FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

don Ciro
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 01:26

Sajoni je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:
Sajoni je napisao/la:don Ciro stvarno serendaš ono pravo...ako ti tri i više ljudi kažu da pijan,pa lezi onda na pod i valjaj se !!!
ajd pisaj pa spavaj
heheheehee....ti nemas preko 20 godina......ako imas onda si vjerovatno zaostao razvojem i pogodila te je bolest kretenizam!!!
:lol: :lol: razvojom je zaostao Mesii nemoj me bogati tu stavljati :lol: :lol: nisam MESSI :roll: nisam ti ja kriv sto navijas za klub koji mozes zajebavati dokle je volja,imam argumenta

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 01:29

Stole iz Bora je napisao/la:Lionel Messi Wins European Club Footballer Of The Year Award

Izgleda da se neke stvari brzo zaboravljaju .. 8-)
Ma pisi to kome god hoces taj ce jos koju godinu da igra i kapak , ni u BARCI ga se nece sjecati,inace tako uvjek bude kod njih

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 18 sep 2009, 01:31

heheheehee....ti nemas preko 20 godina......ako imas onda si vjerovatno zaostao razvojem i pogodila te je bolest kretenizam!!![/quote]
:lol: :lol: razvojom je zaostao Mesii nemoj me bogati tu stavljati :lol: :lol: nisam MESSI :roll: nisam ti ja kriv sto navijas za klub koji mozes zajebavati dokle je volja,imam argumenta[/quote]

Messi se izlijecio...al ti neces jos zadugo... :D sta cu ti ja kad si **** kao i Guti hehehe
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 01:39

Sajoni je napisao/la:heheheehee....ti nemas preko 20 godina......ako imas onda si vjerovatno zaostao razvojem i pogodila te je bolest kretenizam!!!
:lol: :lol: razvojom je zaostao Mesii nemoj me bogati tu stavljati :lol: :lol: nisam MESSI :roll: nisam ti ja kriv sto navijas za klub koji mozes zajebavati dokle je volja,imam argumenta[/quote]

Messi se izlijecio...al ti neces jos zadugo... :D sta cu ti ja kad si **** kao i Guti hehehe[/quote]
Kao i Guti,, :lol: :lol: bi voleo biti na njegovom mjestu sta mu fali,100 puta je veca faca od Mesija,a to sto su pisalo da je **** o kome nisu kad postane velik,kao sa glumcima,al dobro nije stvar o Gutiju,covjek je ok iigrac pored svega,jest spor i malo radi na terenu sto se odbrane tice,al je tip igraca potez igrac,a .... :lol: :lol: :lol: a Messi se nije izlecijo jos ,pa vidis koliki je nikako da naraste, :lol: :lol: pravi mali patuljak

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 18 sep 2009, 01:46

Messi se izlijecio...al ti neces jos zadugo... :D sta cu ti ja kad si **** kao i Guti hehehe[/quote]

Kao i Guti,, :lol: :lol: bi voleo biti na njegovom mjestu sta mu fali,100 puta je veca faca od Mesija,a to sto su pisalo da je **** o kome nisu kad postane velik,kao sa glumcima,al dobro nije stvar o Gutiju,covjek je ok iigrac pored svega,jest spor i malo radi na terenu sto se odbrane tice,al je tip igraca potez igrac,a .... :lol: :lol: :lol: a Messi se nije izlecijo jos ,pa vidis koliki je nikako da naraste, :lol: :lol: pravi mali patuljak[/quote]

isti patuljak kao su su bili Salgado,Carlos,Snajder,Vart,Heinze,Marcelo,Drenthe, :D Ovi su narasli po 2 metra hehehe
moj crni don Ciro...djeca u vrticu ti se smiju hehehe...
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 01:52

Sajoni je napisao/la:Messi se izlijecio...al ti neces jos zadugo... :D sta cu ti ja kad si **** kao i Guti hehehe
Kao i Guti,, :lol: :lol: bi voleo biti na njegovom mjestu sta mu fali,100 puta je veca faca od Mesija,a to sto su pisalo da je **** o kome nisu kad postane velik,kao sa glumcima,al dobro nije stvar o Gutiju,covjek je ok iigrac pored svega,jest spor i malo radi na terenu sto se odbrane tice,al je tip igraca potez igrac,a .... :lol: :lol: :lol: a Messi se nije izlecijo jos ,pa vidis koliki je nikako da naraste, :lol: :lol: pravi mali patuljak[/quote]

