GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

Giroud
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la Giroud » 11 jun 2012, 15:46

ZOI84 je napisao/la: Svaka cast Mandi za sinoc, al ne treba sada od njega praviti Maradonu. On vec ima 25 godina i nije se bas naigrao dobrih utakmica, a niti uvijek borben bio. Ipak se on treba ugledati na neke naše napadace koji su u njegovim godinama imali 20 golova na kontu za rep.
Ja ni ne želim nit pokušavamreći da je on neka mega klasa, nego da je samo sinoć odigrao iznad svojih mogućnosti što realno i jeste. Da to naši igrači rade poput njega ne bi nam kraja bilo. Ovako :|

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 11 jun 2012, 15:49

@ dean

uz malo srece na ovom prvenstvu svako svakog moze pobijedit'... kad govorimo o razredima tu uzimamo nominalnu klasu u obzir i hrvatska je tu gdje jest...

naravno na terenu stvari cesto znaju izgledat' drugacije, pogotovo uz maksimalno zalaganje i borbenost... hrvatska jucer nije tekmu dobila na klasu vec na htijenje, zelju za pobjedom... svi su dali 100%, osim gordona, koji je jedini visio (ne znam jel' mu ono bilo 100%, ali ako jest, limitiran je i to dobro)..

bilic je odabrao ofenzivnu formaciju.. nije kalkulisao i to se isplatilo... isao je da postigne gol vise... da je dosudjen penal, hrvatska bi dobila opet s 2 razlike.. igrali su k'o navijeni...

u svakom slucaju hrvatska je pokazala da se moze borit' za prolaz... hoce li u tome uspjet'.. vidjecemo... italija i spanija su ipak protivnici drugog kalibra... ;)

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 jun 2012, 15:49

IvanCro je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la: BiH je naravno ispod, treci razred ili donji dio drugog, .
HAHAHA!
Znači reprezentacija koja je bila na 3 svjetska i 4 europska prvenstva, u 20 godina pobjeđivala i Njemačku i Englesku i Italiju više puta, Argentinu, bila treća na svijetu, igrala dva puta četvrtfinale europskog prvenstva je u istom "razredu" kao i reprezentacija koja u 20 godina nije nikad nigdje otišla, najveći rezultat je pobjeda protiv strašnih Belgijanaca.

Jako si objektivan, nema šta.
Pa eto smjesti ih u treci razred, oni nisu ni bitni, bitno je da precjenjena hrvatska nije ni blizu nekoga ko je u vrhu evropskog fudbala a kamoli da se naziva nekim tihim favoritom. Protiv zabara cete se uvjeriti u to.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jun 2012, 15:51

"Podsjeća me taj Balotelli na mene. Vidio si u onoj situaciji, kada je sam krenuo prema golu, a ništa nije gledao i neda loptu nikome, baš kao ja nekad. I meni je Osim u Želji govorio: "Upravi Nikola, upravi", u svom stilu kaže Nikić.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 jun 2012, 15:53

BigBigBang je napisao/la:
IvanCro je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la: BiH je naravno ispod, treci razred ili donji dio drugog, .
HAHAHA!
Znači reprezentacija koja je bila na 3 svjetska i 4 europska prvenstva, u 20 godina pobjeđivala i Njemačku i Englesku i Italiju više puta, Argentinu, bila treća na svijetu, igrala dva puta četvrtfinale europskog prvenstva je u istom "razredu" kao i reprezentacija koja u 20 godina nije nikad nigdje otišla, najveći rezultat je pobjeda protiv strašnih Belgijanaca.

Jako si objektivan, nema šta.
Pa eto smjesti ih u treci razred, oni nisu ni bitni, bitno je da precjenjena hrvatska nije ni blizu nekoga ko je u vrhu evropskog fudbala a kamoli da se naziva nekim tihim favoritom. Protiv zabara cete se uvjeriti u to.
Ti zabari precijenjenu Hrvatsku nikad u svojoj povijesti nisu dobili. Nikad.

