GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

Giroud
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la Giroud » 11 jun 2012, 14:14

Koliko god da sam sinoć za komšije navijao i radovao se sjajnoj predtsavi Mandže toliko sam i uvjeren da ne mogu u drugi krug. Španija je prejaka za njih, a Italijani imaju strašnu odbranu i sasvim solidan napad. Tako da po mom skromnom mišljenju prolaze Španci i Italijani, iako je moja želja Italijani i Hrvati, ali nažalost mislim da je to skoro pa nemoguće.

btw kakva partija Mandže sinoć, savršenstvo! Scena koja me je se dojmila je kad je izlazio s fizioterapetuom vani, fizioterapeut govori "ne može", a Mandža ponavlja "mogu, mogu!". I onda se vrati na teren i istrči par puta bolesno i dobije još batina.

Kad bi se barem svi bh igrači ugledali na njega i mi bismo ove godine igrali po Poljskoj i Ukrajini i ganjali vroclavske kurve a ne gledali EP u kuci, ispred rostilja ili u ugostiteljskim objektima. :)

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 jun 2012, 14:17

Giroud je napisao/la:Koliko god da sam sinoć za komšije navijao i radovao se sjajnoj predtsavi Mandže toliko sam i uvjeren da ne mogu u drugi krug. Španija je prejaka za njih, a Italijani imaju strašnu odbranu i sasvim solidan napad. Tako da po mom skromnom mišljenju prolaze Španci i Italijani, iako je moja želja Italijani i Hrvati, ali nažalost mislim da je to skoro pa nemoguće.

btw kakva partija Mandže sinoć, savršenstvo! Scena koja me je se dojmila je kad je izlazio s fizioterapetuom vani, fizioterapeut govori "ne može", a Mandža ponavlja "mogu, mogu!". I onda se vrati na teren i istrči par puta bolesno i dobije još batina.

Kad bi se barem svi bh igrači ugledali na njega i mi bismo ove godine igrali po Poljskoj i Ukrajini i ganjali vroclavske kurve a ne gledali EP u kuci, ispred rostilja ili u ugostiteljskim objektima. :)
Ih a kako bi onda nasi igraci ispijali kafe i bacali suplju citavo ljeto. Nemoj tako ti bi da im ukrades godisnji odmor, a taman zaradili para za kurcenje. Svakako dolaze preko racku na okupljanje repke jer izgubise slobodan dan a ti bi im godisnji ukrao. :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 jun 2012, 14:17

Giroud je napisao/la: btw kakva partija Mandže sinoć, savršenstvo! Scena koja me je se dojmila je kad je izlazio s fizioterapetuom vani, fizioterapeut govori "ne može", a Mandža ponavlja "mogu, mogu!". I onda se vrati na teren i istrči par puta bolesno i dobije još batina.

Da, i ja sam to bas upratio, stvarno je covjek primjer kako se bori za svoj dres.
Mene boli cinjenica sto je u nas malo ili nimalo takvih igraca nego jedva docekaju da izadju, (pogotovo ako repki ne ide u tom trenutku). Sve u svemu, OBOZAVAM igrace koji igraju srcem svaki provedeni minut na terentu a Mandzukic takav svakako jeste, ne samo za repku nego jos od Dinama.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 11 jun 2012, 14:26

slika

i ja mrzim kad mi R1 zasteka ovako :D
Thomas Müller - Fußballgott

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 jun 2012, 14:30

don_burza je napisao/la:slika

i ja mrzim kad mi R1 zasteka ovako :D

Mene prosto zanima je li on stvarno u tom trenutku mislio da je tako brz igrač pa je ostavio Španca dovoljno daleko iza sebe ili je kontao da će ga ovaj samo gledat i pustiti da radi šta hoće. Totalna dezorijentisanost :roll: :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 jun 2012, 14:31

Rosas7 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Hrvati misle da su neki bitan fudbalski faktor nakon ove pobjede koje su im donijele sudije ali Italijani i Spanci ce tu prosjecnu reprezentaciju lagano da vrate tamo gdje im je mjesto.

