bice ovo ebena sezonaMaestro^^ je napisao/la:1.Hamilton 88
2.Alonso 86
3. Vettel 85
4. Webber 79
Mislim da ovako ide poredak ..

Moderator/ica: rio_Ferdy88
bice ovo ebena sezonaMaestro^^ je napisao/la:1.Hamilton 88
2.Alonso 86
3. Vettel 85
4. Webber 79
Mislim da ovako ide poredak ..
Samo cini mi se da Button puno zaostaje , ako sam dobro vidio covjek ima 45 bodovaSaltCityAttack je napisao/la:bice ovo ebena sezonaMaestro^^ je napisao/la:1.Hamilton 88
2.Alonso 86
3. Vettel 85
4. Webber 79
Mislim da ovako ide poredak ....jos samo Button da se tu ukljuci, ali ne znam koji je klinac sa njim
Maestro^^ je napisao/la:1.Hamilton
2.Grosjean
3.Perez
4.Vetel
5.Alonso
6.Rozberg
7.Webber
8.Raikkonen
9.Kobayashi
10.Massa
....
rio_Ferdy88 je napisao/la:Napokon da se i McLarenova strategija isplatila![]()
![]()
Odlicna voznja i pobjeda za Lewisa, iako je opet u boxu izgubio nesto vremena zbog problema na desnom zadnjem točku, ali se sav trud i peh koji je imao tokom ove sezone na kraju ipak vratio i sa ovom pobjedom je preuzeo vrh poretka u kategoriji vozaca![]()
Button nakon losih kvalifikacija, nije nista bolje odvezao ni trku i defnitivno je i dalje u velikoj krizi![]()
Moram pohvaliti Pereza, a i Grosjeana koji nastavljaju sa odlicnim voznjama, jer je Sergio danas sa 15 startnog mjesta dosao do fantasticne 3 pozicije, a Grosjean sa 7 na 2
amerosm je napisao/la:Nikako nisam zadovoljan sa rezultatom Vettela. Taktika je bila veoma losa, i sva sreca sto je bio jos neko losiji kada je odabir iste u pitanju. Nadam se da ce u narednoj utrci to izgledati bolje, mada sam skeptican.
pola utrka treba ukinuti...ove gradske utrke su postale predosadnejose je napisao/la:Ovu trku svakako treba ukinuti. Dosadna je, nema tradiciju, a očigledno ne donosi ni profit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.