FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

drop
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la drop » 18 sep 2009, 02:29

don Ciro je napisao/la:
drop je napisao/la:Raul je fudbalski gospodin svakako a i veliki igrac,jedan od rijetkih iz Reala koje poštujem i cijenim za razliku od onog homosexualca Gutija...samo kad se sjetim onih gmazova poput Helguere,Carlosa ili Salgada :twisted: muka mi dođe...Kaka,Benzema,Xavi Alonso sve sama elita,to su pojacanja u bilo koji klub na svijetu da dođu...Cristina Ronaldo,rasplakana barbika mi ide na neku stvar vec duže vrijeme ali je opak igrac do bola.
JOS ce te vise boliti kad ga zabije sa 30tak metara, :lol: :lol: a CASIILAS :roll: eh da vam je on ha :?: ebiga igrac REAL MADRIDA,ebiga najruzni igrac u povjesti RONALDINJO BIO u NAJ RUZNIJEM KLUBU :lol: :lol: nije on kao GUTI BECKHAM :roll: kad vec to spominjes a GUTI jepravi sminker,svaka njemu cast kad svake sezone ostane a svi doalze i mjnenjaju se,jos nake golove daviati u LP,ni MESSI nema naki gol npr :lol: :lol: ebiga GUTI
polako buraz,Real je tek poceo liciti kao ozbiljan tim (s obzirom na svoj renome)...zaboravio sam pomenuti i Beckhama metrosexualca kojem je prece da snima reklame za svilene gacice i da pozira za Vouge umjesto da igra fudbal (sad može igrati samo u americi),zatim onog izdajnika portugalskog firauna Figa koji bi prodao rođenu mater za pare....Zidan je veeeelikii majstor i gospodin,ali svoje najbolje partije je prožao u dresu Juventusa a ne Reala.
Casilas je isto gospodin covjek i svjetska klasa,njega respektujem maksimalno...koliko vas je taj covjek puta spašavao,vadio i koliko vas je zadužio...trebali bi mu spomenik u Madridu podici,zajedno sa Raulom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

idrizinho
Kontakt:

Post Postao/la idrizinho » 18 sep 2009, 02:32

don Ciro je napisao/la:
DoKlE_ViShe je napisao/la:ma pustite kretena vidite a samo provocira ba IGNORE samo moram odg ovo patuljci patuljci osvjaju neke tamo Lige Prvaka, Primere Lige neke kupove kralja a vi kraljevski klub vi bi to trebali osvajat :D :D :D :D neke zlatne lopte neke nagrade sve barcini patuljci pobrase kontaju da li da patuljcima uruce pehar LP i za nareddne 3 godine a messi i ostalih 6 patuljaka necemo bitan nam je samo sljedeci na sred bernabea
ps jedino kaku benzemu postujem a iz prijasnjeg sastava reala dragi su mi bili snajder i van der vart volim holandjane hehehhe i raul **** stvarno lik je igracina traje vec koliko godina
a CASILLAS :lol: :lol: a tata VAN GOL,RONALDO :lol: :lol: XABI :lol: :lol: e moj mali.ma kazem ti ja PATULJCICIMA je rok istekao :mrgreen: :mrgreen: ova sezona je knap,pokazece se to :lol: :lol: u decembru ces vidjeti gdje su ti tvoji patuljici :lol: :lol:
Patuljci su vazda bili bolji igrac od ovih veci...a sto se tice C.R. on je dozivio svoj vrhunac karijere, sada ce polahko doci pad u njegovoj karijeri, pa vidis da se ljuti kao neko dijete kako je smijesan kada ne dobije prekrsaj...mah bit ce ovaj Real prvak sezone 2009/2010 ali one hidzretske...nije vazno kakve igrace imas nego kakvu taktiku...mozes ti imat sve najbolje, ali kada nemas taktike nema rezultata sjeti se samo Brazila s kakvom je ekipom dosao u Njemacku na Sp...zato Barcelona ima igrace i taktiku...evo vi meni mene zakoljite ako ovaj pelegrini ne dobije nogu na kraju sezone

