HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la nerminh74 » 10 jun 2012, 20:26

SBNo1 je napisao/la:pa za pocetak nebi bilo lose da stavite na dresove grb drzave koju predstavljate
Života ti izjave oooo pa tko na dresovima ima grb države, svi nose klupski grb...Daj nas poštedi s tim izjavama molim te lijepo...[/quote]
onda malo bolje pogledaj dresove cibone, zagreba i cedevite na ledzima iznad imena i broja
isto mozes vidjeti i kod srpskih ekipa
ili kod bilo koje ekipe u europskim ili regionalnim takmicenjima
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 jun 2012, 00:33

Jel ti to jedina zamjerka? Koga boli briga koji je grb na dresovima, jel to moze netko nametnuti po svom navodjenju ili zabraniti mozda? Jel Hrvatska ili Srbija slucajno zemlja sa vise egalitarnih (makar na papiru) primarnih nacija?
Cinjenica je da Široki predstavlja Bosnu i Hercegovinu kao drzavu, za nju skuplja koeficijent, i to radi bolje od SVIH OSTALIH klubova u ligi. Kraj price bolan, sve ostalo je SMIJESNO! Kao i svaka prica sta bi kao ''trebalo biti''. Sta bi trebalo biti, tko to ovdje ima pravo reci sta bi trebalo biti? Ono sto treba biti je ono sto kaze uprava HKK Široki i narod koji iza nje stoji, a ostalo su price za malu djecu i bespotrebna isfuravanja.
...Život za Široki...

SBNo1
Kontakt:

Post Postao/la SBNo1 » 11 jun 2012, 13:18

[/quote]
onda malo bolje pogledaj dresove cibone, zagreba i cedevite na ledzima iznad imena i broja
ili kod bilo koje ekipe u europskim ili regionalnim takmicenjima[/quote]

Ti si mi upravo nabrojio Hrv.klubove,a koji to klubovi u BiH imaju grb na dresu (osim Bosne mislim da oni imaju), i zašto smo sad mi prozvani zbog toga? Uostalom koga uopće briga, to je najmanje bitno, bitno je kao što je Fidelis već napisao da mi predstavljamo BiH i za nju smo još jedno mjesto u reg.ligi izborili, ne za RH,ne za Srbiju i koga već i kraj, dosta o tome više....

Nego jeli istina da je i Planinić otišao na pred- draft?

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 11 jun 2012, 13:20

Zasto ne staviti na dres nas povijesni grb,koji predstavlja ovu drzavu kroz mnoga stoljeca.Po meni bi mi trebali imati plavo-zute dresove i one zvjezdice po dresu.Sto uprava ceka s tim nije mi jasno.Ovaj sto nabroja koji klubovi imaju grb ove drzave na dresu,pa samim time mozes zakljuciti sto je imaju i zasto ga drugi nemaju.Predstavljamo BIH,i ne treba nam nitko pomagati.Pomagali su Bosni pa vidimo sta ste uradili od kluba,a krivi ste vi svi i sto navijate i sto ste pratili KK Bosnu.Zelim vam sto brzi oporavak.I da postanete najbolja momcad u vasoj zupaniji!!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 11 jun 2012, 13:38

ŠB.TRN je napisao/la:Ovaj sto nabroja koji klubovi imaju grb ove drzave na dresu,pa samim time mozes zakljuciti sto je imaju i zasto ga drugi nemaju.
kad me već potežeš, da te "ovaj" priupita.
pa zašto Čelik nosi grb, osim što je bosanskohercegovački klub? a zašto drugi ne nose, a bosanskohercegovački su klubovi?
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 jun 2012, 13:45

SBNo1 je napisao/la:
ili kod bilo koje ekipe u europskim ili regionalnim takmicenjima[/quote]

Ti si mi upravo nabrojio Hrv.klubove,a koji to klubovi u BiH imaju grb na dresu (osim Bosne mislim da oni imaju), i zašto smo sad mi prozvani zbog toga? Uostalom koga uopće briga, to je najmanje bitno, bitno je kao što je Fidelis već napisao da mi predstavljamo BiH i za nju smo još jedno mjesto u reg.ligi izborili, ne za RH,ne za Srbiju i koga već i kraj, dosta o tome više....

