Pa skoro će pa decenija odkako se ovakva poliKita vodi u našem A.C.M, zašto vas ovo iznenađuje, ne kontam ?
Milan je postao prosječni EU klub, Velikan više nije dok je god Berlusconija i njegove (pre)zasićenosti ovim klubom

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ne vjerujem, jer odlazak jednog je bio i ocekivan s obzirom na tu situaciju u Milanu ali ipak ne mislim da ce sebi dopustiti da im odu dva glavna igraca isti prelazni rok bez adekvatne zamjene.IlPrincipino je napisao/la:ja mislim ako ode T.Silva ode i ibrahimović...
-To je to- As reported online edition of "Le Parisien", Thiago Silva would have landed this morning in Paris. The Brazilian center would be ready to meet the leaders of the PSG to define the details of a passage in France give it for granted.
Nema šanse, nije to naša politika.L'Avvocato je napisao/la:Žalosno ... Samo se nadam da Juve neće prodavati svoje igrače na ovaj način.
Slažem se u potpunosti !MaGiCa je napisao/la:Nekad je Milan bio najjaci klub na svetu, jer nije hteo da proda niti jednog top igraca, bez obzira na novac. A onda se desio Shevchenko, pa Kaka, evo sada i Silva - po svemu sudeci. Tu se ne zavrsava niz. Ocigledno je klub polako presao u drugu kategoriju evro fudbala, u drustvo Arsenala, BvBa, Ajaxa, Atletica... Sve ima cenu, samo je treba isplatiti.
ćelo odbija da komentariše silvin odlazak jer ipak nije toliki lažov da dok traju pregovori da negira. **** c'est la vie! idemo dalje. izaći će milan još jači iz ovoga upamtite to dobro. FORZA MILAN FINO ALLA MORTE!!!!Braida: "Thiago Silva to PSG? No, it doesn't exist. It's just inventions by the media, for now."
Thiago Silva's agent: "I know that PSG are interested in Thiago Silva. We will see what happens..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.