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 02:36

SAMO glupson moze RECI da je ZIDANE pruzao najbolje partije u JUVE, :lol: :lol: pa sam je par puta reko da je pruzio u bitnim utakmicama za REAL islo mu bolje od ruke nego u JUVE,u finalu 98 nije ga nigdje bilo ,dok 2002 igrao je genijalno ne samo stoje zabio onaj gol,a ligi da nepricam,pa u REALU kad je igrao i dobijo je titulu najboljeg igraca svijeta 2002 ,zabijao je BARCI I LIGI I LP,nemoj se brukat,u REALU je imao po 20 asistencija u sezoni i 10 golova i bio proglasen prvu sezonu najboljim igracem lige :lol: :lol: kasnis , BECKHAM je tak many many many REAL je na njemu zaradio 10 puta vise nego sto ga je platio :lol: :lol:PA sad zelis reci da je slabije igrao u REALU nego u JUVE,u juve je samo dobijao crvene kartone u ligi i ispadali su ranoj fazi,ona 99 kad su ispali od MAN.UNDim je bila zadnja u kojoj je ZIDANE nesto uradio,a posle je u sljedec dvi po sezoni dobio 2 puta crveni udarcima galvom sjecam se jednoc protiv PANTIAKOSA
Zadnja izmjena: don Ciro, dana/u 18 sep 2009, 02:39, ukupno mijenjano 1 put.

DoKlE_ViShe
Kontakt:

Post Postao/la DoKlE_ViShe » 18 sep 2009, 02:39

a maloprije sam procitao da je real dobio barcu sa robinhom 4 1 sto znaci da je mali zvijer a kada se spominjalo da ce u barcu komentari su bili mi ga otjerali sto ce nam on ne treba nam vako nako a s njim ste eto ostvarili najvecu pobjedu u ovom stoljecu heheheheh kako ste vi nezahvlani franco da je ziv on bi u real i xavija i iniestu i messia sve patuljke a ovi kvazi navijaci od ove godine sto vole real otkako je CR dosao u real ja to SAMO NA IGNORE i samo da kazem da je real kad je kalderon bio predsjednik zelio dovesti iniestu naravno barca nije looda da ga proda toliko o patuljcima
a za ciru o bekamu tacno isto kao sto ce i na cr jbg marketing cudo meni se cini da oni ne kupe igraca da igra za njih nego zbog marketinga da na njemu zarade sto vise

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 02:43

DoKlE_ViShe je napisao/la:a maloprije sam procitao da je real dobio barcu sa robinhom 4 1 sto znaci da je mali zvijer a kada se spominjalo da ce u barcu komentari su bili mi ga otjerali sto ce nam on ne treba nam vako nako a s njim ste eto ostvarili najvecu pobjedu u ovom stoljecu heheheheh kako ste vi nezahvlani franco da je ziv on bi u real i xavija i iniestu i messia sve patuljke a ovi kvazi navijaci od ove godine sto vole real otkako je CR dosao u real ja to SAMO NA IGNORE i samo da kazem da je real kad je kalderon bio predsjednik zelio dovesti iniestu naravno barca nije looda da ga proda toliko o patuljcima
a za ciru o bekamu tacno isto kao sto ce i na cr jbg marketing cudo meni se cini da oni ne kupe igraca da igra za njih nego zbog marketinga da na njemu zarade sto vise
Nije Robina niko otjerao,vec mu REAL nije dao pare koliko je htjeo jer po njima nije zzasluzio,da je dali bi mu 6mill eura,ebiga REAL nikog nezadrzava ako zeli da ide,neka ide :lol: :lol: ima bolji koji ce doci u REAL tako je i bilo odma godinu dana posle,hallo KAKA-KARIM-RONALDO-PAKET....molim ja tebe zar nismo mocni :lol: nije samo do novca,sto MAN.CITY nije doveo RONALDA,KAKU,KARIMA-MAN.UND :arrow: npr,,,REAL MADRID samo to moze jarane ebes IBRU on je prosjecan balkanac nikad nije bio na postlju za 3najbolja na svijetu nit ce biti

