Germany!!!!!!!!!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
O čemu ti, himna Španije uopšte nema tekst, oni ti pjevaju "na na na" il tako nešto.Elegant je napisao/la:Gldedam ovo izvođenje himni, svi pjevaju svoju i razmisljam da nasi odu na takmicenje sta bi bilo.![]()
Na zalost hima nema teksta, samo bi nam svirala melodija "Jedna Jedina".
i ti o svakakvim glupostima razmišljašElegant je napisao/la:Gldedam ovo izvođenje himni, svi pjevaju svoju i razmisljam da nasi odu na takmicenje sta bi bilo.![]()
Na zalost hima nema teksta, samo bi nam svirala melodija "Jedna Jedina".
Bilo bi lijepo, ali imaju puno mana... Nego sjajan meč između Italijania i Španaca... Rekao sam ja da znaju oni sa njima (Žabari sa Špancima)BIHfan je napisao/la:Na anketi sam tipovao Njemacku, al imam neki osjecaj da Rusija ovo osvaja. Eto zivi bili pa vidjeli.
Ako prođu grupuKonfucije je napisao/la:Rusi ce biti prijatno iznenadjenje.Taj borbeni duh,pripadnost naciji i taj patriotizam uvijek je vazan na ovako velikim smotrama.Imaju odlicne trkace,profesore fudbala u vidu Arshavina i sigurno jednog od najboljeg igraca u sljedecih par godina,Dzagoeva.Predvidjam im polufinale sto je za njih odlican rezultat.
Naravno tron ce preuzeti Englezi,vratiti trofej u kolijevku fudbala i pokazati Spancima ko je gazda.Nek se vrate svojim tradicionalnim koridama a fudbal nek prepuste najvecim borcima.
FINALEkarameldar je napisao/la:
Nema Inieste !Henderson je napisao/la:
Po redosljedu na Uefinoj tabliciunavita je napisao/la:jedno pitanje sta ako sve utakmice u grupi zavrse 1-1 npr.po kojem principu onda ekipe idu dalje,po sesirima,abc.redom ili kako?
Nidje veze.Henderson je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.