AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: AC Milan
ima to i barcelona ispod grba ... mes que un club ili kako vec ... nije nista novo
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
daj popustite hljeba vam barem na ovoj temi.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Pa po internacionalnim trofejima jeeb, ne bi bilo na dresu da nije tako 

Kakve veze ima "Mes que un club" i "Il club più titolato al mondo", života ti? Znaš li uopšte značenje i jednog i drugog?L'Avvocato je napisao/la:ima to i barcelona ispod grba ... mes que un club ili kako vec ... nije nista novo

Nego, da pitam Milaniste, koliko je sigurno da će Berlu prodati dionice Arapima (konkretno onom šeiku iz Dubaija), te da će isti inkasirati u AC Milan 200 miliona eura za pojačanja; tačnije, interesuje me jesu li to samo špekulacije, ili je blizu dogovora?
Također, ukoliko se to obistini, nisam za to da pola od toga (100 milki) ide za CR7, jer se za te pare mogu dobiti 3-4 fantastična igrača, plus još za ostatak... Još će i ostati za nagrade igračima, po mogućnosti i novog trenera.

No, da ne sanjarim unaprije, čekam relevantan odgovor.

ma samo šprkulacije nagađanja priče tračevi.....Claus je napisao/la:Kakve veze ima "Mes que un club" i "Il club più titolato al mondo", života ti? Znaš li uopšte značenje i jednog i drugog?L'Avvocato je napisao/la:ima to i barcelona ispod grba ... mes que un club ili kako vec ... nije nista novoJoj kad se trollovi nakote na temu, nema mi ništa mrže.
![]()
Nego, da pitam Milaniste, koliko je sigurno da će Berlu prodati dionice Arapima (konkretno onom šeiku iz Dubaija), te da će isti inkasirati u AC Milan 200 miliona eura za pojačanja; tačnije, interesuje me jesu li to samo špekulacije, ili je blizu dogovora?
Također, ukoliko se to obistini, nisam za to da pola od toga (100 milki) ide za CR7, jer se za te pare mogu dobiti 3-4 fantastična igrača, plus još za ostatak... Još će i ostati za nagrade igračima, po mogućnosti i novog trenera.![]()
No, da ne sanjarim unaprije, čekam relevantan odgovor.
jedni pisu da je zainteresiran za kupnju dionica jedni pisu da nije i tako iz dana u dan.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Joooojj kako bi nam ta lova dobro legla za par pojacanja
dovedemo Ronalda da karamo staru damu

Hahahah ma stara dama se moze, kako ti kazes "karat" i bez ronaldaRaikkonen je napisao/la:Joooojj kako bi nam ta lova dobro legla za par pojacanja![]()
![]()

David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
- rastafarian
- Kontakt:
Al on je meni strašno antipatičan igrač, ne mogu da ga zamislim u rossonerima!
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
- pinturicchio30
- Kontakt:
Ezio7 je napisao/la:Hahahah ma stara dama se moze, kako ti kazes "karat" i bez ronaldaRaikkonen je napisao/la:Joooojj kako bi nam ta lova dobro legla za par pojacanja![]()
![]()
,,a sa ronaldom bi mogli da karamo ostatak evrope.
Al nema od tog' nista.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ove sezone nam nije uspjelo dosta toga, npr. nismo ni Fiorentinu mogli pobjediti u dvije tekme.pinturicchio30 je napisao/la:Ezio7 je napisao/la:Hahahah ma stara dama se moze, kako ti kazes "karat" i bez ronaldaRaikkonen je napisao/la:Joooojj kako bi nam ta lova dobro legla za par pojacanja![]()
![]()
,,a sa ronaldom bi mogli da karamo ostatak evrope.
Al nema od tog' nista.
![]()
![]()
Nisam nesto primjetio da vam je to uspjelo ove sezone. Mozda tebi na nekoj igrici. Tog ronalda mozete samo mastat.

David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
Kakav Ronaldo ljudi pa i ja se smijem kao navijac Milana kada vidim naslova "Milan krece po Ronalda". Prvo ga Real nece pustit (pare im ne trebaju, vec ih imaju) a drugo 100 miliona dat za 1 igraca je smijesno pa kakav god da je. Bolje bi bilo kad bi ovi Arapi nas kupili, da uzmu neke mlade igrace (Eriksen,Ganso,Lucas Moura,Ogbonna,Acerbi...). Al nazalost nista od Arapa a bgm i od ovih igraca.
Potpis,Ado...
Kamo puste srece...
Kamo puste srece...
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Sta je ovo nigdje nikoga
Danas odlicna tekma azzura, Cassano je bio sasvim solidan, malo mi je zao sto nije igrao Montolivo al' valjda ce biti prilike da ga vidimo na djelu. 

David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
- senad_flamin
- Kontakt:
From France: Thiago Silva, Wednesday may sign for PSG
From France: Thiago is already in Paris to define the details with the PSG

Što se mene tiče mogu ići svi u pi*ku materinu počevši od Galiania i Berlusconia.
As reported by "L'Equipe" , the Paris Saint-Germain seems determined to sink to Thiago Silva. According to the newspaper Alps, central Brazil may already signed on Wednesday, opening day of the French Football. The value of the defender twenty-seven between 40 and 50 million euros, with Milan that hardly let go for a lower figure.
From France: Thiago is already in Paris to define the details with the PSG
As reported online edition of "Le Parisien", Thiago Silva would have landed this morning in Paris.
The Brazilian Central would be ready to meet the leaders of the PSG to define the details of a passage in France give it for granted.
indiscretion to be verified, waiting for an answer on the top of Via Turati, beyond the Alps are sure that the boy will sign with the formation of Leonardo and Ancelotti on Wednesday at the reopening of the French market, today should discuss with his details of the prosecutor, and then supporting the medical ritual.
indiscretion of those who scare that echoes to the one launched by "The team" two clues are not yet a proof, you just wait to see what the reaction of Galliani, the last clue that could define the terms of the situation, if consistent with what comes from Paris, then we must seriously begin to worry.

-RIVALDO-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Pa yebo bi im mrtve da ovo urade ...
Ipak mislim da je ovo neka patka ..

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- senad_flamin
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:Pa yebo bi im mrtve da ovo urade ...![]()
Ovo se mora desiti ,ništa neobično za ovaj Milan.
Najgore od svega sto će se od ovog novca samo dovesti neki polovnjak za 10-15 mil . a ostalim ce pokrit jedan dio dugovanja.
To je jednostavno Milan,nikad više u vrhu sa ovakvom politkom kluba.
-RIVALDO-
- IlPrincipe
- Kontakt:
evo čitam na milannews.it kao sutra već potpisuje
Katastrofa
nemam riječi 

Katastrofa

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Pa yebem ja nasu svu upravu , glupani jedni , ako se ovo ostvari . Koliko mozes bit' glup da prodas jednog od najboljih stopera na svijetu
.
Od iduce sezone ne nadam se nicemu
.

Od iduce sezone ne nadam se nicemu

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- senad_flamin
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.