polako buraz,Real je tek poceo liciti kao ozbiljan tim (s obzirom na svoj renome)...zaboravio sam pomenuti i Beckhama metrosexualca kojem je prece da snima reklame za svilene gacice i da pozira za Vouge umjesto da igra fudbal (sad može igrati samo u americi),zatim onog izdajnika portugalskog firauna Figa koji bi prodao rođenu mater za pare....Zidan je veeeelikii majstor i gospodin,ali svoje najbolje partije je prožao u dresu Juventusa a ne Reala.don Ciro je napisao/la:JOS ce te vise boliti kad ga zabije sa 30tak metara,drop je napisao/la:Raul je fudbalski gospodin svakako a i veliki igrac,jedan od rijetkih iz Reala koje poštujem i cijenim za razliku od onog homosexualca Gutija...samo kad se sjetim onih gmazova poput Helguere,Carlosa ili Salgadamuka mi dođe...Kaka,Benzema,Xavi Alonso sve sama elita,to su pojacanja u bilo koji klub na svijetu da dođu...Cristina Ronaldo,rasplakana barbika mi ide na neku stvar vec duže vrijeme ali je opak igrac do bola.
![]()
a CASIILAS
eh da vam je on ha
ebiga igrac REAL MADRIDA,ebiga najruzni igrac u povjesti RONALDINJO BIO u NAJ RUZNIJEM KLUBU
![]()
nije on kao GUTI BECKHAM
kad vec to spominjes a GUTI jepravi sminker,svaka njemu cast kad svake sezone ostane a svi doalze i mjnenjaju se,jos nake golove daviati u LP,ni MESSI nema naki gol npr
![]()
ebiga GUTI
Casilas je isto gospodin covjek i svjetska klasa,njega respektujem maksimalno...koliko vas je taj covjek puta spašavao,vadio i koliko vas je zadužio...trebali bi mu spomenik u Madridu podici,zajedno sa Raulom.