GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

Rosas7
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la Rosas7 » 11 jun 2012, 10:48

igra nam nije bila bog zna nesto,ali smo zasluzeno razbili irsku i to je to
slavilo se cijelu noc,idemo dalje na italiju

HRVATSKAA
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 jun 2012, 10:49

maximusdecimus je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:Zalede kod Jelavicevog gola je postojalo i nije sviran penal za Irce, pa to je potvrdio i onaj njihov komentator sudenja u hrvatskom studiju
Zaleđe nije bilo!
Penal je bio!
ofsajd nije bio,jer je Irac kontrolirao loptu(da se odbila od njega bio bi ofsajd) i sam je dodao Jelaviću.
penal je bio,al realno ga nisu zasluzili,jer su,umjesto da izbace loptu u aut nakon sto su skrsili Mandzukica(Irac ga oborio i jos mu pao na nogu),nastavili akciju.svaka čast Hrvatima,al mislim da ce im trebati jos jedna pobjeda za prolaz (Talijani su zakomplikovali stvari uzimanjem boda)

Upravo tako :!:
Toliko o fer/korektnim Ircima :S . . .
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 11 jun 2012, 10:53

Pa frajer je odma usto, i nije mu pao tad na nogu to je bilo poslije. Cim je pao onaj do njega irac je odmahno rukom, jer je ovaj pado gotov na svaki duel uostalom mogao je sudija da prekine da je smatrao da je ovaj ozbiljno povridjen.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 jun 2012, 10:56

ahmad_tz je napisao/la:Pa frajer je odma usto, i nije mu pao tad na nogu to je bilo poslije. Cim je pao onaj do njega irac je odmahno rukom, jer je ovaj pado gotov na svaki duel uostalom mogao je sudija da prekine da je smatrao da je ovaj ozbiljno povridjen.

Padao bih i ti kada bi u 90% duela imao lakat na licu/sljepočnici/čelu, a sudac ništa od toga nije sanckionisao kao da se igra Premiership a ne EP.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 11 jun 2012, 11:00

fakat su dosadni s raspravama , dečki odradili vrhunski začepili mnogima usta.Sad ljubomora ili inat nekima na duši.Sudac ko sudac inače na Ep su katastrofa.Koskasti borbeni,motivirani i kapa dole trčali do zadnje minute imali igru,iako su ih svi pokušali podcjenjivati mislim da su pokazali kvalitet,pametno i hrabro dalje.Drago mi je za Bilića ,Irci meni ništa posebno kažem prljava igra grubi i potezanja laktovi ;) mislim da su se 'djeca' odlično borila i parirala .
Idemo dalje sretno im sljedeća Talijani. 3 -tri velika boda imaju.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 11 jun 2012, 11:02

ahmad_tz je napisao/la:Pa frajer je odma usto, i nije mu pao tad na nogu to je bilo poslije. Cim je pao onaj do njega irac je odmahno rukom, jer je ovaj pado gotov na svaki duel uostalom mogao je sudija da prekine da je smatrao da je ovaj ozbiljno povridjen.
u pravu si(moja greska),ali opet je prije tog penala bio cisti prekrsaj na Mandzukicu koji sudija nije svirao(lik Mandzukica uhvatio za vrat i oborio ga na zemlju).da je sudija svirao prekrsaj na Mandzukicu ne bi bilo ni penala,tako da su opet Hrvati osteceni koliko i Irci.to opet ne mjenja cinjenicu da su Irci ispali papci zato sto su nastavili akciju umjesto da loptu izbiju u aut