8 na fifinoj ljestivici
stalni sudionik eura

ipak mislim da jesmo bitan faktor u nogometu,a to ce ti biti dokazano u cetvrtak protiv tvog bitnog faktora italije ;)

btw da nas sreca prati sve do finala,ne bi mogal isprati onu nesrecu iz 2008 ;)
Ko gleda fifinu ljestvicu, vi ste tu ispred jedne Grcke sto dovoljno govori o kakvoj se smijesnoj listi radi, Grcka je u svim segmentima ispred Hrvatske a nije top reprezentacija. Koja nesreca, Turska vas je posteno naprasila i pogazala veliku mentalnu snagu i pobjednicki mentalitet prilikom izvodjenja penala.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 11 jun 2012, 14:48

BigBigBang je napisao/la: Ko gleda fifinu ljestvicu, vi ste tu ispred jedne Grcke sto dovoljno govori o kakvoj se smijesnoj listi radi, Grcka je u svim segmentima ispred Hrvatske a nije top reprezentacija. Koja nesreca, Turska vas je posteno naprasila i pogazala veliku mentalnu snagu i pobjednicki mentalitet prilikom izvodjenja penala.

Neka Pati Koga Smeta

[youtube][/youtube]

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 jun 2012, 14:49

FKKrajina je napisao/la:@ BigBigBang

Nemoj se prosipati vise bgt. Dosta te je. Hrvatska je velesila u nogometu. A ti crkni od ljubomore,ko te je*e.
Ljubomore na sta? Moja domovina je bivsi svjetski i dvostruki evropski prvak.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 11 jun 2012, 14:50

BigBigBang je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:@ BigBigBang

Nemoj se prosipati vise bgt. Dosta te je. Hrvatska je velesila u nogometu. A ti crkni od ljubomore,ko te je*e.
Ljubomore na sta? Moja domovina je bivsi svjetski i dvostruki evropski prvak.
A tvoja domovina je ?

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 jun 2012, 14:54

Bivsi svjetski i dvostruki evropski, samo jedna je takva a to je Francuska. Posto vec slutim zle komentare u vezi mog simpatisanja Francuske reci cu samo da sam ja za razliku od nekih ovdje navijaca nekih zemalja bar rodjen u zemlji koju podrzavam.

IvanCro
Kontakt:

Post Postao/la IvanCro » 11 jun 2012, 14:55

BigBigBang je napisao/la:Bivsi svjetski i dvostruki evropski, samo jedna je takva a to je Francuska. Posto vec slutim zle komentare u vezi mog simpatisanja Francuske reci cu samo da sam ja za razliku od nekih ovdje navijaca nekih zemalja bar rodjen u zemlji koju podrzavam.
Znači godište 92.-95.
Sve je jasno.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 jun 2012, 14:56

IvanCro je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Bivsi svjetski i dvostruki evropski, samo jedna je takva a to je Francuska. Posto vec slutim zle komentare u vezi mog simpatisanja Francuske reci cu samo da sam ja za razliku od nekih ovdje navijaca nekih zemalja bar rodjen u zemlji koju podrzavam.
Znači godište 92.-95.
Sve je jasno.
blizu si, 91. Ali dobro nemojte se vi meni uvrijediti ja ne vidim nista nenormalno u navijanju za neku drugu drzavu, zivimo u modernom demokratskom vremenu gdje kao pojedinac imas pravo da biras sve pa i zemlju koju podrzavas u sportovima. Ali kad vidim uzdizanje reprezentacije koja je drugi razred evropskog fudbala zanci ispod danske i grcke a iznad Slovenij, Srbije i BiH jednostavno ne mogu a da se ne javim.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 11 jun 2012, 15:03

Ja def nisam pristalica toga. ok ovaj bigbigbang je bar rodjen u toj drzavi. Ali zasto da ja navijam za neku Spaniju,Portugal,Brazil,Argentinu s kojima nemam nikakve veze. Moze se simpatisati,ali istinski navijati,nemoguce. Bar je meni to glupost.

Ne znam zasto mislis da su Hrvati drugi razred nogometa,8. repka po rang listi. Koji smo mi,BiH, onda razred ? 10-ti ?

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 11 jun 2012, 15:11

Giroud je napisao/la:Koliko god da sam sinoć za komšije navijao i radovao se sjajnoj predtsavi Mandže toliko sam i uvjeren da ne mogu u drugi krug. Španija je prejaka za njih, a Italijani imaju strašnu odbranu i sasvim solidan napad. Tako da po mom skromnom mišljenju prolaze Španci i Italijani, iako je moja želja Italijani i Hrvati, ali nažalost mislim da je to skoro pa nemoguće.

