AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Saurman
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Saurman » 11 jun 2012, 16:32

Mecong je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:KAD ĆETE VIŠE PRESTAT TROLAT U VEZI ODLASKA SILVE, IBRAHIMOVICA I PATA ?!?!
-SHVATITE DA JE HILJADU PUTA PONOVOLJENO DA ONI NEĆE NIGDJE IĆ !
TO ŠTO MEDIJI NEMAJU ŠTA PISAT PA VAMA SRCE DO NEBA KAD VIDITE DANAJBOLJI IGRAČI NA SVIJETU SE SPOMINJU KAO IGRAČI KOJI ODLAZE.

HATERS GONNA HATE AL NEĆE NI JEDAN OD NJIH OTIĆI !

SA SVIMA VAMA PO AVATAR SE KLADIM, EVO AKO I JEDAN OD NJIH 3 ODE VI MENI DATE AVATAR DA NOSIM KOJI GOD HOCETE 1 PUNU GODINU DANA. A AKO NE ODE NI JEDAN VI CETE NOSITI AVATAR KOJI VAM JA KAŽEM SAMO 20 DANA ;)

A ti Saurtroll prestani više dosađivat. Smiješ se jer je Milan odbio 40m za Silvu koji je najbolji štoper na svijetu. Sine Ronaldo ima 28 pa koliko košta ? ;)
Hahahahahahahahahaha................................................Boze sacuvaj.

Saurman,
pusti ih nek' sanjaju i zive svojim snovima. Krajem avgusta ce se pokrivati usima i stiditi se svojih izjava.
Budi siguran da cemo se ti i ja smijati ovim "pametnjakovicima" i "velikim poznavaocima fudbala" i fudbalskih prilika. Hahahaha........pa, ni Galliani ne zna sta mu je ciniti a ovi ovdje sve znaju. Mino Raiola drzi konce u rukama. Tesko je to ovima ovdje objasniti.

Upravo se smijem. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 11 jun 2012, 16:34

Evo i ja ,što jest-jest :lol:

Nema veze ima Bonera-Mexes (Yepes) 8-)
-RIVALDO-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 jun 2012, 16:42

Ovo je gore neko kad smo izgubili Kaku. Fakat su prešli sve granice G&B

Nadam se da će dovesti neke adekvatne zamjene za Silvu uprotivnom ćemo postati Arsenal :roll: (ups već nekim dijelom jesmo)

MilanDiavolo: LIVE: That Journalist is reportedly very near of PSG and his owner according to Sky.

Što je još gore ba što oni idu u FRANCUSKU LIGU ! I TO KOD US'RANOG LEONARDA I ACELOTTIJA. KOD NAŠIH NAJVEĆIH SUPARNIKA ! Pa ljudi su se prenapucali Lavezzi-Patore-Silva a još nije kraj.

Ja nisam ljut jer se s ovim parama trebaju dovesti neki igrači.Ukoliko se ne dovedu oda treba napraviti haos G&B.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 11 jun 2012, 16:45

najgore je što se tim parama po meni neće investirati u nove igrače već će se krpiti minus iz protekle sezone... daj bože da nisam u pravu. sjetie se kake i one sezone koga su doveli kao zamjenu ili kada je sheva otišao zamjena je bio ricardo oliveira :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 jun 2012, 16:49

Nakon odlaska Silve vrlo je vjerovatno da će i Ibrahimović zatražiti transfer.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 jun 2012, 16:57

BRAIDA SE OGLASIO : "THIAGO SILVA U PSG ? - NOVINARSKE IZMIŠLJOTINE !

(Ovaj članak ispod je izašao prije 5 minuta)
http://www.milanlive.it/2012/06/11/calc ... inventata/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sad ko koga ovdje laže ? - Čak na milannews.it piše da će sutra Silva napisati pismo za navijače ..

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 11 jun 2012, 17:01

IlPrincipe je napisao/la:BRAIDA SE OGLASIO : "THIAGO SILVA U PSG ? - NOVINARSKE IZMIŠLJOTINE !