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 11 jun 2012, 11:30

Za Špance su ovakvi kiksovi uobičajeni, don't panic. :mrgreen: Desilo se nešto slično kao i na SP-u, ali igra nije bila ni tako loša koliko je Italija bila dobra i cijelo vrijeme grizla. Na kraju rezultat je i više nego zaslužen i pravedan za obje ekipe. Što se tiče Hrvata, raduje me njihova dobra forma i gaženje Iraca, koji su bili poslije 20 minuta (tačnije gola) bezidejni i bespomoćni pred Bilićevom četom. :mrgreen: Hrvatskoj će za prolaz trebati još barem jedan povoljan rezultat protiv Azzurra ili Furije, što će biti vrlo teško bez obzira na sinoćnju pobjedu od 1:3.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 jun 2012, 13:19

Hrvati misle da su neki bitan fudbalski faktor nakon ove pobjede koje su im donijele sudije ali Italijani i Spanci ce tu prosjecnu reprezentaciju lagano da vrate tamo gdje im je mjesto.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 jun 2012, 13:23

BigBigBang je napisao/la:Hrvati misle da su neki bitan fudbalski faktor nakon ove pobjede koje su im donijele sudije ali Italijani i Spanci ce tu prosjecnu reprezentaciju lagano da vrate tamo gdje im je mjesto.

8 na fifinoj ljestivici
stalni sudionik eura

ipak mislim da jesmo bitan faktor u nogometu,a to ce ti biti dokazano u cetvrtak protiv tvog bitnog faktora italije ;)

btw da nas sreca prati sve do finala,ne bi mogal isprati onu nesrecu iz 2008 ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 jun 2012, 13:28

Ne kontam sto neki ovdje omolovazavaju pobjedu komsija. Ljudi su odigrali vrhunski i to citavih 90 minuta.
Neki kazu Irci osteceni, ma sta su osteceni oni da su znali dali bi gol. Gubitnici uvijek placu na kraju i vazda im je neko drugi kriv. Pa igraj fudbal i nece ti onda niko drugi biti kriv.
Hrvatska je u svakom ternutku bila bolja i fino je vidjeti repku koja nije stala i povukla se poslije vodstva nego su napadali dalje. Ok dva gola jesu bila sretna, ali sreca prati one koje se bore za nju i koji rade na njoj. Da nisu napadali nebi ih sreca docekala ispred gola nego negdje na sredini terena.
I nasa repka da je igrala muski i napadala i nju bi sreca pomazila ispred gola, ali posto su nasi igrali kao pickice zesce tako se i zavrsilo.
Hrvati su pokazali kako se igra u drzavnom dresu, to treba biti primjer nasim neznalcima koji dolaze na okupljanje repke samo da bi familiju i raju vidjeli.

Ne mislim da ce Italija i Spanija imati tako lak posao protiv Hr, Bilic je jako inteligentan trener. A i ako izgube nije smak svjeta jer igraju protiv svjestkih i evrospkih prvaka.

Sto se tice utakmice I-Sp, nema se sta puno reci, respekt za obadva tima, prava utakmica, borbena ali jako fer.
Remi je nekako najpravedniji.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 11 jun 2012, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 11 jun 2012, 13:39

dinoze je napisao/la:Ne kontam sto neki ovdje omolovazavaju pobjedu komsija. Ljudi su odigrali vrhunski i to citavih 90 minuta.
.
ljubomora? zato jer jako žele vidjet svoji reprezentaciju na prvenstvu ali nikako ne ide..i još moraju gledat susjede kako igraju i pobjeđuju...naravno ovo se ne odnosi na sve bošnjake

inače hrvatska je napravila ono što je morala napravit....sada samo hrabro protiv talijana...nemamo mi komplekse protiv takvih,,upravo suprotno..to će ipak biti drugačija utakmica,..talijani igraju drugačije i hrvatska će vjerojatno biti zatvorenija...ali talijani su ranjivi u obrani i velika šteta što torres nije zabio jednu od onih čistih prilika......ali zato su tu mandjo i jelavic 8-)