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 sep 2009, 02:45

don Ciro je napisao/la:SAMO glupson moze RECI da je ZIDANE pruzao najbolje partije u JUVE, :lol: :lol: pa sam je par puta reko da je pruzio u bitnim utakmicama za REAL islo mu bolje od ruke nego u JUVE,u finalu 98 nije ga nigdje bilo ,dok 2002 igrao je genijalno ne samo stoje zabio onaj gol,a ligi da nepricam,pa u REALU kad je igrao i dobijo je titulu najboljeg igraca svijeta 2002 ,zabijao je BARCI I LIGI I LP,nemoj se brukat,u REALU je imao po 20 asistencija u sezoni i 10 golova i bio proglasen prvu sezonu najboljim igracem lige :lol: :lol: kasnis , BECKHAM je tak many many many REAL je na njemu zaradio 10 puta vise nego sto ga je platio :lol: :lol:PA sad zelis reci da je slabije igrao u REALU nego u JUVE,u juve je samo dobijao crvene kartone u ligi i ispadali su ranoj fazi,ona 99 kad su ispali od MAN.UNDim je bila zadnja u kojoj je ZIDANE nesto uradio,a posle je u sljedec dvi po sezoni dobio 2 puta crveni udarcima galvom sjecam se jednoc protiv PANTIAKOSA
nemoj da vrijeđaš kao prvo,ja tebe nisam nazivao glupanom.
Ne kažem da je Zidane slabo igrao u Realu,ali zna se gdje se proslavio i afirmisao kao igrac (a to je Juventus).
Tamo je bio glavni igrac i motorna snaga...u Realu mu je bilo lakše igrati kad je pored sebe imao Figa,Ronalda,Raula,Carlosa i sve te Galacticose...pa i Bekrić bi u takvom timu procvjetao :lol: ...u Juventusu je gotovo sam nosio igru na leđima,dok mu je u Realu taj posao bio daleko lakši.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

DoKlE_ViShe
Kontakt:

Post Postao/la DoKlE_ViShe » 18 sep 2009, 02:46

don Ciro je napisao/la:
DoKlE_ViShe je napisao/la:a maloprije sam procitao da je real dobio barcu sa robinhom 4 1 sto znaci da je mali zvijer a kada se spominjalo da ce u barcu komentari su bili mi ga otjerali sto ce nam on ne treba nam vako nako a s njim ste eto ostvarili najvecu pobjedu u ovom stoljecu heheheheh kako ste vi nezahvlani franco da je ziv on bi u real i xavija i iniestu i messia sve patuljke a ovi kvazi navijaci od ove godine sto vole real otkako je CR dosao u real ja to SAMO NA IGNORE i samo da kazem da je real kad je kalderon bio predsjednik zelio dovesti iniestu naravno barca nije looda da ga proda toliko o patuljcima
Nije Robina niko otjerao,vec mu REAL nije dao pare koliko je htjeo jer po njima nije zzasluzio,da je dali bi mu 6mill eura,ebiga REAL nikog nezadrzava ako zeli da ide,neka ide :lol: :lol: ima bolji koji ce doci u REAL tako je i bilo odma godinu dana posle,hallo KAKA-KARIM-RONALDO-PAKET....molim ja tebe zar nismo mocni :lol: nije samo do novca,sto MAN.CITY nije doveo RONALDA,KAKU,KARIMA-MAN.UND :arrow: npr,,,REAL MADRID samo to moze jarane ebes IBRU on je prosjecan balkanac nikad nije bio na postlju za 3najbolja na svijetu nit ce biti
a zasto je real pokusavao dovesti ibrahimovica ako nisi znao prva opcija je bio forlan pa villa pa zlatan pa tek onda karim znaci on je tek 4 izbor za napadaca prije pocetka sezone iako je on izjavljivao da je navijac barce i da mu je zivotna zelja doci u abrcu vako nako tamo vamo al nema veze jbg zlatan je tu zar nije ovo mocno henry messi zlatan a iza xavi i iniesta molim te

