FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jesu li ovo Mađari pomiješali vijesti ili je ovo pojačanje hapalo neke kopačke tamo. Neće valjda ukrasti kopačke Trebinjcu ili Dupovcu, vašim ljubimcima.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
A zasto se onda ne ponudi i smanjenje plate Jovicu kada se ide u smjeru usteda? On je ispunio mnogo manje ocekivanja nego li Husic na terenu...mma_hz je napisao/la:bla,bla,bla..ciji si ti sine da te upise ciko...vecaveca je napisao/la:E Sarajevo najmiliji klube sta ti papce rade.
Bajaraktarevic nevalja,Husic nevalja,Handzici nevalja cijeli klub treba promjeniti sramota me izjava i misljenja pojedine raje.
Ponosan sam na Zeljeznicar na njih treba se ugledamo koliko god ih navijaca Sarajeva neki mrzili.To je nas grad.To je nas klub.
Postavljaju standarde.Docekat cu i ja valjda za nekih 10 godina..da Sarajevo bude na nivou Zelje.
Abd....
jedino je Husic donekle opravdao ocekivanje a,l ne toliko da prima platu koju je do sada primao..ocekivalo se vise od njega i kad to nije pokazao..logicki slijed stvari je da mu se smanje primanja.. ..ovi ostali su ajmo to otvoreno reci karine zesce klase..i drago mi je sto ovi koji ne vrijede odlaze napokon..jo0s samo Trebinjac i cemer i sve je ok...![]()
bravo za upravu i sve ljude koji su tu da podignu nas klub na jedan visi nivo..
Husic je dobar igrac i njegov odlazak ce nas oslabiti ali i potez u vezi smanjenja troskova opravdavam ALI DA SE DOSLJEDNO PRIMJENJUJE prema svima koji u odnosu na pokazano primaju prevelike pare.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
stari moj nisam vjerovao da ce vas jovic uspjeti izmanipulisati za tako kratko vrijeme,ono pravo tek dolazi.cuj boris gujic jel iko cuo za tog igraca osim mozda njegovog menadzera koji je jovicu uletio lijepu paru da ovaj potpise...bice bas zanimljivo dokle ce te trpiti jovica ja mu dajem ane do 5.kola maksimalno ako ne i poslije evrope
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ako je mogao biti dugi niz godina izvan ovih balkanskih liga onda sigurno vrijedi i dobar je igrac za nase uslove...Ostaje da se vidi , naravno.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ala si dosadan... Nek je proklet dan kad smo preokrenuli protiv zvijezde sa 0:2 na 3:2 ... Od tad ovaj ne prestaje da smara.astra1922 je napisao/la:stari moj nisam vjerovao da ce vas jovic uspjeti izmanipulisati za tako kratko vrijeme,ono pravo tek dolazi.cuj boris gujic jel iko cuo za tog igraca osim mozda njegovog menadzera koji je jovicu uletio lijepu paru da ovaj potpise...bice bas zanimljivo dokle ce te trpiti jovica ja mu dajem ane do 5.kola maksimalno ako ne i poslije evrope

- kupus army
- Kontakt:
Daj vise banujte ovog baksuza,pa covjekov svaki post o Jovicu.Halo rodjak ne spamuj vise,hebo te Jovic i njegovi talovi s menadzerima.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
kupus army je napisao/la:Daj vise banujte ovog baksuza,pa covjekov svaki post o Jovicu.Halo rodjak ne spamuj vise,hebo te Jovic i njegovi talovi s menadzerima.
Slazem se upotpunosti dosadan je ko pr...v, covjece odmori malo sad ce ti sajam sljive uzivaj na selu i okani se nas vise majke ti