Dosadan si s trollanjem i kompleksima, koliko si nebuloza i djetinjarija ovdje napisao najpametnije bi bilo da se sam odjavis, da ne govorim da bi trebalo svako malo cistiti ove teme ili makar uvesti dobne i IQ granice za komentiranje.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 11 jun 2012, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 11 jun 2012, 16:01

BigBigBang je napisao/la: Pa eto smjesti ih u treci razred, oni nisu ni bitni, bitno je da precjenjena hrvatska nije ni blizu nekoga ko je u vrhu evropskog fudbala a kamoli da se naziva nekim tihim favoritom. Protiv zabara cete se uvjeriti u to.
kompleksi,kompleksi

@amho....pa eto mislim da se slažemo....
inače meni ne smeta ako netko od susjeda navija protiv hrvatske...malo sportskog rivalstva ne škodi..hvala bogu ja uvijek navijam protiv srbije ....
ali ne volim čitat nerealne komentare....mislim da čak i ako nekog ne voliš moraš biti realan
znači poanta svega...neki previše dižu talijane i zbog ljubomore previše spuštaju hrvatsku....talijani su blagi favoriti,ali ne bi bilo veliko iznenađenje kad bi ih hrvatska uzela...
i pustite vi ove prve utakmice talijana i hrvata...u četvtak se igra posve nova i drugačija utakmica

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 jun 2012, 16:04

to sto nikad nisu dobili hrvatsku je rezultat toga sto je hrvatska ipak nizi razred i ne moze doci uvijek do duela sa ipak konstantnim zabarima.

opet bi da pitam kompleksi od cega? kompkekse od dobrih igraca, titula koje osvaja hrvatska ne kontam???
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 11 jun 2012, 16:15

BigBigBang je napisao/la:to sto nikad nisu dobili hrvatsku je rezultat toga sto je hrvatska ipak nizi razred i ne moze doci uvijek do duela sa ipak konstantnim zabarima.
5 susreta je savim dovoljno....inače hrvatska je često nositelj u kvalifikacijama pa ne mogu ni igrat u istoj grupi sa talijanima...
opet bi da pitam kompleksi od cega? kompkekse od dobrih igraca, titula koje osvaja hrvatska ne kontam???
ne mora hrvatska biti svjetski prvak da bi ti bio ljubomoran na nju..dovoljno je da bude bolja od tvoje reprezentacije

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 jun 2012, 16:19

@Deane,
Može li ijedan tvoj post proći, a da ne ide u pogrešnom pravcu? Pa jbt, banovan si zbog "brojanja krvnih zrnaca" i opet ideš sa istom pričom da su svi protiv Hrvatske zbog ljubomore. Opusti se, nije riječ o Barceloni, pa da je svima trn u oku. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 jun 2012, 16:26

Ti si Monoloze samo ljubomoran na Deutschland, sto si takav ba, ali neka neka. :D

Malo ontopic: Pobjeda protiv Irske je bila ocekivana. Da se nase princeze nisu setale terenom i pazile na friz, ni mi nikad nebi izgubili protiv njih, pa ni sa pola zalaganja. Bit ce interesantno vidjeti kako ce Hrvatska sa ovom defenzivom odigrati protiv Italije. Ne samo zbog rezultata, nego i zbog postave igraca i taktike, koja ce morati kompenzirati defenzivu. Dakle Bilicevi potezi ce biti interesantni za pogledati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 jun 2012, 16:28

http://sportsport.ba/assets/pictures/ar ... 15_big.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
jEL mi može neko reći otkud ova slika ? :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 11 jun 2012, 16:30

Vidim da ovdje mnogi potcjenjuju Irsku(a i hrvatsku pobjedu protiv Irske), na osnovu loseg imena i lose prve partije....ne bi me iznenadilo kad bi otkinuli bodove talijanima ili spancima i to vise od jednog
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 11 jun 2012, 16:34

Monolog je napisao/la:@Deane,
Može li ijedan tvoj post proći, a da ne ide u pogrešnom pravcu? Pa jbt, banovan si zbog "brojanja krvnih zrnaca" i opet ideš sa istom pričom da su svi protiv Hrvatske zbog ljubomore. Opusti se, nije riječ o Barceloni, pa da je svima trn u oku. :mrgreen:
nisam im ja kriv što su previše očiti jer pišu gluposti :mrgreen: nije riječ o barceloni, ali je riječ o susjedima....i ne kažem da su svi ljubomorni....mnoge boli ona stvar, a mnogi iskreno navijaju za hrvatsku...
ali uvijek treba biti REALAN :)
LarryDavid je napisao/la:Vidim da ovdje mnogi potcjenjuju Irsku(a i hrvatsku pobjedu protiv Irske), na osnovu loseg imena i lose prve partije....ne bi me iznenadilo kad bi otkinuli bodove talijanima ili spancima i to vise od jednog
apsolutno si u pravu...realno je da irci uzmu koji bod talijanima

