EDIT: Schumi usao u boks zbog nekih problema sa spojlerom , bojim se da je za njega ova utrka zavrsena .
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Postavit' cu ja na kraju prvih 8 .. Webber je tu na 4. mjestu (sada je isao u boks pa je na 6-7. mjestu) ... Rozberg je trenutno 6.vevericabimbereket je napisao/la:daj nek neko postavi makar na kraju prvih osam,imam na kladionici,a ne pratim nigdje razvoj situacije...i ako ko moze napisati sta je sa veberom i rozbergom ,imal odustajanja za sada?
hvala brate,lijepe vijesti donosis.Maestro^^ je napisao/la:Postavit' cu ja na kraju prvih 8 .. Webber je tu na 4. mjestu (sada je isao u boks pa je na 6-7. mjestu) ... Rozberg je trenutno 6.vevericabimbereket je napisao/la:daj nek neko postavi makar na kraju prvih osam,imam na kladionici,a ne pratim nigdje razvoj situacije...i ako ko moze napisati sta je sa veberom i rozbergom ,imal odustajanja za sada?
Bila su 3-4 odustajanja , jedino bitno odustajanje je Schumi .
Trenutno je 1. Alonso , 2. Vettel , a 3. Hamilton , ali nisam siguran ali mislim da Alonso i Vettel imaju jedan stop manje od Hamiltona.arelinho je napisao/la:trajel jos utrka i ako traje ko je prvi ??
hvala,koliko je ostalo do kraja ?Maestro^^ je napisao/la:Trenutno je 1. Alonso , 2. Vettel , a 3. Hamilton , ali nisam siguran ali mislim da Alonso i Vettel imaju jedan stop manje od Hamiltona.arelinho je napisao/la:trajel jos utrka i ako traje ko je prvi ??
J*bo ih otac retardirani umjesto da odu zajedno sa hamitonom u boks oni ostaju sa zutim gumama da voze 50 krugova ma sve sutnut iz ekipe j**o ih otac retardiranimajestic24 je napisao/la:Bravo idioti u Ferrariju.
Sad ce Alonsa prestici i Vettel 100%
Umjesto da poceva prednost u odnosu na njega i da bude u top 3,on ce zavrsiti 4 ili 5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.