Nego jeli istina da je i Planinić otišao na pred- draft?[/quote]

jest
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 jun 2012, 15:40

Pasha je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Ovaj sto nabroja koji klubovi imaju grb ove drzave na dresu,pa samim time mozes zakljuciti sto je imaju i zasto ga drugi nemaju.
pa zašto Čelik nosi grb, osim što je bosanskohercegovački klub? a zašto drugi ne nose, a bosanskohercegovački su klubovi?
Zasto bi morali nositi ako ne zele? Jel to neka obveza il sta, propisano Ustavom, propisano sportskim kodeksom ili KSBiH? Znaci, klub moze biti neki dereliktni, najocajniji, zadnja rupa na sviralu (ne pricam o Celiku) u Bosni i Hercegovini, al ako ima taj famozni grb na dresu, vrijedniji je automatski od najuspjesnijeg sportskog kolektiva OVE drzave?
...Život za Široki...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 11 jun 2012, 18:14

znao sam ja da ćeš se ti javiti, a nisi upitan(nije uvredljivo. nego sam, hajd' da kažem slutio, da ćeš se ti prvi javiti) . ma uopće nije bitno da li neko hoće ili neće, staviti grb BiH. ovdje je korisnik koji se osvrnuo na moj post htio da potencira nešto drugo...

SBNo1
Kontakt:

Post Postao/la SBNo1 » 11 jun 2012, 19:30

Pasha je napisao/la:znao sam ja da ćeš se ti javiti, a nisi upitan(nije uvredljivo. nego sam, hajd' da kažem slutio, da ćeš se ti prvi javiti) . ma uopće nije bitno da li neko hoće ili neće, staviti grb BiH. ovdje je korisnik koji se osvrnuo na moj post htio da potencira nešto drugo...
Ni na što drugo osim na besmislenost tvoje izjave, ama baš ništa drugo u pitanju bilo nije...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 11 jun 2012, 19:34

jesi li ti ŠB Trn i jesam li ja nerminh74?

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 11 jun 2012, 19:39

Pasha je napisao/la:jesi li ti ŠB Trn i jesam li ja nerminh74?
ovakav ljepotan kao ja nemozes bit :mrgreen:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

SBNo1
Kontakt:

Post Postao/la SBNo1 » 11 jun 2012, 19:48

nerminh74 je napisao/la:
Pasha je napisao/la:jesi li ti ŠB Trn i jesam li ja nerminh74?
ovakav ljepotan kao ja nemozes bit :mrgreen:
:)

a ZA TEBE, moja greška, ispričavam se,mislio sam da sam u pitanju ja, ali mislim da ne govorim ništa u krivu i da bi se i ŠB Trn složio sa mnom da ti je izjava krajnje besmislena, tako da....

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 11 jun 2012, 19:53

a zašto je moja izjava besmislena?

prvo ono što si ti pitao.
SBNo1 je napisao/la: Života ti izjave oooo pa tko na dresovima ima grb države, svi nose klupski grb...Daj nas poštedi s tim izjavama molim te lijepo...
moj odgovor na to.
Pasha je napisao/la:u nogometu: Čelik, Željezničar, Velež, Sarajevo. vjerovatno ima još, al' za njih sa sigurnošću znam. u košarci Bosna sigurno. ima mjesta na dresovima gdje da se stavi. nije samo lijevo na prsima mjesto gdje se može staviti.

ovo čisto da odgovorim. ne želim da se raspravljam, jer ne vidim svrhu...
i onda moje pitanje na ono što je pisao ŠB Trn
Pasha je napisao/la:

i gdje je tu besmislenost, smisleni...

SBNo1
Kontakt:

Post Postao/la SBNo1 » 11 jun 2012, 20:04

Besmislena je sva ta rasprava o tome dali je potreban ili ne grb države, to je ono što sam ja htio da ukažem, moja greška ako je što pogrešno protumačeno.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 11 jun 2012, 20:11

pa ja nikad nisam ni govorio da bilo koji klub treba da nosi grb države, pa tako ni HKK Široki. to je stvar svakog kluba pojedinačno...

