskoj,Partizan u Srbiji.Treba si jos napomenuti da ste klub koji je nastao prije F.K.Sarajeva nekih 30-40 godina prije,i ovi osvojeni trofeji i nisu za neku pohvalu, naravno do dolaska Komitete za normalizaciju. :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 11 gostiju.