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 02:57

KARIM ako nisi gledo magazin prvaka je izjevio da je reko svojoj materi da ce igrati u REALU jednog dana gledao sam to,a jos u Decembru 2008 se pisalo da ga REAL ima skoram kupitog,sto se na kraju i ispostavilo,jer REAL ima dobre odnose sa LYONOM,a to st okazes FORLAN nije prva opcija bio nega VILLA,a IBRA je bio isto u Konbinacijama al je INTER trazio Higuaina i 55 mill eura sto je bilo puno.jer Higuain nije nista slabiji od BENZEME momak tek napunio 22 god,i prosle sezone je pokazao da ce napradovati jos vise,A reci za KARIMA da je reko da mu je san BARCA to je apsurd stvarno ,odes na WW.MARCA.COM,WWW.AS.COM,O od BARCE http://www.SPORT.ES i imas interviji sa njim i prije nego sto je otisao u REAL i kad je dosao sve je arhivi,,,,,,,,,,,,tako je pri neki 2 mjeseca interviji imao sa MARCOM PJANIC i rekao da mu je san igrati u REAL MADRID od malena

Mes_Que_Un_Club
Kontakt:

Post Postao/la Mes_Que_Un_Club » 18 sep 2009, 03:05

jarane moj, real kad osvoji kao Barca sve sto se moze osvojiti, onda tek mozes ness pricati...
a sto se tice patuljaka i toga svega,
jednostavno, kaka se ne moze porediti sa messijem, Kaka I Ronaldo su obicni ulicni sviraci, a Messi je za njih Bethoven, nadam se da skontao makar malo
Real kad bude napravio zvijezda kao Barcelona onda cemo moci pricati,
ja stvarno ne znam kako su samo ti patuljci uspjeli uvaaaaliittiiii 6 komada u centru Bernabea, samo mi to nije jasno..
Real kad dadne toliko golova na Camp Noum, ja cu prestati gledati nogomet ...
a uostalom, nema potrebe da se svadjamo, vidjecemo aBd u novembru,
a aBd, i za ostale utakmice cemo vidjeti....

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 03:10

Nije bitno koliko dademo golova kad imamo 80 pobjeda vise nego vi,i i vise smo vas pobjedili na NOU CAMPU nego vi nas na Bernabeuo u to nema sumnje mislim da je u tome razlika neki 20 pobjeda jos..a i dali smo vam i vise golova i manje smo primila sto je logicno to sve imas u EL CLASICO arhivi da ti postavim zelis li..a vidi se da gledas na fudbal od prosle sezone,pa mi smo vam pri 2 godn dali 4 gola a mogli smo vam dati i i vise al nisu htjeli,vec smo bjezali 20 bodova.ebiga sada KAKA-RONALDO su BOGOVI ne sviraci jarane :lol: :lol: :lol: nemores se pomiriti sa tim sto imamo ono sto se broji 31-19 o 9-3...jos ouno rada dok stignete do 31 titule o :arrow: 9titule u LP :lol: :lol: ako dozivis

Mes_Que_Un_Club
Kontakt:

Post Postao/la Mes_Que_Un_Club » 18 sep 2009, 03:19

jarane moj, sad ti kazem, samo uspijete dati 6 komada i to je to
a velika je hrabrost govoriti tako da su " Bogovi", ...
a naravnom, pred nama je
bili ste i prosle sezone puni ambicija pred tekmu na bernabeu, ono, 4 boda zaostatka, imamo sanse, kad ono, upsss, 6 komada, na koljenima je Bernabe...

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 03:39

Mes_Que_Un_Club je napisao/la:jarane moj, sad ti kazem, samo uspijete dati 6 komada i to je to
a velika je hrabrost govoriti tako da su " Bogovi", ...
a naravnom, pred nama je
bili ste i prosle sezone puni ambicija pred tekmu na bernabeu, ono, 4 boda zaostatka, imamo sanse, kad ono, upsss, 6 komada, na koljenima je Bernabe...
dobro igrali smo i bez par igraca i to se uzima u obzir,jer smo stigli bili puno bodova,a koliko je samo povreda bilo,a 6golova nece nista rijestit,niste bolji klub sto ste nam dali 6 golva,nego po titulama smo i dalje bolji klub, :lol: :lol: a ako hoces ispravi me ako grijesim 31-19 ,9-3 :lol: :lol: veliki klub i velike ambicije su stalno pred nama