Azzurri
Kontakt:

Post Postao/la Azzurri » 11 jun 2012, 16:38

Hrvati presmijesna reprezentacija, pomalo ped-erska.. no to nije bitno, oni su svakako u Europi pa im se i parade odrzavaju bez nereda. Svaka cast! Novinari su njihovu pobjedu protiv Irske digli u nebesa, a sve sto su trebali uraditi je presing jer oni bogalji svakako ne znaju nista drugo osim izbijati loptu.

Italija ce ih razbucati, a Spanci sa svojim peglanjem lopte dovesti do ludila.
Zadnja izmjena: Azzurri, dana/u 11 jun 2012, 16:40, ukupno mijenjano 2 puta.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 11 jun 2012, 16:39

Azzurri je napisao/la:Hrvati presmijesna reprezentacija, pomalo ****.. no to nije bitno, oni su svakako u Europi pa im se i parade odrzavaju bez nereda. Svaka cast! Novinari su njihovu pobjedu protiv Irske digli u nebesa, a sve sto su trebali uraditi je presing jer oni bogalji svakako ne znaju nista drugo osim izbijati loptu.

:lol:

Sad će da bude veselog citiranja :mrgreen:

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 11 jun 2012, 16:41

Azzurri je napisao/la:Hrvati presmijesna reprezentacija, pomalo ****.. no to nije bitno, oni su svakako u Europi pa im se i parade odrzavaju bez nereda. Svaka cast! Novinari su njihovu pobjedu protiv Irske digli u nebesa, a sve sto su trebali uraditi je presing jer oni bogalji svakako ne znaju nista drugo osim izbijati loptu.

ako je hrvatska smiješna reprezentacija onda su smiješne sve reprezentacije europe osim prvih 7-8 sila :lol:
ne znam ja čiji se navijači žale da njihovi igrači u važnim utakmicama igraju kao tetkice :lol:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 jun 2012, 16:42

Zasto ne ignorirate provokatorske komentare?? Rasprava krece u krivom smijeru a botova je sve vise i provociraju zato sta vide da se vi palite.

Smijesno mi je da se Irska podcijenjuje, oni su u 14 utakmica primili samo 3 gola, a Hrvatska im je isto toliko dala u jednoj utakmici, treba 3 gola utrpat i Andori danas, nema vise autsajdera pogotovo na Euru. Tko je od vas 2004 vidio da Grci mogu do vrha?? Nije nitko pa svejedno su poskidali velikane i napravili najveci uspjeh u Grckom nogometu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 jun 2012, 16:46

dean_ je napisao/la:

apsolutno si u pravu...realno je da irci uzmu koji bod talijanima
Eto, ti pričaš o nekoj realnosti i onda napišeš ovo. :mrgreen:
Nemoj potezati tu priču, živ bio. Ispade da je Italija u najmanju ruku jučer odigrala katastrofalan meč u kome je poražena sa 5 golova razlike od, recimo, Danske. :mrgreen: Jbt, pa ljudi su sa svjetskim i evropskim prvacima igrali 1:1 i imali još prilika za postizanje golova, a ti govoriš kako je realno da Irska uzme (barem) bod Talijanima. Jah. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 11 jun 2012, 16:49

vrlo lako se moze desit da irska nekom uzme bod...oni su svoje zavrsili kad je u pitanju takmnicarski dio ep i sad ce se trudit da koliko toliko sacuvaju obraz i izvuku makar neki dobar rezulatat..pogotovo se ovo odnosi na spance koji su placipicke i njima najmanje odgovara krkanska igra iraca..e sad,dali ce im to spanija ili italija dozvolit to cemo tek vidjeti..spanci su placipicke
Zadnja izmjena: kloc86, dana/u 11 jun 2012, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.