- theprodigy
- Kontakt:
mislim da nema potrebe za ovakvim vrijedjanjem, nisu svi nasi navijaci iz sarajeva, i u gradaccu imas ljudi koji navijaju za sarajevo, a i da nema, ne svidja mi se ovakav pristup, nemoj se sta uvrijediti, al ovo mi je seljacki pravorimaa je napisao/la:kupus army je napisao/la:Daj vise banujte ovog baksuza,pa covjekov svaki post o Jovicu.Halo rodjak ne spamuj vise,hebo te Jovic i njegovi talovi s menadzerima.
Slazem se upotpunosti dosadan je ko pr...v, covjece odmori malo sad ce ti sajam sljive uzivaj na selu i okani se nas vise majke ti
Na portalima se pojavilo da je Plakalo potpisao ugovor, nije jos, ali ce najvjerovatnije.
Otišao Matko - iako ga navijaci vole nije uspio da postigne onakvu igru kao kad je prvi put bio clan Sarajeva( i mislim da ne bi i da je ostao dostigao to)
istekao ugovor Pantic - ja ne znam da li je i jednu utakmicu branio a sigurno je imao vecu platu od svakog djeteta naseg kluba
Istekao ugovor Scepanovic, njemu stvarno ne mogu nista reci lose covjek se stvarno borio i hvala mu na tome ali realno treba dati sansu nekom mladjem
Otisli Handzici, momci se nisu naigrali ove sezone i vjerujem da su i ostali da ne bi ni iduce bili u prvom sastavu (realno ih je kao djecu Sarajeva trebalo pustiti da se afirmisu kroz neki drugi klub kd to vec nisu uspjeli kroz Sarajevo)
Otisao Husic, bio dobar ali po meni nista posebno i mislim da bi smo i bez njega mogli podjednako dobro igrati
Toliko o odlascima koliko ja znam (6 igraca od cini mi se 24 od cega su svojica bili standardni u protekloj polusezoni) i ne vidim odakle nekome ideja da nam se tim osipa i raspada. Pogledajte sa finansijske strane oni su oslobodili sredstva kojima ce se moci platiti neki igraci koji dodju a da klub ne povecava svoj dug. A i ako nikoga vise ne dovedemo opet cemo ta mjesta moci popuniti nekim igracima iz juniorskog pogona koji ce biti strpljiviji u ceknju svoje sanse a manje ce kostati.
Dosao Gujic - nepoznat lik, koliko vidim na snimku lik ne dribla nego centrira sto mu ustvari i treba da bude poso.
Ono sto mi se posebno svidja jeste sto se ne prica ko ce nam doci i sa kim pregovaramo a da dan poslije vidim u novinama da su ti igraci potpisali za neki drugi kub.
istekao ugovor Pantic - ja ne znam da li je i jednu utakmicu branio a sigurno je imao vecu platu od svakog djeteta naseg kluba
Istekao ugovor Scepanovic, njemu stvarno ne mogu nista reci lose covjek se stvarno borio i hvala mu na tome ali realno treba dati sansu nekom mladjem
Otisli Handzici, momci se nisu naigrali ove sezone i vjerujem da su i ostali da ne bi ni iduce bili u prvom sastavu (realno ih je kao djecu Sarajeva trebalo pustiti da se afirmisu kroz neki drugi klub kd to vec nisu uspjeli kroz Sarajevo)
Otisao Husic, bio dobar ali po meni nista posebno i mislim da bi smo i bez njega mogli podjednako dobro igrati
Toliko o odlascima koliko ja znam (6 igraca od cini mi se 24 od cega su svojica bili standardni u protekloj polusezoni) i ne vidim odakle nekome ideja da nam se tim osipa i raspada. Pogledajte sa finansijske strane oni su oslobodili sredstva kojima ce se moci platiti neki igraci koji dodju a da klub ne povecava svoj dug. A i ako nikoga vise ne dovedemo opet cemo ta mjesta moci popuniti nekim igracima iz juniorskog pogona koji ce biti strpljiviji u ceknju svoje sanse a manje ce kostati.
Dosao Gujic - nepoznat lik, koliko vidim na snimku lik ne dribla nego centrira sto mu ustvari i treba da bude poso.
Ono sto mi se posebno svidja jeste sto se ne prica ko ce nam doci i sa kim pregovaramo a da dan poslije vidim u novinama da su ti igraci potpisali za neki drugi kub.
Ma neka pustite ga zašto da se banuje meni bi bilo dosadno da se on (Astra) ne javi, nije on zlonamjeran ali .............. i fakat ne vrijeđajte ljude meni je bilo super u Gradačcu ne znam i ne vidim razlog, šta sajam šljive pa neka je hvala Bogu uvijek je i bio i nek se održava tradicija a pitate li se ima li neko iz te "selendre"(kako je nazivaš) da slučajno navija i za tvoj tim uhh.
Sarajevo ljubavi moja!
sekac je napisao/la:Ma neka pustite ga zašto da se banuje meni bi bilo dosadno da se on (Astra) ne javi, nije on zlonamjeran ali .............. i fakat ne vrijeđajte ljude meni je bilo super u Gradačcu ne znam i ne vidim razlog, šta sajam šljive pa neka je hvala Bogu uvijek je i bio i nek se održava tradicija a pitate li se ima li neko iz te "selendre"(kako je nazivaš) da slučajno navija i za tvoj tim uhh.
Ma jarane ja puno nepisem i nemam bas vremena, ali kad god hoces nesto da procitas vezano za svoj klub vidis njega kako on pljuje po Jovicu,njegovim menadzerima,njegovim igracima,tako da on nas prije svega proziva,brate dragi niko njemu nebrani da pise ali imal ista novo da nam kaze napr. kakva je situacija u Zvijezdi sta je tamo novo,nekazem i meni je bilo ekstra u Gradaccu,i nisam rekao za sve koji su tamo nego licno njemu,jer opet ponavljam covjeku koji radi i nema vremena da cita puno sport iili razne sportske novine ovaj forum dobro dodje da covjek vidi sta ima novo u klubi i tako,i kad god udjes ovaj nesta menadzeri Jovic itd itdd

