vidi miša napravio račun samo da ostavi svoj "inteligentni" komentar o Hrvatskoj. Pojedi se od zavisti, već te vidim za par dana sa nickom furija ili slično.Azzurri je napisao/la:Hrvati presmijesna reprezentacija, pomalo ped-erska.. no to nije bitno, oni su svakako u Europi pa im se i parade odrzavaju bez nereda. Svaka cast! Novinari su njihovu pobjedu protiv Irske digli u nebesa, a sve sto su trebali uraditi je presing jer oni bogalji svakako ne znaju nista drugo osim izbijati loptu.
Italija ce ih razbucati, a Spanci sa svojim peglanjem lopte dovesti do ludila.
GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
- M. Scofield
- Kontakt:
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Audere est Facere
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I šta sad tebi čovjek treba napisati, a @Jacky?IvanCro je napisao/la:Nego momci, kako je 20 godina gledati Hrvatsku na velikim natjecanjima? Nekad i Srbi i Slovenci zalutaju, a neki iz ljeta u ljeto se kisele doma.

Živ bio, riješi se tog indekshaerovskog nacionalizma, kao što bi se neki trebali riješiti avazovskog. Isti qrac, samo drugo pakovanje (odnosno, druge boje). A, ako te baš zanima, lijepo je gledati velika natjecanja, nebitno je ko se takmiči na istim kad nema BiH. Lakše?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ti stvarno kao da imaš 15ak godina i kao da par godina ozbiljno pratiš nogomet...Monolog je napisao/la:Eto, ti pričaš o nekoj realnosti i onda napišeš ovo.dean_ je napisao/la:
apsolutno si u pravu...realno je da irci uzmu koji bod talijanima![]()
Nemoj potezati tu priču, živ bio. Ispade da je Italija u najmanju ruku jučer odigrala katastrofalan meč u kome je poražena sa 5 golova razlike od, recimo, Danske.Jbt, pa ljudi su sa svjetskim i evropskim prvacima igrali 1:1 i imali još prilika za postizanje golova, a ti govoriš kako je realno da Irska uzme (barem) bod Talijanima. Jah.
kakve veze ima ta prva utakmica sa zadnjom utakmicom......igrali su sa španjolcima koji su im ostavljali dosta prostora i nisu igrali sa napadačem(?) kad je španjolac uveo torresa pokazale se sva ranjivost talijanske obrane...druga je stvar što torres nije iskoristio 3 čiste prilike...
ali očito nisam bio dovoljno jasan....šta i da su talijani pomeli španjolce? to bi im garantiralo da će pobijedit irce? uozbiljimo se malo....da se kladim stavio bi pare na talijane ali uopće me ne bi iznenadio X ili pobijeda iraca
Zadnja izmjena: dean_, dana/u 11 jun 2012, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Kako politika čini čuda, u svakoj sferi života čini čuda. Ja sam navijač zemlje u kojoj živim i gdje sam rođen, a nemam ništa protiv Hrvatske, po meni je apsurd i imati, neka ljudi igraju kada znaju, sretno im, mada biti će jako teško u iduća 2 susreta, protiv Španije, realno nemaju šanse, ali biti će " čupavo " protiv Italije. Sve u svemu, želim da ih vidim i dalje na TV-u, a sada, da li će uspijeti.., teško je reći
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Hrvatskoj nije dovoljan bod protiv Italije. Čak mislim da će Hrvatska ispasti ako ne pobijedi Italiju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Hrvatska neće proći grupu i nemate se šta tu svađati
Ja ću čak biti smjeliji i reći da neće više ni postići gola na EP
Znači od Italije gube 2:0 od Španije 2:0
Ali i plasman na samo Euro je veliki uspjeh+ još upisati pobjedu, ma zabiti gol je uspjeh a ne ovo

Znači od Italije gube 2:0 od Španije 2:0

Ali i plasman na samo Euro je veliki uspjeh+ još upisati pobjedu, ma zabiti gol je uspjeh a ne ovo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- LarryDavid
- Kontakt:
Vidim da mnogi precjenjuju Spance i garantuju im sve bodove do kraja...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
dean_ je napisao/la:ti stvarno kao da imaš 15ak godina i kao da par godina ozbiljno pratiš nogomet...
kakve veze ima ta prva utakmica sa zadnjom utakmicom......igrali su sa španjolcima koji su im ostavljali dosta prostora i nisu igrali sa napadačem(?) kad je španjolac uveo torresa pokazale se sva ranjivost talijanske obrane...druga je stvar što torres nije iskoristio 3 čiste prilike...
ali očito nisam bio dovoljno jasan....šta i da su talijani pomeli španjolce? to bi im garantiralo da će pobijedit irce? uozbiljimo se malo....da se kladim stavio bi pare na talijane ali uopće me ne bi iznenadio X ili pobijeda iraca

Pa šta ćemo onda sa Hrvatskom. Ili to vrijedi samo za Talijane?