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 18 sep 2009, 09:33

don Ciro je napisao/la:Nije bitno koliko dademo golova kad imamo 80 pobjeda vise nego vi,i i vise smo vas pobjedili na NOU CAMPU nego vi nas na Bernabeuo u to nema sumnje mislim da je u tome razlika neki 20 pobjeda jos..a i dali smo vam i vise golova i manje smo primila sto je logicno to sve imas u EL CLASICO arhivi da ti postavim zelis li..a vidi se da gledas na fudbal od prosle sezone,pa mi smo vam pri 2 godn dali 4 gola a mogli smo vam dati i i vise al nisu htjeli,vec smo bjezali 20 bodova.ebiga sada KAKA-RONALDO su BOGOVI ne sviraci jarane :lol: :lol: :lol: nemores se pomiriti sa tim sto imamo ono sto se broji 31-19 o 9-3...jos ouno rada dok stignete do 31 titule o :arrow: 9titule u LP :lol: :lol: ako dozivis
Vecina tih titula (pogotovo te evropske) real je osvojio kada su sudije sudile u kosuljama i kravatam, da ne pricam vise o tome kako je oduvjek bio favoriziran od strane drzava jer je tzv. ''kraljevski'' klub...
Pa pet titula kupa prvaka su osvojili kada se to takmicenje tek osnovalo a nakon nekoliko godina jos jednu...
Tada je to toliko lako bilo osvojiti a real je imao najbolje mogucnosti za to (od politike, uticaja,novca) za to...
Svakog iole kvalitetnog igraca koji bi mozda i dosao u Barcu su preotimali, tako da nije ni cudo da je tako bilo...
Ali nista, nema veze titula je titula samo sto je meni daleko draze sve ovo sto se desava sada i sto dozivljavam trenutno a ne nesto sto je bilo prije 60 godina...
Tako da slobodno mozete ostati najtrofejniji klub i u nekom narednom periodu, ali proslost je proslost i od nje se ne zivi...
Ja licno nikada ne bih mogao navijati za neku ekipu slicnu realu, zasto bi me dojmila ekipa koja u toj svojoj drzavi oduvjek ima sve pogodnosti da napravi nesto, svi su oduvjek naklonjeni njima jer su Boze moj nekakav kraljevski klub... E bas zato ja necu i ne mogu navijati za takve jer uspjeh Barce i njihova filozofija i fudbalsko shvatanje je nesto sto me zadivljuje... Zadivljuju me sto su i pored brojnih teskoca kroz istoriju uvjek se vracali i uprkos svemu imaju znacajne rezultate... Ja onu pobjedu na Bernabeu od 2:6 ne bih mjenjao ni za titulu lige prvaka, **** ikakvu titulu kad onako RAZVALIS,ZGAZIS,UNISTIS taj veliki ''kraljevski'' real madrid na njihovom stadionu, to je kako rece ona reklama neprocjenjivo...
Barca je za mene pojam danasnjeg fudbala, svi se ugledaju na nju jer Barcelona je najbolja ekipa koja je ikada postojala u istoriji fudbala . . . Barca je pocela da ispisuje novu istoriju, polahko ali sigurno, meni je bitno da sam ja tu pa da sve to vidim i ispratim...
Barca je vise od kluba . . .

PS. Nasmije me kada neki realovac kaze: imamo najljepsu ekipu, vidi kod vas ovih patuljaka i slicne gluposti. Pa sta sad, jel to modna pista ili fudbal, da vi navijaci reala svi niste mozda sexualno orjentisani prema sopstvenom polu pa su vam vasi igraci tako lijepi :D Najcudnije je sto to svi tako govore, bas zanimljivo...

MES QUE UN CLUB - VISCA BARCA
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 18 sep 2009, 09:40

don Ciro je napisao/la:Nije bitno koliko dademo golova kad imamo 80 pobjeda vise nego vi,i i vise smo vas pobjedili na NOU CAMPU nego vi nas na Bernabeuo u to nema sumnje mislim da je u tome razlika neki 20 pobjeda jos..a i dali smo vam i vise golova i manje smo primila sto je logicno to sve imas u EL CLASICO arhivi da ti postavim zelis li..a vidi se da gledas na fudbal od prosle sezone,pa mi smo vam pri 2 godn dali 4 gola a mogli smo vam dati i i vise al nisu htjeli,vec smo bjezali 20 bodova.ebiga sada KAKA-RONALDO su BOGOVI ne sviraci jarane :lol: :lol: :lol: nemores se pomiriti sa tim sto imamo ono sto se broji 31-19 o 9-3...jos ouno rada dok stignete do 31 titule o :arrow: 9titule u LP :lol: :lol: ako dozivis