(Ovaj članak ispod je izašao prije 5 minuta)
http://www.milanlive.it/2012/06/11/calc ... inventata/" onclick="window.open(this.href);return false;
Auuu njega sam čeko' pa on je posljednji kome treba vjerovati, a sigurno je i to da će Ibrahimović zatražit transfer
-RIVALDO-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 jun 2012, 17:06

CCCCCCC PSG raskinuo ugovor sa Marcos Cearom da bi imali slobodno NON-EU mjesto za Silvi :roll:

Maldini će kao par puta pozvati T.Silvu da ga uvjeri da dođe u PSG gdje će potpisati ugovor na 5 godina, a također Maldini se u PSG-u pridruzuje Leonardu i Acelottiju u stručnom štabu od ove sezone ...

GLEDAM I NE MOGU DA VJERUJEM ! :evil: :evil: :evil:

:cry:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 jun 2012, 17:08

pa neka tako nam i treba kad se fino odnsimo prema nasim leendama kluba ;)

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 11 jun 2012, 17:10

Fakat mi je u isto vrijeme i zao i drago sto vas napusta mozda mi je vise zao jer kao ljubitelj Calcia ne volim sto kvalitet odlazi iz Serie A, i da znate kako mi je samo drago sto Juve nije dopustio da vani odu i Isla i Asamoah iako i jedan i dr. vjerovatno nece igrati u 1. postavi al' barem nek se zadrzi kvalitet.... To trebaju raditi i Milan i Inter a oni su poceli stagnirati pogotovo Inter i stvarno meni bi bila razumna ova prodaja jedino ako Berlusconi za ove pare dovede 2 ili 3 kvalitetna igraca i nikako drugacije...
:( :(
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 jun 2012, 17:22

- The official channel AC Milan Milan Channel, has denied that negotiations between AC Milan and PSG. According to leaked just a rumor and not very concrete. At the moment, however, notices of denial there are none. From the company did not confirm the presence of Thiago Silva in Paris.

- The Rossoneri will collect 50 million euros for the player a contract ready to 9 million per season, twice what is currently perceived. Tuesday are scheduled medical appointments, Wednesday is expected to be signed. (Sportmediaset.it)

Yebe lud zbunjenog :twisted:

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 11 jun 2012, 17:23

A **** close to the Italian club told Goal.com: "Milan have given Thiago Silva permission to speak to PSG. It's not yet official but it will be."
Ono sto Galiani nije uspio u Barceloni, poslo mu je za rukom u Parizu te uspio isposlovati prodaju svog najboljeg igraca, Thiaga Silvu!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 11 jun 2012, 17:26

Ne vjerujem dok ne vidim crno-bijelu potvrdu na papiru, ili zvanično/oficijelno izvješće. Ukoliko TS napusti Milan, ne treba pristati prodavati ga ispod 40 miliona eura. Treba iskoristiti PSG-ovo finansijsko stanje i za te eventualne novce dovesti barem dva igrača (od toga jedan stoper, a drugi, nadam se, bek).

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 jun 2012, 17:50

Definitivni kraj Milana , ovi sto kazu i prije su odlazili veliki igrači iz MIlana su u krivu , jesu odlazili su ali jedan u 5 ili 6 godina a sad je neminovnost postala da gubimo po jednog svake godine , i to što najviše boli Francuzi uzimaju zvijezde Italijanima -.-
Onda ne mogu ni zamisliti šta će sutra ili prekosutra da prirede navijači Milana pred uredom izdajica Galliania a pogotovo škrtog pedofila Berlusconia ...
Ciao Silva , Ciao Grande Milan , dobro došli u prosjek !!
Ne bi me čudilo da i Ibra zatraži transfer ..
P.S mozda bi se sve ovo moglo i trpjeti da recimo dvojica IZDAJICA uzmu tih 50 -ak miliona pa dovedu 3 kvalitena Igrača ( Strootman , Ganso , Ogbonna ) ali ne vjerujem da će se to desiti -.- '
-----------------------------THE END-------------------------------------
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 11 jun 2012, 18:33