Realno je da Irska izgubi sve utakmice u grupi, a ako uzmu koji bod, to je iznenađenje. Nije nemoguće da otkinu, al' to nećemo nazvati realnošću, već senzacijom. Izgleda da ti brkaš te pojmove, stoga bih samo ja tebi mogao uputiti tu kritiku glede godina.

Btw, vidićemo Hrvatsku u naredne 2 utakmice. Vidiš, zbog takvih poput tebe i povratnika @Jackyja (pozdrav), volio bih da Hrvatska ispadne. Odnosno, da bude pregažena i od Talijana i od Španaca. No, s druge strane, pogledam @Šb_Fidelisa i ostale koji normalno komuniciraju, pa se razaberem i shvatim da ne bih trebao tako površno gledati na neke stvari.
Pozdrav za sve iskrene nacionaliste od kojih ćemo se sigurno pozdraviti ukoliko nastave ovako komunicirati.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pa dobro, s obzirom da si ti prorok, treba ti dati sansu i vjerovati. Naplacujes li po satu ili po prorocanstvu ?legenda reala je napisao/la:Hrvatska neće proći grupu i nemate se šta tu svađati![]()
Znači od Italije gube 2:0 od Španije 2:0![]()
Nego, ovaj Bangy gangy boyic, u redu je brate ne simpatisati nekoga i to cak postujem, ali toliku mrznju iskazivati i jos pri tome iznositi dezinformacije, ne znam odakle ti petlja.
Koga boli chuna sto si ti rodjen u Francuskoj ?
Hrvatska je zemlja od 4+ mil. stanovnika i sve sto je napravila na EU i SVJ. fudbalskoj smotri je i vise od prosjeka !
Da se razumijemo, niko ne mora da voli ove ili one, ali takva mrznja ? Pa to je necuveno...
P.S A i za ove HRV nacionaliste sto zderu na svaki komentar, vama predlazem da se iskljucite sa foruma sami zajedno sa onim bangic boyom jer je ionako samo pitanje vremena kada ce te vi i slicni njemu biti iskljuceni silom :- )
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 11 jun 2012, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
IvanCro je bivši.
Nastavite.

Joj što volim ove Moderatore, da ih nema, trebalo bi ih izmisliti
sorry cause OT
Nego da se vratim na temu, smatram da će biti veoma teško i Hrvatskoj i Italiji do kraja, no, ko može garantovati i Špancima da će se " prošetati " i upravo zbog toga volim fudbal

Nego da se vratim na temu, smatram da će biti veoma teško i Hrvatskoj i Italiji do kraja, no, ko može garantovati i Špancima da će se " prošetati " i upravo zbog toga volim fudbal

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Hrvati ne leze Talama, bice tu svega. Ni Irci se ne smiju totalno otpisati, jedna frljoka i iznenadjenje je na pomolu.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- raul-zakon
- Kontakt:
Možda ovo nije najbolje mjesto da ti odgovorim, ali evo: ni ja nisam pristalica toga, o čemu sam i pisao na temi Njemačke i Španije. Ali šta ovi iz Širokog, Mostara, Posušja, Čapljine drugo rade navijajući za Hrvatsku? Kako to da nazovemo? Zar nije to također navijanje za neku tamo reprezentaciju? Koja je razlika između, recimo @amerosm koji za Njemačku piše mi i nekog iz gore pomenutih gradova koji za Hrvatsku piše mi? Nikakva !FKKrajina je napisao/la:Ja def nisam pristalica toga. ok ovaj bigbigbang je bar rodjen u toj drzavi. Ali zasto da ja navijam za neku Spaniju,Portugal,Brazil,Argentinu s kojima nemam nikakve veze. Moze se simpatisati,ali istinski navijati,nemoguce. Bar je meni to glupost.
Ne znam zasto mislis da su Hrvati drugi razred nogometa,8. repka po rang listi. Koji smo mi,BiH, onda razred ? 10-ti ?
Pa jbg ti, bolju osnovu ima @BigBigBang da navija za Feancusku, jer je tamo rođen, nego bar trećina ovih "Hrvata" iz Hercegovine, koji ne znaju da nabroje 5 hrvatskih gradova i koji su glavni grad iste vidjeli samo na TV-u !

Sorry za OT !
p.s. Volim Hrvatsku i želim im da dođu do kraja !

