FKKrajina je napisao/la:Ja def nisam pristalica toga. ok ovaj bigbigbang je bar rodjen u toj drzavi. Ali zasto da ja navijam za neku Spaniju,Portugal,Brazil,Argentinu s kojima nemam nikakve veze. Moze se simpatisati,ali istinski navijati,nemoguce. Bar je meni to glupost.
Ne znam zasto mislis da su Hrvati drugi razred nogometa,8. repka po rang listi. Koji smo mi,BiH, onda razred ? 10-ti ?
BiH je naravno ispod, treci razred ili donji dio drugog, ta lista nije nikakav pokazatelj, Danska i Grcka su realno u svim segmentima ispred Hrvatske a po meni ne pripadaju prvom razredu, prvi razred su zna se Holandija, Francuska, Spanija, Italija, i Njemacka. Engleska i Portugal su nesto ispod ovih ali definitivno iznad drugog razreda gdje kolo vode timovi poput Danske Rusije i Grcke, Hrvati su negdje ispod njih.
Naravno njima za utjehu moze biti sto su sigurno iz bivse drzave najuspjesniji, Hrvatska ima reprezatnaciju punu tako reci iznadprosjecnih i prosjecnih igraca nema tu svjetske klase ali tih igraca ima dvadesetak znaci sirok rooster dok Srbija i BiH imaju neke igrace svjetske klase ali nemaju tu masu iznadprosjecnih igraca vec je to sve goli prosjek ili cak ispodprosjek bez sirine roostera zato je Hrvatska ispred njih.