isti patuljak kao su su bili Salgado,Carlos,Snajder,Vart,Heinze,Marcelo,Drenthe, :D Ovi su narasli po 2 metra hehehe
moj crni don Ciro...djeca u vrticu ti se smiju hehehe...[/quote]
Spominjem klasingog patuljka od 163cm MESSI...A Carlos je bio nabildani patuljak sa bombom u nozi 168,a SNAJDERA,VARTA,HEIZE KO SU TI :roll: marcelo ima 175cm tu je onda i XAVI , A SALGADO isto obicni sminker nikad mi se nije svidajo zato sto je ostavljao rupe i rupe na desnoj strani al ebiga bio je ZIZU I FIGO,RAUL CASILLAS pa islo je tada

SILLVNJO patuljcici jeste,pa evo isto patuljaka po tebi onda su i Overmas,Maradona :?: :?: on je :roll: ,Queresma,Sergio,Romario,Iniesta,Xavi :arrow: :arrow: :lol: maleni BOJAN KRKIC pa gdje je on izgubio se skroz :lol: :lol:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 sep 2009, 01:57

kakve veze sad ima što su "patuljcici" kad su ljudi trenutno najjaci klub na svijetu?? ti patuljcici osvojiše sve što se moglo osvojiti prošle godine (Liga prvaka,Primera,kup kralja) zahvaljujuci svojim igrama,a ne visinom...pa gdje su ti "divovi" koji mogu zaustaviti patuljke :D ;) ...dokle je došlo se da i visinama igraca ljudi ismijavaju...hajd da su to neki levati vec se govori o Messiju,Xaviju,Iniesti -sve samo majstori fudbala i svjetska klasa.
donCiro i ti ga kenjaš,ali ono baš momacki.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 02:00

drop je napisao/la:kakve veze sad ima što su "patuljcici" kad su ljudi trenutno najjaci klub na svijetu?? ti patuljcici osvojiše sve što se moglo osvojiti prošle godine (Liga prvaka,Primera,kup kralja) zahvaljujuci svojim igrama,a ne visinom...pa gdje su ti "divovi" koji mogu zaustaviti patuljke :D ;) ...dokle je došlo se da i visinama igraca ljudi ismijavaju...hajd da su to neki levati vec se govori o Messiju,Xaviju,Iniesti -sve samo majstori fudbala i svjetska klasa.
izvini nije osobno nista,samo jesu patuljici jaki bili prosle godine al ove im je rok istekao :lol: :lol:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 sep 2009, 02:01

don Ciro je napisao/la:
drop je napisao/la:kakve veze sad ima što su "patuljcici" kad su ljudi trenutno najjaci klub na svijetu?? ti patuljcici osvojiše sve što se moglo osvojiti prošle godine (Liga prvaka,Primera,kup kralja) zahvaljujuci svojim igrama,a ne visinom...pa gdje su ti "divovi" koji mogu zaustaviti patuljke :D ;) ...dokle je došlo se da i visinama igraca ljudi ismijavaju...hajd da su to neki levati vec se govori o Messiju,Xaviju,Iniesti -sve samo majstori fudbala i svjetska klasa.
izvini nije osobno nista,samo jesu patuljici jaki bili prosle godine al ove im je rok istekao :lol: :lol:
hajd dobro...živi bili pa vidjeli...samo opušteno.
;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 18 sep 2009, 02:03

moj crni don Ciro...djeca u vrticu ti se smiju hehehe...[/quote]
Spominjem klasingog patuljka od 163cm MESSI...A Carlos je bio nabildani patuljak sa bombom u nozi 168,a SNAJDERA,VARTA,HEIZE KO SU TI :roll: marcelo ima 175cm tu je onda i XAVI , A SALGADO isto obicni sminker nikad mi se nije svidajo zato sto je ostavljao rupe i rupe na desnoj strani al ebiga bio je ZIZU I FIGO,RAUL CASILLAS pa islo je tada

SILLVNJO patuljcici jeste,pa evo isto patuljaka po tebi onda su i Overmas,Maradona :?: :?: on je :roll: ,Queresma,Sergio,Romario,Iniesta,Xavi :arrow: :arrow: :lol: maleni BOJAN KRKIC pa gdje je on izgubio se skroz :lol: :lol:[/quote]

