Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

harry_90
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la harry_90 » 07 jun 2012, 22:08

Ima li ko masivniji ? :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jun 2012, 22:13

harry_90 je napisao/la:Ima li ko masivniji ? :mrgreen:
:lol: :lol: ma kakav ti, Denga je masivniji od tebe :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 07 jun 2012, 22:15

Oj počeli su se i ovdje skupljati... :D

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 07 jun 2012, 22:18

Rolex312 je napisao/la:Razmisljam da se pocnem baviti taekwando-om. Zanima me je li ima neko da trenira to pa da malo pojasni sta-kako i vase sugestije. Pozz.. :D
nezz možda ne bih trebao iznijeti svoje mišljenje na ovaj način ali msm da ti je bolji sport ili Karate ili nešto tipa brazilski jiu jitsu...meni taj taekwondo totalno neprivlačan sport..em što je brutalan pa treba tolika zaštita u vidu onih kaciga i tako toga a šta ćeš ti, kako ćeš se odbraniti od napadača s pištoljem? treba ti vještina savladavanja rukama i slično..drugar mani se tkd-a idi na nešto bolje :)
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jun 2012, 22:19

bagrcavi je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ima li ko masivniji ? :mrgreen:
:lol: :lol: ma kakav ti, Denga je masivniji od tebe :mrgreen:
:lol: :lol: ja i denga u cenera da vidimo ciji je veci...... misic :mrgreen: samo zdrav zivot i masovni treninzi = najmasivniji.. :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 07 jun 2012, 22:26

Amoxicillin je napisao/la:
Rolex312 je napisao/la:Razmisljam da se pocnem baviti taekwando-om. Zanima me je li ima neko da trenira to pa da malo pojasni sta-kako i vase sugestije. Pozz.. :D
nezz možda ne bih trebao iznijeti svoje mišljenje na ovaj način ali msm da ti je bolji sport ili Karate ili nešto tipa brazilski jiu jitsu...meni taj taekwondo totalno neprivlačan sport..em što je brutalan pa treba tolika zaštita u vidu onih kaciga i tako toga a šta ćeš ti, kako ćeš se odbraniti od napadača s pištoljem? treba ti vještina savladavanja rukama i slično..drugar mani se tkd-a idi na nešto bolje :)
Hvala na misljenju. Bas sam mislio na jiu jitsu, ali je to sport slican kao dzudo. Mozda valja 1 na 1, ali protiv vise protivnika nema sanse jer je to borba polugama. Karate je preblag sport za mene. Dok sa druge strane taekwando je vjestina uglavnom nogama, pa ti pridji ako mozes. :mrgreen: btw trenirao sam box, ako bi ukonbinovao ta dva sporta mogu slobodno na UFC. :)
Nad nama nebo ima da gori!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 07 jun 2012, 23:18

pusaaa je napisao/la: a i ne bih ih mogo imat jer mi je piva treca majka :DD
a kladionica druga majka ? :D :D
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 08 jun 2012, 12:14

Rolex312 je napisao/la:
Hvala na misljenju. Bas sam mislio na jiu jitsu, ali je to sport slican kao dzudo. Mozda valja 1 na 1, ali protiv vise protivnika nema sanse jer je to borba polugama. Karate je preblag sport za mene. Dok sa druge strane taekwando je vjestina uglavnom nogama, pa ti pridji ako mozes. :mrgreen: btw trenirao sam box, ako bi ukonbinovao ta dva sporta mogu slobodno na UFC. :)
:D karate preblag? :D udaraj se pravo s karatistom :D 2 udarca down! :D nego ni kung fu nije loš :)
al jiu.jitsu treniraju svi specijalci pa ti vidi što je dobar :D evo ruka ako je i jedan čovjek prebio specijalca k'o mačku al da se nije koristio nekim palicama i tako to
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 08 jun 2012, 23:23

Rolex312 je napisao/la:
:D karate preblag? :D udaraj se pravo s karatistom :D 2 udarca down! :D nego ni kung fu nije loš :)
al jiu.jitsu treniraju svi specijalci pa ti vidi što je dobar :D evo ruka ako je i jedan čovjek prebio specijalca k'o mačku al da se nije koristio nekim palicama i tako to

Ehh sad specijalca, treba dogurati do tog nivoa. :D Ja sve mislim da je taj djiu djiutsu nesto slicno judo-u, tj. samo neki zahvati, nema udaraca ?
Nad nama nebo ima da gori!