Zadnja izmjena: raul-zakon, dana/u 11 jun 2012, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- Titova-Juga
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Joj što volim ove Moderatore, da ih nema, trebalo bi ih izmislitisorry cause OT
![]()
Bas tako, ja iskreno ne vidim Spanjolce da mogu tako lako uzeti 6 bodova Irskoj i Hrvatskoj, ne igrom koju su prikazali protiv Talijana, mada i Talijanima tu jos veca zasluga zasto su Spanjolci tako lose igrali jer su i sami svoju igru digli na visi nivo sa Prandellijem. Bice gusto do kraja, jedan kiks i odmah si donji!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- legenda reala
- Kontakt:
Titov Juga nisu to proročanstva to je samo realan slijed događaja 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
normalno da to vrijedi i za hrvatsku...šta ja znam kako će hrvatska odigrat drugu utakmicu i kako će se ona odvijat...i prije 4 godine su mnogi od vas mislili da hrvatska nema šanse protiv njemačke jer je u prvom kolu sretno pobijedila austriju...Monolog je napisao/la:
Pa šta ćemo onda sa Hrvatskom. Ili to vrijedi samo za Talijane?Ona poznata "prvi mačići se u vodu bacaju" važi samo za Talijane, dok je kod Hrvata ipak na snazi ona "po jutru se dan poznaje".
![]()
ja se obračam onima koji govore da će hrvatska sigurno pasti i koju omalovažavaju hrvatsku reprezentaciju...
ja sam svoje rekao...sasvim je realno da irska uzme bar bod talijanima....Realno je da Irska izgubi sve utakmice u grupi, a ako uzmu koji bod, to je iznenađenje. Nije nemoguće da otkinu, al' to nećemo nazvati realnošću, već senzacijom. Izgleda da ti brkaš te pojmove, stoga bih samo ja tebi mogao uputiti tu kritiku glede godina.
sad ispada da sam ja tu došao provocirat i vrijeđat bih reprezentacijuBtw, vidićemo Hrvatsku u naredne 2 utakmice. Vidiš, zbog takvih poput tebe i povratnika @Jackyja (pozdrav), volio bih da Hrvatska ispadne. Odnosno, da bude pregažena i od Talijana i od Španaca. No, s druge strane, pogledam @Šb_Fidelisa i ostale koji normalno komuniciraju, pa se razaberem i shvatim da ne bih trebao tako površno gledati na neke stvari.
Pozdrav za sve iskrene nacionaliste od kojih ćemo se sigurno pozdraviti ukoliko nastave ovako komunicirati.

- Titova-Juga
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Titov Juga nisu to proročanstva to je samo realan slijed događaja
Izvini molim te, po cemu je to realno ?
Hrvatska vec duze vrijeme Azzurrima (za koje i navijam) pravi probleme, bilo da je rijec o prijateljskim ili natjecateljskim. I ti tvrdis da neece dati ni gola ? Pricajuci o realnosti...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Kolika je isfrustriranost smijesnih navijaca Hrvatske koji su se digli nakon pobjede poklonjene od sudija dovoljno govori cinjenica da spominju bosansku reprezentaciju na temi evropskog prvenstva a predstavljaju se kao nekih top 8 u svijetu hahahahaha pa da su vrhunska reprezentacija ne bi se sa bosnom poredili 

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Jes' veselo ovdje...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
vi kako hocete ali hrvati ce biti tezak zalogaj i spancima a pogotovo 'mojim' talijanima. prandelli je pogodio ovom formacijom protiv spanaca iz prostog razloga sto se morao braniti protiv pas igre i bio je primoran igrati na kontre sto mu je i donijelo odlicnu predstavu ALI protiv hrvatske ce to biti totalno druga prica i mislim da ce tu puno teze doci do bodova nego je to bio slucaj jucer. dovoljno je pogledati prijateljske utakmice u koje su azurri ulazili kao favoriti a izlazili pognute glave. dakle, sa ovakvim sastavom i indolentnim napadom (cassano - balotelli) bice zanimljivo vidjeti kako ce italija odigrati kao favorit i pod imperativom pobjede. daleko od toga da je hrvatska neka velesila jer ni oni si ne smiju dozvoliti preveliku euforiju jer onakva irska nije nikakvo mjerilo kvaliteta. po meni trenutno su spanci favoriti samo zbog nepobitnog individualnog kvaliteta ali ako nastave sa ovom barcinom igrom bez napadaca mogli bi se gadno 'opeci'. italija i hrvatska imaju podjednake sanse i tek nakon medjusobnog okrsaja cemo moci zasigurno reci ko je bolji u oovm trenutku
irska, nazalost, zalutala na euro.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.