Svaka cast Mandi za sinoc, al ne treba sada od njega praviti Maradonu. On vec ima 25 godina i nije se bas naigrao dobrih utakmica, a niti uvijek borben bio. Ipak se on treba ugledati na neke naše napadace koji su u njegovim godinama imali 20 golova na kontu za rep.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 jun 2012, 15:19

FKKrajina je napisao/la:Ja def nisam pristalica toga. ok ovaj bigbigbang je bar rodjen u toj drzavi. Ali zasto da ja navijam za neku Spaniju,Portugal,Brazil,Argentinu s kojima nemam nikakve veze. Moze se simpatisati,ali istinski navijati,nemoguce. Bar je meni to glupost.

Ne znam zasto mislis da su Hrvati drugi razred nogometa,8. repka po rang listi. Koji smo mi,BiH, onda razred ? 10-ti ?
BiH je naravno ispod, treci razred ili donji dio drugog, ta lista nije nikakav pokazatelj, Danska i Grcka su realno u svim segmentima ispred Hrvatske a po meni ne pripadaju prvom razredu, prvi razred su zna se Holandija, Francuska, Spanija, Italija, i Njemacka. Engleska i Portugal su nesto ispod ovih ali definitivno iznad drugog razreda gdje kolo vode timovi poput Danske Rusije i Grcke, Hrvati su negdje ispod njih.

Naravno njima za utjehu moze biti sto su sigurno iz bivse drzave najuspjesniji, Hrvatska ima reprezatnaciju punu tako reci iznadprosjecnih i prosjecnih igraca nema tu svjetske klase ali tih igraca ima dvadesetak znaci sirok rooster dok Srbija i BiH imaju neke igrace svjetske klase ali nemaju tu masu iznadprosjecnih igraca vec je to sve goli prosjek ili cak ispodprosjek bez sirine roostera zato je Hrvatska ispred njih.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 jun 2012, 15:24

uz ovakvo suđenje mozda i euro osvoje :P
ako cemo biti realni hrvati odavno nisu imali bolji sastav, osim u odbrani al znali su i sa gorom odbanom doci na velika takmicenja...
You are someone else I am still right here

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 11 jun 2012, 15:27

@big big bang...ne znam šta ti sad hoćeš....hrvatska ne spada u krug najvećih sila u europi....ona je na vrhu drugog razreda sa rusijom,grčkom,danskom itd.......ali u jednoj utakmici može pobjedit baš svakog...pogotovo ove talijane ....
nekim iz bih očito smeta što hrvatski igrači imaju vjeru u sebe i što hrv. navijači nemaju kompleks niže vrijednosti kao neki....ali šta da vam radimo...mi se imamo pravo nadat

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 11 jun 2012, 15:28

tesko ce hrvatska pored spanije i italije u drugi krug, bez obzira koliko su dobro jucer odigrali... sreca kao jucer ne vjerujem da ce ih pratiti i u preostale dvije utakmice.. a italijani i spanci imaju daleko vece mogucnosti u odnosu na limitirane irce...

hrvatska je cijeli razred ispred BiH, ali je isto tako i cijeli razred iza spanije i italije (njemacke, francuske i holandije - podrazumijeva se)..

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 11 jun 2012, 15:32

amho je napisao/la:tesko ce hrvatska pored spanije i italije u drugi krug, bez obzira koliko su dobro jucer odigrali... sreca kao jucer ne vjerujem da ce ih pratiti i u preostale dvije utakmice.. a italijani i spanci imaju daleko vece mogucnosti u odnosu na limitirane irce...
ma dovoljno je da nas pomazi samo protiv talijana i naravno da naši to iskoriste.....vidjet ćemo talijane protiv hrvatske..ipak će hrvatska biti zatvorenija od španjolske a imat će i napadača za razliku od španjolaca
hrvatska je cijeli razred ispred BiH, ali je isto tako i cijeli razred iza spanije i italije (njemacke, francuske i holandije - podrazumijeva se)..
ovo je točno...ali hrvatska uz malo sreće može pobjedti zabare..ipak oni više nemaju tako jake igrače

IvanCro
Kontakt:

Post Postao/la IvanCro » 11 jun 2012, 15:38

BigBigBang je napisao/la: BiH je naravno ispod, treci razred ili donji dio drugog, .
HAHAHA!
Znači reprezentacija koja je bila na 3 svjetska i 4 europska prvenstva, u 20 godina pobjeđivala i Njemačku i Englesku i Italiju više puta, Argentinu, bila treća na svijetu, igrala dva puta četvrtfinale europskog prvenstva je u istom "razredu" kao i reprezentacija koja u 20 godina nije nikad nigdje otišla, najveći rezultat je pobjeda protiv strašnih Belgijanaca.

Jako si objektivan, nema šta.

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.