Nemoj se uzrujavati...hehehe...samo sam ti naveo par patuljaka iz Frankove ekipe...Messi je nenabildani patuljak koji nema veze s vezom...al isti taj Messi evo vec godinama hara Evropom hehe...sto li Boze???Pljeskat ce njemu Madrid opet hhehe...sve ove iz Barce sto si nabrojao su nenabildani patuljci hehe...kako li ti patuljci igraju... :D
stvarno Barcelonini patuljci nek se stide...pa ni Reala nisu mogli pobijediti prosle sezone...kako su bezveze... :D
P.S.Kako li ti ne znas sta je s Bojanom hehe...bas me cudi :D

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 02:08

Pa Snajder,Heize nisu iz ekipe tog nekog FRANCA prospas, :lol: :lol: opet si pomjesao :lol: :lol: a stvar sa Krkicom pa vidm nema ga nigdje,pojebale ga zvijezde IBRA,HENRY,nema mjesta,ebiga,tako bilo i sa Portillom,pa ostao prosjecan,a patuljic moji patuljic kazem istekao vam je rok,knap ste :lol: znas kad istekne necemu rok,nemoram ti sada davati primjer jelda :?: :mrgreen:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 sep 2009, 02:12

prica je bezveze totalno...vidjecemo šta ce biti ove sezone,Real se opasno pojacao (može im se,imaju para ko blata) doveo nekoliko vrhunskih igraca...sad je pitanje koliko su uigrani i kako ce to izgledati kad dođu teži protivnici koji su uigrani...a Real je jednostavno morao napraviti te radikalne rezove (otjerati pola tima,a na njihovo mjesto dovesti nove) jer sa onim sastavom nije išlo,bili bi opet poniženi od Barcelone u domacem prvenstvu a i u LP da su ostali sa istim igracima.

DoKlE_ViShe
Kontakt:

Post Postao/la DoKlE_ViShe » 18 sep 2009, 02:15

ma pustite kretena vidite a samo provocira ba IGNORE samo moram odg ovo patuljci patuljci osvjaju neke tamo Lige Prvaka, Primere Lige neke kupove kralja a vi kraljevski klub vi bi to trebali osvajat :D :D :D :D neke zlatne lopte neke nagrade sve barcini patuljci pobrase kontaju da li da patuljcima uruce pehar LP i za nareddne 3 godine a messi i ostalih 6 patuljaka necemo bitan nam je samo sljedeci na sred bernabea
ps jedino kaku benzemu postujem a iz prijasnjeg sastava reala dragi su mi bili snajder i van der vart volim holandjane hehehhe i raul **** stvarno lik je igracina traje vec koliko godina

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 02:16

drop je napisao/la:prica je bezveze totalno...vidjecemo šta ce biti ove sezone,Real se opasno pojacao (može im se,imaju para ko blata) doveo nekoliko vrhunskih igraca...sad je pitanje koliko su uigrani i kako ce to izgledati kad dođu teži protivnici koji su uigrani...a Real je jednostavno morao napraviti te radikalne rezove (otjerati pola tima,a na njihovo mjesto dovesti nove) jer sa onim sastavom nije išlo,bili bi opet poniženi od Barcelone u domacem prvenstvu a i u LP da su ostali sa istim igracima.
Nemora znaciti da bi bili ponizeni isti je tim pobjedivao 4-1,al sa Robinjom,al ebiga Snjader,Hajnce,nisu vredni imena da igraju u REALU cak GAGO,M.DIARA da sam ja u REALU davno bi ih sutnuo pogotovo GAGO,mlad je al imao je suvise sanse da se pokaze,ebiga i BARCI su cekali XAVIJA dosta docekali ga tek u 28 godini :lol: :lol: pa mozda i GAGO zaigra u 28 kao CAMBIIASO itdddddddd igraci

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 18 sep 2009, 02:19

don Ciro je napisao/la:Pa Snajder,Heize nisu iz ekipe tog nekog FRANCA prospas, :lol: :lol: opet si pomjesao :lol: :lol: a stvar sa Krkicom pa vidm nema ga nigdje,pojebale ga zvijezde IBRA,HENRY,nema mjesta,ebiga,tako bilo i sa Portillom,pa ostao prosjecan,a patuljic moji patuljic kazem istekao vam je rok,knap ste :lol: znas kad istekne necemu rok,nemoram ti sada davati primjer jelda :?: :mrgreen:
svi ste vi iz ekipe Franca...kao sto su oni iz Lazia iz ekipe Musolinia...vi ste zapecaceni za cijeli zivot i tako vam je... niste vi krivi...sudbina tako htjela...niko se ne prospa osim tebe...ti sto si se isprospao ovih par dana to je nemoguce pokpupiti hehe...da ljudska glupost nema granica to si ti pokazao hehe...Bojan nece propasti!naprotiv on ce biti ta prevaga s klupe koja ce da protivnika rastavlja na proste faktore!A kome je rok istekao sve je receno prethodne sezone...mi igramo dok sudija ne svira kraj!!!Mi smo standard za sve klubove.Mi imamo svoj stil igre kojem se cijeli svijet divi...ne bas cijeli...svi osim tebe hhehehe....