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 08 jun 2012, 23:31

Rolex312 je napisao/la:
Rolex312 je napisao/la:

Ehh sad specijalca, treba dogurati do tog nivoa. :D Ja sve mislim da je taj djiu djiutsu nesto slicno judo-u, tj. samo neki zahvati, nema udaraca ?
to su kao tehnike, zahvati, poluge i tako to..ima malo i udaraca :) odbraniš se od napadača i onesposobiš ga jednim potezom :D stajanje koljenom na grkljan il slično :D al ugl. ko trenira jiu jitsu taj je bog :D ja ni s pištoljem na njega ne bi smio :D

[youtube][/youtube]

pusaaa
Kontakt:

Post Postao/la pusaaa » 09 jun 2012, 08:14

Emir ZENICA je napisao/la:
pusaaa je napisao/la: a i ne bih ih mogo imat jer mi je piva treca majka :DD
a kladionica druga majka ? :D :D

znas brate da sam se kanio toga ! :lol: :lol: :lol: :lol:

gang
Kontakt:

Post Postao/la gang » 09 jun 2012, 16:19

da li se uz vjezbanje dva mjeseca i koristenja kreatina moze dobiti na obimu misica

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 09 jun 2012, 16:57

gang je napisao/la:da li se uz vjezbanje dva mjeseca i koristenja kreatina moze dobiti na obimu misica
ma šta će ti kreatin :) uzmi sirutke, kajmaka i graha pa da vidiš obima al iskreno :)

pusaaa
Kontakt:

Post Postao/la pusaaa » 09 jun 2012, 17:09

gang je napisao/la:da li se uz vjezbanje dva mjeseca i koristenja kreatina moze dobiti na obimu misica
Itekako, ali uz pravilan nacin uzimanja. Kao prvo, kreatin ti radi na principu navlacenja vode u misic i poboljsava sintezu proteina. Dakle dok si "pod kreatinom" , a oces da imas dobar rezultat, dnevno moras da pijes najmanje 3l vode. Kreatin je jedan od najboljih suplemenata kada je upitanju brza izgradnja misica ali njegov nedostatak je kada se prestane s koristenjem, voda napusta misic i dolazi do naglog pada misicne mase. Dakle, ja bih ti preporucio da skupis jos malo para i uzmes sebi glutamin koji ima isti efekt i gotovo da nema nedostataka. Ali ako se ipak odlucis na kreatin uzimaj ga na sljedeci nacin : pola sata prije treninga 5gr (jedna mjerica) i nakon treninga 5gr. U danima pauze izmedju obroka uzimas 5gr. SAMO SA VODOM SE UZIMA, I SAMO SE VODA PIJE :)

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 09 jun 2012, 22:32

Eh ovavko :D ,zanima me jel iko imao iskustva sa Pure creatino,i kakav efekat n ima..Moze se koristiti na vise nacina,to znam :lol: ,al koji je po vama zajdjelotvorniji...Radi se o proizvodu marke Weider.. Hvala
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

pusaaa
Kontakt:

Post Postao/la pusaaa » 09 jun 2012, 23:21

Postoje dva nacina uzimanja kreatina. Prvi je tzv. punjenje, znaci uzimanje vecih kolicina kreatina u toku jedne sedmice, pa pauza jednu sedmicu pa opet nastavak. Taj nacin se koristio kada kreatini nisu bili cisti kao danas. Medjutim posto danas kreatin dostize 99,99% cistoce ovaj nacin se zanemaruje i uzima se na nacin koji sam naveo u prethodnom postu. Dakle, posto imas pure kreatin od veoma dobre marke, koristi drugi nacin :)

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 09 jun 2012, 23:29

Hvala care.. Btw,na proizvodu pise da se dnevno uzimaju samo tri grama kreatina i j to jednom dnevno a ti s si drugacije naveo,tj.prije i nakon treninga,pa mi nije jasno.Ak ti nije frka,da pojasnis.. Hvala..

pusaaa
Kontakt:

Post Postao/la pusaaa » 09 jun 2012, 23:43

Posto je kreatin u jednu ruku i vrsta podizaca ( tj. dizanje energije i izdrzljivosti ) ja ga uzimam prije treninga, a poslje radi bolje sinteze. Sto se tice kolicine ja uzimam 5gr, a ti ako si dobio kasikicu u proizvodu, uzimaj tu jednu kasikicu kao mjeru

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 09 jun 2012, 23:54

Ma sve ok,samo me zanima jeli stetno za organizam unijeti deset grama,u kratkom periodu..Posto vidim da znas znanje reci mi,da li mogu uzimati dva puta dnevno, ujutro i poslije podne,oba puta,nakon treninga,jer obicno treniram dva puta dnevno,cetiri dana u sedmici?? I da,u danima kad ne treniram,kako cu onda dozirati???uuuH sto se raspisa :lol: :P :D

pusaaa
Kontakt:

Post Postao/la pusaaa » 10 jun 2012, 16:24

Nije stetno, samo malo vise pisas :D Ako trcis ujutru, onda ti je bolje da uzmes prije trcanja, a ako radis teretanu, onda poslje. I samo vode, vode i vode :) a u danima kada ne treniras, uzimas jednu mjericu izmedju obroka. :)

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.