Galliani odbio komentarisati :lol: :lol:
Složio je njega Ćelo burazere,i sad se pripremite za Acerbija,mahnite Ibrahimovicu,jer taj nece vise ni doći i Milano nego će pravo iz Poljske i Ukrajine spičiti u City ili nesta slicno,e Silvio fala i živio stari ;)
Svima nam treba biti jasno nakon Sheve prije svega pa onda Kake da vise nema igraca koji su nedodirljivi,kad smo prodali Shevu,prodali smo dusu svoju al jbg navijac ko navijac tjesi se izjavama vjeruje im al ono krampa na kraju,**** ga Galliani nas je svake godine nabijao u debeli minus,a Silvio to pokrivao svake godine prosjecno po 70 miliona,sad vise nece i evo nam rezultata.......ko Udinese smo postali jbt...... :(
Thiago Silva deal done - report
By Football Italia staff

Sportmediaset are reporting that Milan defender Thiago Silva has agreed to join French outfit Paris Saint-Germain for €50m.

Reports this morning suggested that the player was in Paris today to negotiate a high-cost transfer to the Ligue 1 club, whilst both the his agent and PSG’s sporting director Leonardo added fuel to such rumours with their comments.

SportMediaset are now reporting that a deal between the club and Silva has been agreed, with the Brazilian allegedly set to be handed a €9m-a-season contract in the French capital, doubling his current San Siro salary.

Meanwhile, the Rossoneri are set to receive a €50m fee to hand over his registration to the Parisians, which would be five times the amount the Italians paid Fluminense for him in 2007.

It is understood that the player has already texted teammates at Milan to inform them of his departure and to say goodbye. The 27-year-old will have a medical on Tuesday before completing the transfer.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 11 jun 2012, 18:57

Ajde prodajte i Pata onog botinu teškog,lik sad izgleda nesposobno, mislim sposoban je samo za povrede.

Kad je već krenulo ne kontam onda zasto držati ove brazilce,Robinho i Pato trebali bi potraziti neki klub i onako su losi.

Edit: Muka mi je od njih !
-RIVALDO-

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 jun 2012, 19:00

Sheva , Kaka' , Pirlo , sad Silva , zajednička im je stvar da nijedan nisu svojom voljom napustili Milan već su izdani od strane Galliania i Berlusconi ...
Obojica da gore u Paklu i na ovom i na ovom svijetu , to su moje zelje od mene za njih -.-
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 11 jun 2012, 19:03

Silva i Ibra su najbolji igraci Milana.Eto ako na kraju prodate Silvu za te silne pare, ko kaze da ce to bit neki crni oblak iznad Milana? Ja vam dajem primjer Zidana i Juventusa, zar je mogao crnji oblak bit od prodaje jednog od najboljih igraca ikad, ali bit je sta uradit s parama koje se dobiju, kupit dvojicu ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 11 jun 2012, 19:04

Kad bi mi doveli igrače za ove pare od transfera ne bi mi bilo nimalo krivo,a znam da neće ni milion dati za transfer !

Tražit će opet nekog džaba .
-RIVALDO-

Ezio7
Kontakt:

Post Postao/la Ezio7 » 11 jun 2012, 19:05

senad_flamin je napisao/la:Ajde prodajte i Pata onog botinu teškog,lik sad izgleda nesposobno, mislim sposoban je samo za povrede.

Kad je već krenulo ne kontam onda zasto držati ove brazilce,Robinho i Pato trebali bi potraziti neki klub i onako su losi.
Slazem se da treba prodati Robinja ali ne i Pata koji ima tek 22 godine i sigurno moze pruziti jos puno dobri partija (svi znamo kakav je pato u pravoj formi) istina "poderale" su ga povrede ove sezone ali treba mu pruziti priliku.Sta reci za Silvu? :cry:
David Hayemaker Haye!!!

R.I.P Šejla Osmić

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.