FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
vratio se Aldin s dva n.. TOOOOOOOO !!!!!

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
I odma' se posipa pepelomanonimni je napisao/la:vratio se Aldin s dva n.. TOOOOOOOO !!!!!

upravo
ima li kakvih 100 % provjerenih informacija, Aldine ? da se nadam da će biti obrnuto

ima li kakvih 100 % provjerenih informacija, Aldine ? da se nadam da će biti obrnuto
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ne možemo sačuvati Nyemu i dati mu platu, a da dovodemo nekog mladog igrača o kojim vi izmišljate. Takođe dovodite pola lige u Želju, a ponovit ću opet ne možemo Nyemu zadržati..
Dajte malo smirite se s šupljacima ..
Dajte malo smirite se s šupljacima ..
Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 10 jun 2012, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis!
hahaha obradov'o si me majke mi
kad se na kraju godine bude dijelila nagrada "Zlatna kanta foruma", znam za koga ću glasat'

kad se na kraju godine bude dijelila nagrada "Zlatna kanta foruma", znam za koga ću glasat'

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ako je istina da ovi manji radovi podrazumjevaju boldirano, onda ne znam u kom pravcu to vodi. Naveliko se pričalo o rekonstrukciji /gradnji tribina/ stadiona, a sada "manji" radovi.SkyWallker je napisao/la:Kakvi se "manji" radovi spominju na stadionu ?? čujem jutros da bi se nesto trebalo raditi tipa promjena ograde na sjeveru, označavanje izlaza žutom bojom, pominju se i svlačionice da bi se trebale raditi i to sve samo za PL.
Mišljenja sam ukoliko bude ovih "manjih" radova, tipa ograda na sjeveru, farbanje izlaznih stepenica, sređivanje svlačionica, onda su oni "veliki" radovi, na velikom čekanju.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
da nije Marco Borieloo ?
Ja imam 100% provjerenu informaciju da nam i naredne sezone stižu titule u prebukirane vitrine.anonimni je napisao/la:upravo![]()

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
i ja imam istu.. je li nam isti izvor ?avlami97 je napisao/la: Ja imam 100% provjerenu informaciju da nam i naredne sezone stižu titule u prebukirane vitrine.

samo kad Nyemu ne možemo platit', ne vjerujem da ćemo osvojit', mora da me je lik izradio

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Razmislite malo bolje - mogli biste sebi uljepšati dan!!!pintol_TM87 je napisao/la:mariochanchi je napisao/la:M.B bi mogao doći u želju (šuška se).
OPLETITE!!!
Mlad je, perspektivan a već dokazan...
(baš kao što ga je meni uljepšala ta informacija).
Doduše, još je rano, ali kad Amar nešto naumi...
- pintol_TM87
- Kontakt:
Muhamedchanchi je napisao/la:Razmislite malo bolje - mogli biste sebi uljepšati dan!!!pintol_TM87 je napisao/la:mariochanchi je napisao/la:M.B bi mogao doći u želju (šuška se).
OPLETITE!!!
Mlad je, perspektivan a već dokazan...
(baš kao što ga je meni uljepšala ta informacija).
Doduše, još je rano, ali kad Amar nešto naumi...

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Bešićpintol_TM87 je napisao/la: Muhamed

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Alianonimni je napisao/la:Bešićpintol_TM87 je napisao/la: Muhamed

- pintol_TM87
- Kontakt:
hahaaNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Alianonimni je napisao/la:Bešićpintol_TM87 je napisao/la: Muhamed

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
hajmo dalje.. ima li još igrača koji se zovu Muhamed, prezime im počinje sa B, mladi su, perspektivni a već dokazani ?
jbt, dobra ova zagonetka

jbt, dobra ova zagonetka

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
hahaaja znam da sam pogodio
al ajmo dalje imamo incijale...
[/quote]
samir muratovic
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
MUhamed Bešić ali taj neće doći.
-
- Kontakt:
Mario Balotelli 

TOROMANOVIĆanonimni je napisao/la:hajmo dalje.. ima li još igrača koji se zovu Muhamed, prezime im počinje sa B, mladi su, perspektivni a već dokazani ?![]()
jbt, dobra ova zagonetka

još da mu prezime počinje sa B.. 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: benko21, Cwirek, Levin, Napaceni87, Paromlinac, ristagrad, TheTruth34 i 58 gostiju.