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 jun 2012, 13:44

dean_ je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Ne kontam sto neki ovdje omolovazavaju pobjedu komsija. Ljudi su odigrali vrhunski i to citavih 90 minuta.
.
ljubomora? zato jer jako žele vidjet svoji reprezentaciju na prvenstvu ali nikako ne ide..i još moraju gledat susjede kako igraju i pobjeđuju...naravno ovo se ne odnosi na sve bošnjake

inače hrvatska je napravila ono što je morala napravit....sada samo hrabro protiv talijana...nemamo mi komplekse protiv takvih,,upravo suprotno..to će ipak biti drugačija utakmica,..talijani igraju drugačije i hrvatska će vjerojatno biti zatvorenija...ali talijani su ranjivi u obrani i velika šteta što torres nije zabio jednu od onih čistih prilika......ali zato su tu mandjo i jelavic 8-)

Ljubomora u sportu je cista glupost. To su stvari za primjer na koje se treba ugledati.
Sto se tice Italijana, mislim da se moze izvuci tu nerijeseno a mozda i vise. Samo da se Corluka malo uozbilji, jer Italijani znaju ispoovocirati i onda se lako moze zaraditi penal.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 11 jun 2012, 13:46

dean_ je napisao/la:
.

@dean_ zašto ti u svaki svoj komentar uvlačiš nacionalnost??? nema potrebe za tim

@BigBang

gdje im je to mjesto? uvijek su na velikim takmicenjima,uvijek uzimaju bodove,ulaze u cetvrtfinala,nikad nisu bili ispod 3.mjesta u kvalifikacijama.mene je strah i pomisliti gdje je nama onda mjesto s obzirom da nikad nismo ni prismrdili nekom velikom takmicenju
Zadnja izmjena: maximusdecimus, dana/u 11 jun 2012, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 jun 2012, 13:47

dean_ je napisao/la:
.
Crkoh od ljubomore.
Isto mišljenje imam prema Hrvatskoj, Srbiji, Obali Bjelokosti, Kini, Mexicu, ili bilo kojoj drugoj reprezentaciji, zaboli me za svaku od tih i sličnih reprezentacija, pratim BiH, volim BiH, ostalo me ne zanima.

Btw, isti smo svi tu, mi simpatišemo Englesku, Španiju ili Italiju (svejedno), vi Hrvatsku, it's the same. Ni jedni ni drugi nemamo koristi od tih reprezentacija.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jun 2012, 13:48

BigBigBang je napisao/la:Hrvati misle da su neki bitan fudbalski faktor nakon ove pobjede koje su im donijele sudije ali Italijani i Spanci ce tu prosjecnu reprezentaciju lagano da vrate tamo gdje im je mjesto.
Ovdje se slažem sa Pajom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 jun 2012, 13:59

dobro su odigrali hrvati uz sasvim solidnu pomoc sudija. imam neki osjecaj da ce opaliti talijane...
You are someone else I am still right here

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 11 jun 2012, 14:02

što se tiče ljubomore...oni kojima je to upučeno su se sigurno prepoznali...jednostavno su preočiti i ne znaju to sakrit u svojim komentarima....
ali ima to logike..kad vidiš koliko se vi ložite na taj plasman,a morate gledat susjede kako pobjeđuju...ponavljam ovo se ne odnosi na sve vas....mnogi iz raznih razloga navijaju za hrvatsku,a postoje i oni kojima je svejedno...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 jun 2012, 14:06

Komsije su sinoc odigrale dobru utakmicu i zasluzeno savladali Irsku. Da li su imali pomoc sudija ili ne, tu ne treba ulaziti. Nogomet je takva igra i svi mogu pogrijesiti. Sa Hrvatskom se nikada ne zna i mislim da mogu pobijediti svakoga, ali isto tako i izgubiti. Sjetimo se da su pobjedjivali reprezentacije poput Engleske i Njemacke i sve ce biti jasno. Zelim im puno srece u nastavku.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 jun 2012, 14:13

:lol:

Kandidiraš za post mjeseca, a možda i godine ako ovako nastaviš.

Irska je razvaljena od Vatrenih u svakom segmentu nogometne igre.

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.