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 02:20

DoKlE_ViShe je napisao/la:ma pustite kretena vidite a samo provocira ba IGNORE samo moram odg ovo patuljci patuljci osvjaju neke tamo Lige Prvaka, Primere Lige neke kupove kralja a vi kraljevski klub vi bi to trebali osvajat :D :D :D :D neke zlatne lopte neke nagrade sve barcini patuljci pobrase kontaju da li da patuljcima uruce pehar LP i za nareddne 3 godine a messi i ostalih 6 patuljaka necemo bitan nam je samo sljedeci na sred bernabea
ps jedino kaku benzemu postujem a iz prijasnjeg sastava reala dragi su mi bili snajder i van der vart volim holandjane hehehhe i raul **** stvarno lik je igracina traje vec koliko godina
a CASILLAS :lol: :lol: a tata VAN GOL,RONALDO :lol: :lol: XABI :lol: :lol: e moj mali.ma kazem ti ja PATULJCICIMA je rok istekao :mrgreen: :mrgreen: ova sezona je knap,pokazece se to :lol: :lol: u decembru ces vidjeti gdje su ti tvoji patuljici :lol: :lol:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 sep 2009, 02:20

Raul je fudbalski gospodin svakako a i veliki igrac,jedan od rijetkih iz Reala koje poštujem i cijenim za razliku od onog homosexualca Gutija...samo kad se sjetim onih gmazova poput Helguere,Carlosa ili Salgada :twisted: muka mi dođe...Kaka,Benzema,Xabi Alonso sve sama elita,to su pojacanja u bilo koji klub na svijetu da dođu...Cristina Ronaldo,rasplakana barbika mi ide na neku stvar vec duže vrijeme ali je opak igrac do bola.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 02:23

drop je napisao/la:Raul je fudbalski gospodin svakako a i veliki igrac,jedan od rijetkih iz Reala koje poštujem i cijenim za razliku od onog homosexualca Gutija...samo kad se sjetim onih gmazova poput Helguere,Carlosa ili Salgada :twisted: muka mi dođe...Kaka,Benzema,Xavi Alonso sve sama elita,to su pojacanja u bilo koji klub na svijetu da dođu...Cristina Ronaldo,rasplakana barbika mi ide na neku stvar vec duže vrijeme ali je opak igrac do bola.
JOS ce te vise boliti kad ga zabije sa 30tak metara, :lol: :lol: a CASIILAS :roll: eh da vam je on ha :?: ebiga igrac REAL MADRIDA,ebiga najruzni igrac u povjesti RONALDINJO BIO u NAJ RUZNIJEM KLUBU :lol: :lol: nije on kao GUTI BECKHAM :roll: kad vec to spominjes a GUTI jepravi sminker,svaka njemu cast kad svake sezone ostane a svi doalze i mjnenjaju se,jos nake golove daviati u LP,ni MESSI nema naki gol npr :lol: :lol: ebiga GUTI

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 18 sep 2009, 02:25

don Ciro je napisao/la:
DoKlE_ViShe je napisao/la:ma pustite kretena vidite a samo provocira ba IGNORE samo moram odg ovo patuljci patuljci osvjaju neke tamo Lige Prvaka, Primere Lige neke kupove kralja a vi kraljevski klub vi bi to trebali osvajat :D :D :D :D neke zlatne lopte neke nagrade sve barcini patuljci pobrase kontaju da li da patuljcima uruce pehar LP i za nareddne 3 godine a messi i ostalih 6 patuljaka necemo bitan nam je samo sljedeci na sred bernabea
a CASILLAS :lol: :lol: a tata VAN GOL,RONALDO :lol: :lol: XABI :lol: :lol: e moj mali.ma kazem ti ja PATULJCICIMA je rok istekao :mrgreen: :mrgreen: ova sezona je knap,pokazece se to :lol: :lol: u decembru ces vidjeti gdje su ti tvoji patuljici :lol: :lol:
nije u decembru nego u novembru...heheehe

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 18 sep 2009, 02:28

pa NOVEMBRU cemo vas mi pobjediti ,a problemi ce tek da nastanu :lol: :lol: ne samo ligi nego i LP :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.