SBNo1
Kontakt:

Post Postao/la SBNo1 » 11 jun 2012, 20:18

Pasha je napisao/la:pa ja nikad nisam ni govorio da bilo koji klub treba da nosi grb države, pa tako ni HKK Široki. to je stvar svakog kluba pojedinačno...
Slažem se...
A sad, ne znam koliko je vas gledalo ovaj prilog (od 3. je mj.), međutim ja sam tek danas posve slučajno naletio na njega, pa evo za one koji nisu gledali :)
" onclick="window.open(this.href);return false;

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 jun 2012, 20:25

Besmislena je rasprava oko grba na dresu. Dok to ne bude politika Kosarkaskog Saveza BiH niko nije duzan da to radi. Siroki predstavlja Bosnu i Hercegovinu i to radi odlicno u klupskim sportovima, a pogotovo u kosarci za razliku od moje Bosne. Mislim da je mnogo bitnije sto popravljaju keoficijent ove drzave, nego da im stoji grb na dresovima. Stajao je jednu sezoni Bosni, pa nismo nista dobili time sigurno. Momci predstavljaju Bosnu i Hercegovinu i najbolji su od svih sportskih kolektiva u tome. Treba im na tome cestitati.
Sigurno je da ce doci malo zdravija klima, pa ce biti normalno da imaju u svojim redovima reprezentativce BiH. Uporedite situaciju prije pet godina, i danas, pa cete primjetiti osjetnu razliku.
Cestitke iz Sarajeva na svim rezultatima prosle sezone, i da sljedece ponovite slicne rezultate. Steta za Eurocup, zaista...
Sport je lijek za tijelo i duh.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 11 jun 2012, 23:32

Kakve sve nebuloze neće napisati pojedinci , Kao prvo nadam se da znate što šu to "propozicije natjecanja" , drugo one propisuju da dres mora izgledati po pravilima košarkaške igre koje propisuje FIBA a ta pravila kažu :
I za žene i muškarce dres je isti. Standardni dres sastoji se od hlača, koje u današnje vrijeme dosežu ispod koljena, i majice bez rukava s jasno vidljivim brojem koji nema niko drugi u ekipi, koji je otisnut i na prsima i leđima. Profesionalni košarkaši koriste specijalnu obuću s visokim đonom, koji osigurava dodatnu potporu petama. Osim broja, na majicama se nalaze i imena kluba, igrača i sponzora
I tu vaša priča završava , u prevodu po propozicijama te zastave nebi trebale biti tu gdje se nalaze , ali naravno zašto bi tko kome to branio ako želi a još gore ko bi to kome nametao ako po pravilima to ne nebi trebalo stajati .
Je se nesjecam da to bilo tko nosa po europi tu mislim I na Hrvatsku , samo znam da ekipe iz Srbije to imaju .
S čim se I ja zamaram ali eto šta mogu kad nemogu odoliti .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 jun 2012, 23:48

Pasha je napisao/la:znao sam ja da ćeš se ti javiti, a nisi upitan(nije uvredljivo. nego sam, hajd' da kažem slutio, da ćeš se ti prvi javiti) . ma uopće nije bitno da li neko hoće ili neće, staviti grb BiH. ovdje je korisnik koji se osvrnuo na moj post htio da potencira nešto drugo...
Mora netko, ocito.
Pa nebitno, opet kazem, gdje stoji da je netko duzan staviti grb ili sta vec na dres?
Nije duzna ni KK Bosna ni tko vec, pa stavlja, pa sta, stavlja zato sto zeli i sto smatra da ima razlog istaknuti, jel im netko to brani, jel nekome ovdje to smeta ili nesto deseto?
Ako pak netko ne zeli, ne mora, ne vidim po cemu to utjece na cinjenice neke obicne i sta kome imaju dokazivati, ta imaju i vlastite simbole i identifikacije. Bitno je da se radi i da se ima rezultata, a to hoce li biti i ciji grb na dresu je nebitno, taman kao da to neku tezinu ima ili nesto znaci. Evo ja bi pokrenuo inicijativu da se mi okanemo ispunjavanja svojih obveza prema drzavi, placanja poreza i svega ostalog, a da zauzvrat stavimo grb kad je to vec moderno i vaznije za dokazivanje pripadnosti. Jel posteno? :P
...Život za Široki...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 12 jun 2012, 00:20

et' sad ispade da se ja zalažem, za nešto za šta se uopće ne zalažem....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.