papak nemate 80 pobjeda vise nego pisljivih 8 ;) na camp nou niste slavili cini mi se do 2005 ,dakle 20 godina .mi vas na bernabeu redovno deremo sjeti se ronaldinha i aplauza , pa 2001 kada vas je sudija spasio od rivalda sjecas se ?? :lol: .ja real postujem zato sto je veliki klub pa koji glupson ne postuje real ?? ali zar je tesko priznati da je barca u zadnjih 20 godina bolji klub ?? pa malo vidi kako se pravi relovci izrazavaju za barcu ,raul i casillas sa puno respekta a ne ko odavde neki balavci :lol:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 18 sep 2009, 09:58

poserem se ja na real i na sve aristokracijske klubove....gorra athletic bilbao,gorra euskadi!!!

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 18 sep 2009, 10:31

Jos nesto sto si spomenuo a nisi ni svjestan izgleda toga. Rekao si ''ako dozivis''
E vidis, pitam se samo koliko si ih ti dozivio do sada, mislim na titule reala i pitanje je koliko jos ces ih doziviti...
Ja dozivljavam ono najljepse u Barcinoj istoriji i drago mi je zbog toga a nisam siguran koliko mozes pronaci snimaka tih utakmica da su bar u koloru :D
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 18 sep 2009, 10:32

slika :mrgreen: :mrgreen:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 18 sep 2009, 12:23

don Ciro je napisao/la:KARIM ako nisi gledo magazin prvaka je izjevio da je reko svojoj materi da ce igrati u REALU jednog dana gledao sam to,a jos u Decembru 2008 se pisalo da ga REAL ima skoram kupitog,sto se na kraju i ispostavilo,jer REAL ima dobre odnose sa LYONOM,a to st okazes FORLAN nije prva opcija bio nega VILLA,a IBRA je bio isto u Konbinacijama al je INTER trazio Higuaina i 55 mill eura sto je bilo puno.jer Higuain nije nista slabiji od BENZEME momak tek napunio 22 god,i prosle sezone je pokazao da ce napradovati jos vise,A reci za KARIMA da je reko da mu je san BARCA to je apsurd stvarno ,odes na WW.MARCA.COM,WWW.AS.COM,O od BARCE http://www.SPORT.ES i imas interviji sa njim i prije nego sto je otisao u REAL i kad je dosao sve je arhivi,,,,,,,,,,,,tako je pri neki 2 mjeseca interviji imao sa MARCOM PJANIC i rekao da mu je san igrati u REAL MADRID od malena
Marca i As su ti madridski nastrojene novine. ne mozes njih uzimat za primjer ako se o realu pise. isto za barcu ne mozes ako su Sport i El Mundo Deportivo u pitanju.
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 18 sep 2009, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 18 sep 2009, 13:10

Legenda brazilskog i svjetskog nogometa, Pele tvrdi da bi nagrada Međunarodne nogometne federacije (FIFA) za najboljeg svjetskog igrača trebala doći u ruke Barceloninog genijalaca Lionela Messija.Maleni je Argentinac bio ključna figura uspješne Barcelonine sezone, pa ne čudi što se ponajbolji nogometaš svih vremena na taj način očitovao o Messiju.
- Nakon što su tu nagradu primili Ronaldinho, Kaka i Cristiano Ronaldo, došao je red na njega - kazao je Edison Arantes do Nascimento, izrazivši nadu da će uprkos svim nedaćama “gauči” izboriti nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu kojem je sljedeće godine domaćin Južnoafrička Republika.

P.S.Šta je Barca malo je reći...Ronaldinho a evo i Messi postaje igrač godine na svijetu u dresu naše Barce...Ronaldo to postao u dresu Manchestera,a Kaka u dresu Milana!
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Mes_Que_Un_Club
Kontakt:

Post Postao/la Mes_Que_Un_Club » 18 sep 2009, 14:19

pa naravno, Real samo znao dovoditi gotovu robu, kada je Real napravio toliko zvijezda kao Barcelona ?? sto se tice toga, ne mogu se porediti....

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, enobarca i 38 gostiju.