sta se odma vrijedate nisam mislio nista zlonamjerno,a i slabo pisete po forumu pa reko da ja malo.nemojte se ljutiti forum je za pisanje i razmjenu misljenja
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- MinjonKocka
- Kontakt:
shvatite čovjeka, Jović mu je izdao klub ko zadnji papak, iako je dao obećanje Zvijezdi, poletio je u Sarajevo...samo se zamislite kako bi vi mišljenje imali o takvom čovjeku da je to uradio vašem klubu...pustite ga neka ga mrzi i neka vas upozorava...da li će se njegova predviđanja obistiniti ili ne, to je već vaš problem..šta ste se okomili na momka toliko 

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Slažem se nek piše, nema veze, meni lićno ne smeta brate. Nadam se da se neče njegovo obistiniti a sigurno bi i naši negdje pisali da im je isto urađeno, po meni on previše pati za tim Jovićem pa toliko o njemu piše. A naravno Astra samo ti piši forum i jeste za razmjenu mišljenja i informacijaMinjonKocka je napisao/la:shvatite čovjeka, Jović mu je izdao klub ko zadnji papak, iako je dao obećanje Zvijezdi, poletio je u Sarajevo...samo se zamislite kako bi vi mišljenje imali o takvom čovjeku da je to uradio vašem klubu...pustite ga neka ga mrzi i neka vas upozorava...da li će se njegova predviđanja obistiniti ili ne, to je već vaš problem..šta ste se okomili na momka toliko
Sarajevo ljubavi moja!
svaka cast za postMinjonKocka je napisao/la:shvatite čovjeka, Jović mu je izdao klub ko zadnji papak, iako je dao obećanje Zvijezdi, poletio je u Sarajevo...samo se zamislite kako bi vi mišljenje imali o takvom čovjeku da je to uradio vašem klubu...pustite ga neka ga mrzi i neka vas upozorava...da li će se njegova predviđanja obistiniti ili ne, to je već vaš problem..šta ste se okomili na momka toliko

Zato sto je dosadan on i aldin su tu negdjeMinjonKocka je napisao/la:shvatite čovjeka, Jović mu je izdao klub ko zadnji papak, iako je dao obećanje Zvijezdi, poletio je u Sarajevo...samo se zamislite kako bi vi mišljenje imali o takvom čovjeku da je to uradio vašem klubu...pustite ga neka ga mrzi i neka vas upozorava...da li će se njegova predviđanja obistiniti ili ne, to je već vaš problem..šta ste se okomili na momka toliko

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
HZ_ilidzaa je napisao/la:Ala si dosadan... Nek je proklet dan kad smo preokrenuli protiv zvijezde sa 0:2 na 3:2 ... Od tad ovaj ne prestaje da smara.astra1922 je napisao/la:stari moj nisam vjerovao da ce vas jovic uspjeti izmanipulisati za tako kratko vrijeme,ono pravo tek dolazi.cuj boris gujic jel iko cuo za tog igraca osim mozda njegovog menadzera koji je jovicu uletio lijepu paru da ovaj potpise...bice bas zanimljivo dokle ce te trpiti jovica ja mu dajem ane do 5.kola maksimalno ako ne i poslije evrope

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Boris Gujić, dvadesetšestogodišnji vezni igrač iz Zenice, novi je igrač Fudbalskog Kluba Sarajevo u koji dolazi iz mađarske ekipe Kaposvari Rakoczi, gdje je u 4 godine odigrao 98 utakmica i bio jedan od standardnih igrača.
Gujić je polivalentan igrač, te pored desnog veznog po potrebi može igrati i na poziciji desnog beka. Nastupi za FK Sarajevo bit će mu prvi u sklopu Premijer Lige Bosne i Hercegovine. Ekipi Sarajeva priključit će 11. juna, a nakon što obavi medicinske pretrage u Poliklinici Sunce u Sarajevu.

Gujić je polivalentan igrač, te pored desnog veznog po potrebi može igrati i na poziciji desnog beka. Nastupi za FK Sarajevo bit će mu prvi u sklopu Premijer Lige Bosne i Hercegovine. Ekipi Sarajeva priključit će 11. juna, a nakon što obavi medicinske pretrage u Poliklinici Sunce u Sarajevu.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 35 gostiju.